Mäklare Kerstin Fröjdh

Kerstin Fröjdh

Om mig

Med mig som mäklare kan du känna dig trygg både som säljare och köpare. Jag har 30 års erfarenhet som fastighetsmäklare. Detta har gett mig bred kunskap i bostadsjuridiken samt hantera situationer oavsett marknad. Jag är tydlig, informativ och driven på ett behagligt sätt, något som mina kunder uppskattat under åren. Välkommen du också.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sköldvägen 5, Margretelund, Österåkers kommun
 • Idag kl 14:00
Sköldvägen 5, Margretelund, Österåkers kommun, bild 2
Sköldvägen 5, Margretelund, Österåkers kommun, bild 3

Sköldvägen 5

Villa
Margretelund, Österåkers kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
266 + 78 m²
7 rum
1 516 m² tomt

Bergvärme och solpaneler samt kakelugn för effektiv energiförbrukning. Omgärdad av grönska, smidesstaket och två meter höga grindar finns denna privata oas. Vacker villa i gammal stil med fin gårdsbild. Stort pooldäck och trädgård i bästa sydvästläge. Smakfulla färg-och- materialval. Fint ljusinsläpp i alla rum genom de vackra fönstren. Generösa sociala ytor med öppen planlösning mellan kök ,matsal och vardagsrum samt musikrum. Separat ingång till två rum, badrum och möjlighet att återställa med pentry. Bastu i anslutning till tvätt-och duschrum. Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum samt allrum, klädkammare och badrum. Besiktigad och doldafelförsäkrad fastighet. Fristående varmgarage samt två förråd. Fint inredd vinkällare. Attraktivt läge i populärt område med promenadavstånd till Margretelunds och Åkersberga centrum Nära kommunikationer, bad och natur samt förskolor och skolor.

 • Premium
Häggviksvägen 21A, Häggvik, Sollentuna kommun
 • Idag kl 11:40
Häggviksvägen 21A, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 2
Häggviksvägen 21A, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 3

Häggviksvägen 21A

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 175 000 kr
109,5 m²
4 rum
vån 2/5
5 841 kr/mån
38 128 kr/m²

Välplanerad lägenhet med trevlig planlösning. Två kaklade badrum med klinkergolv. Fönster i ett av badrummen. Tre rymliga sovrum. Vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till stor balkong i söder. Kök med delvis nya vitvaror. Matplatsen rymmer många gäster. I lägenheten finns klädkammare samt stort förråd. Även källarförråd finns att tillgå. Välskött solid förening med nya rymliga hissar. Till Brf gula Husen i Häggvik är det populärt att flytta när man säljer sin villa eller behöver ett enkelt bra boende. Välkommen du också. Ett stenkast till Häggviks station. I centrum finns butiker, restauranger och annan service, Edsviken och Norrviken erbjuder fina grönområden och badmöjligheter. Gångavstånd till Häggviks handelsplats med många affärer, stormarknader.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Häggviksvägen 17A, 1 tr, Häggvik, Sollentuna kommun
 • Idag kl 11:00
Häggviksvägen 17A, 1 tr, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 2
Häggviksvägen 17A, 1 tr, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 3

Häggviksvägen 17A, 1 tr

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 475 000 kr
109,5 m²
4 rum
vån 2/4
5 658 kr/mån
40 868 kr/m²

Det är sällan lägenheter med läge direkt mot grönområdet säljs. Ljus lägenhet med öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen. Balkongen har plats för matbord och solstolar. Tre rymliga sovrum. Två badrum. I lägenheten finns både klädkammare och förråd. Även källarförråd finns att tillgå. Flexibelt tillträde. Välskött solid förening med nya rymliga hissar. Till Brf gula Husen i Häggvik är det populärt att flytta när man säljer sin villa eller behöver ett enkelt bra boende. Välkommen du också. Ett stenkast till Häggviks station. I centrum finns butiker, restauranger och annan service, Edsviken och Norrviken erbjuder fina grönområden och badmöjligheter. Gångavstånd till Häggviks handelsplats med många affärer, stormarknader.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Centralvägen 16, null, Skinnskattebergs kommun
Centralvägen 16, null, Skinnskattebergs kommun, bild 2
Centralvägen 16, null, Skinnskattebergs kommun, bild 3

Centralvägen 16

Villa
Skinnskattebergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
265 + 175 m²
7 rum
1 260 m² tomt

Skapa ditt drömboende efter eget tycke och smak. I källaren finns mycket goda ekonomiutrymmen, Två garage i huset och flertalet förråd. Rymlig 30-talsvilla med många stora rum. Delar av äldre kök finns kvar. Vardagsrum med öppen spis och braskasett. Möjlighet att göra om till många sovrum. På vinden finns vindsrum samt förvaringsmöjligheter. En gång i tiden fanns byns järnaffär i fastigheten med tillhörande lägenheter. Nära lekpark buss. Ca 100 meter till mataffär som säljer kött från Siljan chark. Nytt yttertak på gamla delen 2022. Här har det en gång i tiden varit järnaffär. Riddarhyttan ligger ca 2 timmar från Stockholm, Ca1 timme från Örebro. Nära Köping och Lindesberg. Badstränder vid Lien, Skildammen, Ljustjärn. Fiske såväl som ädelfiske finns att tillgå. Fin natur med vandringsleder och elljusspår. För ridintresserade finns ridskola och turridning samt ridläger i närheten hos Forsens Islandshästar och Slofallets Islandshästar. Vintertid finns skidbacke samt värmestuga vid Källfallet. Förskola finns i Riddarhyttan. I Skinnskatteberg ligger skola F-åk 9 samt SLU:s Skogsmästarskola. Även närhet till Grimsö forskningsstation.

 • Premium
Vintergaloppsgatan 32, Täby Park, Täby kommun
Vintergaloppsgatan 32, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Vintergaloppsgatan 32, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Vintergaloppsgatan 32

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 250 000 kr
132 m²
5 rum
vån 3/6
8 997 kr/mån
54 924 kr/m²

Lugnt läge i populära Täby park. Rymlig femrummare med möjlighet att göra om till 6 rok. Flexibelt tillträde. Smakfulla färger och många tillval. Genomgående parkettgolv. Två fina badrum. Gott om förvaringsmöjligheter. Generösa sociala ytor. Gavellägenhet med fint ljusinsläpp. Idag finns det fyra sovrum med möjlighet att ta ner vägg och få större vardagsrum eller dela av ett av rummen till ytterligare ett sovrum. Ljudisolerade dörrar och väggar. Masterbedroom med walk-in-closet. Intelligenta hem paket med grundpaket med röststyrning. Bekvämt modernt boende för dig som behöver stora ytor och nära kommunikationer och service. Fin innergård med grillplats, utemöbler, lekpkats och odlingslådor. Förråd och garage samt cykelförvaring finns i källaren Föreningen innehar ett medlemskap i bilpool. dv I Täbypark finns natur, grönområden, hundpark, caféer, restauranger, frisörsalong, butiker, löparslingor och boulebana, padelhall och utegym. Roslagsbanan och Täby centrum ligger på bekvämt promenadavstånd. I närheten finns ny simhall samt en ny skola. Ca 200 m till buss. Denna nya stadsdel, där Täby galopp en gång låg är tänkt att man ska kunna leva, bo och jobba. När det är färdigbyggt skall det finnas ca 6000 bostäder och ca 5000 arbetsplatser.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skördevägen 9, Centrum, Vallentuna kommun
Skördevägen 9, Centrum, Vallentuna kommun, bild 2
Skördevägen 9, Centrum, Vallentuna kommun, bild 3

Skördevägen 9

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
50,6 m²
2 rum
vån 2/3
3 422 kr/mån
39 427 kr/m²

Välplanerad hemtrevlig tvåa med ett av Vallentunas bästa lägen. Fönster åt två håll. Balkong med söderläge. Charmigt 50-tal med takhöjd 2,5 m. Tvättstuga och förråd i källaren. Promenadavstånd till centrum och kommunikationer. Vallentuna erbjuder service med många butiker i centrum, apotek, bank samt natur, badsjöar, skog och det välkända Vallentuna Gym& sim. Vallentuna IP med ishall samt förskolor, skolor och gymnasium. Goda kommunikationer med buss och roslagsbana. Närhet till Arninge och Täby centrum.

 • Premium
 • Balkong
Jungfrudansen 38, Jungfrudansen, Solna kommun
 • Budgivning pågår
Jungfrudansen 38, Jungfrudansen, Solna kommun, bild 2
Jungfrudansen 38, Jungfrudansen, Solna kommun, bild 3

Jungfrudansen 38

Lägenhet
Jungfrudansen, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
151,5 m²
6 rum
vån 3/6
7 710 kr/mån

Sexrummare på gavel med representativa generösa sociala ytor. Flexibelt tillträde. Fint läge mot Ulvsundasjön och grönskande omgivningar. Rymlig välkomnande hall samt kapprum. Separat gästtoalett. Uthyrningsdelen som har egen ingång rymmer hall, sovrum och duschrum. Möjlighet att bygga pentry. Stort ljust vardagsrum med vackert parkettgolv. Dubbla glasdörrar mot matsalen. Matsalen har fönster i två väderstreck och utgång till balkong. Hemtrevligt kök med originalskåpen kvar. Sovrumsavdelningen ligger avskild från övriga sällskapsytor. Inre hall med garderober. Badrum med fönster. Tre rymliga sovrum. Våningen har varit i samma familjs ägo sedan 1978. Badrummen är i nyskick då de renoverades av föreningen i samband med stambyte 2019. I övrigt i behov av visst ytskiktsrenovering. Källarförråd samt tvättstugor och motionsrum i huset. Brf Moroten 1-3 är en ytterst välskött bostadsrättsförening. I denna förening är marken friköpt, stambytet avklarat och trots det ligger de långfristiga skulderna på 2.737 kr/kvm. Läget intill Ulvsundasjön, med Solnas kanske vackraste omgivningar utanför huset och närheten till Stockholm city (ca 5 minuter med närbelägna tunnelbanan) bidrar till livskvalitet året om! Jungfrudansen har ett högt och naturskönt läge och en promenad längs med gatan bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholms omgivningar. Alldeles intill ligger också Huvudsta gård, Huvudstabadet, Augustendals 4H-gård och Huvudsta Ridskola. Längs med vattnet går promenadvägar hela vägen in till stan via Pampas Marina och Karlberg. Här bor ni med närhet till allt som behövs för ett bekvämt vardagsliv, på promenadavstånd finns Huvudsta Centrum, Solna Centrum. Kommunikationerna är mycket goda med både tunnelbana och buss.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Grindtorpsvägen 7, 1 tr, Grindtorp, Täby kommun

Grindtorpsvägen 7, 1 tr

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
152,5 m²
5 rum
vån 1/10
7 446 kr/mån
42 590 kr/m²

Sällan till salu. Unik våning med flexibelt tillträde. Generösa sociala ytor med plats för många gäster och representation. Fantastisk rymd med vardagsrum öppet till nock. Köket är väl tilltaget med stor bänkyta, perfekt för den matlagningsintresserade. Trevlig utsikt mot den grönskande innergården. Matplats i anslutning till köket. Längsgående balkong med klinkergolv. Badrum samt gäst wc. Två entréer från gårdssidan på nedre plan samt från parkeringssidan. Bostaden är i behov av ytskiktsrenovering förutom badrum och kök. Förråd finns i källaren. Välskött förening med aktiv styrelse och god ekonomi. Promenadavstånd till Täby Centrum där du erbjuds allt du kan önska dig. Butiker för all sorts shopping, samt en rad olika restaurang och bussar och roslagsbana.

 • Balkong
 • Hiss
Enhagsbacken 8, Ella Gård, Täby kommun

Enhagsbacken 8

Villa
Ella Gård, Täby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 500 000 kr
239 + 18 m²
8 rum
1 018 m² tomt

Välkommen till detta hemtrevliga hus med plats för många. Bergvärme och solceller ger låg energiförbrukning. Bra planlösning med sex sovrum varav fyra på övre plan. Fint kök med generös matplats för trevliga middagar. Utgång till insynsskyddad uteplats i sydväst från matplatsen. Vardagsrummet erbjuder plats för avkoppling framför braskaminen. Stora fönsterpartier med skjutdörrar som leder ut till väl tilltagen terrass i nordost. Fruktträd. Jasmin- och- syrénbuskar omgärdar tomten. Två badrum varav ett med både badkar och dusch. På övre plan finns även ett stort allrum samt stor walk-in-closet. Gott om förvaringsmöjligheter. I källaren finns tvättstuga samt garage. Nära Täby centrum, skola, grönområden, bad och kommunikationer ger bra livskvalitet.

Visar alla 9