Mäklare Elias Oujlouq

Elias Oujlouq

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ingentingsgatan 5, Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun

Ingentingsgatan 5

Lägenhet
Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 995 000 kr

27,5 m²

1 rum

1 868 kr/mån
72 545 kr/m²

Välkommen till en välplanerad lägenhet, perfekt för paret eller singeln! Lägenheten inrymmer en härlig sovalkov tillsammans med ett rymligt vardagsrum med ett stilrent kök samt ett helkaklat badrum. Här finns gott om förvaring i lägenheten. BRF Pampas är en av Solnas största bostadsrättsföreningar med stabil ekonomi och välskötta fastigheter. Här bor ni i en trygg förening med engagerad, erfaren och kompetent förvaltning! Föreningen har en väldigt låg belåning på 2 317 kr/kvm, se Årsredovisning 2020. Föreningens byggnader planeras i framtiden att få ett helt nytt och stilrent utseende, för visionsbilder se bifogat dokument. Från bostaden har ni ofta inte mer än 10 minuters färd till city, inklusive promenad till Västra Skogens tunnelbana. Västra Skogens t-bana är även delningspunkt för tunnelbanan med dubbla linjer. Det finns även fler busslinjer precis utanför huset samt promenadavstånd till Solna Centrum med shopping, service och tunnelbana. Det finns även mycket god närservice i kvarteren, i form av bland annat flera livsmedelsbutiker, konditori och gym. På några minuters avstånd hittar ni även restaurang Asplund som ligger mitt i grönskan och erbjuder en välsmakande och omtyckt meny. Du som är bilburen når E4:an på ett par minuter och det finns goda parkeringsmöjligheter inom föreningen samt i området. Med många cykelbanor i närheten når ni Kungsholmen på några minuter. För dig som gillar att promenera i grönskan finns fina slingor som sträcker sig flera kilometer längs vattnet intill Ulvsundasjön med Pampas Marina, Hornsbergsstrand och Karlbergs Slott i omgivningarna. I närheten finns även Huvudstabadet med bassäng samt sandstrandsbadet med badbrygga. Välkommen hem till Ingentingsgatan 5, granne med Kungsholmen och belägen i en kommun med ett av Sveriges mest förmånliga skattelägen.

Sveaborgsgatan 8, vån 5/5, Akalla, Stockholms kommun
 • Idag kl 11:45

Sveaborgsgatan 8, vån 5/5

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 875 000 kr

63,8 m²

3 rum

3 911 kr/mån
29 389 kr/m²

Välkommen till denna renoveringschans högst upp i huset där du kan sätta din egna prägel. Bostaden erbjuder en rymlig inglasad balkong i ett härligt solläge. I lägenheten har man ett fantastiskt ljusinsläpp som kombineras väl med den genomgående ljusa färgsättningen. Generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats till 6-8 personer. Fint lättarbetat kök med matplats, generöst badrum med tvättmaskin, god förvaring i både klädkammare samt ett källarförråd. Brf Porkala är en äkta bostadsrättsförening med välskött byggnad och tomträtt. Här bor du i en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med nya 3-glas fönster och fantastisk innergård för barnen. Föreningen innehar i dagsläget 823 lägenheter varav 5 st upplåtes med hyresrätt och har även 22 hyreslokaler där lokalerna bidrar med en intäkt om ca 1 400 000 kr / år där föreningen karaktäriseras av mycket god ekonomi med endast ca 1 830 kr i lån / kvm. Som medlem i denna förening disponerar ni även över en föreningslokal på Sibeliusgången 52 som medlemmar kan hyra för sammankomster. Det finns även gym och bastu som de boende kan ansöka om medlemskap till för en kostnad om ca 1 200 kr/år samt ca 800 kr/år. I föreningen finns 664 parkeringsplatser fördelade i ett varmgarage under Sibeliusgången och ett parkeringshus i tre plan mellan Kaskögatan och Finlandsgatan. Parkeringsplats i varmgarage kan hyras till en kostnad om ca 550 kr/månad och parkeringsplats i parkeringshuset kan hyras till en kostnad från 131 kr/månad beroende på plats. När du kommer till Akalla slås du av den grönska området bjuder på, inte minst från stora "Akalla stadspark". Bara ett stenkast bort hittar du den populära och mysiga "Akalla 4H Gård" och en fin golfbana som lockar till sig massor med familjer och barn. Har du barn så är du i princip granne med Akalla grundskola F-9 samt flertalet uppskattade förskolor. Känner du för att handla eller bara njuta av ett modernt shoppingcentrum ligger Kista Galleria bara en station bort. Tunnelbanan tar dig till T-Centralen på 20 minuter och i Akalla finns även gott om bussar som tar dig till exempelvis Järfälla och Sollentuna. I Akalla/Kista finns det gott om förskolor och grundskolor i både kommunal och privat drift. I Akalla centrum finns både Ica och Lidl samt gott om övrig service och restauranger. Här finns allt du behöver i form av shopping, service och inte minst restauranger från alla världens hörn. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Armégatan 1, Västra skogen, Solna kommun

Armégatan 1

Lägenhet
Västra skogen, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 875 000 kr

95 m²

4 rum

5 601 kr/mån
61 842 kr/m²

Trivsam och genomtänkt bostad med trevligt insynsskyddat läge högt upp i huset. Stor balkong med förmiddagssol och kvällssol på den mindre balkongen samt grönskande utsikt högt upp i fastigheten! Bostaden har ett härligt ljusinsläpp som kombineras väl med den genomgående ljusa färgsättningen. Generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsdel. Fint kök med matplats, tre sovrum med plats för hela familjen och två toaletter som underlättar morgonrusningen. Båda badrum är fräscha där det finns tvättmaskin och torktumlare i stora badrummet och i lilla finns det även en dusch. Förvaringen är god i flertalet garderober samt ett externt källarförråd. HSB:s Bostadsrättsförening Asplunden är en av Solnas största bostadsrättsföreningar med stabil ekonomi och välskötta fastigheter. Här bor ni i en trygg förening med engagerad, erfaren och kompetent förvaltning! Föreningen har en väldigt låg belåning på 6 397 kr/kvm, se Årsredovisning 2021. Från bostaden har ni ofta inte mer än 10 minuters bilfärd till city, och med tunnelbanan omkring 7 minuter. Västra Skogens t-bana är även delningspunkt för tunnelbanan med dubbla linjer. Flera busslinjer finns utanför huset, och det är promenadavstånd till Solna Centrum där shopping, service samt tunnelbana finns. Det finns även mycket god närservice i kvarteren, i form av bland annat flera livsmedelsbutiker, konditori och gym. På några minuters avstånd hittar ni även restaurang Asplund som ligger mitt i grönskan, och erbjuder en välsmakande och omtyckt meny. Du som är bilburen når E4:an på ett par minuter och det finns goda parkeringsmöjligheter inom föreningen samt i området. Med många cykelbanor i närheten når ni Kungsholmen på några minuter. För dig som gillar att promenera i grönskan finns fina slingor som sträcker sig flera kilometer längs vattnet intill Ulvsundasjön med Pampas Marina, Hornsbergsstrand och Karlbergs Slott i omgivningarna. I närheten finns även Huvudstabadet med bassäng samt sandstrandsbadet med badbrygga. Välkommen hem till Armégatan 1, granne med Kungsholmen och belägen i en kommun med ett av Sveriges mest förmånliga skattelägen.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Äggelundavägen, Veddesta, Järfälla kommun

Äggelundavägen

Lägenhet
Veddesta, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 495 000 kr

73,5 m²

3 rum

4 986 kr/mån
47 551 kr/m²

- Gemensam takterass i föreningen - Nyproduktion när det är som bäst med planerad inflyttning 10 oktober 2023 - Säljs på ritning - RÄNTEGARANTI - Fina materialval - Tvättmaskin och torktumlare - Utegym - Garage & hiss i föreningen - Cykelförråd Välkommen till denna fantastiska nyproducerade bostad i ett enastående område belägen vid Veddestaden. När du kliver in i lägenheten möts du av en välplanerad och modern design. Lägenheten är optimalt planerad och bostaden är mycket ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv och rymlig balkong direkt från vardagsrummet. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Den stilrena designen kombinerar funktionalitet med en modern touch och gör matlagningen till en njutbar upplevelse. Från vardagsrummet leds man till den underbara balkongen som sträcker sig över en generös yta som är den perfekta platsen att njuta av frisk luft och vacker utsikt över området. Här kan du skapa en mysig utomhusoas där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av på kvällarna medan du beundrar solnedgången. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj. Brf Pionjären i Veddestaden har hela 167 lägenheter där föreningen äger marken. Medlemmarna disponerar över bland annat gemensam trivsam terass, utegym, garage med både vanlig & elplats, grönskande gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter. Räntegaranti: Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Läs gärna mer i länken nedan: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti I direkt anslutning till de 1200 bostäder som uppförs i Veddestaden kommer det bland annat finnas förskola och ett större parkstråk. Runtomkring kommer en helt ny stadsdel att växa fram där du kommer kunna strosa runt bland butiker, äta gott, vara med ungarna på lekplatser, ta skogspromenader och åka skidor i en inomhus hall. Pendeltåg och tunnelbana kommer ligga runt hörnet. Varmt välkomna till Äggelundavägen!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 23B, Solna Centrum, Solna kommun

Solnavägen 23B

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 795 000 kr

36 m²

1 rum

2 874 kr/mån
77 639 kr/m²

- Nyproduktion när det är som bäst med preliminär inflyttning 4 juli 2023 - Säljs på ritning - Fina materialval - Kombimaskin - Garage & hiss i föreningen - Cykelförråd Välkommen till denna fantastiska nyproducerade bostad i ett enastående område belägen vid Solna centrum. Denna bostad är perfekt för den som söker bekvämt boende i kombination med närheten till stadens puls och naturupplevelser. Med en yta som sträcker sig över ett rum och en underbar balkong, finns det gott om utrymme att trivas på. När du kliver in i lägenheten möts du av en välplanerad och modern design. Det ljusa och öppna utrymmet skapar en avslappnad atmosfär och ger gott om möjligheter till personlig inredning. Det stora fönstret släpper in generöst med naturligt ljus, vilket ger en känsla av rymd och öppenhet. Från vardagsrummet leder en elegant glasdörr ut till den underbara balkongen som sträcker sig över en generös yta, är den perfekta platsen att njuta av frisk luft och vacker utsikt över området. Här kan du skapa en mysig utomhusoas där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av på kvällarna medan du beundrar solnedgången. Den stilrena designen kombinerar funktionalitet med en modern touch och gör matlagningen till en njutbar upplevelse. Här finns också en plats för matbordet, där du kan bjuda in vänner och familj för trevliga middagar. Det rymliga badrummet är elegant utformat med kombimaskin, stilrena detaljer och moderna bekvämligheter. BRF Solna Estrad med hela 62 lägenheter där föreningen äger marken och medlemmarna disponerar över bland annat gemensam trivsam och grönskande gård, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum samt garage. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter. Solna centrum är känt för sina många attraktioner och faciliteter, inklusive shoppingcenter, restauranger, kaféer och underhållningsmöjligheter. Här finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Varmt välkommen till Solnavägen 23B!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Norra Stationsgatan 62A, Hagastaden, Stockholms kommun
Norra Stationsgatan 62A, Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Norra Stationsgatan 62A, Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Norra Stationsgatan 62A

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 495 000 kr

44,5 m²

2 rum

2 800 kr/mån
101 011 kr/m²

- RÄNTEGARANTI - Nyproduktion när det är som bäst med planerad inflyttning 12 december 2023 - Säljs på ritning - Fina materialval - Tvättmaskin och torktumlare - Garage & hiss i föreningen - Cykelförråd Varmt välkomna till denna stilrena och moderna lägenhet i fina Hagastaden. Bostaden har en planlösning som bjuder in till socialt umgänge och är optimalt planerad och med mycket ljus och rymd tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter samt källarförråd. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj. Brf Haga Venue med hela 115 lägenheter och 3 lokaler med planerad caféverksamhet. Föreningen äger marken och medlemmarna disponerar över bland annat gemensam trivsam och grönskande gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum samt garage. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter. Räntegaranti: Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Läs gärna mer i länken nedan: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti Från bostaden har ni nära till allt. I området finns allt ni kan önska i form av goda kommunikationer, närhet till Hagaparken och gångavstånd till Vasastans rika utbud av caféer och restauranger. Varmt välkommen till Norra Stationsgatan 62A!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hiss
Äggelundavägen, Veddesta, Järfälla kommun

Äggelundavägen

Lägenhet
Veddesta, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 395 000 kr

73,5 m²

3 rum

4 986 kr/mån
46 190 kr/m²

- RÄNTEGARANTI - Nyproduktion med planerad inflyttning 10 oktober 2023 - Säljs på ritning - Gemensam takterass i föreningen - Fina materialval - Tvättmaskin och torktumlare - Utegym - Garage & hiss i föreningen - Cykelförråd Varmt välkomna till denna stilrena och moderna lägenhet i Veddestaden med allra bästa söderläge med dess generösa verandor mot den blivande parken med fri utsikt mot villaområdet i söder. En planlösning som bjuder in till socialt umgänge. Lägenheten är optimalt planerad och bostaden är mycket ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv och rymlig balkong direkt från vardagsrummet. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj. Brf Pionjären i Veddestaden har hela 167 lägenheter där föreningen äger marken. Medlemmarna disponerar över bland annat gemensam trivsam terass, utegym, garage med både vanlig & elplats, grönskande gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter. Räntegaranti: Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Läs gärna mer i länken nedan: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti I direkt anslutning till de 1200 bostäder som uppförs i Veddestaden kommer det bland annat finnas förskola och ett större parkstråk. Runtomkring kommer en helt ny stadsdel att växa fram där du kommer kunna strosa runt bland butiker, äta gott, vara med ungarna på lekplatser, ta skogspromenader och åka skidor i en inomhus hall. Pendeltåg och tunnelbana kommer ligga runt hörnet. Varmt välkomna till Äggelundavägen!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 11A, 5tr, Karolinska / Hagastaden, Solna kommun

Solnavägen 11A, 5tr

Lägenhet
Karolinska / Hagastaden, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 595 000 kr

89 m²

4 rum

5 135 kr/mån
74 101 kr/m²

- RÄNTEGARANTI - Nyproduktion när det är som bäst med planerad inflyttning 5 december 2023 - Bostaden säljs på ritning - Adressen är inte helt fastställd *OBS: alla bilder är illustrationsbilder* Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Varmt välkomna till denna stilrena och moderna lägenhet i högt läge med rymlig balkong om 7,5 kvm med sol från eftermiddag till kväll. Lägenheten är optimalt planerad och bostaden är mycket ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv och rymlig balkong direkt från sovrummet. All tänkbar service finns i närheten liksom utmärkta kommunikationer. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum, två fräscha badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj. Brf Haga Palett Terra är en förening med 350 bostadsrättslägenheter där samtliga upplåtes med bostadsrätt. Föreningen äger marken och medlemmarna disponerar över bland annat en gemensamt cykelförråd, källsorteringsrum, barnvagnsrum och garage. Nya levande bostadskvarter ska binda samman innerstaden med Solna, hela vägen till Gamla Råsunda. Med det centrala läget blir både serviceutbudet och möjlighet till kommunala transportmedel stort med ett stenkast från Hagastaden. Tvärs över gatan blickar du ut över lummiga Solna Kyrkby och vidare mot Hagaparkens grönområden. På andra sidan huset skapar vi en upphöjd, tyst och lummig innergård. Här får några av lägenheterna privata uteplatser och här kan alla boende njuta av grönska, grillkvällar och lek. Längst bort på gården i Haga Paletts sista etapp planeras det för en förskola med en stor och härlig egen gård. Varmt välkomna!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 11A, Karolinska / Hagastaden, Solna kommun

Solnavägen 11A

Lägenhet
Karolinska / Hagastaden, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 695 000 kr

29 m²

1 rum

2 379 kr/mån
92 931 kr/m²

- RÄNTEGARANTI - Nyproduktion när det är som bäst med planerad inflyttning 5 december 2023 - Bostaden säljs på ritning - Adressen är inte helt fastställd *OBS: alla bilder är illustrationsbilder* Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Varmt välkomna till denna stilrena och moderna lägenhet med rymlig uteplats om 8,5 kvm i sydvästläge. Lägenheten är optimalt planerad och bostaden är mycket ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv och rymlig uteplats direkt från vardagsrummet. All tänkbar service finns i närheten liksom utmärkta kommunikationer. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj. Brf Haga Palett Terra är en förening med 350 bostadsrättslägenheter där samtliga upplåtes med bostadsrätt. Föreningen äger marken och medlemmarna disponerar över bland annat en gemensamt cykelförråd, källsorteringsrum, barnvagnsrum och garage. Nya levande bostadskvarter ska binda samman innerstaden med Solna, hela vägen till Gamla Råsunda. Med det centrala läget blir både serviceutbudet och möjlighet till kommunala transportmedel stort med ett stenkast från Hagastaden. Tvärs över gatan blickar du ut över lummiga Solna Kyrkby och vidare mot Hagaparkens grönområden. På andra sidan huset skapar vi en upphöjd, tyst och lummig innergård. Här får några av lägenheterna privata uteplatser och här kan alla boende njuta av grönska, grillkvällar och lek. Längst bort på gården i Haga Paletts sista etapp planeras det för en förskola med en stor och härlig egen gård. Varmt välkomna!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Råsundavägen 29, Råsunda, Solna kommun

Råsundavägen 29

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

7 995 000 kr

132 m²

4 rum

5 699 kr/mån
60 568 kr/m²

Välkomna till denna topprenoverade och unika sekelskiftespärla utöver det vanliga högt upp med bästa läge och balkong mot innergård. Hemmets hjärta är den generösa ytan i vardagsrummet med fungerande öppen spis och originaldetaljer som sprudlar med dess generösa takhöjd, takrosett, finsnickerier och djupa nischer. Bostaden bjuder på ett påkostat och stilrent kök, allt nytt från 2021. När dörren öppnas till denna fina bostad möts du av härligt ljus, rymd och atmosfär. Stort exklusivt kök i klassisk stil med köksö och högkvalitativa köksmaskiner. Genomgående högsta nivå både vad avser såväl vackra detaljer som den smakfulla renoveringen. Väldisponerad med öppen planlösning bidrar till ett socialt hem, rymlig balkong mot innergård med genomgående ljusa och mycket fräscha materialval. Brf Nordan 28 är en fantastisk bostadsrättsförening med välskött fastighet och friköpt mark. Föreningen karaktäriseras av god ekonomi med endast ca 5 900 kr lån / kvm. Föreningen innehar i dagsläget 20 bostadsrätter där senaste stambytet gjordes 2021. Som medlem i denna förening disponerar ni även över cykel- och barnvagnsrum och tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Läget på Råsundavägen 29 klassas ofta som ett av de mest attraktiva i Solna. Här har ni direkt närhet till service, restauranger, butiker och kommunikationer. Varmt välkomna till ett riktigt drömboende!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10