Mäklare Ellie Knutsson Olsrup

Ellie Knutsson Olsrup

Om mig

Med ett helhjärtat engagemang och stor noggrannhet kommer jag att vägleda dig genom ditt livs kanske viktigaste affär. Jag motiveras av att alltid prestera mitt allra yttersta i varje moment för att kunna optimera försäljningen efter dina önskemål och ge dig det bästa slutresultatet. När du anlitar mig som din fastighetsmäklare levererar jag alltid full fokus och erbjuder en trygg hand vid varje steg i försäljningsprocessen. Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosengrens gata 3 B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Rosengrens gata 3 B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Rosengrens gata 3 B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Rosengrens gata 3 B

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/6
6 784 kr/mån
43 424 kr/m²

På optimalt läge vid vattnet i Limhamns Sjöstad finner vi denna helt fantastiska fyrarummare med radhuskänsla och en alldeles underbar uteplats i lummigt söderläge. Planlösningen är genomgående och passar verkligen den moderna familjen, med perfekt disponerade kvadratmeter som ger sociala ytor i den ena delen, medan de tre sovrummen och dubbla badrumsmiljöer är strategiskt belägna i den andra. Tilltagna fönster i två väderstreck bringar ett härligt ljusflöde och ger en ytterst trivsam innemiljö med svårslagen känsla av hemtrevnad. Ljusa toner och skön planering kan vara två orsaker till detta, där vi får njuta av allt som skapar ett bekvämt boende. Köket är smakfullt inrett och utrustat med bland annat vitvaror från Siemens, och ansluts av matplatsen invid fönstret samt vardagsrummet i en semiöppen planlösning. Här ges access till bostadens gårdsvända uteplats, som vetter mot soliga söder och har gott om plats att umgås. Sovrummen är i bra storlek och badrummen erbjuder både dusch, badkar och tvättmöjligheter. Området är lugnt och erbjuder promenadavstånd till Limhamnsfältet, vidsträckta Ribersborgsstranden och mysiga småbåtshamnar. Vi tar oss snabbt och smidigt in till City med cykel, bil eller buss, samtidigt som vi har allt vardagen kräver på nära avstånd. Här är det bara att flytta rakt in till en bostad som uppfyller alla tänkbara krav och bara måste upptäckas på plats - vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Rosengrens gata 7 A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Ons 24 apr kl 17:45
Rosengrens gata 7 A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Rosengrens gata 7 A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Rosengrens gata 7 A

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
97 m²
3 rum
vån 4/5
7 138 kr/mån
51 495 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en av de mest eftertraktade bostäderna i Limhamns Sjöstad, en rymlig trerummare nära kajkanten med pittoresk utsikt över havet och småbåtshamnen. Invändigt bjuder denna pärla på rena ljusterapin med stora fönster i flera väderstreck som skapar en oöverträffad atmosfär. Vardagsrum och kök smälter samman i en generös sällskapsyta som fortsätter ut på den stora inglasade balkongen i bästa solläge. Här ute kan du njuta av långa middagar eller avslappnade stunder i solstolen med ett glittrande Öresund som bakgrund. Känslan är luftig med långt till nästa hus och fri utsikt över kajen, vattnet och grönskande Glasbruksparken som breder ut sig nedanför. I dagsläget erbjuder bostaden två väl tilltagna sovrum samt möjlighet att enkelt skapa ett tredje genom att dela av det generösa vardagsrummet. Låt dig omfamnas av vardagslyxen med ett välutrustat kök från Vedum, badrum med tvättavdelning, en praktisk gäst-WC samt utmärkt förvaring i garderober och walk-in-closet. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att maximera komfort och njutning. Här bor du i en välskött HSB-förening som kan erbjuda garage med laddplatser, övernattningslägenhet för gäster och en underbar utemiljö intill kaj och småbåtshamn som ger semesterkänsla året om. I det absoluta närområdet finns Limhamnsfältets vidsträckta grönytor, flera badplatser och Limhamns pittoreska centrum med all tänkbar service. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vaktgatan 8, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Vaktgatan 8, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Vaktgatan 8, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Vaktgatan 8

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 830 kr/mån
39 689 kr/m²

På oslagbart läge nära hav, badplatser och vidsträckta grönområden välkomnar denna välplanerade trerummare belägen på en ljus gavel. Här samsas kök och vardagsrum i en stor härlig sällskapsyta med ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Från vardagsrummet nås balkongen i bästa sydvästläge som är väl tilltagen och vänd in mot föreningens lugna gård. Det större sovrummet erbjuder bra förvaring i en klädkammare och i hallen finns en rymlig skjutdörrsgarderob. Vidare bjuds det på såväl badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk gäst-WC för extra bekvämlighet. Här bor ni i ett lugnt område med absolut närhet till hav och strand, småbåtshamn och Limhamnsfältet. Inom kort gångavstånd ligger populära Glasbruksskolan och Limhamnsskolan samt flertalet förskolor, och det är även nära till Limhamns småstadsidyll med mataffärer, restauranger och all tänkbar service. Samtidigt är det smidigt att ta sig in till city med cykel, buss eller bil för att utforska Malmös pulserande stadsliv. Varmt välkomna hit för att upptäcka alla fördelar!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sallys gata 41, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Sallys gata 41

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 395 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/5
7 489 kr/mån
51 381 kr/m²

Välkommen till en av Limhamns Sjöstads mest eftertraktade bostäder, en gavelfyra på fantastiskt läge intill kajkanten med hav och småbåtshamn i blickfånget! Det här är ett hem med inbjudande atmosfär och fantastisk utsikt samtidigt som det är bekvämt och barnvänligt en halvtrappa upp med minimal biltrafik utanför. Våningen bjuder på väl genomtänkta kvadratmeter med fint ljusinsläpp och en takhöjd om 2,65 meter som bidrar till en skönt luftig atmosfär. Kök och vardagsrum samsas i en öppen planlösning som ger härliga sällskapsytor för familjen, och härifrån nås även balkongen i bästa sydvästläge. Den sträcker sig runt gaveln och bjuder på en rogivande utsikt mot havet, en perfekt plats att njuta av sköna sommarkvällar med spektakulära solnedgångar. Vidare finner vi tre rofyllda sovrum, badrum med dusch och badkar samt bekvämligheten av egna tvättmöjligheter som förenklar vardagens bestyr och gäst-WC. Limhamns Sjöstad är en växande stadsdel med unik karaktär som ger semesterkänsla året om, perfekt belägen mellan två badstränder och på gångavstånd från Limhamns centrum. I områdets absoluta närhet finns även Limhamnsfältet med vidsträckta grönytor, Hylliekrokens Golfcenter och en omtyckt hundrastplats. Kort och gott ett hem för livsnjutaren som vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende med närhet till hav, citypuls och all tänkbar service. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss
Formgatan 28, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:00
Formgatan 28, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Formgatan 28, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Formgatan 28

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 1/6
4 495 kr/mån
48 207 kr/m²

Nu ges chansen att flytta in i en av Limhamns Sjöstads eftertraktade marklägenheter med högt i tak och lyxen av egen uteplats i söderläge! Denna luftiga trerummare bjuder på bekvämlighet samt otrolig rymd och ljusflöde med knappt 3 meter till taket och fönster i två väderstreck. Den öppna planlösningen är lätt att umgås i med bra plats för soffhörnan såväl som en inbjudande matplats för många gäster. Om vädret tillåter kan fika och middag avnjutas på den gårdsvända uteplatsen som bjuder på en ljuvlig havsutsikt och många sköna soltimmar. Utöver detta erbjuds två sovrum i bra storlek, en rymlig klädkammare och garderobsförvaring samt badrum med egna tvättmöjligheter som underlättar vardagslivet. Här bor vi på magiskt läge med kajen och havsbad precis intill, och på kort gångavstånd når vi den pittoreska småbåtshamnen samt Limhamnsfältets vidsträckta grönytor. Därtill finns Limhamns mysiga småstadsidyll på gångavstånd med all tänkbar service och matbutiker samtidigt som vi enkelt når Citykärnan med cykel, buss eller bil. Ett hem att trivas i helt enkelt. Varmt välkomna hit, vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Västra Varvsgatan 7 A, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:30
Västra Varvsgatan 7 A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Västra Varvsgatan 7 A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Västra Varvsgatan 7 A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/8
4 664 kr/mån
51 105 kr/m²

I populära Västra Hamnen med närhet till hav och bad välkomnar denna trivsamma trerummare belägen på en ljus gavel med dubbla balkonger och havsutsikt. Här erbjuds ett stilrent hem med genomtänkt interiör och ett härligt ljusflöde från stora fönster i tre väderstreck. Kök och vardagsrum möts i en social runtgående planlösning där vi gärna samlar familj och vänner för trevliga middagsbjudningar, och härifrån nås även de två balkongerna. Den större balkongen har plats för såväl matbord som loungemöbler och grill medan den andra bjuder på skön kvällssol och en glimt av havet med Öresundsbron i blickfånget. Vidare ges två sovrum varav ett med access till walk-in-closet, ett smakfullt inrett badrum med tvättavdelning samt en praktisk gäst-WC. Dessutom finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas (se alternativ planlösning). Som extra bonus finns det garage under huset med möjlighet att få en plats direkt. Här bor vi med närhet till välsorterad matbutik, kort cykelavstånd till City och goda bussförbindelser runt knuten. För den träningssugne finns Kockum Fritid precis över gatan med gym och simhall och det är även gångavstånd till svalkande havsbad. Varmt välkomna till ett hem att trivas i, vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dockgatan 41, Dockan, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:45
Dockgatan 41, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Dockgatan 41, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Dockgatan 41

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 795 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/6
4 387 kr/mån
59 198 kr/m²

Varmt välkomna till detta extraordinära hem på absolut A-läge och med en fantastisk utsikt över hela Öresund med såväl Öresundsbron som Turning Torso i blickfånget. Kök, matplats och vardagsrum ligger i en mingelvänlig öppen planlösning med generöst ljusinsläpp, och härifrån nås även balkongen som bjuder på skön eftermiddags- och kvällssol. Lägg därtill två bra sovrum, badrum med badkar och fullt utrustad tvättavdelning, en praktisk gäst-WC samt god förvaring i skjutdörrsgarderober och walk-in-closet. Föreningen är välskött och har en trevlig innergård som knyter an till marinan samt som det finns garage under fastigheten och en övernattningslägenhet för era gäster. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område som får en alldeles särskild karaktär tack vare marinan och dess båtliv. Förutom det magiska läget med direkt närhet till havet och kort avstånd till city är det även bra kommunikationer för er som pendlar. Varmt välkomna till detta synnerligen bekväma boende i ett av Malmös mest eftertraktade områden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Geijersgatan 1 D, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Geijersgatan 1 D

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/6
6 105 kr/mån
37 989 kr/m²

På fantastiskt läge med Öresund och Limhamnsfältet som granne kan vi presentera denna optimalt planerade fyrarummare med balkong i soliga sydväst. Vi välkomnas in till en härligt öppen planlösning med genomgående ljusinsläpp där kök och vardagsrum ligger intill varandra och ger fantastiska sällskapsytor. Härifrån nås även balkongen som bjuder på många sköna soltimmar och utsikt över föreningens fina grönskande gård. Vidare ges tre sovrum i bra storlek, gott om förvaring, badrum med tvättavdelning samt en praktisk gästtoalett. Här bor ni i en välskött och engagerad förening med tillgång till såväl garageplatser som övernattningslägenhet för era gäster. Rakt över gatan ligger mataffär och gym samtidigt som ni har direkt tillgång till långsträckta promenadstråk och sköna dopp i havet. Bra cykelvägar tar er in till city på en kvart och för barnfamiljen är läget perfekt med kort gångavstånd till populära Glasbruksskolan. Det här är ett hem för livsnjutaren som vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende med närhet till hav, citypuls och all tänkbar service. Varmt välkomna hit!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Dockgatan 41, Dockan, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:00
Dockgatan 41, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Dockgatan 41, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Dockgatan 41

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/5
4 128 kr/mån
53 986 kr/m²

Dockans läge är verkligen unikt med vattnet så nära inpå samtidigt som citypulsen bara är en kort promenad bort. På dagarna sjuder området av liv men när kvällen kommer sänker sig lugnet och med ens känns storstaden väldigt avlägsen. Här kan vi nu presentera en trerummare med genomgående planlösning, stilren interiör och en alltigenom hemtrevlig atmosfär. Kök och vardagsrum samsas i en ljus och öppen sällskapsyta som gör det lätt att umgås med familj och vänner. Härifrån nås även den generösa balkongen i bästa söderläge med solchans större delen av dagen och med härlig utsikt mot småbåtshamnen. Master bedroom ligger lite avskilt in mot gården med badrummet i nära anslutning, och därtill ges ett mindre sovrum som blir perfekt som barnrum eller hemmakontor. Utöver detta erbjuds bra förvaring i skjutdörrsgarderober och självklart finns det både tvättmaskin och torktumlare. Föreningen är välskött och har en trevlig innergård som knyter an till marinan samt som det finns garage under fastigheten och en övernattningslägenhet för era gäster. Inom gångavstånd finns såväl mataffärer och restauranger som förskola och skola samt utmärkta kommunikationer med buss eller tåg. Varmt välkomna hit!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mariedalsvägen 55 E, Dammfri, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Mariedalsvägen 55 E, Dammfri, Malmö kommun, bild 2
Mariedalsvägen 55 E, Dammfri, Malmö kommun, bild 3

Mariedalsvägen 55 E

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/4
5 196 kr/mån
32 324 kr/m²

Varmt välkommen till denna inbjudande lägenhet på optimalt läge nära hav, city och grönskande parker! Här bor ni rofyllt högst upp i huset med öppen utsikt, minimal insyn och en underbar generös gårdsvänd balkong med gott om plats att njuta av många sköna soltimmar. Den genomgående planlösningen tillsammans med stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp och en luftig atmosfär. Vardagsrummet ger plats för såväl mysig soffhörna som matmöblemang och i det renoverade köket möts vi av kvalitetsinredning från Marbodal och tidstypisk charm! Vidare finner vi två rofyllda sovrum, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och goda förvaringsmöjligheter. Här bor vi på attraktiv adress och utanför porten väntar föreningens grönskande innergård strålande för såväl barnlek som grillning med vännerna. Varmt välkomna, vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
Grönalundsgatan 5 C, Limhamn, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Grönalundsgatan 5 C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
86,5 m²
4 rum
vån 3/4
5 478 kr/mån
32 312 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga, genomgående fyrarummare i en av få föreningar på Limhamn som erbjuder hiss. På tredje våningen väntar här en väldisponerad planlösning som ger härligt ljusa sällskapsytor, kök med matplats och tre sovrum i bra storlek. Hemmets självklara hjärta är det vinklade vardagsrummet med fint ljusinsläpp från två håll och utgång till den inglasade balkongen i bästa västerläge. Lägg där till ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och en stabil förening med trivsam gårdsmiljö. Här bor ni i lugnt område nära hav och strand med promenadavstånd till småbåtshamn, kallbadhus och badstrand samt mysiga Limhamns centrum med butiker och restauranger. Vi ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östra Kalkbrottsgränd 42, Limhamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:45

Östra Kalkbrottsgränd 42

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
72 m²
3.5 rum
vån 3/3
5 263 kr/mån
37 431 kr/m²

I gemytliga Limhamn med gångavstånd till havet välkomnar denna stilrena gaveltrea med härligt ljusinsläpp från tre håll. Här väntar en enhetlig interiör med genomgående skeppsgolv och vita väggar samt kök och badrum i neutrala toner som skapar en harmonisk helhet. Från vardagsrummet och ena sovrummet nås den underbara balkongen i fritt västerläge där ni kan njuta av vackra solnedgångar. Här bor ni i en obelånad förening med grönskande gårdsmiljö och utanför dörren väntar allt vad Limhamn har att erbjuda i form av butiker, restauranger och det böljande blå. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
Betonggatan 1, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:00
Betonggatan 1, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Betonggatan 1, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Betonggatan 1

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
104 m²
4 rum
vån 5/5
5 777 kr/mån
40 337 kr/m²

I attraktiva Limhamns Sjöstad med Öresund och salta bad ett stenkast bort kan vi nu stoltsera ut denna smakfulla fyra med härlig inglasad balkong, perfekt belägen högst upp i huset. De stora fönsterpartierna ger ett ljuvligt ljusinsläpp som tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en fantastisk rymd. Bostaden präglas av en ljus enhetlig interiör med genomgående ekparkett och genomtänkta färgval som förgyller lägenhetens hemtrevliga känsla. Vidare bjuds det på modernt kök som har allt vardagens matlagning kräver och ett luftigt vardagsrum med direkt access till den mysiga balkongen i söderläge där solens strålar gärna avnjuts. Lägg därtill stort helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter, gäst-WC, gott om plats för förvaring i garderober samt klädkammare. Här bor vi i ett område som erbjuder promenader längs kajen, havsbad vid Sibbarp och Ribban, närhet till den pittoreska småbåtshamnen samt Limhamns centrums mysiga småstadsidyll på gångavstånd med all tänkbar service, samtidigt som vi enkelt når Citykärnan med cykel, buss eller bil. Missa inte chansen att förvärva ett bekvämt hem på bästa läge. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lundbergsgatan 19, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Lundbergsgatan 19

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
96 m²
4 rum
vån 4/5
7 476 kr/mån
41 615 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Limhamns Stationsväg 26, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Limhamns Stationsväg 26

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
81,5 m²
4 rum
vån 2/8
5 321 kr/mån
45 337 kr/m²

I ett fantastiskt kvarter alldeles intill kajkanten i Limhamns Sjöstad välkomnar denna optimalt planerade hörnfyra som kan bli ert nya drömhem! Kök, matplats och vardagsrum samsas i en stor öppen sällskapsyta som badar i ljus från stora fönsterpartier, och det är även härifrån den härliga södervända balkongen nås. Bostadens fräscha interiör med genomgående parkettgolv och vita väggar ger ett perfekt utgångsläge för att inreda efter eget tycke och smak. Det bjuds på ett väl tilltaget master bedroom med utmärkt klädförvaring i en skjutdörrsgarderob samt två mindre sovrum som blir perfekta som barnrum eller kontor. Vidare ges ett stilrent badrum i sober färgskala med bekvämligheten av tvättmaskin och torktumlare. I föreningen finns en övernattningslägenhet som kan hyras till gäster, en gemensam takterrass med magisk havsutsikt och en upphöjd grön innergård. Läget är verkligen otroligt bra med kajpromenaden ett stenkast från porten, den pittoreska småbåtshamnen strax intill och närheten till Limhamnsfältets vidsträckta grönytor. Därtill finns Limhamns mysiga småstadsidyll på gångavstånd med all tänkbar service och in till city tar det bara ca 15 minuter på bra cykelvägar. Kort och gott ett hem för livsnjutaren som vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende med närhet till hav, stadspuls och allt som gör livet lite härligare. Välkommen på visning för att upptäcka alla fördelar!

  • Balkong
  • Hiss
Stormastgatan 9, Västra Hamnen, Malmö kommun

Stormastgatan 9

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/6
2 882 kr/mån
50 957 kr/m²

Intill populära Masttorget står nu denna öppna och inbjudande tvårummare till ert förfogande. Med hiss från markplan tar vi oss upp till våning två där vi möts av en öppen väldisponerad planlösning som snabbt bidrar till en rogivande hemmakänsla. Vi bjuds på trevliga sällskapsytor i kök och vardagsrum varifrån vi även når den härliga balkongen i bästa västerläge. Här finns det plats för umgänge med vänner och bekanta under de varmare dagarna, kort och gott en härlig plats att hänga på tillsammans efter en heldag på stranden som ligger ett stenkast bort. Därtill ges goda förvaringsmöjligheter i både sovrum och hall samt ett stilrent badrum med bekvämligheten av tvättmaskin och torktumlare. Något som ger boendet ett extra lyft är trivsamheten i huset och föreningen samt tillgången till en fin innergård och en gemensam takterrass för de större tillställningarna. Därtill finns det möjlighet för medlemmarna att hyra såväl festlokal som övernattningsrum för långväga gäster. I närområdet ligger Ica Maxi, mysiga caféer och restauranger samt den härliga strandpromenaden som ger detta boendet en känsla av otrolig lyx. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Löjtnantsgatan 12 B, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Löjtnantsgatan 12 B

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 5/5
4 427 kr/mån
46 702 kr/m²

Nu finns en unik möjlighet till exklusivt boende i hjärtat av staden! Välkommen till denna drömlika tvårummare i en exklusiv vindsvåning med öppen planlösning och moderna bekvämligheter. Den öppna planlösningen bidrar till stora sociala ytor som är perfekt för umgänge med familj och vänner. Här finns plats för både en bekväm soffgrupp där ni kan koppla av framför den mysiga eldstaden under kalla vinterkvällar, och en större matgrupp där ni kan njuta av härliga middagar tillsammans. Den genomtänkta planlösningen inkluderar även ett praktiskt loft, som kan användas för sovutrymme eller extra förvaring. Det ger dig en flexibilitet och möjlighet att anpassa hemmet efter dina individuella behov och önskemål. Du kommer att bli imponerad av de moderna materialen och färgvalen som har använts, vilket ger en känsla av tidlös elegans och stil. Lägg därtill ett stort helkaklat badrum med egna tvätt- och torkmöjligheter, stort kök med generösa arbetsytor och god förvaring. Här bor vi i populära Rörsjöstaden med lummiga promenadstråk och mysiga caféer ett stenkast från både Värnhemstorget och Malmös stadskärna. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 17