Mäklare Ola Persson

Ola Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsmansvägen 7A, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Kungsmansvägen 7A, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Kungsmansvägen 7A, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Kungsmansvägen 7A

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 900 001 kr
183 + 40 m²
6 rum
1 326 m² tomt

Denna fastighet erbjuder en oöverträffad kombination av modern komfort och generösa utrymmen för hela familjen att njuta av. Med en välkomnande atmosfär och en mängd bekvämligheter är detta hemmet där minnen skapas och livet levs till full0. På bottenvåningen välkomnas du av stora öppna ytor som skapar en perfekt plats för familjen att umgås och trivas. Ett fantastiskt ljust vinterbonat uterum erbjuder en generös takhöjd och tillåter flexibilitet för extra vardagsrum eller matplats. En rymlig walk-in closet eller alternativt sovrum på bottenvåningen tillför både praktiskt utrymme och komfort. Matplatsen är generös och inbjudande, perfekt för att samla familj och vänner för gemensamma måltider. Eldstaden sprider en varm atmosfär och värme genom hela huset, skapar en mysig känsla under kyliga kvällar. Ett stort och bekvämt badrum erbjuder både funktion och stil. På övervåningen möts du av ett stort allrum med gott om utrymme för lek eller arbete. Här finns också ett rymligt master sovrum med generös takhöjd och en lugn och avkopplande atmosfär. Den insynsskyddade hörntomten erbjuder en fridfull och privat miljö för familjen att njuta av. En inhägnad trädgård ger trygghet och möjlighet till avkoppling och lek. Här finns också plats för en pool för att ytterligare förhöja utomhusupplevelsen. En friggebod med el och värme erbjuder mångsidiga möjligheter som förvaring, extra sovrum, man cave eller kontor. En köksträdgård ger möjlighet till odling och självhushållning med färska grönsaker och örter. För den som gillar aktiviteter finns en boulebana för underhållning och avkoppling. Ett stort garage och cykelförråd erbjuder gott om plats för fordon och utrustning. En generös uppfart rymmer 6-8 bilar och underlättar för gäster och familjen. Beläget mitt i centrala Höllviken, erbjuder detta hem närhet till restauranger, butiker och kommunikationer. En kort cykeltur tar dig ner till stranden där du kan njuta av vackra solnedgångar och avkopplande promenader längs kusten. Välkomna!

  • Premium
Kämpevägen 17, Kämpinge, Vellinge kommun

Kämpevägen 17

Villa
Kämpinge, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 995 000 kr
159 + 20 m²
6 rum
1 083 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera denna renoverade enplansvilla i Höllviken på tre minuters cykelavstånd till Kämpingestranden. Bostaden erbjuder en öppen planlösning och mycket ljusinsläpp vilket genererat ett unikt och modernt boende med kvalitativa materialval. Huset kompletteras med den fina trädgårdstomten i soligt läge med en fantastisk utemiljö med spa och pool samt stort trädäck. I huset finner vi även 4 sovrum ( ett används idag som walk-in-closet ) samt två badrum med dusch samt bad i det ena. Vid entrén välkomnas man av de öppna ytorna och stora glaspartier ut mot den mysiga utemiljön. Bostadens hjärta finner vi i köket som ligger i en öppen planlösning mot yta för stort matbord samt tv-rum. Den öppna planlösningen bjuder in till många härliga tillställningar och stora sällskap. Med närhet till havet och naturen erbjuder Höllviken en lugn och trygg miljö att bo i, samtidigt som storstadslivet i Malmö endast är två mil bort. Höllviken erbjuder bra skolor och barnomsorg nära naturen. Ett tiotal förskolor är väl fördelade i området, allt för att vara så lättillgängliga som möjligt. Här finns både Sandeplanskolan och Stora Hammars skola som har elever upp till nionde klass. Vackra havsvyer finns det gott om tack vare Höllvikens läge mellan Östersjön i söder och Öresund i norr. Kämpinge strandbad är en flera kilometer lång och finkornig sandstrand. Den är en del av ett 30 hektar stort naturreservat. Ängsmark och skog finns även att tillgå samt väl utvecklade vandringsleder genom hela kommunen. Varmt välkommen på visning!

Krukmakarestigen 16, Räng Sand, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Krukmakarestigen 16, Räng Sand, Vellinge kommun, bild 2
Krukmakarestigen 16, Räng Sand, Vellinge kommun, bild 3

Krukmakarestigen 16

Villa
Räng Sand, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 300 000 kr
182 + 20 m²
7 rum
1 145 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla i Räng Sand, där varje hörn av detta moderna hus andas både elegans och avkoppling. Med en modern känsla bjuder denna villa in till en unik livsstil med stora öppna ytorna som rymmer kök, matplats och vardagsrum med generösa fönsterpartier och öppet upp i nock, takfönster som fyller rummet med naturligt ljus och skapar en öppen och luftig atmosfär med härlig rymd som välkomnar till gemenskap och umgänge för familj och vänner. Barnen får sin egen privata del att vara i med ett gemensamt tvrum. En smaklig design och härligt poolområde med flera terrasser som blir ett måste på sommaren. Här kan du njuta av soliga dagar vid poolen och kvällar under den stjärnklara himlen. Den vita fasaden ger en tidlös skönhet som kompletterar den moderna arkitekturen. Hållbarhet och innovation är en del av detta hem. Ett effektivt värmesystem ( bergvärme ) gör detta hem energieffektivt. Interiören är en konstnärlig förening av rymd och ljus. Huset är en kombination av modern design, avkopplande atmosfär och potential för familjen som behöver upp till fem sovrum. Välkomna på visning!

  • Premium
Vindögats väg 9B, null, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:00

Vindögats väg 9B

Radhus
Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
109 + 5 m²
5 rum
vån 1/2
6 581 kr/mån
34 817 kr/m²

I mysiga Västra Klagstorp mellan Malmö och Tygelsjö finns detta bostadsrättsradhus i två välplanerade plan till salu. Huset som är byggt 2022, är beläget i barnvänligt område. Brf radhuset har stilren interiör och väl valda materialval som skapar alla förutsättningar för att ni skall trivas. Bottenplan bjuder på en trevlig social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar plats för umgänge och samvaro med familj och vänner. Här finns även en separat tvättstuga. På övre plan finns tre sovrum, badrum, walk-in-closet i anslutning till det stora sovrummet samt ett mindre allrum. I Västra Klagstorp är det nära in till Malmö med utmärkta pendlingsförbindelser. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Silvermyntsvägen 12, Knäckekärr, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår

Silvermyntsvägen 12

Villa
Knäckekärr, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
129 m²
5 rum
436 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade familjevilla belägen på en lugn återvändsgata, ett boende för den som värdesätter ro, rymd. Huset bjuder på en genomtänkt planlösning anpassad för familjers behov och önskemål. Framsidan av huset välkomnar med en prydlig trädgård och en inbjudande entré. Det stora vardagsrummet badar i ljus tack vare stora fönsterpartier från två håll, skapande en luftig och inbjudande atmosfär. För den som önskar finns möjligheten att enkelt anpassa en del av detta rum till ett ytterligare sovrum, vilket adderar till husets flexibilitet. Det inglasade uterummet förlänger sommarkänslan de varmare delarna av året. Med skjutdörrar som öppnar upp mot trädgården i väster, kan man njuta av kvällssolen och trädgården i skön avskildhet. Huset rymmer fyra väl tilltagna sovrum, varav tre är placerade på ovanvåningen tillsammans med en praktisk gäst-WC. En funktionell tvättstuga med groventré underlättar vardagslogistiken och bidrar till husets praktiska aspekter. För bilägaren finns ett garage med tillhörande förrådsutrymme samt en generös uppfart med plats för två bilar. Denna villa utgör en perfekt bas för familjen som önskar ett bekvämt boende i barnvänliga omgivningar, med närhet till förskola, natursköna promenadstråk och enkel access till huvudvägar för den som pendlar. Missa inte chansen att bli ägare till detta hus. Varmt välkommen på visning!

Papegojevägen 10A, Falsterbo, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Papegojevägen 10A, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 2
Papegojevägen 10A, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 3

Papegojevägen 10A

Villa
Falsterbo, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
19 500 000 kr
286 + 64 m²
8 rum
1 222 m² tomt

Denna imponerande villa på en rymlig tomt erbjuder en exklusiv livsstil med närhet till både sandstranden och golfklubbar. Huset präglas av modern design och enastående materialval, vilket ger en känsla av lyx och komfort. Hemmet, som är noggrant planerat och genomtänkt, har hög materialstandard som genomsyrar varje hörn. Den öppna planlösningen skapar ljusa och luftiga utrymmen, där stora fönster låter naturens skönhet integreras med interiören. Denna villa har också den unika möjligheten till generationsboende, då den för närvarande är uppdelad i två separata bostäder. Detta ger flexibilitet och möjlighet för olika boendearrangemang, vilket kan vara perfekt för storfamiljer eller de som söker en investeringsmöjlighet. Utomhusytan är generös och erbjuder utrymme för avkoppling och underhållning. Den välskötta trädgården skapar en fridfull oas där man kan njuta av det vackra omgivande landskapet. Sammanfattningsvis är detta inte bara ett hem, utan en investering i en livsstil. Här kombineras modern elegans med närheten till naturen och rekreation, vilket skapar en unik och eftertraktad bostadsupplevelse. Välkomna!

  • Premium
  • Energieffektiv
Maja-Lisa Grönbergs väg 1G, Skegrie/Trelleborg, Trelleborgs kommun

Maja-Lisa Grönbergs väg 1G

Lägenhet
Skegrie/Trelleborg, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
4 407 kr/mån
28 492 kr/m²

Ett toppmodernt boende på fantastiskt läge i underbara och barnvänliga Skegrie. Nu har vi fått möjligheten att presentera en mysig tvåa på gavel läge. Bostaden är placerad på ett lugnt, barnvänligt och familjärt område med närhet till förskola, grundskola och lekplatser. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet som har stora fönsterpartier med ett fantastiskt ljusinsläpp. Utgång finns även till balkong där man kan avsluta dagen i goda vänners lag.. Välkomna till detta bekymmersfria boende. Denna bostad måste verkligen upplevas på plats. Varmt välkomna till ert nya hem!

  • Balkong
  • Hiss
Nygatan 90A, Centrala Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår

Nygatan 90A

Lägenhet
Centrala Trelleborg, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/4
4 491 kr/mån
16 311 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och totalrenoverade hörnlägenhet, belägen centralt på Nygatan i hjärtat av Trelleborg. Stig in i denna ljusa och rymliga bostad och låt dig svepas iväg av den inbjudande planlösningen. Med sitt hörnläge får du extra ljusinsläpp och en härlig utsikt över området. De fina parkettgolven ger rummen en elegant touch och skapar en behaglig atmosfär, medan de bevarade original attributen ger bostaden karaktär och charm. Lägenheten har renoverats med omsorg och har fått ett rejält lyft med nytt stilsäkert kök från Marbodal med diskmaskin, gått om förvaring och bra med arbetsyta samt ett uppdaterat helkaklat badrum i sobra färger. Med bara en kort promenad till Trelleborg Centralstation och centrums härliga myller har du perfekt tillgång till allt som staden har att erbjuda och allt vardagen kräver. Denna lägenhet erbjuder både bekvämlighet och charm, vilket gör den till det perfekta hemmet för dig som söker en bostad på centralt läge att trivas i. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
Torns byaväg 8D, Stavstensudde, Trelleborgs kommun

Torns byaväg 8D

Lägenhet
Stavstensudde, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
76 + 6 m²
4 rum
vån 2/2
6 426 kr/mån
24 934 kr/m²

Inbäddat i vacker natur invid hav och vidsträckta åkrar på mysiga Stavstensudde presenterar vi med glädje denna härligt ljusa och väldisponerade bostad, belägen högst upp på andra våningen med njutbar balkong i bästa västerläge. Lägenheten som är en liten fyra verkligen utnyttjar alla kvm på bästa sätt. Här erbjuds bland annat ett smakfull ljust kök i öppen planlösning med vardagsrummet, som lockar med access till balkongens trevliga miljö. Vidare finner vi ett rymligt sovrum samt ett barnrum i bra storlek och ett lite mindre rum som kan användas både som sovrum eller kontor, stilrent badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Föreningen är välskött och i avgiften parkering. I området finns trivsamma Uddens förskola och det går skolbuss till närliggande skolor. Trelleborgs centrum nås bekvämt på cykelavstånd och det finns flera lekplatser i området. Ett synnerligen tilltalande hem på utmärkt pendlarvänligt läge. Varmt välkomna!

  • Balkong
Hästängsvägen 12, Höllviken, Vellinge kommun

Hästängsvägen 12

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 467 kr/mån
67 212 kr/m²

Högt över marken, på 3:e våningen, ligger denna nyproducerade tvårummare, som erbjuder en modern och välplanerad boendemiljö av hög standard. Med sina extra höga tak, 2,7 meter för att vara exakt, skapas en känsla av rymd och luftighet som genomsyrar hela bostaden. Bostadens hjärta är utan tvekan det öppna köket och vardagsrummet. Detta utrymme är utformat med ett modernt och funktionellt kök från Vedum. Köket erbjuder gott om arbetsytor samt förvaring och inbjuder till matlagning, underhållning och sociala tillställningar. Vidare leder den öppna planlösningen ut till den rymliga balkongen i bästa sydvästlägesom med spektakulär utsikt över Öresund. Här kan du njuta av morgonkaffet i soluppgången eller slappna av med en bok i skuggan på eftermiddagen. Lägenheten har också ett sovrum i bra storlek som kan anpassas efter dina behov - perfekt för både vila och arbete hemifrån. Utöver detta finns ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Badrummet är smakfullt inrett med moderna installationer och erbjuder både komfort och funktionalitet. Denna lägenhet representerar det bästa av både världar – en nyproducerad bostad med hög standard i kombination med närheten till livliga stadslivet och lugnet vid havet. Läget är idealiskt med närhet till både butiker och kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att pendla till jobbet eller utforska staden på fritiden. Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Räng Sandsvägen 28D, Räng Sand, Vellinge kommun

Räng Sandsvägen 28D

Radhus
Räng Sand, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 795 000 kr
159 m²
6 rum
vån 1/2
8 230 kr/mån
36 447 kr/m²

Denna exklusiva bostadsrätt i det populära Räng Sand erbjuder moderna bekvämligheter och en generös boyta på 159m². Här finns allt man kan önska sig i en nybyggd bostad, inklusive genomgående vattenburen golvvärme och en ljus och luftig atmosfär. Bostaden karaktäriseras av sin öppna planlösning vilket skapar en känsla av rymd och flöde mellan rummen. Köket är både stilrent och praktiskt, med utrustning från JKE-köksdesign som inkluderar en stor köksö, perfekt för underhållning eller familjemiddagar. Här har du gott om plats för att både laga mat och umgås. Bostaden rymmer fyra väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om utrymme för både sömn och avkoppling. De två helkaklade badrummen erbjuder toppmodern design och funktion, och bidrar till den övergripande känslan av lyx i hela bostaden. Ett extra vardagsrum på ovanvåningen ger ytterligare utrymme för umgänge eller avkoppling. Från detta rum leder dörren direkt ut till balkongen, vilket skapar en sömlös övergång mellan inomhus- och utomhuslivet. Den stora uteplatsen är verkligen kronan på verket. Här kan du njuta av soliga dagar eller varma sommarkvällar i lugn och ro. Med gott om plats för utemöbler och grill, är detta den perfekta platsen för att koppla av eller underhålla gäster. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Rälsvägen 12B, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Rälsvägen 12B

Radhus
Höllviken, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
92 m²
3 rum
6 348 kr/mån
48 859 kr/m²

Söker ni ett lättskött boende med huskänsla i centrala Höllviken så vill ni inte missa det här mysiga bostadsrättsradhuset i en trygg och trivsam förening. Här väntar en fräsch interiör och en genomtänkt planlösning med sociala ytor på nedervåningen och de två sovrummen belägna en trappa upp. Köket är arbetsvänligt och bjuder på en trevlig matplats vid fönstret, och väntas större sällskap kan det dukas upp till middag i vardagsrummet. Under sommarhalvåret blir terrassen en favoritplats med sol från lunch till kväll, en skyddande markis och grind ut till grönområde. Bostadens två sovrum är väl tilltagna och i det ena har en vägg satts upp för att skapa en smart walk-in-closet. Badrum finns på båda våningsplanen varav ett renoverades 2019 i sober färgskala och det andra är försett med en praktisk tvättpelare. Föreningen är välskött med trevlig gemenskap och medlemmarna har tillgång till partytält, trädgårdsredskap och annat som kan tänkas behövas. Ytterligare ett stort plus är att ni har tillgång till en egen parkeringsplats med laddstolpe. Varmt välkomna hit för att upptäcka alla fördelar!

  • Plus
  • Uteplats
Kylievägen 78-0, Beddingestrand, Trelleborgs kommun

Kylievägen 78-0

Tomt
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
2,9 ha tomt

Med öppna vidder i fantastisk miljö, nära både hav och natur ligger denna tomt på totalt 1,2201 hektar mark baserad på tre fastigheter. Marken ligger utanför detaljplanerat område och det finns ett bygglov om byggnation av en hästgård med tillhörande garage och stall. Bygglovet består av ett enbostadshus 120-180 Kvm med tillhörande garage(ca 60Kvm) och häststall(ca 80Kvm) med infart från Kylievägen. Marken används idag som jordbruksmark. Vatten och avlopp samt anslutningsavgifter för el är inte betald. Tomterna ligger i Skateholm/Beddingestrand, mellan Trelleborg och Ystad med närhet till både Kastrup och Sturups flygplats. Beddingestrand är känt för sin trevliga golfbana men också för ett bra utbud av restauranger men framförallt för dess vackra sandstränder! OBS: Bygglovet finns bifogat under dokument!

Visar alla 13