Mäklare Jessica Brandt

Jessica Brandt

Om mig

Jessica är en driven, strukturerad mäklare och med sitt engagemang ger hon alltid ”allt och lite till”. Hennes målmedvetenhet och brinnande intresse för människor har gett många återkommande kunder och rekommendationer ända sedan hon startade sin mäklarkarriär. Jessica upplevs positiv men är minst lika envis vilket också återspeglas i hennes affärer och hennes intresse för människor gör att hon värdesätter långsiktiga relationer. Jessica har alltid varit rask och duktig på att förhandla.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västerliden 3C, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Kommande

Västerliden 3C

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 895 000 kr

66 m²

3 rum

4 350 kr/mån

28 712 kr/m²

Välkommen till en bostad där rymd, ljus, bekvämlighet och hög boendekvalitet står i centrum. Här finner ni en mycket trivsam lägenhet om hela 66 kvm trevligt belägen våning två av tre. De väl tilltagna köket och vardagsrummet gör det enkelt att möblera för stora som små middagar. Pricken över i:et är den stora inglasade balkongen där både loungesoffa med tillhörande bord får plats. Badrum i helkaklade utföranden renoverat under 2022. Vidare har bostaden finns även två sovrum och en med garderobsvägg som slukar det mesta i klädväg. Allt detta beläget några minuters promenad ifrån Huskvarna station där du tar tåget in till centrala Jönköping på ett par minuter. I närområdet finner du även pizzeria, bageri och kiosk. Ca 1km bort hamnar ni i Huskvarna centrum, här finns en galleria, matbutiker, cafér, restauranger och gym. Dessutom finns fina parkområden i närheten och Vätterstranden i Huskvarna. Som en boende i föreningen har man tillgång till föreningens gym och bastu. Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Balkong
Kålgårdsgatan 31, Kålgården, Jönköpings kommun
  • Kommande

Kålgårdsgatan 31

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 395 000 kr

82 m²

3 rum

4 808 kr/mån

41 402 kr/m²

Välkommen till en bostad där rymd, ljus, bekvämlighet och hög boendekvalitet står i centrum. Här finner ni en mycket trivsam lägenhet om hela 82 kvm trevligt belägen våning tre av fem. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar öppna, ljusa och lättmöblerade ytor. Pricken över i:et är den stora balkongen där både matbord samt loungedel får plats. Badrum i helkaklade utföranden med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare har bostaden finns även två sovrum och en väl tilltagen klädkammare. Allt detta beläget några minuters promenad ifrån Jönköpings vackra Vätterstrand. I närområdet finner du även flertalet restauranger, caféer och mataffärer. Några 100 meter bort hamnar ni i Knektarparken med fina grönområden samt populära och härliga Rocksjön. Dessutom finner ni Asecs, Citykärnan och Högskolan på kort avstånd med goda bussförbindelser runt hörnet. Som en boende i föreningen har man tillgång till föreningens vackra innergårdsmiljö. Utöver den vackert utformade innergården finns ett gårdshus med gemensamhetslokal och bastu tillgängligt att boka. Väntar ni besök tillhandahåller föreningen även en gästlägenhet att hyra mot mindre avgift. Ett genomtänkt, lyckat och påkostat bostadsprojekt.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2