Mäklare Erik Sonne

Erik Sonne

Om mig

Att sälja sin bostad är med största sannolikhet en av de största affärerna man gör under sin livstid. Därför är valet av mäklare även ett av de större och viktigare besluten du tar under denna process. Min målsättning är att alltid överträffa dina förväntningar, samtidigt som jag ger dig bäst betalt för din bostad. Med ett öga för detaljer och ett starkt engagemang garanterar jag en bra bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Olivelugnsvägen 209, Stora Harrie, Kävlinge kommun
  • Sön 21 apr kl 12:15

Olivelugnsvägen 209

Villa
Stora Harrie, Kävlinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
114 m²
4 rum
1 502 m² tomt

Välkommen till Olivelugnsvägen 209 - en idyllisk villa omgiven av naturskönhet och charm i Kävlinge! Denna fantastiska villa erbjuder det bästa av två världar - ett lantligt läge omgivet av vackra åkrar och grönska, samtidigt som den är nära tillgång till bekvämligheter som matbutik och kommunikationer. Med sina 114 kvadratmeter, fördelade över 2 plan, är detta hem perfekt för den moderna familjen som söker lugn och ro utan att kompromissa med tillgänglighet. Steg in i detta vackra hem och låt dig imponeras av den moderna och fräscha interiören. Med genomtänkta detaljer och stilfulla designval är varje hörn av detta hem skapat för att ge dig en varm och inbjudande känsla. Villans två badrum erbjuder extra bekvämlighet för hela familjen och möjliggör en smidig morgonrutin. Här finns ingen trångboddhet - bara gott om utrymme att andas och röra sig fritt. Den stora trädgården ger en fristad för lek och avkoppling. Oavsett om det är trädgårdsarbete, grillkvällar eller bara en plats att njuta av solen, är detta den perfekta platsen att kalla hem. Tänk dig att njuta av din morgonkaffe på den lummiga altanen, medan du tar in de idylliska omgivningarna och låter stressen från dagen rinna av dig. Detta hem ger dig möjlighet att verkligen koppla av och njuta av livet. Den stora ekonomibyggnaden är en extra bonus och erbjuder flexibla användningsmöjligheter. Här finns möjlighet till hobbyverksamhet, förvaring eller kanske till och med en ateljé - endast fantasin sätter gränser. För den som värdesätter naturlig skönhet och lugn är detta verkligen ett unikt tillfälle. Ge dig själv chansen att äga detta drömhem och upplev allt det har att erbjuda. Tveka inte - kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss visa dig varför Olivelugnsvägen 209 kan vara din nya oas. Välkommen till ett liv i harmoni och stil på landsbygden!

  • Plus
Parkallén 36, Hjärup, Staffanstorps kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Parkallén 36

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/4
5 124 kr/mån
33 701 kr/m²

Denna fantastiska 3 rum och kök, belägen på Parkallén 36 i Hjärup, är en bostad där modern elegans möter praktisk funktionalitet. Med en yta på 77 kvm, byggd år 2023, erbjuder denna bostad en perfekt balans mellan stil och bekvämlighet. Stig in i ett hem där varje steg du tar välkomnas av genomgående parkettgolv, rejäl takhöjd och ljus interiör. Detta är en bostad där varje vrå strålar av värme och välkomnande atmosfär. Köket blir hjärtat av ditt hem, och här är det designat för både stil och funktion. Med goda arbetsytor och moderna vitvaror är detta kök en plats där matlagning blir en konstform och gemenskapen blomstrar. Med två rymliga sovrum finns det plats för hela familjen att trivas. Det sociala vardagsrummet blir samlingspunkten där kvällar fylls av skratt och minnen skapas. Badrummet är en oas av avkoppling, helkaklat och utrustat med moderna bekvämligheter. Uteplatsen, belägen i soligt läge, blir din privata fristad där du kan njuta av lugna stunder eller umgås med nära och kära. Parkallén 36 erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil där bekvämligheten är nyckeln. Med närhet till skola, matbutik och kommunikationer blir vardagen både enkel och effektiv. Denna bostadsrätt på Parkallén 36 är en unik möjlighet att skapa ett modernt och trivsamt boende. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt som detta hem har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tallbacksvägen 2, Kungshult, Eslövs kommun

Tallbacksvägen 2

Villa
Kungshult, Eslövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
84 + 48 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Denna underbara villa, belägen på Tallbacksvägen 2 i Eslöv, erbjuder en fantastisk kombination av modern komfort och charmig atmosfär. Med en boarea på 84 kvm, en biarea på 48 kvm samt en trädgård om 1000 kvm, blir detta ditt nya hem där varje detalj talar om omsorg och kvalitet. Träd in i en öppen planlösning där kök och vardagsrum smälter samman i en harmonisk enhet. Det moderna köket utstrålar elegans med sina ljusgråa luckor, vit kakel och stenbänkskiva. Här finner du också integrerad diskmaskin och kyl/frys. Vardagsrummet bjuder in till mysiga stunder, särskilt framför den eldande öppna spisen som skapar en varm och inbjudande atmosfär. På det övre planet väntar två rymliga sovrum där vardagsstressen lätt kan förvandlas till avkoppling och ro. Badrummet på entréplanet, i äldre stil, blir en nostalgisk kontrast med moderna inslag och ger bostaden en unik prägel. Källaren, i storts sett oinredd, öppnar upp för kreativitet och möjligheter. För närvarande används en del av källaren som tvättrum, men det finns gott om utrymme för att skapa den perfekta ytan för nästa ägares behov och drömmar. Uteområdet är en förlängning av ditt hem. Trädgården, stor och välskött, bjuder in till lek, avkoppling och trivsamma stunder. Ett fantastiskt trädäck blir centrum för sommarkvällar och trädgårdsfestligheter. Dessutom finns ett rymligt garage för den bilägare som värdesätter extra bekvämlighet. Denna villa på Tallbacksvägen 2 är inte bara ett hem, det är en livsstil. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt som detta fantastiska boende har att erbjuda!

Oxgatan 4, Åkerbruket, Svedala kommun

Oxgatan 4

Radhus
Åkerbruket, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
105 m²
5 rum
vån 2/2
6 136 kr/mån
24 714 kr/m²

Detta charmiga bostadsrättsradhus, beläget på Oxgatan 4 i Svedala, är det perfekta hemmet för den moderna familjen. Med en yta på 105 kvm fördelat över två plan erbjuder detta hem en kombination av stil, komfort och praktisk funktionalitet. Stig in i en bostad där varje detalj genomsyras av modern design och ljus atmosfär. Byggt år 2020, är detta hem präglat av nutida arkitektur och högkvalitativa materialval. Det genomgående parkettgolv är en utav dessa materialval vilken skapar en enhetlig och elegant atmosfär genom hela bostaden. Bostaden erbjuder inte bara stil utan också praktiskt utformade ytor. Med två badrum får du bekvämlighet och flexibilitet för hela familjen. Detta är ett hem där morgonruschen blir en lek. Köket är hjärtat av detta hem och bjuder in till gemensamma måltider och skapande av minnen. Moderna vitvaror och generösa arbetsytor gör matlagningen till en fröjd. Egna tvättmöjligheter bidrar även till ökad bekvämlighet i vardagen. Med tre rymliga sovrum finns det gott om plats för alla familjemedlemmar. Vardagsrummet blir en naturlig samlingspunkt där familjen kan umgås och skapa sina egna historier. Övre plan erbjuder ett rymligt allrum, perfekt för barnens lek och studier. Detta är en plats för kreativitet och avkoppling, skild från vuxenvärlden. Detta rum kan även enkelt omvandlas till ytterligare ett sovrum för den större familjen. Oxgatan 4 ligger i ett eftertraktat och familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor och kommunikationer. Här får du inte bara ett hem, utan en trygg och gemenskapsskapande livsstil. Detta bostadsrättsradhus är en unik möjlighet att skapa ett modernt och funktionellt familjehem. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt som detta hem har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hantverkaregatan 30A, Centrumnära, Svedala kommun

Hantverkaregatan 30A

Lägenhet
Centrumnära, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
4 362 kr/mån
21 429 kr/m²

Denna fantastiska 2 rum och kök på 63 kvm är inte bara en bostad, det är en livsstil. När du kliver in möts du av en genomgående ljus interiör som genomsyrar varje hörn av denna pärla. Sovrummet är en lugn tillflyktsort med gott om plats för ditt personliga uttryck. De spatiösa sällskapsytorna skapar en inbjudande atmosfär, perfekt för sociala stunder och avkoppling. Ta ett steg ut på den inglasade balkongen och känn hur vardagsstressen lämnar dig. Denna privata utomhussyta är tillgänglig från två håll i lägenheten och erbjuder en plats för både morgonkaffet och kvällssolen. Köket är designat med generösa arbetsytor och skapar en inspirerande plats för alla dina kulinariska äventyr. Här finns gott om utrymme för en mindre matgrupp, perfekt för familjefrukostar eller middagar med nära vänner. Denna bostad kommer inte bara med en fantastisk interiör, utan också en förening som är både populär och välskött. Här finns trygghet och gemenskap, och du kan känna dig stolt över att vara en del av detta bostadsområde. Området är centralt beläget i Svedala, vilket gör det enkelt att ta del av stadens puls samtidigt som du har närheten till grönområden och rekreation. Månadsavgiften är fördelaktig och inkluderar det mesta, vilket ger dig en bekymmersfri vardag. Denna bostadsrätt är inte bara en plats att bo, det är en investering i din framtid. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt som Hantverkaregatan 30A har att erbjuda!

  • Balkong

Visar alla 5