Mäklare Marcus Turesson

Marcus Turesson

Om mig

En bostadsaffär är många gånger en av de större affärerna man gör i livet. Målet med mitt arbete är att du ska känna dig omhändertagen och trygg genom hela processen, som annars kan vara en väldigt påfrestande och stressig tid i ens liv. Samtidigt ser jag alltid till att du får bäst betalt för din bostad. Med mångårig säljerfarenhet och starkt driv jobbar jag alltid för att sälja din bostad så att du blir mer än nöjd, oavsett om det tar 1 eller 100 visningar. Kontakta mig gärna för ett möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tistelfjärilgatan 3, Erlandsdal, Svedala kommun

Tistelfjärilgatan 3

Villa
Erlandsdal, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 745 000 kr

159 m²

6 rum

528 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus på Tistelfjärilsgatan 3! Detta hus byggdes 2001 och erbjuder ett fantastiskt läge med närhet till både grönområden och skola. Huset ligger på en solig tomt med en lummig trädgård som ger en känsla av ro och avkoppling. Lägg därtill ett elavtal bundet till april 2024 på 66,25 öre/kWh som går att överta vilket gör att man slipper tänka på allt vad elkris heter i ett år till! På nedervåningen hittar du de sociala ytorna som är perfekta för underhållning och samvaro med familj och vänner. Här finns ett ljust och välkomnande vardagsrum, en rymlig matsal och ett fint kök med gott om arbetsyta och förvaring. På nedervåningen finner vi även ett arbetsrum som med fördel kan användas även som gästrum. På nedervåningen finns även ett av bostadens två fullstora badrum utrustade med dusch samt badkar, perfekt för familjen så man slipper trängas. På ovanvåningen finns tre sovrum samt ett allrum som idag används som extra tv-hörna. Genom det större sovrummet når du även en balkong i soligt läge samt har gott om förvaring i en ”walk-in closet”. När du går ut från huset möts du av en grönskande och inbjudande trädgård med gott om plats för lek och avkoppling. Här kan du njuta av de härliga dagarna med familj och vänner, eller bara koppla av på egen hand. Du kommer att uppskatta den lugna och avkopplande atmosfären som trädgården ger. Sammanfattningsvis, detta hus är en perfekt kombination av modernitet och bekvämlighet, med en lummig trädgård och närhet till både grönområden och skola. Detta är ett utmärkt val för en familj som söker ett bekvämt och fridfullt hem.

Carl herslowsgatan 11B, Hästhagen, Malmö kommun

Carl herslowsgatan 11B

Övrigt
Hästhagen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

745 000 kr

43,3 m²

2 rum

4 798 kr/mån

Välkommen till Carl Herslowsgatan 11B! Här erbjuds vi en bostadsrättslokal som har högt i tak med stor butiksyta som passar de flesta verksamheter. Genom åren har det gjorts en del investeringar i lokalen i form av jalusier och galler för dörrar och fönster vilket höjer säkerheten i lokalen under tiden det är stängt. Ytterligare förvaring finns även i källar- och vindsförråd som till hör lokalen. Viktigt för lokalen är även att föreningen är bra. HSB Brf Kanslern har stabil ekonomi och många större renoveringar bakom sig. OBS! Besök, avseende överlåtelse, under öppettider är inget positivt för verksamheten. Varken för nuvarande eller efterföljande innehavare. Vänligen respektera detta!

  • Hiss

Visar alla 2