Mäklare Patrik Linnros

Patrik Linnros

Om mig

Jag har många nöjda kunder och har de senaste åren varit en av de mest anlitade mäklarna när det gäller villor i Österåker. Jag har blivit Månadens mäklare inom Fastighetsbyrån och jag har år efter år legat på topplistorna inom kedjan. Jag är uppväxt och bor i kommunen jag verkar i vilket ger en svårslagen lokalkännedom. Du ska anlita mig om du vill ha en lokalt förankrad mäklare som är trygg, ärlig, kunnig och lugn men samtidigt driven att alltid göra sitt yttersta i varje affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrängsslingan 14, Brevik / Lervik, Österåkers kommun

Norrängsslingan 14

Tomt
Brevik / Lervik, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

2 495 000 kr

2 158 m² tomt

Nu kan du förverkliga din dröm och bygga din villa precis som du vill ha den, på en fin tomt med bra solläge i havsnära Brevik. Möjlig båtplats och badplats på gångavstånd! Tomten ligger inom detaljplanerat område och man får bygga 140 kvm med inredd vind samt ett garage på 30 kvm. Detaljplan finns under Dokument & Länkar. Idag står här en liten stuga från 1955 om 37 kvm i dåligt skick (beträd ej). Området är lugnt och lummigt med en allmänning runt hörnet, perfekt för bollek. Samfälligheten har en egen sandstrand och båtplatser ca 10 min promenad från fastigheten. En kvarts promenad till Breviksbadet som är ett trevligt havsbad med café, minigolf, lekplats och volleyball. Gångavstånd även till buss för vidare färd mot Åkersberga centrum. Åk gärna och titta på egen hand eller kontakta mäklaren för att boka tid.

Rävstensvägen 40, Björkhaga, Österåkers kommun

Rävstensvägen 40

Villa
Björkhaga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

7 250 000 kr

148 m²

5 rum

657 m² tomt

Exklusiv villa i attraktiva Björkhaga med både garage, gästhus, swimspa och utekök. Mycket påkostat hus i sten med putsad fasad, falsat plåttak, bergvärme, FTX-ventilation, stora fönsterpartier och genomgående massiva ekgolv. Energiklass B innebär lägre ränta hos vissa banker. Laddare till elbil finns installerat. Fantastisk utemiljö med insynsskyddade uteplatser runt huset i alla väderstreck. Fullt isolerat gästhus ca 10 kvm och garage ca 30 kvm med förrådsdel. Här bor man bekymmersfritt, centralt, naturnära, och med gångavstånd till både skola, förskola, busshållplats, badsjöar och motionsspår.

Lavettvägen 32A, Margretelund, Österåkers kommun

Lavettvägen 32A

Villa
Margretelund, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

8 495 000 kr

205 m²

6 rum

1 177 m² tomt

Välkommen till denna moderna villa byggd 2007 med både plan, barnvänlig trädgård och högt, insynsskyddat läge. Tomten angränsar dessutom mot skogsallmänning, i populära Margretelund. Huset är totalt 205 kvm med utmärkt planlösning - hela fyra sovrum och två allrum. Öppet till nock i kök och vardagsrum, stora fönsterpartier samt det höga luftiga läget ger en fantastisk rymd. Braskamin både uppe och nere. Isolerad och inredd gäststuga i modern stil. Carport med plats för två bilar. Stort förrådsutrymme bakom huset. Från fastigheten har man en kort promenad till Sätterfjärden med båtbryggor och badplats, och gångavstånd även till Margretelunds centrum, skola och förskola.

  • Plus
Norra Gårdslötsvägen 23, Flaxenvik, Österåkers kommun

Norra Gårdslötsvägen 23

Villa
Flaxenvik, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

4 495 000 kr

80 m²

4 rum

2 397 m² tomt

Helt om/nybyggd enplansvilla med stor tomt i Flaxenvik. I princip allt är nytt, såsom fönster, fasad, tak, el, VA- och värmesystem. Krypgrund har ersatts med betongplatta med golvvärme. Se byggbeskrivning under "Dokument & Länkar". Huset är mycket välplanerat med 3 sovrum och kan enkelt byggas ut för att exempelvis få större vardagsrum och matplats. 30 kvm komplementbyggnad på tomten med bra potential. Vatten- och avloppsledningar har dragits fram. Här bor man naturnära med både skog runt knuten och havet på gångavstånd, och ändå bara några minuter från centrala Åkersberga.

Visar alla 4