Mäklare Andréas Jeppsson

Andréas Jeppsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trädgårdsmästarens väg 38, Billdal, Göteborgs kommun
 • Sön 8 okt kl 15:00
Trädgårdsmästarens väg 38, Billdal, Göteborgs kommun, bild 2
Trädgårdsmästarens väg 38, Billdal, Göteborgs kommun, bild 3

Trädgårdsmästarens väg 38

Villa
Billdal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 500 000 kr
142 m²
5 rum
498 m² tomt

Ett stenkast från havet finner ni detta moderna och stilfulla hus byggt 2019! Hemmet fördelas väl på två plan och här erbjuds ytor får såväl sociala tillställningar som privata stunder. På entréplan möts ni av en social och öppen planlösning där köket i kombination med vardagsrummet blir den naturliga mötesplatsen i hemmet. Härifrån når ni även en härlig uteplats med direkt anslutning till trädgården som gör det ännu trevligare att bjuda hem vänner och familj på grillkvällar under vår- och sommartid. Välutrustat kök med goda arbetsytor gör matlagningen till en fröjd. I anslutning till kök och hall finner ni praktiskt en tvättstuga samt ett badrum. Vidare upp till övre plan finner ni direkt ett allrum som kan disponeras som ett TV-rum eller byggas till ett extra sovrum för den större familjen. På detta plan finner ni även tre rofyllda sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett badrum med badkar och härligt takfönster. Bekvämt utanför huset finner ni en carport för fordonen samt ett förråd som sväljer mycket förvaring för trädgårdsredskap och vinterförvaring. Här bor ni i ett nybyggt och familjevänligt område med mysiga gator som slingrar sig genom kvarteret och med havet som granne! En kort promenad från huset når ni en förskola och ytterligare en kort cykeltur bort finns Lindåsskolan för de större barnen. Flertal vackra badplatser finns inom kort avstånd och för den som uppskattar motionera i naturen finns vackra Billdals Park som är en lövskog där gamla ädelträd stoltserar. I Nya Hovås finns ett brett serviceutbud med det mesta man behöver och direkt utanför området finner ni en expressbuss som tar er snabbt till centrala Göteborg. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Premium
Ryttarstigen 19, Hovås, Göteborgs kommun

Ryttarstigen 19

Villa
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
12 450 000 kr
169 m²
5 rum
843,7 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva detta pittoreska hus med herrgårdskänsla och grönskande trädgård samt orangeri! Huset har en genomgående hög kvalité med exklusiva vitvaror, vackra detaljer som fönster och dörrar samt en social och ljus planlösning med burspråk. Från vardagsrummet når ni en italiensk-inspirerad altan med kvällssol och plats för loungemöbler samt ett unikt och vackert orangeri i engelsk stil för årets alla dagar. Runt huset sträcker sig en härlig inhängnad och grönskande trädgård med rosor, äppleträd och körsbärsträd. I anslutning till huset finns dessutom ett garage med autogarageport. Genomgående generösa förvaringsutrymmen och en stor vind med lagt golv. Ett hem som erbjuder både komfort och skönhet! Här bor ni med närhet till Göteborgs Golf Klubb som är en av Sveriges äldsta och vackraste golfbanor. Ett populärt område med kort promenad till härliga strandpromenader, västkustens salta bad, naturreservatet Sandsjöbacka och Hovås småbåtshamn. I närliggande Nya Hovås finns närservice så som matbutiker, affärer, vårdcentral, skolor och restauranger. Med knappa 15 minuter till centrala Göteborg med bil och buss har ni nära till storstaden. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Karlatornet (Lodjursstråket 1), Vån 27, Karlastaden, undefined
Karlatornet (Lodjursstråket 1), Vån 27, Karlastaden, undefined, bild 2
Karlatornet (Lodjursstråket 1), Vån 27, Karlastaden, undefined, bild 3

Karlatornet (Lodjursstråket 1), Vån 27

Lägenhet
Karlastaden
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 27/73
2 615 kr/mån
109 608 kr/m²

Vill du bo i Nordens högsta byggnad med sagolik utsikt över Göteborg? Nu har du chansen att bli en av de första att bo i en toppmodern lägenhet, omsorgsfullt designad av några av Sveriges främsta arkitekter. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Tillträde beräknas ske under 2023. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Vänligen kontakta ansvarig mäklare Andréas Jeppsson för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Birkavägen 2, Kullavik, Kungsbacka kommun

Birkavägen 2

Tomt
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
1 013 m² tomt

Vill ni bo med havet som närmsta granne? Nu finns en möjlighet att förvärva en underbar fastighet för att bygga ert drömboende i de underbara omgivningarna i Kullaviks Hamn. Fastigheten har ett attraktivt läge vid Kullaviks Hamn och inkluderar dessutom en reserverad båtplats. Tomten är inte bunden till någon specifik husleverantör men säljaren Herlitz Properties har skapat ett unikt och smakfullt förslag till en villa som är skräddarsydd för just denna tomt. Dessutom kan detta förslag köpas till ett fast pris. Läs gärna mer på www.herlitzproperties.se och låt dem hjälpa er att förverkliga er husdröm! Här bor ni med nära tillgång till en fin skärgård med många skyddade naturhamnar och badvikar. Stort utbud av aktiviteter och naturupplevelser finns att välja på. Det finns även trevliga restauranger, caféer, bagerier, småbutiker och livsmedelsaffärer i närområdet. I samhället ligger grundskolorna Kullaviksskolan, Kullaviks Montessoriskola och Fullriggaren Malevik. Här finns alla bekvämligheter på nära avstånd i en fantastisk boendemiljö! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Andréas Jeppsson för mer information om fastigheten! BEFINTLIG DETALJPLAN Den befintliga detaljplanen innebär att fastigheten är planlagd för bostadsändamål med möjlighet till att uppföra en friliggande villa med tillhörande komplementsbyggnad t ex garage, carport eller förråd. Största exploatering är 200 kvm byggnadsarea med en maxhöjd på 3,8 meter. Största byggnadsarea för komplementsbyggnad är 50 kvm. Endast en huvudbyggnad och en komplementsbyggnad får uppföras på fastigheten. EL Ledningar för el finns utbyggt till området. Separat avtal tecknas mellan exploatören och ledningshavaren för rättigheter till ledningar samt ansvar och kostnader för utbyggnad och anslutning. TELE/FIBER Ledningar för fiber finns utbyggt till området. Berörd fastighetsägare kontaktar kommunen för beställning av fiberanslutning samt får anvisas förbindelsepunkt. Fastighetsägare bekostar anslutning till kommunala fibernätet enligt gällande taxa vid anslutningstillfället. VATTEN/AVLOPP Det finns kommunala vatten- och spilledningar i anslutning till planområdet och de nya fastigheterna kan koppla på sig på det nätet. Kommunen ansvarar för att utföra arbetet och exploatören bekostar anslutning till det kommunala va-nätet enligt gällande taxa vid anslutningstillfället. De ny fastigheterna inom planområdet kan koppla på sig på det kommunala dagvattennätet. Fastighetsägare bekostar påkoppling på det kommunala dagvattennätet enligt gällande taxa vid anslutningstillfället.

Birkavägen 4, Kullavik, Kungsbacka kommun

Birkavägen 4

Tomt
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
983 m² tomt

Vill ni bo med havet som närmsta granne? Nu finns en möjlighet att förvärva en underbar fastighet för att bygga ert drömboende i de underbara omgivningarna i Kullaviks Hamn. Fastigheten har ett attraktivt läge vid Kullaviks Hamn och inkluderar dessutom en reserverad båtplats. Tomten är inte bunden till någon specifik husleverantör men säljaren Herlitz Properties har skapat ett unikt och smakfullt förslag till en villa som är skräddarsydd för just denna tomt. Dessutom kan detta förslag köpas till ett fast pris. Läs gärna mer på www.herlitzproperties.se och låt dem hjälpa er att förverkliga er husdröm! Här bor ni med nära tillgång till en fin skärgård med många skyddade naturhamnar och badvikar. Stort utbud av aktiviteter och naturupplevelser finns att välja på. Det finns även trevliga restauranger, caféer, bagerier, småbutiker och livsmedelsaffärer i närområdet. I samhället ligger grundskolorna Kullaviksskolan, Kullaviks Montessoriskola och Fullriggaren Malevik. Här finns alla bekvämligheter på nära avstånd i en fantastisk boendemiljö! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Andréas Jeppsson för mer information om fastigheten! BEFINTLIG DETALJPLAN Den befintliga detaljplanen innebär att fastigheten är planlagd för bostadsändamål med möjlighet till att uppföra en friliggande villa med tillhörande komplementsbyggnad t ex garage, carport eller förråd. Största exploatering är 200 kvm byggnadsarea med en maxhöjd på 3,8 meter. Största byggnadsarea för komplementsbyggnad är 50 kvm. Endast en huvudbyggnad och en komplementsbyggnad får uppföras på fastigheten. EL Ledningar för el finns utbyggt till området. Separat avtal tecknas mellan exploatören och ledningshavaren för rättigheter till ledningar samt ansvar och kostnader för utbyggnad och anslutning. TELE/FIBER Ledningar för fiber finns utbyggt till området. Berörd fastighetsägare kontaktar kommunen för beställning av fiberanslutning samt får anvisas förbindelsepunkt. Fastighetsägare bekostar anslutning till kommunala fibernätet enligt gällande taxa vid anslutningstillfället. VATTEN/AVLOPP Det finns kommunala vatten- och spilledningar i anslutning till planområdet och de nya fastigheterna kan koppla på sig på det nätet. Kommunen ansvarar för att utföra arbetet och exploatören bekostar anslutning till det kommunala va-nätet enligt gällande taxa vid anslutningstillfället. De ny fastigheterna inom planområdet kan koppla på sig på det kommunala dagvattennätet. Fastighetsägare bekostar påkoppling på det kommunala dagvattennätet enligt gällande taxa vid anslutningstillfället.

Pilfinksvägen 1, Kullavik, Kungsbacka kommun

Pilfinksvägen 1

Tomt
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
1 130 m² tomt

Vill ni bo med havet som närmsta granne? Nu finns en möjlighet att förvärva en underbar fastighet för att bygga ert drömboende i de underbara omgivningarna i Kullaviks Hamn. Fastigheten har ett attraktivt läge vid Kullaviks Hamn och inkluderar dessutom en reserverad båtplats. Tomten är inte bunden till någon specifik husleverantör men säljaren Herlitz Properties har skapat ett unikt och smakfullt förslag till en villa som är skräddarsydd för just denna tomt. Dessutom kan detta förslag köpas till ett fast pris. Läs gärna mer på www.herlitzproperties.se och låt dem hjälpa er att förverkliga er husdröm! Här bor ni med nära tillgång till en fin skärgård med många skyddade naturhamnar och badvikar. Stort utbud av aktiviteter och naturupplevelser finns att välja på. Det finns även trevliga restauranger, caféer, bagerier, småbutiker och livsmedelsaffärer i närområdet. I samhället ligger grundskolorna Kullaviksskolan, Kullaviks Montessoriskola och Fullriggaren Malevik. Här finns alla bekvämligheter på nära avstånd i en fantastisk boendemiljö! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Andréas Jeppsson för mer information om fastigheten! BEFINTLIG DETALJPLAN Den befintliga detaljplanen innebär att fastigheten är planlagd för bostadsändamål med möjlighet till att uppföra en friliggande villa med tillhörande komplementsbyggnad t ex garage, carport eller förråd. Största exploatering är 200 kvm byggnadsarea med en maxhöjd på 3,8 meter. Största byggnadsarea för komplementsbyggnad är 50 kvm. Endast en huvudbyggnad och en komplementsbyggnad får uppföras på fastigheten. EL Ledningar för el finns utbyggt till området. Separat avtal tecknas mellan exploatören och ledningshavaren för rättigheter till ledningar samt ansvar och kostnader för utbyggnad och anslutning. TELE/FIBER Ledningar för fiber finns utbyggt till området. Berörd fastighetsägare kontaktar kommunen för beställning av fiberanslutning samt får anvisas förbindelsepunkt. Fastighetsägare bekostar anslutning till kommunala fibernätet enligt gällande taxa vid anslutningstillfället. VATTEN/AVLOPP Det finns kommunala vatten- och spilledningar i anslutning till planområdet och de nya fastigheterna kan koppla på sig på det nätet. Kommunen ansvarar för att utföra arbetet och exploatören bekostar anslutning till det kommunala va-nätet enligt gällande taxa vid anslutningstillfället. De ny fastigheterna inom planområdet kan koppla på sig på det kommunala dagvattennätet. Fastighetsägare bekostar påkoppling på det kommunala dagvattennätet enligt gällande taxa vid anslutningstillfället.

Skalldalsbacken 6, null, Göteborgs kommun
 • Tis 10 okt kl 17:30
Skalldalsbacken 6, null, Göteborgs kommun, bild 2
Skalldalsbacken 6, null, Göteborgs kommun, bild 3

Skalldalsbacken 6

Lägenhet
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 850 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/7
4 439 kr/mån
68 310 kr/m²

Välkomna till Hovås Höjd, Etapp 3 - med havet och naturen i sikte! Här skapas nu ett nytt kvarter med hållbara lägenheter omgiven av naturen och närhet till kustens salta bad. Den ytterst välplanerade bostaden i härligt hörnläge fördelar sig över 71 kvm med fantastisk vy mot såväl naturen som havet. Hemmet präglas av sociala ytor i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och skapar tillfällen för trevliga tillställningar med vänner och familj. Runt större delen av bostaden sträcker sig den rymliga balkongen om 35 kvm med dubbla vädersträck i perfekt västerläge, där ni även kan njuta av många vackra solnedgångar. Två rymliga och rofyllda sovrum och i badrummet hittar ni egen tvättutrustning som underlättar vardagens bestyr. De högkvalitativa och stilrena materialvalen följer genom bostaden och ger en harmonisk och elegant känsla som speglar husens kostym och omgivning. Här bor ni med nyproduktionens alla bekvämligheter! Som boende i Brf Hovås Altituden blir ni en del av Hovås Höjds alla fördelar med härliga vinterträdgårdar, utsiktsplats, innergård med pergola och Navet, som blir bostadsområdets knytpunkt. Här får ni tillgång till bland annat cykelservicerum, lådcyklar att låna, övernattningsrum för gäster, festlokal, bilpool med elbilar och en smart digital skärm med realtid för kollektivtrafikens avgångar från de närliggande busshållplatserna. Här bor ni bara ett stenkast ifrån Hovås golfbana och i expansiva Nya Hovås finner trevliga restauranger, butiker och caféer Hovås Höjd byggs med Miljöbyggnad Silver som är en miljöbyggnadscertifiering med hållbara kvalitéer på bland annat energiåtgång, innemiljö och luftkvalitet. Läs mer om projektet på https://nyproduktion.balder.se/projekt/hovas-hojd/ Fastigheten är under uppbyggnad vilket innebär att bostaden säljs på ritning. Inflyttning är planerad till hösten 2023. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andréas Jeppsson om ni vill veta mer om Hovås Höjd!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tuvlyckevägen 7, Billdal, Göteborgs kommun
 • Sön 8 okt kl 13:00
Tuvlyckevägen 7, Billdal, Göteborgs kommun, bild 2
Tuvlyckevägen 7, Billdal, Göteborgs kommun, bild 3

Tuvlyckevägen 7

Villa
Billdal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 950 000 kr
160,5 + 85,4 m²
7 rum
895,5 m² tomt

På den lugna återvändsgatan Tuvelyckevägen finner ni detta otroligt smakfullt renoverade och familjevänliga hus! Hemmets totala kvadratmetrar fördelas väl på två plan och ett källarplan och erbjuder härliga sociala ytor för trevliga stunder med vänner och familj. Stilrent renoverat kök från 2023 med vinkyl, goda arbetsytor i form av härlig köksö och direkt utgång till altanen samt trädgården gör köket till den naturliga mötesplatsen. Njut av härliga sommardagar och ljumna kvällar på den nybyggda altanen i perfekt söderläge, och med direkt anslutning till den lummiga trädgården med vackert körsbärsträd. Från köket tar ni er genom vackra originaldörrar in till vardagsrummet där plats för såväl soffgrupp som matsalsgrupp finns. Intill köket ligger ett väl tilltaget sovrum och tvättstugan med groventré. Vidare upp till övre plan möts ni av snedtak i spatiös takhöjd som tillsammans med framtagna takbjälkar skapar en härlig atmosfär. Här finner ett rymligt allrum med plats för soffgrupp och ytterligare tre sovrum. I det ena sovrummet har ni en direkt anslutande klädkammare som kan svälja det mesta i förvaringsväg. Ett lyxigt renoverat badrum i härliga toner och materialval med badkar höjer standarden desto mer! På entréplan hittar ni i hallen ännu ett badrum med dusch och en klädkammare som ger förvaringsmöjligheter. På taket finner ni en solcellsanläggning som håller nere energikostnaderna och ett modernt Plejd-system sköter belysningen - ett hem med hög standard att trivas i! Här bor ni ett mycket omtyckt och barnvänligt område som karaktäriseras av närheten till såväl havet som naturen. Bo med ett stenkast från Nygårdsskolan och i närområdet finner ni fler förskolor samt skolor för dom små i familjen. Gång eller cykelavstånd till flera mysiga badvikar och småbåtshamnar. I Skintebo och vid Kungsporten finns ett bra serviceutbud. Området ligger på behändigt avstånd från Göteborg och nås lätt med bil eller buss. Bokad visning, kontakta ansvarig mäklare Andréas Jeppsson för bokning av tid eller mer information!

 • Premium
Tjärtoftevägen 27, Asperö, Göteborgs kommun
Tjärtoftevägen 27, Asperö, Göteborgs kommun, bild 2
Tjärtoftevägen 27, Asperö, Göteborgs kommun, bild 3

Tjärtoftevägen 27

Villa
Asperö, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 250 000 kr
80 + 90 m²
4 rum
703 m² tomt

På mysiga Asperö finns nu möjligheten att förvärva denna modernt renoverade 1-plansvilla med källare! Hemmet präglas av genomgående klinkergolv med golvvärme, vitpigmenterade plywood väggar och smakfullt renoverat kök. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum blir denna del i huset den naturliga platsen att umgås på med såväl familj som vänner. Vid varma sommardagar kan ni enkelt flytta ut middagen till den härliga altanen i perfekt västerläge. Två lättmöblerade och rofyllda sovrum finner ni intill vardagsrummet och här finns även en inredd klädkammare som sväljer det mesta i förvaringsväg. På detta plan finner ni även ett modernt och helkaklat badrum med både badkar och dusch. Vidare ner till källarplan finner ni en tvättstuga, verkstad med groventré samt hobbyrum som kan disponeras som gym eller efter annat behov. Runt huset sträcker sig en lättskött tomt med både grus- och grönytor och på baksidan hittar ni en härlig altan i västerläge. Ni tar er enkelt hit med skärgårdsbåtarna, som går regelbundet, från Saltholmen på cirka 10 minuter. På skärgårdsidyllen Asperö finns allt man kan tänkas behöva. Endast några minuter från huset ligger en härlig badplats och i närområdet finns både förskola och skola. På ön finns även en affär för daglig varuhandel. Dessutom är det, för den som vill är, fritt fram att engagera sig i Asperö fritid, en förening med olika sektioner för smak och tycke. Asperö har dessutom två hamnar, både Asperö Östra och Asperö Norra. Detta gör att kommunikationen till Saltholmen blir oerhört smidig. Asperö är en bilfri ö med lugn och trygg miljö. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Sjöbackevägen 28, Billdal, Göteborgs kommun

Sjöbackevägen 28

Lägenhet
Billdal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 925 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
3 838 kr/mån
43 657 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade och havsnära tvåa med stor balkong på ca 10 kvm i populära Billdals Sjösida. Hemmet präglas av genomgående exklusiva materialval, stilrena ytskikt och härligt ljusinsläpp. Tack vare öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en social atmosfär och med möjlighet att göra om lägenheten till en trea. Modernt och välutrustat kök samt helkaklat badrum med tvättpelare, badkar och duschhörna gör hemmet komplett. Goda förvaringsmöjligheter i såväl platsbyggda garderober som i tillhörande lägenhetsförråd finns. Här bor ni granne med naturen, havet och flera badplatser inom kort promenadavstånd. Flera förskolor och skola finns i närheten och tack vare goda kommunikationer tar ni er smidigt och bekvämt till centrala Göteborg. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kopparåsen 35B, Billdal, Göteborgs kommun
Kopparåsen 35B, Billdal, Göteborgs kommun, bild 2
Kopparåsen 35B, Billdal, Göteborgs kommun, bild 3

Kopparåsen 35B

Villa
Billdal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 650 000 kr
218,4 m²
7 rum
850 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att äntligen presentera detta energismarta och moderna 2-plans hus med havsutsikt på Kopparåsen 35 B i familjära Billdal! Huset är byggt 2011 och bjuder på en noga genomtänkt planlösning med alla rätt där raka linjer och funktionalitet går hand i hand. Bostadens praktiska entréplan rymmer flera sovrum, allrum, klädkammare, en stor tvättstuga med goda arbetsytor, optimal förvaring och badrum. En trappa upp möts ni av öppna sociala ytor, vardagsrum med eldstad, generös takhöjd och stora fönsterpartier där utsikten mot Killingsholmen och Billdalsviken ligger i blickfånget. Hemmet mynnar vidare ut i en generös terrass om ca 70 kvm med många varma soltimmar från behaglig förmiddag till ljummen solnedgång. Detta blir en given plats för såväl mysiga hemmakvällar med familjen som stora middagsbjudningar med släkt och vänner. Extra isolering i väggar samt moderna fönster gör huset mycket ekonomiskt att värma upp. Solpaneler med god elproduktion under sommarhalvåret gör energisituationen unikt bra. Solcellerna genererar intäkter på ca 10 000 kr/år och nuvarande säljare har sålt 5000-6000 kWh årligen. Huset har ett högt läge med en milsvid utsikt en bit upp längs Kopparåsvägen vilket gör att läget är skyddat och endast trafik till/från befintliga hus har genomfart här. I Billdal bor ni med direkt närhet till natur, hav och skolor samt ett brett serviceutbud i expansiva Nya Hovås. Med andra ord en plats att längta hem till och ett hus som måste få upplevas på plats!

 • Premium
Skintebovägen 152, Skintebo Bryggor, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 8 okt kl 17:00
Skintebovägen 152, Skintebo Bryggor, Göteborgs kommun, bild 2
Skintebovägen 152, Skintebo Bryggor, Göteborgs kommun, bild 3

Skintebovägen 152

Villa
Skintebo Bryggor, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
12 450 000 kr
154,5 + 10 m²
5 rum
554 m² tomt

Med ett fantastiskt läge längs med havet och Säröleden finner ni denna spatiösa och arkitektritade villa med solfyllt trädäck, pool och havsutsikt! Bostaden har en fantastisk placering med ljuvlig utsikt över både grönska och glittrande hav som som sträcker sig bort mot Amundön och Vrångö. De 154.5 kvadratmetrarna är fördelade på två våningar med ljusa och öppna ytor som omringas av generösa altaner. Framför huset ligger det lyxiga altandäcket med pool, bubbelpool och flertal ytor med plats för sittgrupper för såväl avkopplande pooldagar som större sociala tillställningar. Förutom hemmets generösa sällskapsytor erbjuds ett välutrustat kök med påkostade vitvaror från NEFF 2022 och med flertal sittplatser, två badrum, tre sovrum och två allrum med härlig utsikt över havet. Samtliga rum präglas av kvalitativa och exklusiva materialval och finsnickerier med genomtänkta inredningsdetaljer som sätter hög standard på hemmet. Här får ni leva avskilt där lugnet råder med närhet till skolor, ljuvliga motionsstråk, och servicebutiker i Nya Hovås. Motionera i Billdals Park som är en lövskog där gamla ädelträd stoltserar och ta en mysig fika på det lokala fiket Systrarna Werner, eller ta cykeln till Stora- och lilla Amundön för att spendera lediga dagar vid havet. Ett stenkast bort ligger även Skintebo bryggor som är en småbåtshamn för dig som uppskattar båtlivet. Kort promenadavstånd till närmsta busshållplats med goda förbindelser som tar er in till Göteborgs citykärna via 158:an. Bokad visning, kontakta ansvarig mäklare Andréas Jeppsson för bokning av tid eller mer information!

 • Premium
Bommen 10, Gottskär, Kungsbacka kommun
Bommen 10, Gottskär, Kungsbacka kommun, bild 2
Bommen 10, Gottskär, Kungsbacka kommun, bild 3

Bommen 10

Villa
Gottskär, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
273,1 + 138,2 m²
12 rum
1 921 m² tomt

Med sitt fantastiska läge på återvändsgatan Bommen och med utsikt över havet finner ni denna stora villa! Hemmets totala kvadratmeterar fördelas över ett stort entréplan samt ett källarplan. På entréplan finner ni ett stort kök med direkt anslutning till en avskild uteplats med härlig pool, ett stort vardagsrum med separat matsal samt ett rymligt allrum. Från det rymliga vardagsrummet med vacker parkett och havsutsikt når ni den härliga uteplatsen med direkt anslutning till den grönskande trädgården. Vidare in från korridoren i hallen når ni den separata sovrumsdelen där ni finner tre rofyllda sovrum, varav master bedroom bjuder på en enastående vy över det glittrande havet. Ytterligare två sovrum finner ni längre in i korridoren och även två arbetsrum samt ett badrum. Från köket når ni sedan ett gästrum samt wc. Vidare ner till de nedre planet finner ni bland annat två sovrum med härlig utsikt över havet och med direkt utgång till trädgården, gillestuga, ett stort hobbyrum, bastu och dusch samt badrum. Drygt 200 meter från huset finner ni en mysig bergsudde med strand och badtrappa som ägs gemensamt med närliggande fastigheter. Här bor ni i ett barnvänligt villaområde i natursköna omgivningar med närhet till salta bad. I Onsala får man uppleva en riktig idyll med grönska och hav som inramning samtidigt som man har pendlingsavstånd till såväl Göteborg som Kungsbacka och Varberg. Det finns gott om skolor och barnomsorg i området och barnen kan stanna kvar ända upp i åk 9. Busshållplats som tar er direkt till Kungsbackas utbud av service och vidare kommunikationer finns på behagligt avstånd från fastigheten. I Gottskär finns våffleri och en hamnkrog. I Onsala kyrkby finns ett större serviceutbud med matbutik, vårdcentral, bensinmack m.m. Ca 12 km in till Kungsbacka centrum där det även går pendeltåg till Varberg och Göteborg. Välkomna på visning!

 • Premium
Ryttarstigen 10, null, Göteborgs kommun
Ryttarstigen 10, null, Göteborgs kommun, bild 2
Ryttarstigen 10, null, Göteborgs kommun, bild 3

Ryttarstigen 10

Villa
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
17 000 000 kr
264,1 + 95 m²
1 103 m² tomt

På en högt belägen tomt med utsikt över golfbana och grönskande natur ett stenkast från havet finner ni denna trivsamma villa med uthyrningslägenhet! Bostaden fördelar sig över två plan där de sociala och privata ytorna får ta stor plats. Entréplan präglas av stora öppna ytor med gedigen takhöjd som skapar härlig rymd till hemmets båda plan. I vardagsrummet njuter man gärna framför den fina eldstaden samtidigt som man blickar ut över landskapet och det gedigna köket bjuder på många härliga arbetsytor för hemma kocken med alla bekvämligheter som önskas så som två diskmaskiner för extra lyx i vardagen. Här finns plats för både vänner och familj. Intill den stora hallen finner ni gästtoalett, tvättstuga, bastudel och ett extra rum som idag använd till vinförråd. Det övre planet ger plats för den mer privata delen av hemmet med sina fyra harmoniska sovrum, där ett idag är inrett till arbetsrum. Gott om förvaring i de många garderoberna, rymligt badrum samt förråd som extra attribut ges här bekvämligheter till hela familjen. Från allrummet kan man blicka ner till sällskapsytorna på entréplan. Den soliga suterrängtomten erbjuder på både gräsytor för utelek och odlingar som högt belägna altandeck med utsikt över golfbanans grönskande omgivningen och havet samt ett charmigt orangeri. Ovanpå garaget har man inrett en lägenhet som kan hyras ut och ge extra inkomst till huskassan! På Ryttarstigen 10 bor ni med första parkett till Göteborgs Golf Klubb som är en av Sveriges äldsta och vackraste golfbanor. Ett populärt område med kort promenad till härliga strandpromenader, västkustens salta bad, naturreservatet Sandsjöbacka och Hovås småbåtshamn. I närliggande Nya Hovås finns närservice så som matbutiker, affärer, vårdcentral, skolor och restauranger. Med knappa 15 minuter till centrala Göteborg med bil och buss har ni nära till storstaden. Varmt välkommen på visning! Bokad visning, kontakta ansvarig mäklare Andréas Jeppsson för bokning av tid eller mer information!

 • Premium
Valebergsvägen 318, null, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Valebergsvägen 318

Villa
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
189 m²
6 rum
1 471 m² tomt

Välkomna att hänföras av detta magnifika hus med otrolig utsikt över havet och naturen! En fastighet som är fylld med spännande vinklar och eleganta detaljer som skapar en genomgående exklusiv känsla. På baksidan av huset väntar ett stort trädäck med stenläggning och pool där ni kan njuta av panoramautsikten över grönskan och det skimrande havet. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en oöverträffad upplevelse. Översta våningen välkomnar er med ett stilfullt kök som inte bara är funktionellt utan också smakfullt och modernt. Med en elegant köksö och vinkyl blir matlagningen till en ren njutning. Köket öppnar upp mot ett rymligt och ljust vardagsrum med en mysig braskamin, där de stora och vackra fönsterpartierna släpper in generöst med naturligt ljus och skapar en förtrollande atmosfär. Kliv ut på terrassen och upplev en fantastisk vy och magiska solnedgångar. Här finns gott om plats för loungemöbler samt utemöbler och för svalare sommarkvällar finns ett omsorgsfullt designat inglasat uterum med värmelampor. På nedre plan finner ni tre rymliga sovrum och ett inbjudande allrum med ännu en eldstad som smälter perfekt in i hemmets höga standard. Båda våningarna är utrustade med exklusiva badrum i stilrena materialval och en separat tvättstuga finns i närheten av hallen för maximal bekvämlighet. Utanför entrén finns ett praktiskt förråd och ett stort garage med gott om plats för fordon. Här bor ni ett familjevänligt område med direkt närhet till många fina badvikar, förskola och skola! Strosa runt i Billdals park och njut av den vackra naturen och i Nya Hovås finner ni allt ni kan tänkas behöva inom bekvämt avstånd. Ni bor dessutom med närhet golfbana, Billdals Ridklubb och busshållplats med goda kommunikationer som enkelt tar er in till Göteborg city. Detta är ett tillfälle att uppleva lyx och elegans i en enastående omgivning. Kontakta oss omedelbart för att boka en visning och låt er hänföras av detta exceptionella hem. Drömhuset väntar på er!

Billdals lärkträdsväg 22, Billdal, Göteborgs kommun

Billdals lärkträdsväg 22

Villa
Billdal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
202,5 + 57 m²
6 rum
947 m² tomt

På den lugna återvändsgatan Billdals Lärkträdsväg 22 finns nu chansen att förvärva denna generösa suterrängvilla. Det fria och höga läget ger sol från tidig morgon till sen kväll. Hemmet fördelas på två plan med sociala och öppna ytor med härligt ljusinsläpp. Tack vare husets läge omges ni av vacker natur och en panoramautsikt på 180 grader mot havet! På övre plan finner ni fyra rofyllda sovrum, ett rymligt vardagsrum med direkt utgång till den härliga balkongen och ett kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Här finner ni även ett stort badrum samt gäst-wc. Vidare ner på entréplan finner ni ett stort rum som kan disponeras som såväl sovrum som vardagsrum eller hobbyrum, ytterligare en wc samt kapprum för förvaring. Perfekt villa för den stora familjen! Med närhet till många fina badvikar, Billdals park och servicebutiker i Nya Hovås finner ni allt ni kan tänkas behöva inom bekvämt avstånd. Ni bor dessutom med närhet till skolor, förskolor, golfbana och Billdals Ridklubb. Goda kommunikationer med buss in till Göteborg. Välkomna på visning! Bokad visning, kontakta ansvarig mäklare Andréas Jeppsson för bokning av tid eller mer information!

Södra Flundregatan 63, Fiskebäck, Göteborgs kommun
 • Sön 8 okt kl 11:00
Södra Flundregatan 63, Fiskebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Södra Flundregatan 63, Fiskebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Södra Flundregatan 63

Villa
Fiskebäck, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 485 000 kr
199 + 14 m²
8 rum
1 021,3 m² tomt

Med sitt perfekta läge alldeles intill Fiskebäckshamn finner ni detta trevliga suterränghus med privat trädgård! Hemmets nästan 200 kvm fördelas på två plan med ytor för sociala tillställningar med vänner och familj. På övre plan finner ni ett stort modernt kök med goda arbetsytor i öppen planlösning mot vardagsrum med mysig braskamin. Ta ett kliv ut till den mysiga trädgården med grönytor, stor altan och pergola för mysiga sommarkvällar och betrakta det belysta berget. Från vardagsrummet når ni även en härlig balkong i söderläge där ni kan njuta av solens strålar med vindskydd. På övre plan finner ni även tre sovrum och ett badrum med dusch. Vidare ner till entréplan finner ni ett stort rum som kan disponeras som såväl sovrum som allrum, ytterligare ett sovrum samt en spa-avdelning med bastu. Bakom huset breder naturen ut sig och här kan ni njuta av såväl vacker näckrosdam, mysiga grillplatser som svampplock på sommarens senare dagar. Tack vare tomtens skyddade läge kan ni njuta av lä och i trädgården växer mysiga bärbuskar. Här bor ni i natursköna miljöer och motionsstråk och med en kort promenad ner till vattnet för svalkande dopp. I hamnen kan ni även vardagspausa på det populära cafeét "Sjöboa" som ligger precis intill vattnet med fantastisk utblick över Göteborgs skärgård. I området finns skolor, barnomsorg samt bra kommunikationer som tar er snabbt till utmärkt serviceutbud på Frölunda Torg och centrala Göteborg. Välkomna till ett hem att trivas i! Bokad visning, kontakta ansvarig mäklare Andréas Jeppsson för bokning av tid eller mer information!

 • Premium
Brottkärr Stenkulla 8, Göteborg, Göteborgs kommun
 • Ons 11 okt kl 17:30

Brottkärr Stenkulla 8

Villa
Göteborg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 450 000 kr
164 + 20 m²
6 rum
885,5 m² tomt

Varmt välkomna till detta välplanerade hus med stora sociala ytor på en solig och grönskande tomt. Här har huset fått växa fram genom åren med nya tillbyggnader och skapat ett harmoniskt hem för såväl familj och gäster att trivas i. Hallen bjuder in till praktiska ytor med gott om förvaring, med gästtoalett och tvättstuga som ligger bekvämt i direkt anslutning. En trappa upp finner ni kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning med ljuvlig utsikt och vackert ljusinsläpp som skapar en trivsam och luftig atmosfär. En kamin finns centralt placerad för charm och bästa värmeåtervinning. Vidare finner ni på detta plan den mer privata delen med ett allrum, helkaklat badrum, klädkammare och två harmoniska sovrum. Utanför altandörrarna njuter man gärna av solens strålar på den inbjudande terrassen. Ytterligare en trappa upp finner ni hemmets andra terrass med milsvidd utsikt över trädkronorna och takåsarna mot omgivningens vackra landskap. Rummet innanför är perfekt för hemmakontor eller som sovrum. Tack vare bostadens utformning i suterräng nås tomten från både entréplan och mellanplan där den grönskande trädgården ger fina möjligheter till utelek, odlingar och sköna grillkvällar med vänner och familj. Ett hem att trivas i från första stund! På Brottkärr Stenkulla 8 bor ni ett stenkast ifrån havet och Göteborgs Golfklubb som är en av Sveriges äldsta och vackraste golfbanor. Ett populärt område med kort promenad till härliga Amundön, strandpromenader, västkustens salta bad, naturreservatet Sandsjöbacka och Hovås småbåtshamn. I närliggande Nya Hovås finns närservice så som matbutiker, affärer, vårdcentral, skolor och restauranger. Med knappa 15 minuter till centrala Göteborg med bil och buss har ni nära till storstaden. Bokad visning, kontakta ansvarig mäklare Andréas Jeppsson för bokning av tid eller mer information!

 • Plus
Killingsholmen 18, Billdal, Göteborgs kommun
Killingsholmen 18, Billdal, Göteborgs kommun, bild 2
Killingsholmen 18, Billdal, Göteborgs kommun, bild 3

Killingsholmen 18

Tomt
Billdal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
26 000 000 kr
2 400 m² tomt

Med sitt unika läge och egen brygga har ni nu möjlighet att förvärva denna attraktiva strandtomt på mysiga Killingsholmen i Billdal! Förverkliga er husdröm på första parkett till havet och med privat brygga för sol, bad och båtliv mitt bland västkustens klippor och kobbar. Här kan ni sätta er egen prägel på hemmet eller själva skapa ert drömhem tillsammans med Henrik Schulz Studio som ritat upp ett modernt och trevligt hus som förslag. Tomten är inte knuten till husleverantör. Här får ni leva avskilt där lugnet råder med havet som närmsta granne, ljuvliga motionsstråk och servicebutiker i Nya Hovås. Motionera i Billdals Park som är en lövskog där gamla ädelträd stoltserar och ta en mysig fika på det lokala fiket Systrarna Werner, eller ta cykeln till Stora- och lilla Amundön för att spendera lediga dagar vid havet. Ett stenkast bort ligger även Skintebo bryggor som är en småbåtshamn för dig som uppskattar båtlivet. Kort promenadavstånd till närmsta busshållplats med goda förbindelser som tar er in till Göteborgs citykärna via 158:an. Arkitekt och visualisering: Henrik Schulz Studio + Color https://www.henrikschulz.se/ Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andréas Jeppsson för mer information och visning. [email protected] 070-920 93 00

 • Premium
Hovås sandkulleväg 4A, Hovås, Göteborgs kommun

Hovås sandkulleväg 4A

Villa
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 850 000 kr
156 + 18 m²
7 rum
844 m² tomt

Vi har nöjet att presentera detta smakfulla hus nybyggt 2016 med en öppen yteffektiv planlösning och genomgående modernitet! När ni kliver in i detta stilrena hem möts ni av en tilltalande standard som håller hög kvalité. Här går raka linjer i symbios med fantastiskt ljusinsläpp som skänker de tilltagna ytorna en underbar atmosfär att trivas utmärkt i. Den stora härliga köksön lämpar sig väl att samlas invid och gör matlagningen till en ren fröjd. Vardagsrummet förlängs ut i ett inglasat uterum om ca 20 kvm med pergola i anslutning som blir en given plats när sociala sammankomster arrangeras. Båda våningsplanen är utrustade med behaglig vattenburen golvvärme som värmer skönt när årets kyligare perioder stundar. Husets övre etage innehar flera kvadratsmarta rum att nyttja på bästa vis, varav ett master bedroom med lyxig walk-in closet i anslutning. På tomten finner ni även en praktisk friggebod samt perfekt yta för att bygga pool om så önskas. Trädgården är fullt uppvuxen samt innehar både bärbuskar och grönsaksodlingar som lämpar sig väl för den med gröna fingrar. Fastigheten är inte enbart intressant för eget boende utan också som investering för uthyrning och kanske framtida eget eller släkts boende i form av ett nybyggt "lyxigt" komplementbostadshus om 30 kvm med loft (boyta ca 40 kvm) samt tillhörande altan om ca 30 kvm. Denna praktiska komplementbostad är snyggt inredd med noga utvalda materialval, påkostat fullutrustat kök och utrustat med såväl motorstyrd markis som tvättutrustning som bidrar till en komfortabel vardag. Tilltalande investeringsobjekt där potentiella hyresintäkter beräknas uppgå till ca 35 000 – 45 000 kr per månad. Det finns upp till fyra olika uthyrningsalternativ i form av den separata delen av huvudbyggnaden med egen ingång och eget badrum, resterande del av huvudbyggnaden, hela huvudbyggnaden eller i det nybyggda komplementbostadshuset. Det finns redan intressenter för komplementbostadshuset och den separata delen av huvudbyggnaden! I denna familjära stadsdel får ni möjligheten att bosätta er på en plats att längta hem till. Ni finner allt ni kan tänkas behöva inom bekvämt avstånd såsom förskola och skola, servicebutiker i expansiva Nya Hovås och fina cykelvägar till såväl natursköna motionsslingor i skogen som till havet. Dessutom har ni Hovås tjusiga Golfbana nära belägen. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för att veta mer.

Knapehall 22, Knapehall, Göteborgs kommun
Knapehall 22, Knapehall, Göteborgs kommun, bild 2
Knapehall 22, Knapehall, Göteborgs kommun, bild 3

Knapehall 22

Villa
Knapehall, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 490 000 kr
144 m²
6 rum
336 m² tomt

Inbjudande hus med stora sällskapsytor, braskamin, flertalet sovrum samt två badrum och tvättstuga med groventré. Ett genomtänkt hus med fina materialval och gott om förvaring. Utomhus finns en ljuvlig altan i bästa solläge med SPA-bad och gott om plats för utemöbler, stora gröna växter och härlig belysning. I den lättskötta trädgården finns även ett växthus och ett förråd med vidbyggd cykelförvaring under tak. Trivsamt område för både barn och vuxna med bilfria omgivningar och väldigt barnvänligt med flera mysiga lekplatser. Förskola och lågstadieskola finns alldeles intill och nås utan att korsa några vägar. Flertalet gym, sporthallar och simhall i närområdet ger er möjligheten att få till träningen utan ursäkter. Här får ni även leva med närhet till naturskön grönska och badplatser vid havet. Askim är en attraktiv stadsdel med närhet till både kust, skog och storstadens utbud. På gångavstånd från huset ligger Sandsjöbacka naturreservat som har vackert skog- och hedlandskap samt skidterräng med elljusspår. I Sisjön kan man både fiska och bada samt åka skridskor på vintern. Här bor ni även nära havet, närmst ligger Askimsbadet och lite längre bort ligger Amundön och Brottkärrs klippor. I Sisjöns handelsområde finner ni flera stora mataffärer, byggvaruhus, butiker samt ett stort utbud av service såsom vårdcentral, apotek, systembolag med mera. Vid Askims torg ligger även bibliotek, tandvård och vårdcentral. I området finns även flera grundskolor, förskolor och föräldrakooperativ. I området finns även en sim- och sporthall samt fotbollsklubbar. Goda kommunikationer med buss till Göteborgs centrum och Frölunda torg. Bokad visning, kontakta ansvarig mäklare Andréas Jeppsson för bokning av tid eller mer information!

 • Premium

Visar alla 21