Mäklare Erik Hansson

Erik Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Wallingatan 9, Centrum, Borlänge kommun
  • Tis 10 okt kl 16:30

Wallingatan 9

Lägenhet
Centrum, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge
1 195 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 868 kr/mån
17 194 kr/m²

Varmt välkommen till Wallingatan 9 och välplanerade bostadsrätt på 69,5 kvm belägen på fjärde våningen med tillgång till hiss. Lägenheten erbjuder en optimal planlösning med stilrena kulörer på väggarna som ger ett ljust och inbjudande intryck. Köket helrenoverads 2019. De rymliga rummen ger en känsla av rymd och luftighet som skapar en avkopplande atmosfär i hemmet. En härlig balkong är belägen utanför vardagsrummet som ger möjlighet till avkoppling och trevliga stunder under varma sommarkvällar. Denna bostadsrätt är perfekt för dig som vill bo mitt i centrala Borlänge med närhet till allt som staden har att erbjuda. Här finns restauranger, butiker och kulturupplevelser alldeles runt hörnet. Fördelarna att bo här är många, anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet! Stabil förening med god ekonomi, nuvarande styrelse har för avsikt att inte höja månadsavgiften.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bobergsvägen 11, Nyberget, Säters kommun

Bobergsvägen 11

Villa
Nyberget, Säters kommun
Fastighetsbyrån Borlänge
1 195 000 kr
60 + 30 m²
4 rum
2 020 m² tomt

Varmt välkomna till Bobergsvägen 11 i Stora skedvi! Här har du chansen att förvärva ett underbart hus som kan bli ditt hem året om eller din perfekta året-runt fritidsstuga. Beläget i en naturskön miljö med närhet till skog, sjö och vänliga grannar. Det charmiga bostadshuset, med sina 60 kvadratmeter, erbjuder en trivsam atmosfär med totalt 4 rum och kök. Vardagsrummet och köket är i en öppen planlösning, vilket skapar en känsla av rymd och gemenskap. Här finns gott om plats att umgås, vare sig du är ensam, med familjen eller vänner. Huset rymmer två mysiga sovrum, perfekta för god natts sömn och avkoppling. Dessutom finns ett härligt allrum som nyttjas som ett tv-rum. På den generösa tomten finner du även ett dubbelgarage, det finns även en gäststuga där dina besökare kan njuta av privatliv och komfort under sin vistelse. Kontakta oss idag för mer information och visning!

Lokal - Verkstad, Åselby, Borlänge kommun
  • 8 lediga bostäder

Lokal - Verkstad

Övrigt
Åselby, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge
fr. 1 150 000 kr
72 m²
1 rum

Fastighetsbyrån Borlänge presenterar ett unikt koncept med friköpta industrilokaler på ett strategiskt läge i Åselby Industriområde. Det kommer att byggas 14 enheter på en inhägnad tomt, varje enhet är en friköpt fastighet på ca 72 kvm (6x12m) med generös takhöjd på 4,45 meter vid nock. Varje enhet har en vikport på 4,2 x 4 meter (b*h) med fönster för bra ljusinsläpp och kommer att vara förberett för wc och handfat. Det kommunala VA och el är framdraget till varje enhet. Du kan inreda lokalen med exempelvis pentry och dusch. Om du behöver större ytor kan du köpa två eller flera enheter utan innerväggar eller med dörr emellan. Varje lokal är även brandklassade. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet lägre månadskostnad jämfört med att hyra en liknande lokal. Du bestämmer själv hur du vill använda lokalen - för egen verksamhet, förvaring, uthyrning eller försäljning. Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger, vilket ger dig större frihet att anpassa lokalen efter dina behov. Lokalerna är anpassade för många användningsområden där fantasin sätter gränserna. Här kan företag exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan använda lokalen som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Du kan även gå ihop med andra personer och köpa en enhet tillsammans. Din fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

  • Nybyggnadsprojekt
Blomsterstigen 15, Kvarnsveden, Borlänge kommun

Blomsterstigen 15

Villa
Kvarnsveden, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge
2 095 000 kr
84 + 48 m²
3 rum
800 m² tomt

Varmt välkomna till Blomsterstigen 15 och detta välskötta 1-planshus med källare om totalt 132 kvm från sena 50-tal med solig och öppen tomt på 800 kvm! Här ges nu möjligheten att förvärva en lättskött villa med låga driftkostnader genom bland annat fjärrvärme. Perfekt för dig som ställer höga krav på ett bekvämt villaägande på lugn och barnvänlig gata. Huset står på en fin och öppen trädgårdstomt på totalt 800 kvm. Här finns gott om plats för lek och avkoppling. Blomsterstigen 15 ligger fint och lugnt på gatan med liten trafik. Fördelarna att bo här är många, anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet!

Tägtvägen 14, null, Borlänge kommun
Tägtvägen 14, null, Borlänge kommun, bild 2
Tägtvägen 14, null, Borlänge kommun, bild 3

Tägtvägen 14

Lägenhet
Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge
1 395 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 013 kr/mån
17 117 kr/m²

Varmt välkomna till Tägtvägen 14, här ges nu möjligheten att förvärva denna välplanerade 3:a om 81,5 kvm med en tillhörande ny-inglasad balkong på markplan med gott om plats för möblemang. Öppen planlösning som ger bostaden både rymd och ljus. Två bra sovrum, vardagsrum med parkett och förvaring i klädkammare. Gångavstånd till högskolan, Kupolen, Ikea, matbutiker, Borlänge centrum och resecentrum. Om du är ute efter en lägenhet med bra planlösning på markplan är det här något för er! Dessutom som köpare av Tägtvägen 14 köper du även en lägenhet som är i en stabil förening med god ekonomi som förvaltas av Riksbyggen. Som en av föreningens medlemmar har du även tillgång till föreningens tvättstuga och cykelförråd, bredband ingår i månadsavgiften.

  • Premium
  • Balkong
Norbovägen 21, Norbo, Säters kommun

Norbovägen 21

Fritidshus
Norbo, Säters kommun
Fastighetsbyrån Borlänge
495 000 kr
30 m²
1 rum
3 036 m² tomt

Varmt välkomna till Norbovägen 21! Här ges nu möjligheten att förvärva en fin och trivsam fritidsfastighet med en storstuga om 1 rum och kök med sovalkov samt en gäststuga och 2 st förrådsbyggnader i mysiga Norbo. Naturskönt läge med skogen som granne och en lummig tomt med gräsytor, träd och buskar på 3063 kvm som sträcker sig runt byggnaderna är detta den perfekta fritidsfastigheten för dig som söker en fritidsfastighet i en naturskönomgivning. Från Norbo är det ca 15-20 minuters bilfärd till Romme alpin!

Hagavägen 27, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 27

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge
750 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 7/8
1 584 kr/mån
26 316 kr/m²

Välkommen till Hagavägen 27 och denna fina bostad! Här ges nu chansen att förvärva denna 1a i omtyckta och populära Brf Hagahus. Här bor man på sjunde våningen med en svårslagen utsikt. Perfekt bostad för dig som söker en första bostad med kort avstånd till centrala Borlänge! Bostaden erbjuder 28,5 välplanerade kvadratmeter som består utav ett allrum med sovdel, kök/kokvrå, badrum med kaklade väggar och klinkergolv samt hall med plats för förvaring. Låg månadsavgift om endast 1584kr!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7