Mäklare Kim Andersson

Kim Andersson

Om mig

Jag har Jobbat på Fastighetsbyrån sedan 2014! Jobbar idag främst med gårdar och skogsfastigheter men har tidigare jobbat med både lägenheter, villor och fritidsboenden. Jag bor idag på en gård på landet med min sambo, 2 barn, 3 hundar, 4 får och ett 10 tal hönor. När jag inte jobbar eller är med min familj så spenderar jag helst dagarna ute i skogen med mina hundar och en varm kopp kaffe!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skog i Rökås / Torestorp, Torestorp, Marks kommun
  • Budgivning pågår

Skog i Rökås / Torestorp

Gård/Skog
Torestorp, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
3 750 000 kr
17,5 ha tomt

Rökås 1:6 är en ytterst sällsynt fastighet, på så sätt att skogen stått mer eller mindre orörd de senaste 50 åren. Skogen består uteslutande av gallringsskog och slutavverkningsbar skog! Totalt består Rökås av 17,2 ha varav 16 ha är produktiv skog. Virkesförråd på 4383 m3sk med en medelbonitet på 8,5. Trädslagsfördelning: Gran 62% Tall 31% Löv 7%. Jakten är fri för köparen på tillträdesdagen! Inga byggnader finns på fastigheten. Välkommen med din intresseanmälan!

Humlered 150, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Humlered 150

Gård/Skog
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
4 900 000 kr
150 + 23 m²
6 rum
9,1 ha tomt

Välkommen till denna underbara lantgård på Humlered 150, belägen mellan Ulricehamn och Jönköping. Denna idylliska fastighet på 9 hektar erbjuder en perfekt kombination av lantliv och närhet till stadens bekvämligheter. Gården är försedd med tre bostadshus, vilket ger dig möjligheten att bo och ha gäster eller kanske hyra ut en del av fastigheten. Det ena bostadshuset erbjuder en stor altan med en härlig pool, perfekt för avkoppling och sommaraktiviteter. Uthusbyggnaderna är generösa och inkluderar bland annat ett hundhus med hundgård, en stor ladugård med stalldel, förvaringsmöjligheter, vedbod och loge. Dessutom finns det ett stort isolerat garage/verkstad, perfekt för den som har behov av extra förvaringsutrymme eller utövar hobbyverksamhet. Den vackra gården är omgiven av öppna marker, åkrar och beteshagar som ger en underbar vy runt huset. Närheten till både Ulricehamn och Jönköping är en stor fördel, då du har enkel tillgång till stadsfaciliteter, shopping och kulturella evenemang. För de naturintresserade erbjuder denna gård även möjligheter för både jakt och fiske. De kringliggande områdena inbjuder till såväl badmöjligheter till vackra naturstigar eller ridvägar för den hästintresserade. Gården har fått ett modernt tillskott med ny bergvärme från 2021, vilket ger både komfort och energieffektivitet. Dessutom har många andra stora renoveringar gjorts under senare år, bland annat nya fönster, nytt avlopp med infiltration, kök och badrum, vilket ger dig ett välskött och välkomnande hem. Möjligheten med fler bostadshus samt goda utrymmen i ekonomibyggnader gör att detta är en gård utöver det vanliga. Antingen för den motorintresserade eller för hästfamiljen som vill ha en hästgård med generationsboende! Missa inte chansen utan anmäl ditt intresse redan idag!

  • Balkong
  • Uteplats
Charlottendal 102, Hökerum, Ulricehamns kommun

Charlottendal 102

Gård/Skog
Hökerum, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
4 500 000 kr
245 + 110 m²
13 rum
14,2 ha tomt

Drömmer du om att bo på landet? Här är chansen du har väntat på! Charlottendal är en mycket ståtlig gård med en stor mangårdsbyggnad, ladugård, uthus, växthus m.m. Bostadshuset ligger högt och fint med utsikt över dom öppna markerna! Runt gårdscentrat finns ca 9 ha åker och betesmark omgärdat av grönskande lövträd. En kort promenad bort finns ett utskifte på ca 5 ha med stor andel granskog med inslag av löv. Charlottendal är helt enkelt perfekt för dig som önskar en gård på landet, lite får, höns, odla potatis eller varför inte en alldeles egen hästgård. Marken inbjuder även till jaktmöjligheter, antingen på egen mark eller ihop med kringliggande jaktlag. Interiören av huvudbyggnaden är stilfull och modern, med välbevarade originaldetaljer som ger en autentisk lantlig känsla. Boendet är rymligt och fullt av naturligt ljus, ett perfekt ställe för familjen att koppla av från vardagens stress! Skogsskiftet ger utan problem möjlighet till självhushållning av ved för all framtid! Skogsmarken består av 4,8 ha produktiv skog med ett virkesförråd på 1022 m3sk. God bonitet på 8,4.

Visar alla 3