Mäklare Niklas Zander

Niklas Zander

Om mig

Vid försäljning gäller det att ha koll så att allt sker till både köparens och säljarens bästa. Inga lösa trådar i efterhand utan fokus är att vara 100% och nöjd med sitt nya hem/sin försäljning. På ett effektivt sätt kan jag förbereda din försäljning så att den dagen du är redo - då trycker vi på knappen och lägger ut den som kommande eller till salu. Många nöjda både köpare och säljare rekommenderar mig på grund av kommunikation, lyhördhet och tillgänglighet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Siloplatsen 6, 5 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun

Siloplatsen 6, 5 tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5/11
4 678 kr/mån
73 457 kr/m²

Här har noggranna materialval och en öppen planlösning kombinerats för att skapa en bostad som är visuellt tilltalande men också praktiskt utformad för familjens behov. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för sociala tillställningar. Lägenheten har två rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för familjen samt gott om förvaring. Förutom detta finns den tilltagna balkongen med underbar utsikt över inloppet, där du kan njuta av extra utrymme under sommaren. Föreningen äger marken och är lika attraktiv som lägenheten själv, och dess perfekta läge gör att du har allt du behöver inom räckhåll. Det finns festlokal, övernattningslägenhet samt lounge- och relaxavdelning. Utöver utmärkta kommunikationer har du även möjlighet att ta båten till city. Sammanfattningsvis är denna moderna lägenhet en perfekt kombination av stil och funktion, med gott om plats för familjen och bekvämligheter som gör vardagen enklare. Dess läge och föreningens attraktivitet gör den till det perfekta valet för den som söker närhet till natur och puls.

  • Balkong
  • Hiss
Diligensvägen 96, 1 tr, Jarlaberg, Nacka kommun
  • Imorgon kl 14:00

Diligensvägen 96, 1 tr

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
6 950 kr/mån
39 933 kr/m²

Denna elegant renoverade lägenhet bjuder på en smakfull inredning med genomgående ljusa toner och ekparkett i varje rum. Köket är utrustat med vit köksinredning med gott om förvaringsutrymme. En rymlig matplats erbjuder en vacker fri utsikt som tillsammans med den inglasade balkongen fångar eftermiddags- och kvällssolen. Vardagsrummet är välkomnande och det finns två bekväma sovrum. Till sommaren är huset redo med en helt ny fasad. En perfekt kombination av komfort och stil, redo att bli ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gärdes Backe 3C, 1 tr, Inverness, Danderyds kommun
  • Imorgon kl 10:45
Gärdes Backe 3C, 1 tr, Inverness, Danderyds kommun, bild 2
Gärdes Backe 3C, 1 tr, Inverness, Danderyds kommun, bild 3

Gärdes Backe 3C, 1 tr

Lägenhet
Inverness, Danderyds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2/6
6 038 kr/mån
63 218 kr/m²

Här har noggranna materialval och en öppen planlösning kombinerats för att skapa en bostad som är visuellt tilltalande men också praktiskt utformad för en familjs behov. Lägenheten har tre rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. De två helkaklade badrummen är en lyxig detalj som gör att familjen kan samsas på morgonen. Förutom detta finns de två stora balkongerna, där du kan njuta av extra utrymme under sommaren. Eller gör som grannarna och glas in balkongen och njut även vår och höst... Föreningen äger marken och är lika attraktiv som lägenheten själv, och dess perfekta läge gör att du har allt du behöver inom räckhåll. Utöver utmärkta kommunikationer har du även möjlighet att cykla till city. Sammanfattningsvis är denna moderna lägenhet en perfekt kombination av stil och funktion, med gott om plats för hela familjen och bekvämligheter som gör vardagen enklare. Dess läge och föreningens attraktivitet gör den till det perfekta valet för den som söker närhet till natur och puls.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnholmsvägen 80, 3 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Imorgon kl 13:00

Kvarnholmsvägen 80, 3 tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/7
3 404 kr/mån
81 531 kr/m²

Denna lägenhet imponerar med sin optimala planlösning och generösa fönsterpartier som låter ljuset flöda in och ger en fantastisk utsikt över vatten, stad och natur från både vardagsrummet och sovrummet. Den sociala och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär där du kan njuta av umgänge och trivsel. Sovrummet är smart avskild från sällskapsdelen. Välkommen till ditt nya hem där varje detalj är noggrant övervägd för att skapa en optimal livsstil.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4