Mäklare William Falkerhorn

William Falkerhorn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Portalgatan 56, Kapellgärdet, Uppsala kommun
Portalgatan 56, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 56, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 56

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3
2 888 kr/mån
43 462 kr/m²

*Kontakta fastighetsmäklare för mer info samt privatvisning* Upptäck den perfekta lägenheten på Portalgatan 56 i Uppsala! Denna mysiga 39 kvm stora bostad är ett perfekt hem för både förstagångsköpare och studenter. Med ett oslagbart läge och moderna bekvämligheter är detta verkligen en pärla att bo i. - Perfekt första bostad/studentboende - Stor balkong - Öppen planlösning - Parkettgolv - Lugnt läge - Nära city - Goda kommunikationer Stig in i det ljusa och välkomnande allrummet, där stora fönster släpper in naturligt solljus och skapar en luftig atmosfär. Den smarta, öppna planlösningen ger dig gott om utrymme för både vardagsliv och sociala tillställningar. Köket är stilrent utrustat med med modern utrustning och generösa förvaringsmöjligheter. Här kan du laga fantastiska måltider och bjuda in vänner och familj till trevliga middagar. Med öppning från köket finns även tillgång till en stor och mysig balkong i västläge. Lägenheten har också ett elegant badrum, där det även finns tvättmaskin och torktumlare. Det bästa av allt är läget på Portalgatan 56. Du har bekvämt gångavstånd till Uppsala centrum, med dess kaféer, restauranger och butiker. Dessutom finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt den har att erbjuda. Missa inte chansen att äga denna fantastiska lägenhet på Portalgatan 56 i Uppsala. Kontakta fastighetsmäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hägernäsvägen 1A, null, Täby kommun

Hägernäsvägen 1A

Lägenhet
Täby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1/3
6 700 kr/mån
28 090 kr/m²

* Kontakta fastighetsmäklare för mer info samt privatvisning * Hjärtligt välkomna till denna välplanerade fyra med nära tillgång till det mesta. Lägenheten disponeras med två separata ingångar, tre rymliga sovrum, soldränkt balkong, badrum och en gäst wc. Här finns även ett välutrustad kök med plats för hela familjen. Goda förvaringsmöjligheter då två av sovrummen har egna klädkammare. Från Hägernäsvägen 1A har du närhet till affärer, serviceutbud, skolor och HAVET. För de som pendlar till och från jobb har du nära tillgång till kollektivtrafik som Roslagsbanan och bussar. För de som har bil så finns E18 där du snabbt kan ta dig till stan på bara 15 min. Brf Flygbåten är en trivsam och välskött förening som består av 83 lägenheter med ett antal uthyrningslokaler. Husen är byggda mellan åren 1950-1955 då tanken var att skapa bostäder åt officerare och anställda vid Roslagens flygflottilj F2. Varmt välkommen med din intresseansökan!

  • Balkong
Västmannagatan 89, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västmannagatan 89

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
22 m²
1 rum
1 137 kr/mån
122 500 kr/m²

Nu saluförs denna trivsamma etta som har en rogivande vy ut mot innergården och dess grönska. Bostaden har stilrena materialval och exklusiva detaljer, men även vackra sekelskiftesdetaljer så som högt till tak, djupa fönsternischer och vackert trägolv. Här finns gott om plats för antigen säng eller bäddsoffa, möjlighet till matbord om två personer samt mediamöbel. En bostad med alla rätt, redo att flytta in i! Utanför porten finns Vasastans gedigna utbud av populära restauranger, mysiga fik, gym och goda kommunikationer. En bostad som måste upplevas, varmt välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 3