Mäklare Felix Hasselberg

Felix Hasselberg

Om mig

Med trygghet, kunskap och högt engagemang sätter jag alltid dig som kund i främsta fokus. Som fastighetsmäklare är min målsättning att din livs viktigaste affär inte bara blir din bästa, min förhoppning är att du som såväl säljare som köpare ska känna dig både trygg och nöjd med vårt samarbete. Med nöjda kunder kommer fler kunder, det är så jag haft förmånen att titulera mig som en av Sveriges mest anlitade villamäklare. Varmt välkommen att kontakta mig så tar vi fram ett upplägg för just dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Örntorp 218, Läckeby, Kalmar kommun
 • Sön 11 jun kl 15:30
Örntorp 218, Läckeby, Kalmar kommun, bild 2
Örntorp 218, Läckeby, Kalmar kommun, bild 3

Örntorp 218

Villa
Läckeby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 495 000 kr

45 m²

2 rum

4 340 m² tomt

Strax utanför Läckeby finner vi denna natursköna fastighet adresserad Örntorp 218. Med ett rofyllt och naturnära läge finner vi här en generös bit mark om 4 340 kvm som bjuder upp till såväl goda odlingsmöjligheter som utrymme för barnens lek och aktivitet. I byggnadsväg erbjuds två uthus, ett större och ett mindre, tillsammans med ett mysigt bostadshus fördelat över sovrum, vardagsrum, kök med matplats, groventré, badrum och källardel. Med närhet till såväl Läckeby som Kalmar har du här en trivsam fastighet med ett boende som går utmärkt att använda såväl sommartid som året om. Varmt välkommen att reservera din plats för visning!

 • Premium
Boda 209, Boda, Kalmar kommun
 • Fre 16 jun
Boda 209, Boda, Kalmar kommun, bild 2
Boda 209, Boda, Kalmar kommun, bild 3

Boda 209

Villa
Boda, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 250 000 kr

96 m²

5 rum

1 030 m² tomt

Varmt välkommen till ett utav sydöstra Sveriges häftigaste husprojekt. Projektet omfattar fyra stycken ikoniska och arkitektritade A-framehus belägna med ett naturnära läge omgivna av såväl svalkande bad som friska promenadstråk. Utifrån en arkitektritad, och exklusivt framtagen A-framemodell anpassar sig dem unika byggnaderna efter sin naturliga närmiljö. Invändigt är husets fördelat över välkomnande hall med plats för avhängning, tre sovrum varav ett master bedroom med platsbyggd garderobsförvaring, fullutrustat badrum, tvätt- och teknikrum samt en magisk vardagsrumsyta med öppen planlösning mot ett stilrent HTH-kök, över 6 m i takhöjd, braskamin och majestätiska ljusinsläpp från golv till tak. Från vardagsrummet finner vi utgång till altandäck i behagligt kvällssolläge. Varmt välkommen till något alldeles extra, välkommen till Boda och ett exklusivt projekt utöver det vanliga! Boda är ett område som gränsar till Drag och Revsudden och karakteriseras av behagliga naturområden, bad och bryggor. Från området går kommunala bussar och med bil tar du dig in till Kalmars citykärna på ca. 20 minuter. Närmsta mataffär finner vi i Rockneby och ute på Revsudden finner vi såväl Revets Bistro som sommarbageriet Töserna på Revet. Husen säljs på ritning och köpekontrakten omfattas av ett entreprenadkontrakt med Willy och Esa Bygg AB som uppför husen. Priserna börjar från 3 250 000 kr. Egna tillval är möjliga enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för visning eller för mer information!

 • Premium
Orkidégatan 10, Färjestaden, Mörbylånga kommun
 • Borttagen före visning

Orkidégatan 10

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 995 000 kr

132 m²

6 rum

1 053 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Norra Hagby 128, Hagby, Kalmar kommun

Norra Hagby 128

Villa
Hagby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 795 000 kr

99 m²

5 rum

1 169 m² tomt

Varmt välkommen till den lantligt belägna fastigheten harmoniskt omfamnad av ängar och åkermark. Med högsta möjliga charmfaktor, i välvårdat och underhållet skick, finner vi den trivsamma fastigheten adresserad Norra Hagby 128. Centralt placerat på tomten, i symbios med sin omgivning, stoltserar det vackra bostadshuset. Här har huset stått i över 100 år och är idag klätt i vacker träpanel och takpannor i lertegel. Med en välplanerad och välvårdat boyta om ca. 112 kvm erbjuds 2-3 sovrum, smakfullt renoverat kök med såväl spishäll som vedspis för extra värme och komfort, fullutrustat badrum, ljus matsalsdel samt ett vardagsrum med täljstenskamin för högsta, möjliga mysfaktor. Från vardagsrummet tar du dig ut till en underbar uteplats i bästa solläge som erbjuder såväl öppna- som inglasade ytor, perfekt för lata dagar i solstolen eller gemytliga middagar i sensommarkvällen. Varmt välkommen till Norra Hagby och till denna omåttligt charmiga lantidyll!

Påboda 908, Söderåkra, Torsås kommun

Påboda 908

Villa
Söderåkra, Torsås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

890 000 kr

68 m²

4 rum

982 m² tomt

Varmt välkommen till detta mysiga boende med hög charmfaktor beläget i ett trivsamt och lantligt område med adress Påboda 908. Här finner du en välplanerad villa om 68 kvadratmeter som erbjuder bekväm och funktionell atmosfär. Här erbjuds vardagsrum/kök med eldstad för maximal mysfaktor, tre sovrum, ett smakfullt renoverad badrum och en uteplats i bästa solläge. Med sin natursköna omgivning, sitt välskötta bostadshus och sin öppna och trevliga trädgårdstomt är detta boende perfekt för dig som söker det fridfulla livet i en avkopplande miljö. Varmt välkommen att reservera din plats för visning!

Briggen Carl Emils väg 7, Timmernabben, Mönsterås kommun
 • Sön 18 jun kl 15:15

Briggen Carl Emils väg 7

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 495 000 kr

145 m²

5 rum

857 m² tomt

Varmt välkommen till attraktiva och familjevänliga Timmernabben. Med ett stenkast från vackra naturområden, bryggor och bad finner vi denna välskötta och kompletta familjevilla adresserad Briggen Carl Emils väg 7. Här erbjuds en trivsam trädgårdstomt om 857 kvm placerad med ett fritt och naturnära hörntomtsläge. Utöver ett trivsamt och komplett bostadshus erbjuder fastigheten uppfart med garage och förrådsdel, separat förrådsbyggnad och harmoniska utemiljöer. Bland bostadshusets 145 väldisponerade kvadratmeter finner vi tre sovrum, ett vardagsrum med generösa ytor och naturligt vackra ljusinsläpp, ett smakfullt kök, samt två badrum varav det ena med bastu. Varmt välkommen till Briggen Carl Emils väg 7 och till den välskötta och kompletta familjevillan beläget med rofyllt läge i attraktiva Timmernabben!

 • Plus
Igelösa 233, Igelösa, Kalmar kommun

Igelösa 233

Villa
Igelösa, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 890 000 kr

130 m²

5 rum

2 353 m² tomt

Varmt välkommen till den lantliga fastigheten harmoniskt omfamnad av gårdar och torp, ängar och åkermark. Här, med adress Igellösa 233, finner vi ett mysigt boende för dig som söker lugn och ro. Fastigheten erbjuder ett bostadshus med 3-4 sovrum, kök, två badrum, tvättstuga och ett trivsamt vardagsrum med täljstenskamin för såväl värme som för maximal mysfaktor. Med underbara solnedgångar över de ändlösa odlingsfälten i väster erbjuds här fastigheten som med lite omtanke och kärlek kan bli din drömbostad. Varmt välkommen till Igelösa 233 och till det lantliga boendet!

Skiffergatan 3, Degerhamn, Mörbylånga kommun

Skiffergatan 3

Villa
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 695 000 kr

95 m²

4 rum

1 050 m² tomt

Varmt välkommen till Södra Öland och till välrenommerade Degerhamn. Här, med närhet till natur och bad, på Skiffergatan 3 finner vi en välskött villa uppförd 2021. Med sina 95 optimalt planerade kvadratmeter erbjuder boendet tre sovrum, fullutrustat badrum, gäst-WC, stilrent kök och ett vardagsrum med braskamin för maximal mysfaktor. Från såväl kök som vardagsrum finner vi utgångar till underbara uteplatser i behagliga sollägen. Njut av ett boende som erbjuder en miljö att trivas i, såväl sommar som året om!

Transtorpsvägen 2, Nybro, Nybro kommun
 • Lör 17 jun kl 15:30

Transtorpsvägen 2

Villa
Nybro, Nybro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 495 000 kr

220 m²

9 rum

1 307 m² tomt

Välskött och centralt belägen fastighet med goda intäktsmöjligheter adresserad Transtorpsvägen 2. På fastigheten finner vi två välskötta byggnader varav ett totalrenoverat bostadshus som idag är fördelat över ett entréplan som disponeras som vandrarhem med 4 uthyrningsbara enheter samt en lägenhet på övre plan med 3 rum och kök, ett gästhus som är uthyrd tillsammans med en förrådslänga för förvaring. Bostadshuset är välskött med tre nyrenoverade badrum, två kök, terrasser och lukrativa intäktsmöjligheter. Varmt välkommen till en fastighet med fantastiska möjligheter!

 • Plus
Kustvägen 31, Påskallavik, Oskarshamns kommun

Kustvägen 31

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

250 m²

7 rum

1 786 m² tomt

Varmt välkommen till vackra och sjönära Påskallavik. Här, med ett stenkast från bryggor och bad hittar vi byns anrika Gästgiveri. Med anor från 1600-talet och uppfört efter Drottning Kristinas Gästgivarstadga uppfördes den vackra byggnaden i slutet av 1700-talet. Med sina 250 kvm erbjuder gästgiveriet en rustik atmosfär, perfekt för dig som vill bedriva gastronomisk verksamhet. Med godkänt från kommunen finns även potential att forma ditt nästa drömboende. Varmt välkommen till vackra Kustvägen 31 och fastigheten med obegränsade möjligheter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
Svedjevägen 149, Smedby, Kalmar kommun

Svedjevägen 149

Radhus
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 399 000 kr

158 m²

5 rum

217 m² tomt

Varmt välkomna till trivsamma Smedby och till detta rymliga radhus adresserat Svedjevägen 149. Med attraktivt hörntomtsläge och 158 generösa kvadratmeter erbjuds här en fantastisk möjlighet för dig som vill forma ditt nästa boende. Radhuset erbjuder förråd, två badrum, tvättstuga samt sex rum och kök. Radhuset är omfamnat av familjevänliga områden med närhet till affär, skola, lekplatser och aktivitetsområden. Varmt välkommen till ett boende med fina möjligheter, välkommen till Svedjevägen 149!

Storgatan 41, Mönsterås, Mönsterås kommun

Storgatan 41

Övrigt
Mönsterås, Mönsterås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 495 000 kr

412 m²

11 rum

231 m² tomt

Varmt välkommen till centrala Storgatan 41 och denna välskötta hyresfastighet placerad på ett utav Mönsterås absolut bästa lägen. Här, mellan pittoreska gågator och utsikt över Mönsterås inlopp, finner vi över 400 välskötta och uthyrningsbara kvm fördelade över fem möjliga lägenheter och en lokal med skyltfönster mot Storgatan. Årsintäkterna motsvarar 380 518 kr med 5 uthyrningsbara enheter. Huset uppfördes år 1909, byggdes om 1980 och är sedan dess löpande underhållet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning eller för mer information!

 • Plus

Visar alla 12