Mäklare Moshe Kucukkaya

Moshe Kucukkaya

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Signalvägen 6E, Marielundsviken, Strängnäs kommun

Signalvägen 6E

Radhus
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 595 000 kr

102 m²

4 rum

4 978 kr/mån

25 441 kr/m²

I expansiva Mariefred och Marielundsviken presenteras ett modernt BR-radhus från 2019 med gott om plats för såväl den lilla som den stora familjen! Detta vågar vi påstå är ett av områdets finaste och mest smakfulla hus! Här bor man kvalitativt med genomgående hög standard, flera tillhörande uteplatser och med naturen inpå knuten. Detta är ett stilfullt hem med sobra färg- och materialval, gott om förvaring såväl ute som inne, goda sociala ytor samt gott om plats för lek och spring på gräsmattan. Interiört väntar de sociala ytorna på entréplan - kök med tillhörande matplats och stora fönsterpartier mot baksidan samt vardagsrum som ligger i delvis öppen planlösning. På éntreplan hittar vi även ett modernt helkaklat badrum och en rejäl hall med gott om förvaring. På det övre planet presenteras tre rogivande sovrum och ett modernt helkaklat badrum med tillhörande tvättmaskin och torktumlare. Detta är ett hem där det är lätt att trivas. Marielundsviken är ett familjevänligt och populärt område med närhet till natur, skolor, förskolor, Mälarens vatten och gemytliga Mariefred. Kommunikationerna är goda för den som pendlar med såväl tåg som bil - tåget tar du från Läggesta station endast en kort promenad bort och E20 nås inom ett par minuter. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Forskargatan 1, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
  • Budgivning pågår

Forskargatan 1

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 495 000 kr

51 m²

2 rum

4 368 kr/mån

29 314 kr/m²

Välkommen till Forskargatan! Här presenteras en fantastiskt fin tvårummare med balkong. Bostaden disponerar över 51 välplanerade kvadratmeter fördelade på kök, sovrum, vardagsrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Detta är ett boende där varje kvadratmeter är väl nyttjade och där färg- och materialval är genomtänkta och moderna. Bostaden är genomgående ljus och luftig tack vare den generösa takhöjden och fönster i två väderstreck. Bostaden har nymålade väggar i en fin grå nyans. Även golvet är nylagt under 2021. Balkongen ligger i ett utmärkt söderläge vilket betyder att du kan njuta av solens strålar hela dagen. Läget är helt optimalt! I området finns blandad bebyggelse med både villor och flerbostadshus. En kort promenad bort finns stadskärnan och dess utbud av service, butiker och restauranter. Bussar och tåg ligger inom promenadavstånd och likaså grönområden och mysiga promenadstråk. Brf HSB Bofinken är en stabil förening med låg skuldsättning. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Karin Boyes väg 3, Lina Hage, Södertälje kommun

Karin Boyes väg 3

Villa
Lina Hage, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 995 000 kr

140 m²

7 rum

1 000 m² tomt

Familjevilla helt unik i sitt slag som måste upplevas på plats - välkommen till Karin Boyes väg 3! Med influenser från den engelska landsbygden har man lyckats skapa ett mycket trivsamt hem med stor karaktär, hög standard och stora sociala ytor såväl inom- som utomhus. Här erbjuds även två möjliga uthyrningsdelar med separata entréer, perfekta till tonåringen eller för uthyrning till utomstående. Tomten om hela 1 000 kvm är väldisponerad och i trädgården finns flera mysiga uteplatser och gott om plats för hela familjen tillsammans med släkt och vänner. Interiört presenteras ett karaktäristiskt hem med mörka takbjälkar, flera platsbyggda förvaringslösningar, braskamin och stora sociala ytor. Totalt hittar vi 5-6 rum, ett modernt och rejält kök, matsal, allrum, kaklat badrum och gäst-wc samt klädvårdsaveldning. Här har inget lämnats åt slumpen och man har lyckats kombinera hög standard med praktiska och smarta lösningar utan att tumma på kvalitén. Sovrummen är alla trivsamma med gott om förvaringsutrymme i eller intill rummen, de sociala ytorna är stora med flera "rum i rummen". De två separata uthyrningsdelarna som finns har egna ingångar och här finns både pentry, allrum, WC och dusch samt många genomtänkte lösningar för att optimera ytan. Den ena uthyrningsdelen nås från gatan, medans det andra är ett eget litet hus i trädgården med tillhörande altan med tak. Exteriört presenteras en mysig tomt utan insyn och här finns flera uteplatser och naturliga mötesplatser. Här finns eldstad, plats för rejält matbord och loungegrupp. Gräsmattan bjuder in till lek och spring året runt och i ett träd finns en mysig koja för familjens yngre medlemmar. Här finns även en nedgrävd trampolin som säljaren kommer att lämna kvar. På uppfarten finns plats för flertalet bilar och här finns även utvändigt förrådsutrymme. Lina Hage är ett mysigt område med blandad bebyggelse, närhet till skola och förskola samt natur och hav. Både naturreservat och båtklubb finns i närområdet, såväl som lokalt centrum med bl.a matbutik. Måste upplevas på plats - välkommen på visning!

Kolonigatan 2, Mariekäll, Södertälje kommun

Kolonigatan 2

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 195 000 kr

36 m²

1 rum

3 495 kr/mån

33 194 kr/m²

Med ett attraktivt läge i omtyckta Mariekäll presenteras nu denna trivsamma etta om 36 kvadratmeter på Kolonigatan 2! Med en tilltalande planlösning är denna bostad välplanerad och inbjudande. I allrummet finns det gott om plats för familj och vänner att umgås, sovalkoven rymmer en säng av större modell och här kan man med fördel skärma av med en gardin eller rumsavdelare. Ljusinsläppet är fantastiskt tack vare det stora burspråket och på golvet ligger en fint vitlaserad fiskbensparkett. Köket är ljust och charmigt med flera fint bevarade originaldetaljer samt plats för mindre matbord intill ett trevligt fönster, och badrummet är både stambytt och helkaklat samt förberett för tvättmaskin för den som önskar göra vardagen ännu lite smidigare. Förvaringsmöjligheterna är goda med flertalet garderober i hallen och i allrummet ryms ytterligare förvarings eller avlastningsmöbel alternativt skrivbord om det behovet finns. Planlösningen i allrummet är flexibel vilket ger dig goda möjligheter att möblera precis så som du vill ha det. Här är det verkligen lätt att trivas! I populära Mariekäll bor du med gångavstånd till såväl citykärnan som mysiga naturområden. En kort promenad bort ligger gemytliga Torekällberget, och i området finns närservice, matbutik, konditori, kommunikationer och all annan service man behöver för en smidig och trivsam vardag. Välkommen på visning!

Norbergs väg 5A, Östertälje, Södertälje kommun

Norbergs väg 5A

Villa
Östertälje, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

8 295 000 kr

176 m²

6 rum

568 m² tomt

Varmt välkomna till Norbergs väg 5A i Östertälje! Sällan ges chansen att förvärva denna typ av boende - totalrenoverat 2021-2022, toppmodernt och med ett helt perfekt läge. Detta är en riktig familjevilla, skräddarsydd till att passa den moderna familjen med stora sociala ytor både inomhus och utomhus. Trädgårdstomten är plan och med både trädäckad altan och stor gräsmatta som bjuder in till lek och spring året runt, samt uppfart med plats för flertalet bilar och även förberett för laddbox. Dessutom finns en stor terrass på ca 37 kvm med vy mot Igelstaviken och Södertälje kanals inlopp i perfekt söderläge. Interiört möts vi av genomgående hög standard och ljusa och moderna färg- och materialval. Här har man verkligen lyckats med konsten att kombinera det moderna med äldre och karaktäristiska detaljer som kakelugn, vinkällare med tegel och synliga takbjälkar. Även de mer praktiska detaljerna är väl genomtänkta med genomgående vattenburen golvvärme, separat klädvårdsavdelning, integrerad kaffemaskin och infällda spotlights. På entréplan möts vi av en välkomnande hall som sedan öppnar upp mot det moderna köket och vardagsrummet. Ljuset flödar in och i vardagsrummet är det svårt att avgöra om man är utomhus eller inomhus tack vare de stora fönsterpartierna i tre väderstreck. På entréplan hittar vi också ett helkaklat badrum samt ett mysigt sovrum. På ovanvåningen har man låtit öppna upp mot nock vilket ger ett luftigt intryck. Här finns tre lättmöblerade sovrum varav det ena har en egen balkong med mysig förmiddagssol, ett modernt och helkaklat badrum, samt ett möblerbart allrum med kakelugn och utgång till den större terrassen i bästa solläge. I källarplan återfinns en rymlig klädvårdsavdelning, ett stort badrum med både dusch och badkar samt ett förråd/vinkällare med tegel. Läget är helt oslagbart, barnvänligt och populärt med närhet till nästan allt! Ett stenkast bort finns Östertälje båtklubb och mysiga promenadstråk. I närområdet finns flera skolor, förskolor, lekparker och och grönområden. För den som pendlar med kollektivtrafiken ligger knutpunkten Östertälje station ett par minuter bort, och för bilpendlaren nås E4 inom ett par minuter. Här det bara att flytta in för att börja leva och bo! Välkommen på visning!

Elsarostigen 4, null, Södertälje kommun

Elsarostigen 4

Lägenhet
Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 295 000 kr

59 m²

2 rum

4 276 kr/mån

21 949 kr/m²

Välkommen till Elsarostigen 4 och denna moderna tvårummare högst upp i huset! På våning 12 välkomnas vi till en ljus och luftig bostad med balkong som erbjuder en fantastisk utsikt över trädtopparna. Här presenteras ett ljust och modernt kök med plats för matbord, ett lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier, rogivande sovrum och ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Balkongen är rymlig och har plats för caféset eller solstolar och ligger i ett läge där du kan njuta av morgon- och förmiddagssolen. Detta är ett kvalitativt boende med genomgående hög standard och fina färg- och materialval samt gott om förvaringsmöjligheter. Här är det lätt att trivas! Här bor du i ett populärt område med närhet till det mesta - naturområden, närservice och kommunikationer ligger på bekvämt gångavstånd. Cykelavstånd till både Mälarbadet och stadskärnan. Bostadsrättsföreningen är en av Södertälje största med stabil ekonomi och flera stora renoveringar bakom sig. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ägostigen 31, null, Södertälje kommun

Ägostigen 31

Radhus
Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 950 000 kr

119 m²

5 rum

296 m² tomt

Varmt välkomna till Ägostigen 31 - ett modernt renoverat enplansradhus med stora sociala ytor såväl interiört som exteriört. I detta hem möts vi av en genomgående hög standard och många moderna attribut för att göra hela familjens vardag smidig och bekväm. Interiört presenteras de mer sociala ytorna med kök och vardagsrum i öppen planlösning, och något mer avskilt hittar vi de 4 sovrummen och de praktiska delarna så som badrum, gäst-WC och klädvård. Vi möts av en genomgående fin finish och bl.a hittar vi infällda spotlights, fullt utrustat kök, modernt renoverat badrum och gäst-WC, vackra spegeldörrar samt moderna och smakfulla färg- och materialval som fint harmoniserar med den välplanerade planlösningen. Exteriört väntar en lättskött tomt med en stor altan helt utan insyn från grannar, vilken blir detta hems naturliga mittpunkt. Här ryms hela familjen tillsammans med släkt och vänner och det finns plats för barnen att leka och springa året runt. Sommarsäsongens grillmiddagar tillagas med enkelhet med hjälp av uteköket. Tack vare sitt gavelläge är läget ostört och fint omgivet av grönskande häckar. Parkerar gör du smidigt i garage i länga, alternativt precis utanför huset. Här bor man med goda kommunikationsmöjligheter för den som pendlar med såväl buss som bil. Busshållplats finns inom 1 minuts promenad och för bilpendlaren nås E20 och E4 inom ett par minuter. I närområdet finns vårdcentral, matbutik, närservice, skolor, förskolor, bollplaner och flera motionsanläggningar och golfbana. Även fina promenadstråk och grönområden finns nära för den som gillar att vara ute i naturen. Välkommen på visning!

Gabrielsvägen, Bergvik, Södertälje kommun
  • Budgivning pågår

Gabrielsvägen

Tomt
Bergvik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 995 000 kr

1 403 m² tomt

Dags att förverkliga husbyggardrömmen? Nu har du chansen att förvärva en högt belägen villatomt med sjöutsikt i populära och omtyckta Bergvik. Längst in på återvändsgata och med sitt natursköna läge och utsikt över Mälarens inlopp finns det inte mycket kvar att önska. Tomten är 1403 kvm stor och gällande planbestämmelser tillåter byggyta på 150 kvm samt en komplementbyggnad på 40 kvm. Nära naturen, men samtidigt inte långt till centrum, skolor, stormarknader och kommunikationer samt E4. Detta är en chans man inte vill missa. Vid köp av tomt är det viktigt att man själv tar kontakt med kommunen för att på så vis bilda sig en uppfattning om vad man får bygga på tomten då inga ansökningar om bygglov har lämnats in. Varmt välkommen att själv åka förbi och titta på tomten! Vid frågor eller önskan om personlig visning, kontakta ansvarig mäklare Moshe Kücükkaya på tel. 070-669 03 04.

Visar alla 8