Mäklare Alen Avdic

Alen Avdic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Svarvaregatan 5C, Väster, Landskrona kommun

Svarvaregatan 5C

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
3 494 kr/mån
24 052 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade tvårumslägenhet. Boendet bjuder ett stort vardagsrum med laminatgolv samt utgång till den franska balkongen med utsikt över Svarvaregatan. Rymlig hall med laminatgolv och ljusa väggar med plats för avhängning samt ytterligare förvaringsmöblemang. Badrummet som renoverades i samband med föreningens stambyte är fräscht och helkaklat med wc, dusch, handfat, kommod och handdukstork. Vidare har vi köket som är ljust med matplats och är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll samt fläkt. Sist men inte minst har vi sovrummet är rymligt och lättmöblerat med laminatgolv.

  • Balkong
Einar Hansens esplanad 16, null, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00

Einar Hansens esplanad 16

Lägenhet
Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/7
4 524 kr/mån
40 648 kr/m²

Med hiss från markplan tar vi oss upp till denna genomgående mysiga bostad mitt i hjärtat av Västra hamnen. Här bor ni på andra våningen med kök och vardagsrum i öppen anslutning som resulterar i härliga sällskapsytor. Bostaden erbjuder en uteplats som ligger ut mot innegården och även en fransk balkong. Utöver optimal planlösning finner vi enhetlig interiör med goda förvaringsmöjligheter. Lägg där till lyxen med gemensam takterrass som fritt kan nyttjas av föreningens medlemmar. Välskött förening med bland annat garage i fastigheten. Detta är den perfekta bostaden för den som vill bo på utmärkt läge där du har nära hav och strand, centralstationen samt en kort sträcka in till city.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Landskronavägen 45, Häljarp, Landskrona kommun

Landskronavägen 45

Villa
Häljarp, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 300 000 kr
115 + 70 m²
4 rum
1 340 m² tomt

Ett boende på ett unikt läge som lämpar sig ypperligt för paret som för familjen. Fastigheten erbjuder härliga sociala ytor, tre till fyra sovrum, ett badrum och en stor singelklädd uppfart med stort garage. Som om detta inte vore nog finner ni även en stor insynsskyddad trädgård med härliga utomhusmiljöer intill Saxån. Från trädgården kan du promenera ner till ån med ditt morgonkaffe i handen där du finner en mysig brygga eller varför inte ta roddbåten och ge dig ut på en fisketur? Ni välkomnas in i hallen med möjlighet för att hänga av ytterkläderna där det även finns bra med förvaring. Vidare går vi till allrummet som är ett väl tilltaget rum med fint ljusinsläpp. Här finns det möjlighet att möblera med soffgrupp och mediamöbler. Från vardagsrummet har ni även utgång till till baksidan av trädgården. Köket som är stilrent erbjuder en god förvaring och bra med avlastningsytor. Köksinredningen är inredd med köksfläkt, diskmaskin, spis och ugn, diskho samt kyl och frys. Intill köket ligger matsalen, detta rum kan även nyttjas som sovrum för den som önskar. Ett ljust rum med fönster som vetter i två väderstreck. Tar ni sedan till vänster ut från köket finner ni förvaringsyta i form av avställningsplats. Vi finner även ett badrum som är inrett med dusch, toalett, samt vask med tillhörande kommod. På övre plan möts ni av snedtak som ger en mysig och ombonad känsla. Två sovrum i väl tilltagna kvadratmeter med möjlighet att möblera efter eget tycke och smak. På källarplan hittar vi tvättstugan inredd med tvättmaskin och torktumlare. Men även en verkstad och pannrummet. Här ifrån har ni även utgång till trädgården baksida. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Fastigheten är perfekt placerad för dig som pendlar med bil då närheten till E6:an är en klar fördel. Har du barn, hund eller själv tycker om att vistas i naturen så finner ni både Saxtorpsskogen och Järavallen precis runt husknuten. Fastigheten är belägen i Häljarps by. Här finner ni alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och med golfbanan på fem minuters promenadavstånd. Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. Välkommen på visning!

Suellsgatan 1 A, null, Landskrona kommun

Suellsgatan 1 A

Lägenhet
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/4
4 149 kr/mån
22 143 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade tvårumslägenhet. Rymlig hall med laminatgolv och ljusa väggar med plats för avhängning samt ytterligare förvaringsmöblemang. Badrummet som är fräscht och helkaklat med wc, dusch, handfat, kommod och handdukstork. Vidare har vi köket som är ljust med matplats och är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll samt fläkt. Sist men inte minst har vi ett stort sovrum är rymligt och lättmöblerat med laminatgolv. Vardagsrum med laminatgolv store fönster partier med utsikt över Suellesgatan. Välkommen på visning!

  • Hiss
Norra Infartsgatan 55 D, Väster, Landskrona kommun

Norra Infartsgatan 55 D

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
3 574 kr/mån
22 328 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 2 rumslägenhet som är nyrenoverad. En lägenhet med stora fönsterpartier, helkaklat badrum, en stor balkong i västerläge samt låg avgift - denna lägenhet är en chans man inte vill missa. Lägenhetens stora fönsterpartier släpper in massor av naturligt ljus där du kommer att älska den ljusa och luftiga känslan som denna bostad ger. Det helkaklade badrummet ger en modern och fräsch känsla samtidigt som det är lätt att hålla rent och snyggt. Köket är även modernt och ljust. Med en väldigt stor balkong i västerläge kommer du att kunna njuta av den berömda eftermiddagssolen varje dag. En innergård med grönska och blommor omkring dig är detta en oas av lugn & ro. Perfekt för en avkopplande stund eller en trevlig grillkväll med vänner och familj. Den välskötta bostadsrättsföreningen Granada har en oerhört stabil och trygg ekonomi som avspeglar i den låga månadsavgiften. I Landskronas stads västra delar har man "nära till allt" som man brukar säga. Gång eller cykelavstånd till stadens centrum, havet, parker, idrottsanläggningar, skolor och förskolor för att nämna något. Varmt välkommen till visning!

  • Balkong
Storgatan 4A, Centrum, Åstorps kommun
  • Budgivning pågår

Storgatan 4A

Lägenhet
Centrum, Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
77 m²
2 rum
vån 3/4
6 361 kr/mån
10 325 kr/m²

På eftertraktade Storgatan 4 A hittar man den optimala bostaden för familjen eller paret som vill ha extra utrymme. Den nuvarande ägaren har valt att göra om denna ursprungligen 3 rummare till en stor 2:a. Genomgående ljusinsläpp skapar en praktfullkänsla och fyller bostaden med ljus. Med den öppna planlösningen och det väl tilltagna vardagsrummet erbjuder lägenheten generösa sällskapsytor. En höjdpunkt i detta hem är det inglasade balkongen, en plats där du kan förlänga din utomhussäsong och njuta av naturen oavsett väder. Här finns tidlösa materialval i smakfulla toner, väggar med karaktär och vackert golv som är genomgående i hela bostaden. Det här är ett perfekt boende för er som vill bo med närhet till Åstorp city med dess utbud samt med gångavstånd till tågstation, flera stora matbutiker och bra bussförbindelser. En otroligt inbjudande bostad som är belägen på våning 3 med grönskande utsikt från den inglasade balkongen. Här kan du sitta och njuta av vackra solnedgångar större delen av året. Välkomna att boka er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hantverkargatan 42A, Centrum, Landskrona kommun

Hantverkargatan 42A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
945 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
3 758 kr/mån
19 688 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig och ljus och genomgående tvåa som ligger på ett lugnt läge med västerbalkong. Bostadens planlösning har en rymlig hall, luftigt vardagsrum, sovrum med god förvarning samt ett modernt kök. Sovrum och kök har utsikt mot den gröna innergården och från vardagsrummet och balkongen har man utsikt mot väster. Fina ytskikt med släta väggar. Badrummet renoverades av föreningen i samband med stambyte. Lägenheten ligger strategiskt placerat med närhet till allt man kan behöva. För pendlaren är läget särskilt bra då tåg och buss ligger inom kort gångavstånd, vill man ut på motorvägen är det endast några minuter till påfarten. Till centrala Landskrona cyklar man på ett par minuter. ________________________________________

  • Balkong
Löpargatan 8D, null, Landskrona kommun

Löpargatan 8D

Lägenhet
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
4 498 kr/mån
32 438 kr/m²

Ni kommer in till en rymlig hall med plats för avhängning och inbyggda garderober för ytterkläder samt städskåp. Köket är nyrenoverat, sidebyside kyl och frys, diskmaskin samt ugn med spishäll och gott om förvaring med både skåp och lådor. Köket har plats för ett möblemang till ca. 4 personer och här har du ett fint ljusinsläpp från fönster. Badrummet är fräscht och helkaklat från 2020/2021 och utrustat med en stor dusch, kommod, handdukstork. Vardagsrummet är stort med ett härligt ljusinsläpp med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang samt utgång till uteplatsen. Köket har utgång till den inglasade balkongen med utsikt över området med ett soligt västerläge. Bostadsrätten erbjuder även två sovrum som har fräscha ytskikt och laminatgolv.

  • Balkong
  • Uteplats
Sturegatan 3B, Centrum, Landskrona kommun

Sturegatan 3B

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/5
3 380 kr/mån
20 192 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade tvårumslägenhet med hiss. Boendet bjuder ett stort vardagsrum med parkettgolv samt utgång till den franska balkongen med utsikt över Sturegatan. Rymlig hall med klinkergolv och ljusa väggar med plats för avhängning samt ytterligare förvaringsmöblemang. Badrummet som renoverades i samband med föreningens stambyte är fräscht och helkaklat med wc, dusch, handfat, kommod och handdukstork. Vidare har vi köket som är ljust med matplats och är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll samt fläkt. Sist men inte minst har vi sovrummet är rymligt och lättmöblerat med parkettgolv.

  • Hiss
Skördevägen 17, null, Landskrona kommun

Skördevägen 17

Villa
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
124 m²
5 rum
858 m² tomt

Här ges ni möjlighet att bosätta er i en rymlig enplansvilla, perfekt för hela familjen! Här finns en härlig trädgård att springa av sig buset och i det stora uterummet kan ni njuta av såväl umgänge som utsikt. Villan som är i 1 plan utgör de sociala ytorna kök tillsammmans med vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uterummet. Fönster längs med hela väggen ger såväl härligt ljusinsläpp som en vacker tavla då det är fri utsikt över åkerlandskapet. I huset finner vi de fyra sovrummen, tvättstugan är liksom badrummet även den rymlig och här finns gott om förvaring och arbetsyta. Från allrummet når ni även trädgården och den härliga uteterassen. I garaget som nås från trädgården finns ytterligare ett förråd där ni kan förvara till exempel trädgårdmaskiner. Detta är en villa där planlösningen är genomtänkt för att passa barnfamiljen med allt som kan underlätta vardagen! Varmt välkomna att kontakta mig för mer information eller boka in er på visning!

Gjörloffsgatan 22, null, Landskrona kommun

Gjörloffsgatan 22

Lägenhet
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
47,2 m²
2 rum
vån 2/4
4 289 kr/mån
23 199 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade genomgående tvårumslägenhet på andra våningen. Boendet bjuder ett stort vardagsrum med laminatgolv samt utgång till den stora balkongen med utsikt över innegården. Rymlig hall med laminatgolv och ljusa väggar med plats för avgängning samt ytterligare förvaringsmöblemang. Badrummet som renoverades i samband med föreningens total renovering år 2018 är fräscht och helkaklat med wc, dusch, handfat, kommod och handdukstork. Vidare har vi köket som är ljust och öppet och är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll samt fläkt. Sist men inte minst har vi sovrummet är rymligt och lättmöblerat med laminatgolv. Välkommen på visning!

  • Balkong
Stationsvägen 1, null, Landskrona kommun

Stationsvägen 1

Tomt
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
850 000 kr
383 m² tomt

Välkommen till Asmundtorp och alla chanser till en välplanerad nybyggnation. I föreliggande förslag så byggs det ett en familjs hus i 1½ plan med vitputsad fasad och med en takbeklädnad av plåt. Ett förråd för säsongsförvaring uppförs mot den norra fasaden och får en byggnadsarea om 3,75 kvm. Ritningar som bifogas marknadsföringen är tänkt som inspiration och bygger på nuvarande befintlig bebyggelse med en vacker kyrka runt knuten. Härligt lantligt läge med möjligheter till uteplatser i solsäkra vädersträck och närhet till Häljarp eller Landskrona med utmärkta kommunikationer.

Äppelblomsgatan 5, Norra Borstahusen, Landskrona kommun
  • Budgivning pågår

Äppelblomsgatan 5

Lägenhet
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/6
4 703 kr/mån
36 691 kr/m²

Här kan jag presentera en av de omåttligt populära treorna, i Magasinhusen från 2019! På den inglasade och rymliga balkongen i fritt västerläge, kan ni avnjuta solen från lunch samt ändra fram till solnedgång. Den inglasade balkongen fungerar som ett extra rum nästan hela året, och bidrar till boendets luftighet och rymd. På golvet ligger nylagd, mjuk trätrall och balkongen rymmer matgrupp och eller loungemöbler. Lägenheten bjuder i övrigt på öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två bra sovrum, var av ett fungerar som master bedroom samt det andra sovrummet fungerar perfekt som barnrum eller gästrum. Lägenheten ligger på en gavel, och den upplevs därför som tyst och ljuset flödar in från två väderstreck! Här finns även gott om förvaringsutrymmen, i form av djup klädkammare samt skjutdörrsgarderober med bra inredning. Tillval som är gjorda är, trestavsparkett på golven i bostaden, måttanpassade lameller/gardiner samt inglasning av balkongen samt trall på golvet. Väggarna är överlag välbevarade sedan byggåret, utan diverse skruv/spikhål. Perfekt för en ny ägare att bara kunna flytta rakt in i! Varmt välkomna till denna fräscha ljusa trea, som uppfyller alla önskemål en nyproducerad bostad bör göra! För mer information kring bostadsrättsföreningen, rumsbeskrivning samt bokning av visning, klicka er vidare till "läs mer hos mäklaren". Varmt välkomna att boka er till visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13