Mäklare Mattias Lundin

Mattias Lundin

Om mig

Att få vara delaktig och hjälpa till med den största affären i många människors liv är vad som gör mitt jobb så fantastiskt roligt! Jag har jobbat inom sälj sedan 2010 och vet hur viktig det är att förmedla både trygghet och engagemang för såväl säljare och köpare. Som mäklare är jag lyhörd, förtroendeingivande, påläst och målmedveten med ett fokus på dina behov. Att anpassa mig till varje enskild individ och bostad samt att skapa goda relationer är enligt mig nyckeln till en lyckad försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Finntorpsvägen 10, Finnboda, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Finntorpsvägen 10, Finnboda, Nacka kommun, bild 2
Finntorpsvägen 10, Finnboda, Nacka kommun, bild 3

Finntorpsvägen 10

Lägenhet
Finnboda, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
21,5 m²
1 rum
1 460 kr/mån
76 744 kr/m²

Trivsam uteplats - Yteffektiv - Låg avgift Välkomna till denna ljusa och yteffektiva bostad med kvadratmeterna på sina rätta ställen. I populära Finntorp hittar du denna etta med närhet till både citypuls och vackra promenadstråk längst vatten och grönskande natur. Bostaden präglas av sina trivsamma och väldisponerade kvadratmeter i social planlösning samt en väl tilltagen uteplats i söderläge. De stora fönsterpartierna i kombination med ett härligt ljusinflöde skapar ett harmoniskt och välkomnande hem. Det lättmöblerade allrummet ger plats för både säng, soffa och övrigt möblemang. Härifrån öppnar du upp dörren mot den härliga och mycket trivsamma uteplatsen som blir en förlängning av allrummet och naturlig samlingspunkt under sommarhalvåret. Här finns gott om plats för både loungemöbler, sittgrupp och växter. Till lägenheten hör två stycken källarförråd. Brf Berglandet i Nacka är en välmående förening som äger marken. Som medlem har du tillgång till flera gemensamma utrymmen såsom, bastu, cykel- och barnvagnsrum samt tvättstuga en trapp ner i samma hus. Här bor du mitt i en grönskande idyll med närhet till citypuls, Järlasjö och Kyrkviken som erbjuder både badbryggor och fina promenadstråk längst vacker natur och vatten. I närområdet finns matbutiker, caféer, restauranger och goda kommunikationer med bussar som tar dig in till city på endast 10 min. För den shoppingsugna ligger Sickla köpkvarter endast ett par minuter bort. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Södermannagatan 37, SoFo, Stockholms kommun
Södermannagatan 37, SoFo, Stockholms kommun, bild 2
Södermannagatan 37, SoFo, Stockholms kommun, bild 3

Södermannagatan 37

Lägenhet
SoFo, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 375 000 kr
39,7 m²
1 rum
vån 2/6
3 440 kr/mån
85 013 kr/m²

På trevliga Södermannagatan 37 med Nytorget runt hörnet hittar du denna trivsamma och genomtänkta etta om 40 kvm. Här möts du av ett ljust och smakfullt hem i modern stil med genomgående neutrala färger som i kombination med sina stora fönsterpartier skapar ett harmoniskt och välkomnande hem. Bostaden erbjuder öppna och väldisponerade kvadratmeter mellan kök och allrum. Köket är fullstort och stilrent renoverat med gott om plats för matplats. I anslutning till allrummet finns en väl tilltagen sovalkov med plats för en bredare säng. Helkaklat badrum med golvvärme efter genomfört stambyte 2023. Till lägenheten här ett vindsförråd. Ett perfekt boende för såväl paret som den ensamstående. Brf Räfsan 13 är en välskött och populär förening som äger marken och som har alla stora renoveringar bakom sig. Som medlem i föreningen har ni tillgång till såväl, garage, bastu, tvättstuga, cykel- och barnvagnsförvaring. Välordnad och trevlig innergård med flera sittgrupper och grillmöjligheter. I föreningen finns även hiss som tar dig direkt ner till garaget. Föreningen har betydande intäkter från lokaler och garage som uppgår till ca 1.400.000kr/år Här bor ni i mitt i SoFos: puls med närhet till både butiker, livsmedelsbutiker, Sats och Nytorgets stora utbud av trevliga restauranger och caféer runt hörnet. Ett perfekt läge för dig som vill bo mitt i citypulsen med närhet till både grönskande grönområden och fina promenadstråk längst vattnet. Utmärkta kommunikationerna med bussar som stannar strax utanför porten och Skanstulls tunnelbanestation endast några minuter bort. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 2