Mäklare Elias Oujlouq

Elias Oujlouq

Om mig

Min specialisering är Solna men hos oss har jag förmånen att jobba i hela Stockholm. Jag drivs av att leverera en kvalitativ tjänst och arbetar därför strukturerat med mina kunders önskemål. Att få vara en del av mina kunders förmodligen största affär i livet är en av anledningarna till att jag älskar mitt yrke. Med ett tryggt bemötande vägleder jag såväl säljare som köpare genom hela processen, allt för att båda parter ska känna sig som vinnare efter affärens slut. Ring mig så pratar vi mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Banmästargatan 1, Barkarby, Järfälla kommun

Banmästargatan 1

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 4/5
4 986 kr/mån
48 912 kr/m²

- Räntegaranti av Nordr - Gemensam takterass i föreningen - Säljs på ritning - Inflytt 21 augusti 2024 - Fina materialval - Tvättmaskin och torktumlare - Garage & hiss i föreningen - Cykelförråd Varmt välkommen till denna stilrena och moderna lägenhet i Veddestaden med allra bästa söderläge med fri utsikt mot villaområdet i söder. Lägenheten är optimalt planerad och bostaden är mycket ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv och rymlig balkong direkt från vardagsrummet. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj. Brf Pionjären i Veddestaden har hela 167 lägenheter där föreningen äger marken. Medlemmarna disponerar över bland annat gemensam trivsam terass, utegym, garage med både vanlig & elplats, grönskande gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter. Lägenheten är en del av en imponerande nyutveckling av 167 enheter och säljs på ritning med en rad exklusiva förmåner. Nordr erbjuder en räntegaranti i tre år som skydd mot räntehöjningar, och håller din månadsavgift stabil även om räntorna skulle stiga. Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Läs gärna mer i länken nedan: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti I direkt anslutning till de 1200 bostäder som uppförs i Veddestaden kommer det bland annat finnas förskola och ett större parkstråk. Runtomkring kommer en helt ny stadsdel att växa fram där du kommer kunna strosa runt bland butiker, äta gott, vara med ungarna på lekplatser, ta skogspromenader och åka skidor i en inomhus hall. Pendeltåg och tunnelbana kommer ligga runt hörnet. För mer information och visningstider, kontakta den ansvariga mäklaren. Upplev fördelarna med nybyggt, tryggheten i en stark förening och glädjen i ett hem med perfekt läge. Varmt välkommen till Banmästargatan 1!

  • Balkong
  • Hiss
Polhemsgatan 12, vån 3/3, Huvudsta, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Polhemsgatan 12, vån 3/3, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Polhemsgatan 12, vån 3/3, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Polhemsgatan 12, vån 3/3

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
118 m²
5 rum
vån 3/3
6 049 kr/mån
55 042 kr/m²

Varmt välkomna till denna vindsvåning som utstrålar en blandning av modern bekvämlighet och klassisk elegans med takterass på övre plan och balkong på entréplan i perfekt sydvästläge. Lägenheten erbjuder en genomtänkt design som maximerar både ljus och utrymme. Hemmet har en perfekt balans mellan charmiga 50-talskaraktärer såsom vacker fiskbensparkett och renoverad köksinredning tillsammans med moderna rostfria vitvaror och helkaklat badrum. Köket är nyrenoverat med en modern touch tillsammans med äldre bevarad charm. Här kan du enkelt laga middagar till nära och kära med den stora matplatsen inom perfekt avstånd. Vardagsrummet är öppet och välkomnande med sina fina trägolv och minimalistiskt utvalda möbler. Denna bostad är just för den som söker det lilla extra med stor terrass med sol hela dagen. Här finns plats för stora middagsbjudningar och mysiga grillkvällar. Njut av de varma sommarkvällarna eller de fridfulla höstmorgnarna i denna välplanerade utomhusmiljö som är perfekt för avkoppling eller underhållning. På övreplan finns braskamin och gott om plats för soffmys vilket gör hemmakvällarna till en höjdare. Brf Spettet 2 är en bostadsrättsförening med stabil ekonomi och en välskött fastighet med 30 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Det finns även 4 hyresrättslokaler som bidrar med ca 441 000 kr / år. Här bor ni i en trygg förening med engagerad, erfaren och kompetent förvaltning! Föreningen har en väldigt låg belåning på 871 kr/kvm, se Årsredovisning 2022. I föreningen finns barnvagnsrum, cykelrum, hobbyrum och övernattningsrum som kostar 150 kr / dygn. Föreningen disponerar över 20 parkeringsplatser. Medlemmar kan hyra en p-plats för 250 kr/månad (kostnad för nyttjande av laddmöjligheter och förbrukad el tillkommer). Närområdet kring huset är lugnt och trevligt då fastigheten ligger på en återvändsgata. Det är bara en kort promenad till Solna centrums prisade inomhusgalleria med shopping och all tänkbar service. Till grönområden är det inte långt och Huvudstabadet ligger bara en kort promenad bort. Ett promenadtips är att gå in mot stan via Pampas Marina och Karlbergs Slott där denna tur tar cirka en halvtimme. Tunnelbanan kan du antingen ta från Solna Centrum eller Västra Skogen. Till T-centralen tar det ca 8 minuter. Buss 509 går mellan Solna Centrum och Danderyds Sjukhus och buss 507 mot Odenplan går i området. Varmt välkomna till ett riktigt drömboende!

  • Premium
  • Balkong
Infanterigatan 11, Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun

Infanterigatan 11

Lägenhet
Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 0,5/10
2 028 kr/mån
67 627 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga och genomtänkta etta med fint insynsskyddat läge i huset som är fint renoverat med kök, vardagsrum och hall. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp som kombineras väl med den genomgående ljusa färgsättningen och stilrena materialvalen. Generöst allrum med plats för både soffgrupp, matplats och säng. Fint lättarbetat kök, stambytt badrum, god förvaring i både klädkammare och två externa förråd. BRF Pampas är en av Solnas största bostadsrättsföreningar med stabil ekonomi och välskötta fastigheter. Här bor ni i en trygg förening med engagerad, erfaren och kompetent förvaltning! Föreningen har en väldigt låg belåning på 4 482 kr/kvm, se Årsredovisning 2022. Föreningens byggnader planeras i framtiden att få ett helt nytt och stilrent utseende, för visionsbilder se bifogat dokument. Från bostaden har ni ofta inte mer än 10 minuters färd till city, inklusive promenad till Västra Skogens tunnelbana. Västra Skogens t-bana är även delningspunkt för tunnelbanan med dubbla linjer. Det finns även fler busslinjer precis utanför huset samt promenadavstånd till Solna Centrum med shopping, service, tunnelbana och tvärbana. Det finns även mycket god närservice i kvarteren, i form av bland annat flera livsmedelsbutiker, konditori och gym. På några minuters avstånd hittar ni även restaurang Asplund som ligger mitt i grönskan och erbjuder en välsmakande och omtyckt meny. Du som är bilburen når E4:an på ett par minuter och det finns goda parkeringsmöjligheter inom föreningen samt i området. Med många cykelbanor i närheten når ni Kungsholmen på några minuter. För dig som gillar att promenera i grönskan finns fina slingor som sträcker sig flera kilometer längs vattnet intill Ulvsundasjön med Pampas Marina, Hornsbergsstrand och Karlbergs Slott i omgivningarna. I närheten finns även Huvudstabadet med bassäng samt sandstrandsbadet med badbrygga. Vill man ha liv och rörelse finner ni Arenastaden i samma kommun, med Mall of Scandinavia samt Friends Arena. Välkommen hem till Infanterigatan 11, granne med Kungsholmen och belägen i en kommun med ett av Sveriges mest förmånliga skattelägen.

  • Hiss
Veddestastråket 7, Barkarby, Järfälla kommun

Veddestastråket 7

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 137 kr/mån
43 563 kr/m²

- Gemensam takterass i föreningen - Räntegaranti från Nordr - Säljs på ritning - Fransk balkong - Tillträde 21 maj 2025 - Fina materialval - Tvättmaskin och torktumlare - Utegym - Garage & hiss i föreningen - Cykelförråd Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information och tidsbokning av en liknande lägenhet. Varmt välkommen till denna nyproducerade bostad i ett mysigt område belägen vid populära Veddestaden. Här möts du av en välplanerad och modern design. Lägenheten är optimalt planerad och bostaden är ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv och trevlig fransk balkong direkt från vardagsrummet. Lägenheten erbjuder ett rymliga sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Den stilrena designen kombinerar funktionalitet med en modern touch och gör matlagningen till en njutbar upplevelse. Brf Pionjären i Veddestaden har hela 167 lägenheter där föreningen äger marken. Medlemmarna disponerar över bland annat gemensam trivsam terass, utegym, garage med både vanlig & elplats, grönskande gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter. Räntegaranti: Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Läs gärna mer i länken nedan: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti I direkt anslutning till de 1200 bostäder som uppförs i Veddestaden kommer det bland annat finnas förskola och ett större parkstråk. Runtomkring kommer en helt ny stadsdel att växa fram där du kommer kunna strosa runt bland butiker, äta gott, vara med ungarna på lekplatser, ta skogspromenader och åka skidor i en inomhus hall. Pendeltåg och tunnelbana kommer ligga runt hörnet. Varmt välkomna till Veddestastråket 7!

  • Hiss
Hammarby allé 5, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun

Hammarby allé 5

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
52 m²
1.5 rum
vån 3/10
3 285 kr/mån
72 981 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och charmiga bostad i sjönära läge med balkong och utsikt över Hammarby kanal! Bostaden är perfekt för paret eller singeln. Utsikten genom de stora fönsterpartierna fyller bostaden med härligt ljus. Lägenheten inrymmer en härlig sovalkov tillsammans med ett fräscht badrum, rymligt vardagsrum och en härlig balkong direkt från köket. Mycket välskött förening i attraktivt område i som kombinerar fördelarna med att bo nära både naturen och city. Suveräna kommunikationer och service finns i närområdet och underlättar er vardag. Brf Fredriksdalskajen är en stabil förening med mycket god ekonomi och en trivsam och barnvänlig innergård med grill, utemöbler och lekplats. Gården delas med Brf Fredriksdals Brygga. I föreningen finns 178 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. och även finns det 13 hyresrättslokaler. Här bor ni i en trygg förening med engagerad, erfaren och kompetent förvaltning! Tillhörande föreningen samt grannföreningen Brf Fredriksdals Brygga finns ett garage med 147 platser varav 93 platser hör till föreningen. Plats kan hyras till en kostnad om ca 2 254 kr/mån. Det finns även MC-platser till en kostnad om 788 kr/mån. Här bor ni i mycket omtyckta och attraktiva Hammarby Sjöstad som ger känslan av innerstad samtidigt som ni har närhet till vackra naturområden som Sicklasjön för mysiga bryggpromenader, nackareservatet och Hammarbybacken med skidåkning under vintrarna. Precis över gatan ligger Hammarby Sjö där ni kan gå på mysiga bryggpromenader och flera restauranger med utsikt över sjön mot Söder. Ett stenkast ifrån går även tvärbanan som tar dig vidare ut mot Sickla köpkvarter med stort utbud av all typ av service samt Gullmarsplan åt andra hållet med anslutning till bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in mot innerstan. I området finns flera skolor och förskolor att välja mellan och bland annat mycket omtyckta Anders Franzéns lekpark. I Hammarby Sjöstad finns även ett stort utbud av restauranger, fik, service, gym samt mataffärer. Ett helt klart perfekt område med närhet till allt ni kan önska sig! Välkommen hem till Hammarby allé 5!

  • Balkong
  • Hiss
Veddestastråket 9, Barkarby, Järfälla kommun

Veddestastråket 9

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 420 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/5
2 154 kr/mån
56 800 kr/m²

- Gemensam takterass i föreningen - Räntegaranti från Nordr - Säljs på ritning - Inflyttningsklar - Fina materialval - Tvättmaskin och torktumlare - Utegym - Garage & hiss i föreningen - Cykelförråd Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information och tidsbokning av en liknande lägenhet. Varmt välkommen till denna stilrena och moderna lägenhet med rymlig uteplats om 5 kvm i härligt solläge. Bli den första som flyttar in i denna nyproducerade bostad i ett mysigt område belägen vid populära Veddestaden! Här möts du av en välplanerad och modern design. Lägenheten är optimalt planerad och bostaden är ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv och rymlig uteplats direkt från vardagsrummet. Lägenheten erbjuder ett rymliga sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Den stilrena designen kombinerar funktionalitet med en modern touch och gör matlagningen till en njutbar upplevelse. Från vardagsrummet leds man till den underbara uteplatsen som sträcker sig över en generös yta som är den perfekta platsen att njuta av frisk luft och vacker utsikt mot innergården. Här kan du skapa en mysig utomhusoas där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av på kvällarna. Brf Pionjären i Veddestaden har hela 167 lägenheter där föreningen äger marken. Medlemmarna disponerar över bland annat gemensam rymlig terass med tillgång till kyl/frys samt WC, utegym, garage med både vanlig & elplats, grönskande gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter. Räntegaranti: Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Läs gärna mer i länken nedan: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti I direkt anslutning till de 1200 bostäder som uppförs i Veddestaden kommer det bland annat finnas förskola och ett större parkstråk. Runtomkring kommer en helt ny stadsdel att växa fram där du kommer kunna strosa runt bland butiker, äta gott, vara med ungarna på lekplatser, ta skogspromenader och åka skidor i en inomhus hall. Pendeltåg och tunnelbana kommer ligga runt hörnet. Varmt välkommen till Veddestastråket 9!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 6