Mäklare Bengt Anderson

Bengt Anderson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsskiften i Älgå, Älgå, Arvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skogsskiften i Älgå

Övrigt
Älgå, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
250 000 kr

Två skogsskiften tillhörande fastigheten Arvika Gördsbyn 1:58 (se kartbilder). Skiftena kan endast överlåtas via fastighetsreglering till någon som sedan tidigare har lantbruksfastighet i hemmanet/närliggande hemman. Arealen är inte uppmätt, men uppskattas uppgå till ca 6-7 ha. Avverkning skedde i början på 2000-talet, men någon skoglig åtgärd är inte gjord efter det.

  • Plus
Gilserud Fridhem 2, Jössefors, Arvika kommun

Gilserud Fridhem 2

Villa
Jössefors, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
1 700 000 kr
153 + 57 m²
6 rum
1 439 m² tomt

Med ett bra läge i området ligger denna gedigna souterrängvilla. Byggd 1980 och inrymmande 6 rum och kök. Vattenburen värme från bergvärmepump samt kombipanna (behöver besiktigas) med ackumulatortankar. Öppen spis, som dock inte använts de senaste åren, samt med fiber indragen. Inglasad altan och garage i souterrängdelen. På fastigheten finns även en förrådsbyggnad samt växthus. Välskött, delvis lätt sluttande trädgårdstomt.

  • Balkong
  • Uteplats
Fältgatan 36, Högåsen, Arvika kommun

Fältgatan 36

Övrigt
Högåsen, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
2 095 000 kr
322 m²
935 m² tomt

Med ett centralt läge ligger detta hyreshus inrymmande tre lägenheter. En större lägenhet på bottenvåningen om 5 rum och kök samt två mindre på övervåningen om vardera 2 rum och kök. Hel källare med gott om förvaringsutrymmen. Varmgarage som hyrs ut, förrådsbyggnader samt trädgårdstomt med parkeringsplatser. Uppvärmning via Thermia värmepump luft/vatten (-15) samt fiber installerat. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Skog i Bålgård, Bålgård, Arvika kommun
  • Budgivning pågår

Skog i Bålgård

Övrigt
Bålgård, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
1 400 000 kr
20,2 ha tomt

Fastigheterna Bålgård 2:49 och 2:75 med en total areal på 21,1 ha. Härav avser 19,4 ha produktiv skogsmark och 1,7 ha inägomark och övrig mark. Enligt skogsbruksplan uppdaterad 2020-02-11 hade fastigheterna då ett beräknat virkesförråd på 2 541 m3Sk och med en mycket hög bonitet. Med fyra års tillväxt borde virkesförrådet i dag ligga på ca 3 100 m3Sk. Åldersmässigt är det huvudsakligen skog i åldern 40-50 år respektive skog i åldern 10-15 år. Hela skogsbruksplanen finns under rubriken "Dokument & länkar". Fastigheterna kan säljas tillsammans eller var för sig.

Karlsborgsvägen 4, Centralt, Arvika kommun

Karlsborgsvägen 4

Villa
Centralt, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
1 150 000 kr
114 + 60 m²
7 rum
938 m² tomt

På en härligt lummig trädgårdstomt ligger detta 2 planshus med källare byggt på mitten av 1930-talet. Det inrymde från början två lägenheter, men byggdes senare om till enfamiljshus. En ny köpare vill säkert både renovera och kanske ändra i planlösningen. Men i grund och botten riktigt gediget och kan bli hur fint som helst. Uppvärmning med bergvärme, två öppna spisar och med fiber indragen. Altan under tak, balkong samt garage i källaren. Och med gångavstånd både till centrum som till skolor och barnomsorg.

  • Balkong
  • Uteplats
Boda Instuga 1, Koppom, Eda kommun

Boda Instuga 1

Villa
Koppom, Eda kommun
Fastighetsbyrån Arvika
3 500 000 kr
243 + 168 m²
8 rum
1,1 ha tomt

Fastigheten är en avstyckad lantbruksenhet med en areal på ca 1,1 ha. Bebyggd med pampigt bostadshus i 2 plan med inredningsbar vind samt hel källare. Bostadshuset är byggt 1927 och inrymmer i dag två lägenheter om 3 resp 4 alt. 5 rum och kök. Men går lätt att göra om till enfamiljshus för dig som vill ha ett stort eget boende. Gedigna källarväggar av natursten och med en stomme av plank och timmer. Bostadshuset har ett högt och fint läge med en härlig utsikt över omgivningarna. På fastigheten finns även en ekonomibyggnad på drygt 600 kvm (uppförd efter brand i slutet på 1940-talet). Denna inrymmer bl.a två stalldelar, en med 4 boxar och en med 3 boxar. Vidare garage, hölada/spannmålsmagasin, vedskjul m.m. Dessutom en stor loge, delvis i 2 plan. Övriga byggnader är en äldre garagebyggnad med två portar och trägolv samt ett uterum med gjuten platta, sockel av natursten och med två separata jordkällare under. Sammantaget en helt fantastisk fastighet som blir något av ett landmärke med sitt utseende och läge.

Kärrsmossen Haget 1, Kärrsmossen, Arvika kommun

Kärrsmossen Haget 1

Gård/Skog
Kärrsmossen, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
2 700 000 kr
47 + 5 m²
3 rum

Fastigheterna Kärrsmossen 2:12, 2:21 och 2:37 bildar tillsammans en brukningsenhet. Den totala arealen uppgår enligt nyupprättad skogsbruksplan till 26,9 ha, varav 15,3 ha avser produktiv skogsmark och 10 ha inägomark. Virkesförrådet är beräknat till 4 102 m3Sk med stor del avverkningsbar skog. Hela skogsbruksplanen ser du under rubriken "Dokument & länkar". Hemskiftet med bostadshus och tillhörande byggnader samt inägomarken (och del av skogsmarken) har ett mycket bra läge. Sammanhängande, ljust och öppet och med inägomarken angränsande till ekonomibyggnaderna. Fastigheten lämpar sig utmärkt som hästgård eller för annan djurhållning. Även för odlingar i större skala. Bostadshuset är äldre, troligen från förra sekelskiftet och i behov av renovering. På fastigheten finns även ett äldre gårdshus i 1 1/2 plan uppfört i timmer och med skiffertak. Vidare en ekonomibyggnad byggd 2008 med gjuten platta, hög takhöjd och tre portar. Slutligen även en äldre ekonomibyggnad (där en del är brandskadad) inrymmande f.d ladugård och loge. Fastigheten ingår i Mosstjärns viltvårdsområde, älg och småvilt, på totalt 1 659 ha.

Näva Västby 1, Koppom, Eda kommun
  • Budgivning pågår

Näva Västby 1

Gård/Skog
Koppom, Eda kommun
Fastighetsbyrån Arvika
995 000 kr
92 + 10 m²
3 rum
4,9 ha tomt

Fastigheten Eda Näva 1:67 med en areal på knappt 5 ha, varav ca 3 ha produktiv skogsmark och med ett uppskattat virkesförråd på ca 750 m3Sk. I övrigt inägo- och tomtmark. Fastigheten är bebyggd med bostadshus i 1 1/2 plan med delvis källare, ursprungligen från 1928 men om-/tillbyggt 1961. Uppvärmning med bergvärme samt vedpanna med ackumulatortank. På fastigheten finns även garage/vedskjul, mindre garage (för 4-hjuling eller liknande), förråd/verkstad samt jordkällare med överbyggnad. Fastigheten ingår i Näva viltvårdsområde om 670 ha, älg/småvilt samt med fiskerätt. Fastigheten säljs med bostadshuset delvis möblerat och med den ved, virke och övrigt lösöre som finns i övriga byggnader. Förvärvstillstånd krävs.

Stora Årbotten Älvbron 1, Årbotten, Arvika kommun

Stora Årbotten Älvbron 1

Villa
Årbotten, Arvika kommun
Fastighetsbyrån Arvika
1 580 000 kr
145 + 78 m²
7 rum
1 090 m² tomt

Med ett sjönära läge i populära Stora Årbotten ligger detta gedigna och fräscha 2 plans hus med hel källare. Bottenvåningen inrymmer kök, matrum, allrum och två sovrum. Dessutom stor altan med utsikt över sjön Gunnern. Lägenheten på övervåningen har en egen ingång och inrymmer kök, allrum och två sovrum. Balkong med sjöutsikt. Fastigheten har brukats som fritidsboende av en och samma familj. När barnen kommit på besök har de då brukat övervåningen. I källaren hittar du bl.a garage, hobbyrum, tvättstuga och pannrum. Välskött trädgårdstomt med en underbar utsikt.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 9