Mäklare Fredrik Sevelin

Fredrik Sevelin

Om mig

Erfaren, trygg och målmedveten Med 20 års erfarenhet av att sälja bostäder erbjuder jag kunskap som ger dig en trygg och lyckad bostadsaffär. Jag arbetar målmedvetet med kunden i fokus för att alla parter ska bli riktigt nöjda med det som ofta är livets största affär. Min målsättning är alltid att säljaren får en komfortabel affär och ett högt slutpris.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ålholmsgatan 24A, Norra Ormesta, Örebro kommun
 • Lör 2 dec kl 11:00
Ålholmsgatan 24A, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ålholmsgatan 24A, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ålholmsgatan 24A

Radhus
Norra Ormesta, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
85 m²
4 rum
5 060 kr/mån
30 529 kr/m²

Välkommen till ditt drömhus i ett plan! Detta fantastiska enplanshus erbjuder allt du behöver på ett och samma plan, vilket ger både komfort och bekvämlighet. Med 2 våtutrymmen och en carport som är direkt ansluten till bostaden, har du allt du behöver inom räckhåll. Rymligt förråd och härlig innergård Här finns även ett stort förråd för att rymma alla dina ägodelar och göra din vardag ännu mer organiserad. Den härliga innergården ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet i en privat och avslappnad atmosfär. Perfekt för grillkvällar med familj och vänner eller bara för att koppla av i solen. Njut av naturen och närheten till Osets naturreservat Det här huset ger dig också möjlighet att njuta av naturen, med närhet till det natursköna Osets naturreservat. Ta härliga promenader, upplev vacker skog och frisk luft eller ge dig ut på spännande utflykter. För familjer med små barn - nära till flera förskolor För småbarnsfamiljen är detta område idealiskt, med närhet till flera förskolor. Du kan vara säker på att dina barn får en trygg och bra start på livet i denna trevliga och barnvänliga miljö. Njut av det bekväma och praktiska livet i detta enplanshus med alla bekvämligheter nära till hands. Kontakta oss idag för mer information. Detta är en unik möjlighet du inte vill missa!

 • Premium
 • Uteplats
Erik Rosenbergs Väg 76, Almby, Örebro kommun
Erik Rosenbergs Väg 76, Almby, Örebro kommun, bild 2
Erik Rosenbergs Väg 76, Almby, Örebro kommun, bild 3

Erik Rosenbergs Väg 76

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/2
7 013 kr/mån
17 677 kr/m²

Vid snabb inflytt kan säljarna tänka sig att reducera priset något. Denna fantastiska bostadsrätt är en pärla som du inte vill missa! Med två stycken välrustade våtrum och kök är detta det perfekta hemmet för dig som söker både komfort och bekvämlighet. Köket är en dröm för den matintresserade, komplett med moderna apparater och gott om arbetsyta för att skapa läckra måltider. Här kan du enkelt bjuda in vänner och familj för middagar och sociala stunder. Badrummet är också en höjdpunkt, med möjlighet till två duschplatser som gör morgonrusningen smidig och stressfri. Denna bostadsrätt ligger i barnvänliga Almby med bilfria innergårdar, vilket ger en trygg och trivsam miljö för de små att leka och utforska. Du kan vara säker på att din familj kommer att trivas här. Sammanfattningsvis är detta en bostadsrätt som erbjuder både stil och funktionalitet. Den är perfekt belägen i ett område som är idealiskt för familjer och har allt du behöver för en bekväm livsstil.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Förrådsgatan 3, Centralt Norr, Örebro kommun
 • Budgivning pågår
Förrådsgatan 3, Centralt Norr, Örebro kommun, bild 2
Förrådsgatan 3, Centralt Norr, Örebro kommun, bild 3

Förrådsgatan 3

Lägenhet
Centralt Norr, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 992 kr/mån
25 827 kr/m²

Drömboendet väntar på dig! Denna unika lägenhet har allt du någonsin drömt om och ännu mer. Här är vad som gör den här bostaden så extraordinär: Fantastisk takhöjd: När du kliver in i vardagsrummet möts du av en imponerande takhöjd på hela 5 meter! Det skapar en känsla av rymd och lyx som är svår att hitta någon annanstans. Balkong högst upp: På sommaren kommer du att älska att tillbringa din tid på den soliga balkongen som ligger högst upp i huset. Med sol från 12:00 till 20:00 har du massor av tid att njuta av den underbara utsikten och det sköna vädret. Nära till naturen: Om du älskar naturen, kommer du att vara förtjust över att vandra i Oset är enkelt och bekvämt från din dörr. Detta är det perfekta stället för avkopplande promenader och utforskande. Närliggande bekvämligheter: Med inte mindre än tre närbutiker i området har du allt du behöver inom räckhåll. Det är bekvämt och praktiskt för din vardag. Utmärkt kollektivtrafik: Med en busshållplats bara 200 meter bort är du väl ansluten till stadens nätverk av kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att komma dit du behöver. Nära till Venaspåret: Om du är en entusiastisk cyklist eller löpare, kommer du att älska att Venaspåret finns bara 500 meter bort. Det ger utmärkta möjligheter för träning och avkoppling. Denna bostad är en pärla som sällan kommer till marknaden. Om du är redo att lyfta din livsstil till en helt ny nivå, tveka inte att kontakta oss för en visning. Detta är en möjlighet du inte vill missa!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östra storgatan 19A, null, Hallsbergs kommun

Östra storgatan 19A

Lägenhet
Hallsbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
275 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 905 kr/mån
8 462 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fräscha bostad belägen på Östra Storgatan! Med fönster i två väderstreck får du en fantastiskt ljus och luftig atmosfär. Här har du också nyligen renoverat kök med moderna bekvämligheter och nya ytskikt.. Härlig balkong. Det här är verkligen ett hem att trivas i, där du kan njuta av en bekväm och stilren livsstil. Den nya renoveringen ger bostaden en fräsch och modern känsla som passar perfekt för den som söker ett modernt och bekvämt boende. Läget på Östra Storgatan är dessutom oslagbart, med närhet till tågcentralen och en mängd olika bekvämligheter inom räckhåll. Här har du allt du behöver för att leva ett bekvämt och trivsamt liv. Tveka inte att boka in en visning idag och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

 • Balkong

Visar alla 4