Mäklare Johan Svensson

Johan Svensson

Om mig

Vill du ha en kunnig, trygg och engagerad mäklare som alltid har ett leende på läpparna? Då tycker jag att du ska kontakta mig redan idag. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min höga arbetsmoral medför att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela fastighetsaffären. Mitt arbetsområde är Kungälv med omnejd och här har jag stenkoll på läget. Ring mig idag för att boka ett möte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tungevägen 64, Ytterby, Kungälvs kommun
  • Borttagen före visning
Tungevägen 64, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Tungevägen 64, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Tungevägen 64

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
79,2 m²
3 rum
vån 2/2
5 818 kr/mån
25 189 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Nereby 430, null, Kungälvs kommun
  • Sön 9 jun kl 12:45
Nereby 430, null, Kungälvs kommun, bild 2
Nereby 430, null, Kungälvs kommun, bild 3

Nereby 430

Villa
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
134 + 20 m²
5 rum
2 631 m² tomt

Välkommen till Nereby 430, en pärla i det charmiga området Sjöhed, granne med vackra Nordre Älv. Här öppnar sig möjligheten för dig att skapa ditt eget drömboende i en idyllisk miljö. Fastigheten, med sin något äldre men välhållna karaktär, erbjuder en perfekt grund för att sedan forma ut efter dina specifika önskemål. Idag rymmer huset två större sovrum, men med en relativt enkel omstrukturering finns potential att skapa ännu fler då det också finns ett förråd, modell större, som nyttjats som sovrum och kontor. Ett generöst allrum välkomnar dig med öppen spis, en perfekt plats att samlas kring och skapa varma minnen. Observera att öppna spisen behöver kontrolleras innan den tas i bruk. Det stora och funktionella köket är utrustat med en vacker vedspis, kylskåp, ugn, mikrovågsugn, diskho och häll. Här blir matlagningen en njutning och social aktivitet, från fönstret har du utsikt ner mot älven. Badrummet är komplett med dusch, wc och kommod, medan det gamla uterummet har omvandlats till en bekväm boendeyta, senast använt som tv-rum. Källarplanet erbjuder gästtoalett (tidigare badrum), matkällare och tvättstuga. Allt för att göra vardagen smidig och bekväm. På den rymliga tomten finns flera byggnader så som husbilsgarage, husvagnsgarage och bilgarage, vilket ger gott om plats för både fordon och hobbyprojekt. ” Om du drömmer om att kalla detta ditt hem, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson eller Joakim Tevell idag eller boka in dig på visningen.

  • Premium
Hallebäcksvägen 19, Timmervik, Kungälvs kommun
  • Sön 9 jun kl 11:00

Hallebäcksvägen 19

Fritidshus
Timmervik, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
41 m²
3 rum
1 245 m² tomt

Välkommen till vackra och omåttligt populära Timmervik! Kungälv och Stenungsunds något undangömda sommarparadis som numera är permanentboende för de allra flesta. På Hallebäcksvägen 19 ges du nu möjligheten att skapa dig ditt alldeles egna drömboende. Huset som idag står på tomten består av två mindre sovrum, ett kök och ett vardagsrum samt en toalett med separett. Välkommen att anmäla dig till visning eller kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson. Svar från kommun angående VA i Timmervik: Fastigheten Aröd 2:171 ingår i Aröd etapp 5. Arbetet med att bygga ut VA-ledningar i området planeras vara klart i slutet av år 2025. Avgiften för anslutning till kommunalt VA beror på hur VA-taxan ser ut det år fastigheten blir anvisad en förbindelsepunkt (anslutningspunkt till kommunalt VA). Vi vet inte i dagsläget hur VA-taxan kommer se ut 2025/2026, men för fastigheter som ansluter till kommunalt vatten, spill och dagvatten 2024 är avgiften 320 000 kr enligt 2024 års VA-taxa. Avgiften gäller för en fastighet med en villa/småhus, finns det gäststuga/attefallare eller liknande på tomten blir avgiften högre.

  • Plus
Smedjan 10, null, Kungälvs kommun

Smedjan 10

Villa
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
118 + 4 m²
5 rum
218 m² tomt

Ett unikt tillfälle att äga ett nybyggt drömhem i det eftertraktade området Nordtag, där harmoni och bekvämlighet möts. Detta moderna parhus kommer att uppföras med fokus på kvalitet, design och funktionalitet, och erbjuder den perfekta kombinationen av familjevänlighet och stil. Med en planlösning som erbjuder fem generösa rum och kök samt två eleganta badrum, skapas en atmosfär av rymd och komfort. Den rymliga klädkammaren och förrådet garanterar gott om plats för förvaring medans det extra förrådet på utsidan är perfekt för förvaring av utomhusutrustning och verktyg. Bostaden kommer ha en boarea på cirka 118 kvm och en biarea på 4 kvm. Nordtag är känt för att vara tryggt, lugnt och idealiskt för barnfamiljer. Här finns närhet till skolor, förskolor och pendling, vilket gör vardagen smidig och bekväm. De grönskande områdena och de fridfulla gatorna bjuder in till avkoppling för dem stora och lek för dom små. Tomten är knuten till STCT Fastigheter AB, vilket är en pålitlig och professionell byggpartner. Genom ett separat entreprenadavtal vid tomtköpet ges du möjlighet att påverka ditt hem efter dina egna önskemål och behov. Välj material och utrustning som passar din personliga stil och skapa ditt drömboende. Kontakta vår ansvariga mäklare redan idag för mer information!

Höjdvägen 7, Västersjön, Lilla Edets kommun

Höjdvägen 7

Tomt
Västersjön, Lilla Edets kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
1 136 m² tomt

Ta chansen att förvärva denna tomt i sjönära läge! Här intill Västersjön i Lilla Edets kommun har du nu möjlighet att skapa dig ditt drömboende på denna magiska plats. Här är det verkligen lugnt, harmoniskt och alldeles underbart. Här kan hus uppföras med en byggyta om 75 kvm. Fastigheten ligger också strategiskt bra och det är enkelt att ta sig både till Lilla Edet och Stenungsund men även till större städer som Göteborg och Trollhättan. För mer information om försäljningen kontakta ansvarig mäklare idag.

Slätten 1:127, null, Kungälvs kommun

Slätten 1:127

Tomt
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
1 100 m² tomt

Nu har ni möjligheten på en fin tomt i vackra Duvesjön. Läget strax norr om Kungälv är svårslaget och här har ni nära till Diseröd där skola- och förskola finns samt matbutik och pizzeria. För den som gillar golf ligger Lysegårdens Golfbana inte långt ifrån. Närhet till sjö och underbar natur bidrar till en harmonisk och avstressad livsstil. Kontakta gärna mäklaren innan ni åker ut och tittar på tomten. Möjlighet att förvärva tomten med entreprenadavtal finns och mer information om detta fås av ansvarig mäklare. Ett exempelhus från tidigare bygge i Duvesjön finns under dokument på annonsen. Kommunalt vatten och avlopp i förening är betalt av säljaren.

Backamo 427, Bastuholmen, Uddevalla kommun
  • Mån 3 jun kl 17:30
Backamo 427, Bastuholmen, Uddevalla kommun, bild 2
Backamo 427, Bastuholmen, Uddevalla kommun, bild 3

Backamo 427

Villa
Bastuholmen, Uddevalla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 275 000 kr
168 m²
6 rum
1 994 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet i vackra Backamo! På tomten finns inte bara ett utan två fina hus samt ett tvåbilsgarage och mysig tomt. Boningshuset är byggt år 2002 och är mycket väldisponerat, det passar utmärkt för den stora familjen. Fastigheten ligger cirka åtta minuter från Ljungskile och cirka tjugofem minuter från Stenungsund. Med endast ett fåtal hus runt omkring så är området mycket lugnt och harmoniskt. Ta chansen på denna fastighet utöver det vanliga och anmäl dig till visning. Vid frågor kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson.

  • Premium
Skogsviksvägen 26, Björlanda, Göteborgs kommun

Skogsviksvägen 26

Villa
Björlanda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 795 000 kr
53 m²
2 rum
1 218 m² tomt

Välkomna in i detta välskötta hus i vackra Björlanda med närhet havet och båtliv. Utanför huset finns en helt underbar uteplats med altan där man kan avnjuta de varma sommardagarna. Inne i huset finns ett sovrum, helkaklat badrum, vardagsrum samt kök och matplats. Området är lugnt och ostört, här kan man leva ett stressfritt och harmoniskt liv och bara njuta av tillvaron. Kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson för mer information eller boka in dig på visning.

Furuhäll 367, Västerlanda, Lilla Edets kommun

Furuhäll 367

Villa
Västerlanda, Lilla Edets kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
87,1 m²
4 rum
2 648 m² tomt

Vill du ha ett nytt hus med ostört läge? Välkommen till detta nybyggda hus med i en underbar och naturskön idyll! Här har du cirka 25 minuter till både Kungälv och Stenungsund samt cirka 10 minuter till Lilla Edet. Tomten är stor och här finns gott om utrymme att nyttja. Huset består av tre sovrum, badrum kombinerat med tvättstuga samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. På uteplatsen kan du och dina vänner njuta av många härliga grillkvällar under de varma ljuva sommarkvällarna. För den som gillar att vandra i skogen är detta verkligen rätt ställe. Det är bara att snöra på sig skorna och ta sig ut för att plocka svamp, blåbär och allt annat som naturen har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller anmäl dig till visningen på vår hemsida.

Åsebyberg 875, Kode, Kungälvs kommun

Åsebyberg 875

Villa
Kode, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
1 406 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en tomt i ett riktigt premiumläge! Dessutom är denna tomt inte knuten till någon husleverantör vilket såklart är väldigt fördelaktigt. Här kommer man kunna bygga ett hus där familjen kommer att stortrivas. Utsikten från huset ner över ängarna kommer att vara helt magnifik. Här finns också närheten till både skog och hav, det bästa av två världar. Kommunikationerna från Kode är mycket goda och härifrån har du tåg mot både Göteborg och norra Bohuslän. Åk gärna ut och kika på tomten när det passar er. Maila gärna om ni har några frågor så svarar jag mailet eller ringer upp. En av tomtens tre delägare är en ideell organisation och vi kommer således att ha en öppen budgivning efter att tomten visats.

Visar alla 10