Mäklare Daniel Bergared

Daniel Bergared

Om mig

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare i Stockholm i dryga 25 år – det ger mig ovärderlig erfarenhet och kunskap som jag, och du som kund, kan dra nytta av i varje enskild affär. Att vara påläst, drivande, tillgänglig och ha en rak kommunikation ger mig många återkommande kunder. Bli en av dessa du också! Daniel Bergared Fastighetsmäklare/Partner, Innerstan

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norr Mälarstrand 92, 2tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 14 apr kl 14:00
Norr Mälarstrand 92, 2tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Norr Mälarstrand 92, 2tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Norr Mälarstrand 92, 2tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
13 750 000 kr
126 m²
5 rum
vån 2/7
6 569 kr/mån
109 127 kr/m²

Fantastisk funkislägenhet med fritt läge och härligt ljusinsläpp. Mycket bra disponerad. Generösa sällskapsytor, matsal och stort vardagsrum i anslutning till varandra med panoramafönster, fungerande öppen spis och utgång till balkong i söderläge. Fint, mycket charmigt bra disponerad kök. Tre bra sovrum, rymligt badrum samt gäst WC. På taket finns en gemensam stor takterrass samt bastu med en imponerade utsikt över Riddarfjärden och Södermalm in mot slussen samt väster ut. Gångavstånd till kommunikationsknuten Fridhemsplan och omedelbar närhet till Riddarfjärden och Rålambshovsparken.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kils gårdsväg 9B, Kilsviken, Nacka kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00

Kils gårdsväg 9B

Radhus
Kilsviken, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
160 m²
6 rum
7 750 kr/mån
40 625 kr/m²

Intill Kilsviken ligger detta rymliga Parhus, byggår 2016 på en lugn återvändsgata i ett barnvänligt område. Genomtänkt planlösning fördelat på tre olika plan. Entréplan med stort kök och utgång till en av altanerna, gästrum, rymligt badrum samt tvättstuga. Mellanplan bestående av vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Master bedroom med eget intilliggande badrum, walk-in-closet samt utgång till en av uteplatserna i söderläge. Högst upp består av tre sovrum varav ett med egen walk-in-closet, de andra två med utgång till den stora balkongen på dryga 10 kvm i sydvästläge samt ett badrum. Förråd på vinden samt ett fristående förråd på baksidan. 2-3 egna p-platser framför huset. Vid vattnet finns en båtbrygga med ledig båtplats, en flytande bastuanläggning med soldäck samt en lekplats i området. Nära till skolor, bra service, hållplats bara några min bort med direktbussar till slussen / centralen. Naturen in på knuten och natursköna Velamsunds naturreservat bara 2 kvm bort samt ett antal idrottsplatser, gym, golfbana och ridhus strax intill.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 2