Mäklare Nahren Linerstad

Nahren Linerstad

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gårdsvägen 38, 38-1201, Ekerum, Borgholms kommun

Gårdsvägen 38, 38-1201

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
FANTASTIC FRANK
8 995 000 kr
130 m²
5 rum
vån 3/3
69 192 kr/m²

Välkomna till denna exklusiva våning om 130 välplanerade kvadratmeter där hissen går ända upp i lägenheten! Ett stort kök med öppen social planlösning mot vardagsrum och matplats med utsikt över golfbanor samt Ekerum på toppen. Stor köksö med förvaring samt sittmöjligheter blir bostadens mittpunkt. I vardagsrummet finns också en kamin som ger en stor myskänsla. Rymliga sovrum och ett master bedroom en privat balkong, exklusiv ensuit, stor walk in closet samt ett extra rum för tvätt. Två magiska terrasser, en om ca 29 kvm i söderläge och stora skjutdörrspartier samt en privat entréterrass om ca15 kvm i österläge. Bostaden har även en annan privat del med två sovrum samt badrum. En parkeringsplats per lägenhet ingår och det finns laddstolpar för elbil samt golfbil. Denna bostad är inflyttningsklar och måste upplevas! Kontakta mäklaren för visning. Inredningen är noggrant utvalt av de välrenommerade inredarna på Ekeby Bruk. Varje detalj i bostaden andas den natursköna atmosfären som kännetecknar Öland. Det moderna köket bjuder på en stilren och minimalistisk design. Köksluckorna pryds av en varm ljus nyans, i samma harmoniska ton som de rymliga garderoberna. Bänkskivorna av kvartskomposit liknar kalkstenens naturliga charm samtidigt som de garanterar hållbarhet. Integrerad fläkt i spisen från Bora samt högkvalitativa vitvaror från Miele. Badrummet är präglat av Ölands natur med ljus granitkeramik på både väggar och golv, som tillsammans skapar en elegant kontrast mot det sandfärgade kaklet. Spegelskåpet och badrumskommoden i ek förstärker den naturliga atmosfären. Det mattbehandlade ekgolvet förstärker den genuina känslan! Bostaden ingår i The Resort, ett ägarlägenhetsprojekt på Ekerum med snabbt tillträde. I närheten finns golfbanor, paddelbanor, pool och Ölands sevärdheter. Med ägarlägenhet har du låga driftskostnader och möjlighet till fri uthyrning. Här kan du bo själv hela tiden eller hyra ut när du vill. Denna lägenhet är det perfekta boendet för dig som söker ett exklusivt boende med låg månadsavgift och stor frihet att hyra ut till vem du vill i en unik miljö på Öland. Boendeformen ägarlägenhet blir speciell för området som mest består av bostadsrätter. Gå gärna in på https://theresortoland.com/ för att se utbudet av lediga bostäder via bostadsväljaren.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Äganderätt
Gårdsvägen 38, 38-1102, Ekerum, Borgholms kommun

Gårdsvägen 38, 38-1102

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
FANTASTIC FRANK
3 295 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
1 370 kr/mån
70 106 kr/m²

Inflyttningsklar 2 rok med magiskt läge! Lägenhetens balkong samt sovrum vetter mot golfbanan och bostaden har därmed ett helt insynsskyddat läge. Genomgående exklusiva materialval med sober design. Köket har utmärkt arbetsyta och bjuder på en stilren och minimalistisk design. Poolen samt bastun finns precis utanför porten och havet cyklar man till på 2 minuter. Balkongen har ett stort skjutdörrsparti och ligger i söderläge. Bostaden har ett enastående läge intill en av Sveriges mest prestigefyllda golfbanor på Öland. Med en ägarlägenhet har du låga driftskostnader och möjlighet till fri uthyrning. Här kan du bo själv hela tiden eller hyra ut när du vill! Köksluckorna har en varm ljus nyans, samma ton som de rymliga garderoberna. De ljusa bänkskivorna är av kvartskomposit och garanterar hållbarhet. Fläkten är integrerad i spisen från Bora och alla vitvaror är från högkvalitativa Miele. Inredningen är noggrant utvalt av de välrenommerade inredarna på Ekeby Bruk. Varje detalj i bostaden andas den natursköna atmosfären som kännetecknar Öland. Badrummet är präglat av Ölands natur med ljus granitkeramik på både väggar och golv, som tillsammans skapar en elegant kontrast mot det sandfärgade kaklet. Spegelskåpet och badrumskommoden i ek förstärker den naturliga atmosfären. Det mattbehandlade ekgolvet förstärker den genuina känslan. Bostaden ingår i The Resort, ett ägarlägenhetsprojekt på Ekerum som är färdigställt där det finns möjlighet att flytta in redan i vår. I området finns golfbanor, paddelbanor, pool och Ölands sevärdheter. Här finns något för alla! Denna ägarlägenhet är det perfekta boendet för dig som söker ett exklusivt boende med låg månadsavgift och stor frihet att hyra ut till vem du vill, i en unik miljö på Öland. Boendeformen ägarlägenhet blir speciell för området som mest består av bostadsrätter. Gå gärna in på https://theresortoland.com/ för att se utbudet av lediga bostäder via bostadsväljaren. Kontakta mäklaren för mer information! Obs, bilderna är inspirationsbilder.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Tavelsjövägen 19, Årsta, Stockholms kommun

Tavelsjövägen 19

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
6 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/5
5 764 kr/mån
69 950 kr/m²

I luftigt, park- och naturnära läge finns denna välplanerade och rymliga 4 rok om ca 100 kvm. Bostaden har allt du behöver för en bekväm och modern livsstil och fylls med naturligt ljus från två väderstreck och har genomgående ljusa kulörer. Det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönster som vetter mot innergården. Balkongen når man från vardagsrummet och är ca 6 kvm som också vetter mot innergården. Lägenheten har tre utmärkta sovrum med förvaring och med mycket ljusinsläpp varav master bedroom har en walk in -closet. Två helkaklade badrum, där det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva och skåp ovanför. Bostaden har fina materialval med målade väggar i vitt och vita köksluckor med moderna rostfria knoppar. Grå bänkskiva, integrerad diskmaskin samt hel kyl och frys i rostfritt stål. Årstaviken med skogen, härliga promenader eller ett morgondopp i Mälaren finns 600 m bort. Årstabergs pendeltåg, tvärbana och bussar finns en kort promenad från lägenheten, ca 700 m. Tillhörande förråd finns till lägenheten och parkeringsmöjligheter inklusive några laddplatser finns i garaget under husen. Boendet på Tavelsjövägen ger en livsstil med närhet till det mesta. Liljeholmstorget och gallerian ligger 2 km bort och Liljeholmskajen med dess rika restaurangutbud cyklar man till på några minuter. Tantolunden finns 2,3 km bort. Packa picknickkorgen och njut av den stora gröna härliga Storängsparken som finns precis utanför porten. I området finns flera lekparker samt förskolor. Föreningen har gemensamma utrymmen så som co-working space och gym samt en trevlig innergård med sandlåda för barnen, pergola med sittplaster, utegym samt plats för föreningens julgran. Fastigheten har en Svanencertifiering vilket berättigar sk gröna bolån. Välkommen hem!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gårdsvägen 36, 36-1201, Ekerum, Borgholms kommun

Gårdsvägen 36, 36-1201

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
FANTASTIC FRANK
4 750 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
2 121 kr/mån
61 688 kr/m²

Inflyttningsklar 3 rok högst upp i huset! Tack vare att det är öppet till nock blir denna lägenhet extra charmig, ljus och luftig. Det vinkelformade köket har god arbetsyta och bjuder på en stilren och minimalistisk design. Lägenheten har två uteplatser i form av en balkong i söderläge med utsikt över golfbanan och poolen samt en entrébalkong för de varmaste dagarna när man söker skugga. Balkongen når man från vardagsrummet som har stort skjutdörrsparti. Bostaden har ett enastående läge intill en av Sveriges mest prestigefyllda golfbanor på Öland och ligger ett stenkast bort från poolen och bastun. Med ägarlägenhet har du låga driftskostnader och möjlighet till fri uthyrning. Här kan du bo själv hela tiden eller hyra ut när du vill! Köksluckorna har en varm ljus nyans, samma ton som de rymliga garderoberna. De ljusa bänkskivorna är av kvartskomposit och garanterar hållbarhet. Fläkten är integrerad i spisen från Bora och alla vitvaror är från högkvalitativa Miele. Inredningen är noggrant utvalt av de välrenommerade inredarna på Ekeby Bruk. Varje detalj i bostaden andas den natursköna atmosfären som kännetecknar Öland. Badrummet är präglat av Ölands natur med ljus granitkeramik på både väggar och golv, som tillsammans skapar en elegant kontrast mot det sandfärgade kaklet. Spegelskåpet och badrumskommoden i ek förstärker den naturliga atmosfären. Det mattbehandlade ekgolvet förstärker den genuina känslan. Bostaden ingår i The Resort, ett ägarlägenhetsprojekt på Ekerum som är färdigställt där det finns möjlighet att flytta in redan i vår. I området finns golfbanor, paddelbanor, pool och Ölands sevärdheter. Här finns något för alla! Denna ägarlägenhet är det perfekta boendet för dig som söker ett exklusivt boende med låg månadsavgift och stor frihet att hyra ut till vem du vill, i en unik miljö på Öland. Boendeformen ägarlägenhet blir speciell för området som mest består av bostadsrätter. Gå gärna in på https://theresortoland.com/ för att se utbudet av lediga bostäder via bostadsväljaren. Kontakta mäklaren för mer information! Obs, bilderna är inspirationsbilder.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Gårdsvägen 40, 40-1001, Ekerum, Borgholms kommun

Gårdsvägen 40, 40-1001

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
FANTASTIC FRANK
1 995 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/3
1 100 kr/mån
62 344 kr/m²

Välkommen till denna inflyttningsklara och välplanerade etta med sovalkov som har ett enastående läge intill en av Sveriges mest prestigefyllda golfbanor på Öland. Lägenheten har en stor altan om 13 kvm som blir ett extrarum på sommaren och som ligger ett stenkast från poolen med bastun. Med ägarlägenhet har du låga driftskostnader och möjlighet till fri uthyrning. Här kan du bo själv hela tiden eller hyra ut när du vill. Inredningen är noggrant utvalt av de välrenommerade inredarna på Ekeby Bruk. Varje detalj i bostaden andas den natursköna atmosfären som kännetecknar Öland. Det moderna köket bjuder på en stilren och minimalistisk design. Köksluckorna pryds av en varm ljus nyans, i samma harmoniska ton som de rymliga garderoberna. Bänkskivorna av kvartskomposit liknar kalkstenens naturliga charm samtidigt som de garanterar hållbarhet. Integrerad fläkt i spisen från Bora samt högkvalitativa vitvaror från Miele. Badrummet är präglat av Ölands natur med ljus granitkeramik på både väggar och golv, som tillsammans skapar en elegant kontrast mot det sandfärgade kaklet. Spegelskåpet och badrumskommoden i ek förstärker den naturliga atmosfären. Det mattbehandlade ekgolvet förstärker den genuina känslan. Bostaden ingår i the Resort, ett ägarlägenhetsprojekt på Ekerum med snabbt tillträde. I närheten finns golfbanor, paddelbanor, pool och Ölands sevärdheter. Här finns alla möjligheter. Denna ägarlägenhet är det perfekta boendet för dig som söker ett exklusivt boende med låg månadsavgift och stor frihet att hyra ut till vem du vill i en unik miljö på Öland. Boendeformen ägarlägenhet blir speciell för området som mest består av bostadsrätter. Gå gärna in på https://theresortoland.com/ för att se utbudet av lediga bostäder via bostadsväljaren. Kontakta mäklaren för mer information! Obs, bilderna är inspirationsbilder.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
  • Äganderätt
Johan Skyttes Väg 212, 1-1104, Älvsjö, Stockholms kommun

Johan Skyttes Väg 212, 1-1104

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
4 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
5 622 kr/mån
59 464 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och luftiga trea med stora sociala ytor och en generös takhöjd om ca 2,75 m. Lägenheten har två balkonger, en rymlig balkong i nordvästläge samt spansk balkong i söderläge. Lägenheten är radiatorlös och har genomgående vattenburen golvvärme i alla rum. Inga synliga rördragningar i lägenheten. Ett rymligt kök från Ballingslöv i ljusa kulörer, med ostronbeiga luckor och bänkskiva i ljus granitkomposit. Kromade blandare och knoppar ger en modern och stilren touch, med gott om arbetsyta och integrerad kyl, frys och diskmaskin. Modernt utrustat badrum med stora, honungsfärgade plattor från Brickmate och fin träkommod som bryter av i valnöt. Stor spegel, takdusch och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Lägenheten har ljusa fönsterbänkar och mörka fönsterfoder som skapar kontrast och stil, med genomgående vitpigmenterat ekplankgolv. Här bor man modernt och bekvämt med digitala lås för extra säkerhet och bekvämlighet. Parkering finns i garage under huset Läget: Som boende i Brf Hillebarden har du allt inom räckhåll. Kommunikationer, matbutiker, restauranger, gym, skolor och mycket mer finns i närheten. Med endast 10 minuters resväg till city och närhet till E4 är detta en plats som passar både den aktiva stadsboen och pendlaren. Denna pärla är inflyttningsklar. Som boende Hillebarden har du nära till allt som området erbjuder såsom kommunikationer, matbutiker, restauranger, gym, skolor mm. Du tar dig till city på endast 10 minuter. Det är dessutom nära E4 för pendlaren. Varmt välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
The Resort- Ekerum, null, Borgholms kommun
  • 4 lediga bostäder

The Resort- Ekerum

Lägenhet
Borgholms kommun
FANTASTIC FRANK
fr. 1 995 000 kr
32-130 m²
1-5 rum
1 100 kr/mån

I anslutning till Ekerum Resorts prisbelönta golfbanor på Öland presenterar vi tillsammans med West Estate 35 st kvalitativa inflyttningsklara ägarlägenheter med låga driftskostnader. Bostäderna är modernt och exklusivt utformade samtidigt som de är tidlösa och charmiga med ett noga utvalt inredningskoncept inspirerat från Öland signerat Ekerum Resort, i form av naturfärger i sand och ek. Planlösningarna är genomtänkta med härliga terrasser, altaner och balkonger. Det finns en gemensam pool i området. Med ägarlägenhetsformen får du som köpare, oavsett om du är privatperson eller företag, större frihet att äga och hyra ut utan en förenings godkännande. Genom ett komplett uthyrningspaket med en extern samarbetspartner ges du möjlighet till goda intäkter utan att själv behöva lyfta ett finger. Paketet inkluderar allt från marknadsföring i alla tänkbara kanaler, bokningssystem och gästkontakt till betalningar, städning, bäddning och underhåll. Du väljer själv vilka veckor du vill hyra ut – resten sköter sig självt. En livsstil utöver det vanliga Flexibelt tillträde från mitten av april/maj. Anmäl ditt intresse idag för mer information samt visning på plats. Gå gärna in på https://theresortoland.com/ för att se hela utbudet via bostadsväljaren. Närheten till Ekerum Resort innebär direkt tillgång till en mängd olika sportaktiviteter, inklusive tennis, padel, fotboll, hinderbana och boule. För avkoppling finns även härliga sandstränder och vackra promenadstråk i närliggande naturreservat. Golfentusiaster kommer att älska området, med två 18-hålsbanor som har blivit nominerade till de bästa i Sverige. För de boende på The Resort finns golfbanor av högsta klass precis utanför dörren, vilket gör det till ett sant paradis för golfälskare. Möjligheten att ha en privat golfbil på The Resort finns också tillgänglig. Öland – en unik ö Upptäck Öland, en pärla där naturens skönhet möter rik kultur! Ölands unika landskap, präglat av vidsträckta ängar, vackra stränder och dramatiska klippor, skapar en idyll för naturälskare. Utforska det fascinerande Alvaret, ett världsarv med unik flora och fauna. Dyk in i Ölands historia genom dess medeltida slott, som det imponerande Borgholms Slott, och besök de charmiga byarna där tradition och nutid smälter samman. Njut av lokala restauranger och fik samt det rika kulturlivet med konstutställningar, musikfestivaler och lokala hantverk.

  • Nybyggnadsprojekt
Johan skyttes väg 214C, 3-1105, Älvsjö, Stockholms kommun

Johan skyttes väg 214C, 3-1105

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
5 095 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
5 561 kr/mån
61 386 kr/m²

Välkommen till detta exklusiva boende där man med omsorg valt inredningen. Det är en välplanerad gaveltrea med två balkonger, en rymlig balkong i västerläge samt en spansk balkong i söderläge. Lägenheten har stora sociala ytor och en generös takhöjd om ca 2,75 m som ger en luftigt intryck. Rymligt och praktiskt kök från Ballingslöv i ljus kulör med luckor i ostronbeige och ljus bänkskiva samt stänkskydd i fin granitkomposit. Till det adderas kromade blandare och knoppar. Det är funktionellt, stilrent med en tidlös prägel. Integrerad kyl/frys och diskmaskin. Bostaden har ljusa fönsterbänkar och mörkt fönsterfoder för en industriell känsla samt genomgående vitpigmenterat ekplankgolv. Modernt utrustat badrum med stora honungsfärgade plattor och mörka trädetaljer. Stor spegel, takdusch och handdukstork finns samt tvätt- och torktumlare. Lägenheten har modernt digitalt lås. Parkering med laddplats finns i garage under huset. Som boende Hillebarden har du nära till allt som området erbjuder såsom kommunikationer, matbutiker, restauranger, gym, skolor mm. Du tar dig till city på endast 10 minuter. Det är dessutom nära E4 för pendlaren. Föreningen har god ekonomi och en lokal som är uthyrd till ett gym. Denna pärla är inflyttningsklar, välkommen hem!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 8