Mäklare Jonas Haglund

Jonas Haglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra köpmangatan 13B, Söder, Gävle kommun
Södra köpmangatan 13B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra köpmangatan 13B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra köpmangatan 13B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
3 836 kr/mån
23 026 kr/m²

Stabil och trygg förening med låg belåning! Högst upp i huset möts du av denna ljusa och insynsskyddade genomgångslägenhet med uthyrningsdel, balkong i soligt söderläge med utsikt över takåsarna i gamla Gävle och tillgång parkeringsplats med motorvärmare (ingen kö just nu). Fräscht kök med god utrustning och matplats, rymligt vardagsrum med fint parkettgolv och hall med gott om plats för avhängning. Två sovrum i bra storlek och garderobsförvaring, varav ett med utgång till balkong mot innergård med härligt solläge. Helkaklat badrum med dusch (förberett för tvättmaskin) och separat gäst-WC. Möjlighet att dela av uthyrningsdelen med sovrum, pentry och egen WC. Stabil bostadsrättsförening med 39 st. lägenheter och lån endast ca 3.100.0000 kr totalt (1245 kr/kvm) i vilket bidrar till låg räntekänslighet. Det största lånet om ca 2.100.000 kr (1,19% ränta) omsätts 2025-10-24. Här bor ni på en lugn adress centralt på Söder, gångavstånd till allt ni kan tänkas behöva i form av butiker, restauranger, kommunikationer, service och gym. Några bilder i annonsen är redigerade med skymning och man har inte tagit hänsyn till väderstrecken. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
Östra Djurviksvägen 1, Hamrånge, Gävle kommun
  • Sön 17 dec kl 14:30
Östra Djurviksvägen 1, Hamrånge, Gävle kommun, bild 2
Östra Djurviksvägen 1, Hamrånge, Gävle kommun, bild 3

Östra Djurviksvägen 1

Fritidshus
Hamrånge, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 890 000 kr
88 m²
3 rum
1 438 m² tomt

Välkomna till naturnära Djurvik och denna fina 1½-plansvilla med sjöutsikt över Hamrångefjärden. Huset har öppna och rymliga ytor med öppet till nock i stor del av entréplanet vilket ger en härlig känsla av rymd. Stor köksö där ni med fördel äter med utsikt över sjön och båtbryggan, eller dukar upp för servering vid middagsbjudningar. På övre plan finns de två rummen som kan användas som sovrum, varav det ena med balkong och utsikt över sjön. Från vardagsrummet och hallen nås de två altanerna på vardera sida av huset, vilket ger sol hela dagen. Effektiv uppvärmning via luftvärmepump och braskamin. Stor tomt om 1 438 kvm med underbar miljö med magisk utsikt över sjön. Trädgård med fina gräsytor, prunkande rabatter, äppelträd, vinbär, krusbär, smultron, hallon och pallkragar för plantering. Rejält dubbelgarage med loft vilket passar bra till förvaring, och carport i anslutning till garaget för ytterligare bilplats. På fastigheten finns dessutom en stor garageuppfart med plats för många bilar. Attefallshus om 10+15 kvm med två separata rum vilket passar utmärkt som kontor eller gästhus. I direkt anslutning till fastigheten finns en sandstrand och badstege på brygga för bad, vilket är en del av gemensam fastighet där man äger 1/14-del av totalt 5 hektar mark. Vacker kustnatur med bär- och svampplockning, utomhusgym, badplatser och elljusspår för löpning under sommaren och skidåkning på vintern. Här bor ni med 9 km till Bergby centrum med skola, förskola, matbutik, gym, konditori och butiker. Här finns flera pizzerior, restaurang, krogar och fiskebutik. Närmsta busshållplats finns endast 300 meter från huset med goda kommunikationer till Bergby och Gävle. När dubbelspåret är utbyggt planeras tågstation i Bergby vilket ger ännu bättre kommunikationer. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
Skommarsbacken 5B, Valbo, Gävle kommun

Skommarsbacken 5B

Lägenhet
Valbo, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
990 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 846 kr/mån
17 522 kr/m²

TA KONTAKT MED MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING! Välkommen till denna trevliga tvåa om 56,5 kvm belägen på det övre planet i omtyckta och populära Skommarsbacken. Här bor du i en välskött bostadsrätt med balkong med kvällssol och som en bonus kan du dessutom nyttja loftgången som extra balkong (med förmiddagssol). Det första du möts av när du stiger in i bostaden är en hall med plats för avhängning. Vidare finns ett badrum med dusch och tvättmaskin. Praktiskt kök med plast för matbord och stolar, vardagsrum med utgång till balkong och ett sovrum. Föreningen heter Valbohus nr 2 och förvaltas av Riksbyggen. Föreningen har 45 garageplatser med separat kösystem, 14 parkeringsplatser med motorvärmare och flertalet parkeringar för gäster och boende. I avgiften om 3846 kr/mån ingår hushållsel, värme, vatten, TV, bredband och BR-försäkring. Här bor du med all nödvändig service inom kort avstånd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Balkong

Visar alla 3