Mäklare Marcus Privén

Marcus Privén

Om mig

Tidigare kunder har beskrivit mig som en genuin och proffsig mäklare med tydlig kommunikation och hög servicenivå. När jag kontaktar potentiella köpare av bostaden får de ett seriöst intryck av mig då jag alltid är informativ, lyhörd och hjälpsam. Jag brinner för mitt yrke och prioriterar kvalité före kvantitet i alla försäljningar. Min styrka sitter i detaljerna. Med bra försäljningsmetod skräddarsyr vi tillsammans ett passande upplägg. Varmt välkommen att höra av dig, så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björnebergsvägen 121, null, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björnebergsvägen 121

Villa
Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 495 000 kr

187 m²

6 rum

1 579 m² tomt

Utmed den mäktiga köksön står kvällsbuffén uppdukad för hela släkten. Några förstagångsbesökare beskådar fortfarande den synliga takhöjden på 6 meter från entrén, vad häftigt ändå! En efter en tog sig alla barnen upp till tv-hörnan i allrummet på övervåningen. Plötsligt smäller korken av och ett högt ljud ekar utöver den öppna planlösningen. "Varmt välkomna kära gäster!" Låt mig presentera Björnebergsvägen 121, en välutrustad juvel om 187 kvm med plats för hela familjen belägen i utkanten av Bankeryd. Redan utanför dörrarna möts vi av en förtjusande veranda i New-England stil, ett tillval av nuvarande säljare som sätter sin prägel och framkallar en inbjudande känsla. Vid första anblick av entréplanet upplevs ett fantastiskt ljusinsläpp och härlig rymd tack vare flertalet fönsterpartier och att det är öppet till nocken. Den öppna planlösningen bidrar till att det marinblåa köket från Ballingslöv skärmar av två separata rumsytor med hjälp av en smart och generös köksö. Två utgångar till trädgården finns på var sin sida av köket, en välplanerad lösning. Efter några kliv in framstår golvvärmen under det ljusa golvet allt tydligare och håller i sig i alla rummen, mycket behagligt. Förutom golvvärmen erbjuds även en praktisk groventré intill den något avskilda tvättstugan. Vägg i vägg anträffas det ena helkaklade badrummet och på andra sidan huset finns ett anpassningsbart större rum. Övervåningen ger plats åt de resterande nästintill tre liknande större sovrummen, ett större allrum och det andra badrummet. Huset, ett ”Sol 187” från Hjältevadshus färdigställdes 2021 på en 1 579 kvm stor tomt i Prinseryd, ca 2 min från Bankeryd centrum och 10 min nordväst om Jönköping med bil. Nuvarande ägare har inte hunnit med att skapa uteplatser och färdigställa garaget men skickar med inköpt sten (ca 3 000st) och material för en garagestomme på 6x8 meter i affären om så önskas. Vill du veta mer om försäljningen, bostaden eller området? Kontakta mig på 0739-44 60 78 alt. [email protected] för mer information.

  • Plus
Kostigen 39, Bränninge, Habo kommun
  • Sön 2 apr kl 15:30

Kostigen 39

Lägenhet
Bränninge, Habo kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 200 000 kr

81 m²

4 rum

5 667 kr/mån

27 160 kr/m²

Varmt välkommen till Kostigen 39 och Brf Bränninge Hagar, ett alldeles nybyggt och välkomnande kvarter med småstadskänsla på populära Bränninge! Flyttlasset kommer gå rakt in i en nybyggd lägenhet med alla tänkbara bekvämligheter. Köket från Vedum är fullt utrustat och badrummet likaså med tvättmaskin och torktumlare. Tillvalen som nuvarande ägare beställt har resulterat i bl.a. induktionshäll, dimbar ledbelysning, softstängning av köksluckor och handdukstork till badrummet m.m. Denna ljusa och välplanerade fyra om 81 kvm i gavelläge huserar även 3 sovrum med vardera förvaringsmöjligheter, en praktisk klädkammare utmed entrén samt en semiöppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Här erbjuds två trevliga uteplatser, både utmed framsidan och baksidan, varav den ena bjussar på sjöutsikt. I månadsavgiften på 5 667:- ingår värme, vatten, parkeringsplats och bostadsrättstillägg. Fiber finns indraget till varje bostad och tecknas separat. Brf Bränninge Hagar satsar mycket på "rummet mellan husen" med fokus på att skapa ett tryggt och trivsamt kvarter. Här planeras grönområden, gemensamma umgängesytor, gångstråk, odlingsmöjligheter, gästparkering, lekplatser och god utomhusbelysning. Som område växer Lilla Bränninge så det knakar och tack vare sitt fina läge har det även blivit oerhört populärt, inte minst nu när två skolor är på plats. Att bo lagom lantligt, nära naturen, med all service inom räckhåll och bekvämt avstånd till Jönköping tilltalar många. 195:an nås på fåtalet minuter med bil och vid närmsta busshållplats passerar linjebuss 113 mellan Mullsjö - Ryhov via Jönköping Resecentrum. Mäklaren informerar: * Här ingår värme & vatten i månadsavgiften * Tillhörande lägenheten finns en parkeringsplats, ett förråd och två uteplatser * Föreningen tillhandahåller en gemensam sällskapsyta och lekplats * Varje hushåll väljer själv elleverantör genom att teckna eget el-abonnemang. * Uteplats av tryckimpregnerat trä * Bilder tagna från visningslägenhet. Viss avvikelse kan förekomma. * OBOS Bostadsutveckling AB erbjuder en räntekompensation på 50% till alla som köper bostadsrätt i Brf Bränninge Hagar som är eller blir medlemmar i OBOS och gäller i 24 månader från slutplaceringstillfället. När slutplaceringen är gjord kommer en ny uträkning göras gällande månadsavgifterna. I nuläget har kompensationen preliminärt kalkylerats till 846:- och avräknats mot månadsavgiften. Fullständig rumsbeskrivning med bekräftade tillval & ytterligare föreningsinformation finns på vår hemsida. Varmt välkommen att kontakta mig på 0739-44 60 78 | [email protected] för mer information!

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 2