Mäklare Jessica Brandt

Jessica Brandt

Om mig

Jessica är en driven, strukturerad mäklare och med sitt engagemang ger hon alltid ”allt och lite till”. Hennes målmedvetenhet och brinnande intresse för människor har gett många återkommande kunder och rekommendationer ända sedan hon startade sin mäklarkarriär. Jessica upplevs positiv men är minst lika envis vilket också återspeglas i hennes affärer och hennes intresse för människor gör att hon värdesätter långsiktiga relationer. Jessica har alltid varit rask och duktig på att förhandla.

Mäklarens försäljningar
Källgatan 11, Taberg, Jönköpings kommun
  • Sön 12 feb kl 13:00

Källgatan 11

Lägenhet
Taberg, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

995 000 kr

50 m²

2 rum

2 605 kr/mån

19 900 kr/m²

På Källgatan erbjuds en välplanerad lägenhet i ett lugnt och naturnära område. Femtio välplanerade kvadratmeter med ett rymligt arbetskök, kaklat badrum, vardagsrum, sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. En kort promenad ner till centrala Taberg finns två matbutiker, pizzeria och tåg/buss som tar dig in till Centrala Jönköping. I närområdet finns fina promenadstråk både upp till berget där det finns café och restaurang och för den som vill svalka sig under sommarhalvåret finns Åsa sjön och Tahe sjön inom nära räckhåll.

  • Plus
Västerliden 3C, Huskvarna, Jönköpings kommun

Västerliden 3C

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 895 000 kr

66 m²

3 rum

4 350 kr/mån

28 712 kr/m²

Välkommen till en bostad där rymd, ljus, bekvämlighet och hög boendekvalitet står i centrum. Här finner ni en mycket trivsam lägenhet om hela 66 kvm trevligt belägen våning två av tre. De väl tilltagna köket och vardagsrummet gör det enkelt att möblera för stora som små middagar. Pricken över i:et är den stora inglasade balkongen där både loungesoffa med tillhörande bord får plats. Badrum i helkaklade utföranden renoverat under 2022. Vidare har bostaden finns även två sovrum och en med garderobsvägg som slukar det mesta i klädväg. Allt detta beläget några minuters promenad ifrån Huskvarna station där du tar tåget in till centrala Jönköping på ett par minuter. I närområdet finner du även pizzeria, bageri och kiosk. Ca 1km bort hamnar ni i Huskvarna centrum, här finns en galleria, matbutiker, cafér, restauranger och gym. Dessutom finns fina parkområden i närheten och Vätterstranden i Huskvarna. Som en boende i föreningen har man tillgång till föreningens gym och bastu.

  • Balkong
Ängsbacken 12, Kaxholmen, Jönköpings kommun

Ängsbacken 12

Villa
Kaxholmen, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 495 000 kr

36 m²

1 rum

1 074 m² tomt

På toppen av kullen på återvändsgata ligger Ängsbacken 12, en liten fastighet med en stor potential. Huset som idag är om 36kvm går att öka till totalt 90kvm. Tack vare placeringen får du en fri vy över Landsjön. Trädgårdstomten är plan och det finns gott om parkeringsmöjligheter intill huset. Till fastigheten finns en båtplats på samfällighens brygga som läggs ut under våren och plockas ner mot vintern. Fastigheten är just nu under avstyckning hos lantmäteriet. Övre delen av tomten, se tomtkarta under fliken dokument.

Hästhagsgatan 121, Öxnehaga, Jönköpings kommun

Hästhagsgatan 121

Radhus
Öxnehaga, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 350 000 kr

110 m²

5 rum

171 m² tomt

Vi åker en bit upp på berget till Hästhagsgatan 121, läget är på topp och allt runtomkring är förberett för hög trivsel. Fastigheten som har varit i säljarens ägo sedan 2010 är välskött, och har förfinats genom åren. Entréplanet som är den lite mer privata delen av bostaden erbjuder två bra planerade sovrum båda med vätterutsikt och skjutdörrsgarderober. Vidare in på entréplan finns ett hobby rum, ett tvättrum, två förråd och ett helkaklat badrum från 2019. Vi tar trappan upp till den mer sociala delen av bostaden, här erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum som sammanflätar matplats och kök. Vardagsrummet förlängs med den inglasade balkongen mot Vättern, en fantastisk utsiktspost under årets alla månader. Intill vardagsrummet finns bostadens tredje sovrum som självklart även funkar lika bra som kontor för den som önskar. Köket är ett kvalitetskök från Marbodal och har gott om arbetsyta för den matintresserade. Som en förläningen av matplatsen finns uterummet som är beläget i söder, här finns det gott om plats för ett större matbord med tillhörande stolar. Trädgårdstomten är lättskött och belägen i söder mot gångbana. Utöver detta finns även ett helkaklat badrum som även de renoverades under 2019. Hästhagsgatan är ett populärt ställe att bygga sitt bo på och det är lätt att förstå varför. Husen är anpassade för den stora som lilla familjen och närområdet bjuder på strövområden, lekplatser, motionsspår, skola och förskola.

Snöflingegatan 9, null, Mullsjö kommun

Snöflingegatan 9

Lägenhet
Mullsjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 795 000 kr

120 m²

6 rum

6 911 kr/mån

23 292 kr/m²

På västra sidan av Mullsjö tar området Kärleksudden fart, här erbjuds just nu ett kedjehus med badrocksavstånd till Mullsjön. Huset är välplanerat med moderna och smarta detaljer, hundratjugo kvadrat meter fördelat på två plan. Entréplan som är det sociala planet erbjuder ett välplanerat kök från Vedum, matplats som är sammanflätat med vardagsrummet, ett sovrum/kontor samt ett badrum med tvättmöjligheter. Vi tar trappan upp till den mer privata delen av bostaden där vi finner tre bra planerade sovrum, ett allrum med fransk balkong samt ett badrum inrett med dusch. På kärleksudden bor du med ett fantastiskt läge, allt du kan tänkas behöva i en vardag ligger med ett behagligt avstånd. Kommunikationerna är goda med både buss- och tågförbindelser till bland annat Habo, Jönköping, Falköping och Göteborg. perfekt för dig som pendlar! OBOS som har byggt och projekterat bostadsrättsföreningen kommer att kompensera de kunder som köper med halva merkostnaden för de räntehöjningar som blivit pga det ostadiga världsmarknadsläget under 24 månader från det att föreningen gör klart sina lån vilket innebär att månadskostnaden som angetts kommer att bli lägre, ring ansvarig mäklare för mer information. Inflyttning kan ske i slutet av januari 2023.

Visar alla 5