Mäklare Kristina Svanér de la Cruz

Kristina Svanér de la Cruz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Grindhöjdsvägen 2, null, Åmåls kommun
  • Imorgon kl 11:00

Grindhöjdsvägen 2

Lägenhet
Åmåls kommun
Fastighetsbyrån Åmål
349 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
3 000 kr/mån
4 847 kr/m²

Varmt välkommen till Brf Landsherrängen 1 belägen i södra delen av Åmål där man bor med närhet till härliga strövområden i Örnässkogen, näsviken, Åmåls Travbana och cykelavstånd ner till Åmåls centrum. Nu finns möjligheten för dig att köpa denna trerumslägenheten en halv trappa upp med balkong i sydvästligt läge. Här bor man i en trevlig förening med god gemenskap, låg avgift, och där man har möjlighet att påverka. Lägenheten har fönster i tre väderstreck vilket gör att lägenheten känns ljus och rymlig. Här erbjuds två sovrum, ett vardagsrum och ett rymligt kök. I föreningen finns även en nyrenoverad bastu i källarplan samt hobbyrum. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Risviksvägen 19E, Tösse/tydje, Åmåls kommun

Risviksvägen 19E

Tomt
Tösse/tydje, Åmåls kommun
Fastighetsbyrån Åmål
275 000 kr
842 m² tomt

Välkommen till Tössebäcken Risviksvägen 19E är en lättbyggd tomt med sjöglimt om 842kvm i ett nyare bostadsområde. Till tomten hör en odlingslott om ca 325kvm som angränsar till fastigheten. Tössebäcken är känd för sin vackra skärgård och dess fantastiska miljö för bad, fiske- och båtliv. Tomten ligger med närhet till Vänern med gångavstånd till båthamnen och den välordnade badplatsen. Kommunalt vatten och avlopp finns i området. Välkommen att kontakta mäklare vid intresse!

Järngatan 6D, Centrala Åmål, Åmåls kommun

Järngatan 6D

Lägenhet
Centrala Åmål, Åmåls kommun
Fastighetsbyrån Åmål
245 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
3 995 kr/mån
3 828 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet på två rum och kök med stora välplanerad rum, trevligt kök och balkong i nordväst. På järngatan bor man i en stabil och trevlig förening med gångavstånd till det centrum. Lägenheten ligger på andra våningen och är fördelad på 64kvadrat med trevlig planlösning Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning - välkomna!

  • Plus
  • Balkong
Kottevägen 56, null, Åmåls kommun

Kottevägen 56

Villa
Åmåls kommun
Fastighetsbyrån Åmål
1 695 000 kr
53 + 35 m²
5 rum
2 410 m² tomt

Välkomna till Kottevägen 56, en fastighet som är väl värd att besöka för er som letar efter ett enskilt läge men samtidigt vill bo med närhet till Åmåls centrum. Här bor man enskilt och privat på landet men ändå bara 2,5km från Åmåls centrum. Önskar man promenera tar man med fördel en tur på den gamla museijärnvägen som går mellan Örnäs och Svaneholm. På fastigheten står ett torp från 1875 som i början av 2000talet byggdes om och rustades upp till året runt bostad, torpet inrymmer idag 3 sovrum, vardagsrum, allrum samt ett mysig kök med stor öppning mot uterummet. Extra plus är det stora garaget med verkstadsdel, samt gästlägenhet och bastu! Tomten är insynskyddad och lummig med skog och buskar som omgärdar fastigheten, på tomten finns ett poolområde med altan och ett bubbelbad där man kan både koppla av och svalka av sig. Välkommen på visning!

  • Plus
Norra Skarbol Gullbacken , null, Säffle kommun

Norra Skarbol Gullbacken

Villa
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Åmål
750 000 kr
108 + 70 m²
5 rum
1 608 m² tomt

Välkommen till Norra Skarbol Gullbacken med lantligt läge strax utanför Svaneholm! På fastigheten står ett hus uppfört 1934 med visst renoveringsbehov med ger möjlighet till den händige att sätta sin egna prägel! Denna bostad erbjuder högt i tak, platsbyggt kök och spegeldörrar som ger en rustik känsla. Den väl tilltagna altanen med utomhuspool ger dig möjlighet till svalkande dopp efter trädgårdsarbetet eller njutit av solen på altanen under varma sommardagar. Utanför fastigheten finns även en äldre garagebyggnad samt hönshus där du kan ha dina egna höns och plocka färska ägg på morgonen. Detta är en unik möjlighet att uppleva en lantlig livsstil och samtidigt njuta av alla moderna bekvämligheter. Fastigheten ligger endast 2,5 km från en Strands badplats där du kan ta ett dopp i Mellan-svan. Även om fastigheten behöver renoveras är det en fantastisk möjlighet att skapa ditt dröm-hem efter dina egna önskemål och behov. Bo i naturskön miljö med trevliga grannar. Vänta inte längre, boka din visning idag!

  • Balkong
  • Uteplats
Kottevägen 2, null, Åmåls kommun

Kottevägen 2

Villa
Åmåls kommun
Fastighetsbyrån Åmål
825 000 kr
96 m²
5 rum
1 058 m² tomt

Välkommen till Kottevägen 2, här finns en trevlig villa som genomgick en hel del renoveringar under 2021-2022. I boningshuset finns 4 sovrum, vardagsrum, hygienrum och nyrenoverat kök. På tomten finns även rymlig gäststuga med två sovrum, vardagsrum med köksdel och badrum. Gäststugan passar perfekt för övernattande gäster eller för tonåringen som vill bo hemma lite till! Här bor man endast 600meter från gym, lunchrestaurang byggvaruhandel m.m. och det är dessutom lagom långt att gå in till Åmåls centrum. De flesta stammarna för vatten och avlopp i boningshus, gäststuga och ner till tomtgräns under 2022. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 6