Mäklare Gustav Larsson

Gustav Larsson

Om mig

Arbetar som fastighetsmäklare och franchisetagare i Haninge och söderorts övriga kommuner. Född och uppvuxen i södra Stockholm och känner därför starka band till att arbeta här för att kunna vägleda köpare och säljare på bästa möjliga sätt för en trygg och framgångsrik affär. Personliga kundrelationer, ärlighet och en stark målsträvan är de 3 mest utmärkande egenskaperna som du hittar hos mig som fastighetsmäklare. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Verktygsvägen 28, Centrala Handen, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
Verktygsvägen 28, Centrala Handen, Haninge kommun, bild 2
Verktygsvägen 28, Centrala Handen, Haninge kommun, bild 3

Verktygsvägen 28

Villa
Centrala Handen, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 795 000 kr
127 m²
5 rum
692 m² tomt

Välkommen till Verktygsvägen 28 - en sällan till salu adress på lugn och barnvänlig återvändsgata finns denna fina enplansvilla om totalt 127 kvm + garagebyggnad. Fastigheten är väl omhändertagen med asfalterad infart mot garaget och stenlagd gång på framsidan. På baksidan finns en fin altan med goda ytor för utemöblemang. Invändigt finns allt du kan önska för både den lilla och den stora familjen. Hallen öppnar fint upp bostaden, till höger finns ett badrum samt ett sovrum. Till vänster om hallen finns 2 sovrum varav ett som är Master med eget stilfullt badrum. Vidare in bostaden finns det rejäla vardagsrummet i vinkel, gillar du ljusinsläpp så kommer du trivas bra här! Vardagsrummet är uppdelat i två delar, ena delen är perfekt för soffgrupp och tv. Den andra delen lämpar sig väl för umgänge och större matbord. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot det nyrenoverade köket från Puustelli. Utgång till altanen finns både via köket och vardagsrummet. Vidare erbjuds en separat tvättstuga med groventré samt ytterligare ett sovrum. Tomten är lättskött med mestadels gräsytor och en stor altan med plats för loungegrupp och matplats. Garage (som just nu brukas som 3 olika förrådsdelar) finns och på den asfalterade uppfarten mot garaget, kan två bilar parkeras. Området är gemytligt och passar utmärkt för både äldre som yngre. På korta avstånd finns goda kommunikationer, skolor, idrottsanläggningar, dagligvaruhandel samt Port 73 som närmsta centrum. Busshållplatsen finns ca två minuters promenad. På det stora hela är det här ett fantastiskt hus, redo för familjen som bara vill flytta in och bo. Detta i ett perfekt läge där allt som vardagslivet kräver finns att nå på korta avstånd.¨ Välkommen!

  • Premium
Nynäsvägen 98, Handen, Haninge kommun
  • Sön 31 mar kl 11:30
Nynäsvägen 98, Handen, Haninge kommun, bild 2
Nynäsvägen 98, Handen, Haninge kommun, bild 3

Nynäsvägen 98

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/7
2 454 kr/mån
48 750 kr/m²

Välkommen till Nynäsvägen 98 och denna stilrena 1,5 i hypercentralt läge där allt som önskas finns att tillgå runt hörnet! Bostaden uppförd år 2019/2020 erbjuder fina ljusinsläpp, välplanerade kvadratmeter, stilrent kök och stor inglasad balkong i soligt sydväst-läge. Lägenheten rymmer vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Sovdel med plats för dubbelsäng. Helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och skåp. Ett boende i direkt närhet till pendeltåg, naturområdet Rudan med både elljusspår, bad, utegym, skidspår samt flera förskolor, skolor, Haninge Centrum, restauranger m.m. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vendelsö skolväg 15, Vendelsö, Haninge kommun
  • Budgivning pågår

Vendelsö skolväg 15

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 111 kr/mån
26 905 kr/m²

Snabbt tillträde möjligt! Välkommen till denna stilrena lägenhet om 63 kvm i populära sågen bara två mil söder om city! Här erbjuds ett stort sovrum, rymligt badrum, kök med matplats, vardagsrum samt en stor klädkammare. Från vardagsrummet nås balkongen där det finns gott om plats för cafégrupp. Lägenheten ligger centralt nära Hemköp, postombud, pizzeria och busshållplats ca 1 minut från porten, som tar en till Gullmarsplan och Stockholm c samt Tyresö! Inom 5-10 minuters bilfärd finner man ICA Maxi, Lidl och större handelsplatser så som Port73 och Haninge centrum. Här finns flertalet restauranger, butiker, systembolag, cafeér, frisörer och apotek mm. Sågen centrum med Hemköp, pizzeria, sushi och kiosk ligger ett stenkast från bostaden, likaså Trollbäcken där flertalet matbutiker och restauranger finns. På gångavstånd finner man Gårdens bad, Krokodilbadet, Långsjön och Tyresta Nationalpark med dess fantastiska natur och underbara vandringsleder. På bekvämt promenadavstånd når du Gudöbroleden där direktbussar tar dig till Stockholm på ca 20 minuter. Med bil når du Gullmarsplan på ca 15 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden. Pendeltåg från Handen och Vega är också ett klokt alternativ för den som önskar lämna bilen hemma. Vendelsö har under de senaste åren expanderat och blivit ett otroligt populärt område i Haninge kommun. Med en oslagbar natur, vackra promenadstråk, dess lugna miljö och med direkt närhet till det mesta gör det läget oslagbart när man vill kombinera natur och citypuls. Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3