Mäklare Carl Sikali

Carl Sikali

Om mig

Mitt måtto är att du ska byta boende, men aldrig mäklare. Med mer än 20 års erfarenhet av försäljning och service så har jag fått en fingertoppskänsla för människors behov. Du kan känna dig trygg i att jag med stort engagemang och målmedvetenhet kommer göra mitt yttersta för att din bostadsaffär ska bli den bästa och alltid finnas tillgänglig för dig. Min arbetsfilosofi är blod, svett och tårar – jag nöjer mig inte förrän du är nöjd. Jag är född, uppvuxen och bosatt i Stockholm!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjösavägen 8, Högdalen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 18:00
Sjösavägen 8, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Sjösavägen 8, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Sjösavägen 8

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
30 m²
1 rum
vån 6/13
3 391 kr/mån
49 833 kr/m²

Sjösavägen 8 en mycket välplanerad & stilren lägenhet som stod färdig 2021. Högt belägen med insynsskyddat och fritt läge mot väster med utsikt över byggnadens baksida och grönska. Bostaden är i toppmodernt utförande med snygga och smakfulla material- och färgval. Smart planerad lägenhet med yteffektiva lösningar. Allrum med gott om plats för soffa, mindre matbord och säng i sovalkov. Från allrummet nås den inglasad rymliga balkongen som spänner över hela lägenhetens kortsida med kvällssol. Köket från Vedum går i grått med bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten har genomgående ljus ekparkett och vitmålade väggar. Badrummet har ljusa och moderna material- och färgval samt en kombimaskin för bästa bekvämlighet. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt ett separat förråd i fastigheten. Här bor ni i ett mycket energisnålt och modernt hus byggt av Riksbyggen med direktaccess till garaget. Grundutbudet för TV och bredband via Tele2 100/100 Mbit ingår i avgiften. Brf Branddammen är en populär förening med fokus på miljön och arbetar för energisnåla lösningar. Fastigheten har en energiklass B vilket berättigar till "grönt bolån". Ett grönt bolån innebär att du som bor i en bostad som är bättre för miljön kan ta del av en förmånligare ränta. Kontakta din bank för att få reda på vilka dina förmåner blir! Lägenheten ligger endast en kort promenad från Högdalen Centrum som erbjuder flertalet butiker, restauranger samt goda kommunikationer med både bussar och tunnelbana. Välkommen till en lägenhet man bara behöver flytta in i och börja njuta av!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Alphyddevägen 9, Alphyddan, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 16:30
Alphyddevägen 9, Alphyddan, Nacka kommun, bild 2
Alphyddevägen 9, Alphyddan, Nacka kommun, bild 3

Alphyddevägen 9

Lägenhet
Alphyddan, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/14
5 480 kr/mån
46 387 kr/m²

En välplanerade rymliga gavel 3:a om 77,5kvm med inglasad balkong i sydväst. Ljust kök med fina original detaljer och plats för matbord framför fönsterparti i högt och fritt läge. Generöst och lättmöblerat vardagsrum med burspråk vilket skänker rummet ljus. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som ligger i sydvästläge med härlig eftermiddags- och kvällssol. Två bra planerade sovrum med plats för dubbelsäng och garderob om så önskas. Helkaklat badrum med dusch. Stor hall med gott om förvaring i flertalet original garderober. Till bostaden hör även två förråd som ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Här bor du med direkt närhet till Sickla köpkvarter med allt du kan tänka dig från affärer, butiker, restauranger, gym till service och mycket mer. Utöver detta även fantastiska kommunikationsmöjligheter med den nybyggda tunnelbanan om 6 år. Välkommen till denna fantastiska unika lägenhet med bevarade originaldetaljer där 60-talet möter modern vardagslyx – här är det bara att flytta in och börja njuta!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2