Mäklare Hase Muratovic

Hase Muratovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Svengrensgatan 7C, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Svengrensgatan 7C, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Svengrensgatan 7C, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Svengrensgatan 7C

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 095 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
3 683 kr/mån
17 661 kr/m²

Välkommen till denna renoverade tvåa i centrala Eskilstuna med närheten till allt som staden har att erbjuda och endast ett stenkast från tågstationen som tar dig till Stockholm på under timmen. Bostaden erbjuder ett rymligt kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum, vardagsrum med plats för alla vänner, sovrum med plats för dubbelsäng samt en klädkammare. Stor stabil förening med god ekonomi. Här finns bland annat en egen innergård, gym, tvättstuga, bastu och övernattningslägenhet. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

 • Premium
Östergatan 8A, Norr, Eskilstuna kommun
Östergatan 8A, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Östergatan 8A, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Östergatan 8A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 150 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
3 697 kr/mån
22 549 kr/m²

Varmt välkommen till Östergatan 8A! Nu har du möjligheten att förvärva denna fantastiska lägenhet som är belägen ett stenkast från Klosterkyrka. I lägenheten möts man av genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt. Genom hallen tar man sig till det trivsamma vardagsrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp och en öppen planlösning med köket. Det finns goda utrymmen för soffgrupp, tv-möbler och matgrupp. Lägenheten har ett ljust och stilrent kök med goda förvaringsutrymmen. Vidare finner man ett rymligt och helkaklat badrum utrustat med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Här bor man i ett attraktivt läge med gångavstånd till stadskärnan, Mälardalens Universitet, Eskilstunaån och tågstationen. Lägenheten är belägen i en välskött byggnad med tillgång till hiss, garage och tvättstuga. Föreningen är välskött och genomgick en omfattande ombyggnation 2012. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Hiss
Måstavägen 11C, Måsta, Eskilstuna kommun
Måstavägen 11C, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Måstavägen 11C, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Måstavägen 11C

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 425 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 659 kr/mån
18 269 kr/m²

Välkommen till Måstavägen 11C! Bostaden omfattar 78 kvm fördelat på tre rum och kök, vilken ger dig både rymlighet och komfort. I bostaden välkomnas man av en inbjudande hall som har lättskött klinkergolv, plats för avhängning och förvaringsutrymmen i form av garderober samt klädkammare. Det bästa med lägenheten är det moderna köket som är i stilren grå färg. Köket har klinkergolv, inbyggda vitvaror, vitt kökskakel och en stor kyl/frys som gör din vardag bekvämare. Här har man även goda utrymmen för en matgrupp. Genom köket finner man utgången till den fantastiska inglasade balkongen som har goda utrymmen för möblemang. Lättmöblerat vardagsrum med laminatgolv och ljusa ytskikt. Vidare finner man ett helkaklat badrum som har både komfort och funktionalitet genom utrustning som golvvärme. tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har ett rymligt sovrum som har inbyggda garderober och bra med plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet har ljusa ytskikt samt laminatgolv. Här bor man i en välskött förening med god ekonomi. Föreningen har genomgått omfattande renoveringar genom åren. Parkering och bredband ingår i avgiften. Bostaden är belägen i ett bra läge med nära till stadsbussar, skolor och matbutiker. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Östergatan 8A, Norr, Eskilstuna kommun
Östergatan 8A, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Östergatan 8A, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Östergatan 8A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 750 000 kr
58 m²
3 rum
vån 2/4
3 975 kr/mån
30 172 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem, en bostad som präglas av både komfort och elegans! Bostaden har genomgående parkettgolv, generös takhöjd och ljusa färgval. Detta ger inte bar ett ett tidlöst utseende utan också en varm och inbjudande känsla. Här har man öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar goda sociala ytor och trivsam atmosfär. De stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp och lägenhet har även en rymlig balkong i bästa söderläge. Lägenheten har ett helkaklat badrum som är utrustat med klinker, duschhörna och tvättmaskin. Vidare finner man två sovrum och förvaringsutrymmen i form av garderober med skjutdörrar. Fastigheten genomgick en ombyggnation 2012 och har dessutom hiss och stadsnät. Här bor man i ett av stadens bättre lägen med närhet till det mesta. På ett bekvämt gångavstånd tar man sig till stadskärnan och mysiga promenadstråk längst Eskilstunaån. Här bor man i en välskött förening med flera gjorda renoveringar. Byggnaden har garage, hiss och låsdörrar i korridorerna. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fristadsgatan 4D, Årby, Eskilstuna kommun

Fristadsgatan 4D

Lägenhet
Årby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
825 000 kr
60,4 m²
2 rum
vån 2/3
2 905 kr/mån
13 659 kr/m²

Välkommen till en ljus tvåa med en bra planlösning. Trevlig hall med gott om förvaringsutrymmen i form av garderober och en klädkammare. Helkaklat badrum i fina färgval med plats för tvättmaskin. Ljust och modernt kök med plats för matgrupp. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som ligger på västerläge. I vardagsrummet finns det utrymme för både soffgrupp, TV-möbler såsom matgrupp. Vidare så erbjuder bostaden ett rymligt sovrum med en garderob. Här bor man i en välskött bostadsrättsförening med en bra ekonomi. Här kan du både nyttja en gemensam tvättstuga och bastu. Här bor du i gångavstånd till en vårdcentral, livsmedelsbutik och en skola som erbjuder årskurser F-9. I närområdet finns det en idrottsplats och friluftsområde med flera motionsspår. Här har man en bra anslutning till allmän kommunikation i form av stadsbussar. Med få minuters färdsresa når du Eskilstunas stadskärna och Mälardalens högskola. ¨ Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Gullängen 2, Gullängen, Eskilstuna kommun

Gullängen 2

Tomt
Gullängen, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 295 000 kr
1 264 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att förverkliga dina husdrömmar på en fantastisk tomt om 1264 kvm i populära Gullängen. Denna välplacerade tomt ger dig inte bara generösa ytor att skapa ditt drömhus på, utan även närhet till naturen, badplatser och alla bekvämligheter du behöver. För den moderna livsstilen finns möjligheten att ansluta sig till både kommunalt V/A och fiber, båda finns vid tomtgränsen och anslutningsavgifter tillkommer. Fastigheten ligger utanför detaljplanen och dig goda möjligheter att bygga ditt drömhus! På tomten finns det en liten stuga som är i väldigt dåligt skick. Torshälla centrum ligger endast 5 minuters bilresa bort och erbjuder ett brett utbud av matbutiker, skolor och restauranger. Detta gör vardagen både bekväm och lättillgänglig. Allmän kommunikation finns i närområdet för att ta sig till Eskilstuna centrum. Vid intresse kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare!

Grönfinkvägen 40, Borsökna, Eskilstuna kommun

Grönfinkvägen 40

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 495 000 kr
80 m²
4 rum
1 208 m² tomt

Varmt välkomna till Borsökna och Grönfinkvägen 40! Nu har ni chansen att förvärva detta trivsamma enplanshus som är belägen på en familjevänlig gata med knappt någon insyn. I villan välkomnas man av en inbjudande hall utrustat med klinkergolv. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger stora sociala ytor. Ljust och funktionellt kök med goda förvaringsutrymmen och plats för matgrupp. Vidare finner man ett trivsamt vardagsrum som har stora fönsterpartier vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrummet har dessutom en fungerande braskamin som är den optimala mysfaktorn. Genom vardagsrummet tar man sig ut till en rymlig altan under tak. I huset har man byggt till bastu och spaavdelning. Med tre sovrum intill varandra är detta hus perfekt för en barnfamilj. Huset har luftvärmepump, braskamin och fiber indraget. Här har man flera parkeringsplatser, en fristående vedeldad bastu och en gäststuga. Gäststugan har uppvärmning och internet. Här bor man i ett tryggt område och har ett bekvämt avstånd till kollektivtrafik. I närområdet finner man grönområden, Borsökna sjön och skolor. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Uteplats
Heljestrandsgatan 9A , Norr, Eskilstuna kommun

Heljestrandsgatan 9A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 795 000 kr
61 m²
3 rum
vån 1/3
4 753 kr/mån
29 426 kr/m²

Välkommen till Heljestrandsgatan 9A! En fantastisk trea med radhuskänsla och en helt unik uteplats. Här erbjuds du en bostad om 61 kvadratmeter som är totalrenoverad 2019. Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar trevliga sociala ytor. Kök och vardagsrum präglas av ljusa ytskikt, parkettgolv samt ett bra ljusinsläpp. Ett ljus och kaklat badrum med klinker, takdusch och golvvärme. Vidare erbjuder bostaden två sovrum med parkettgolv. Ett av sovrummen har goda förvaringsutrymmen i form av två klädkammare och en garderob. Genom vardagsrummet tar man sig ut till den unika och fantastiska uteplatsen i bästa söderläge. Den stora uteplatsen ger dig goda möjligheter för möblering och trivsel. Här bor man i det populära och expansiva området Norr. På gångavstånd tar du dig till stadskärnan, universitet och matbutiker. Det utfördes en väsentlig stor renovering av hela fastigheten 2019. Stambyte samt flera större renoveringar är utförda. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Norrgärdesgatan 12, Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun

Norrgärdesgatan 12

Lägenhet
Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 735 000 kr
50 m²
2 rum
vån 0/8
3 107 kr/mån
34 700 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad som erbjuder en unik kombination av modern interiör och praktiskt boende. Med imponerande takhöjd på hela 3,5 meter, genomgående parkettgolv och generösa fönsterpartier, är detta lägenheten som du har drömt om. När du kliver in i bostaden möts du av en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Köket är utrustat med moderna rostfria vitvaror som inte bara är eleganta utan också praktiska. Här finns också gott om förvaringsutrymmen så att du kan organisera dina köksredskap och livsmedel på ett smidigt sätt. Bostaden har en trivsam uteplats med goda utrymmen för möblemang. Vidare finner man ett helkaklat badrum som även har en egen tvättavdelning. Det stilrena badrummet har takdusch, golvvärme och förvaringsutrymmen. I anslutning till vardagsrummet har man även en rymlig och elegant klädkammare. Parkering kan hyras precis intill huset och garageplats finns att hyra i intilliggande fastighet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Tunavallsgränden 12, Tunavallen, Eskilstuna kommun

Tunavallsgränden 12

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/5
3 671 kr/mån
29 537 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska bostad på Tunavallsgränden 12! Vid ankomst möts du av en välkomnande entré som leder dig in i det rymliga vardagsrummet. Med en öppen planlösning till köket har man goda sociala ytor. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns det goda utrymmen för möblemang. De nyrenoverade golven i hela bostaden ger en känsla av fräschhet och modernitet. Köket är det perfekta utrymmet för matlagning och social samvaro. Det är nyrenoverat och är utrustat med moderna vitvaror och stilrena ytor (2022). Här finns gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor för att göra matlagningen till en njutbar upplevelse. Köket har en praktisk köksö som skapar en atmosfär för umgänge och matlagning. Det generösa sovrummet rymmer en dubbelsäng och erbjuder gott om plats för förvaring. I anslutning till hallen finner man ett helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det mest unika draget med denna bostad är den privata uteplatsen med kvällssol. Här kan du njuta av soliga dagar och milda sommarkvällar med familj och vänner. Den egna utomhusytan är perfekt för umgänge eller avkoppling. Tunavallen är känt för sin populära och trevliga omgivning. Här bor man med närhet till grönområden, Universitet och tågstation. Området erbjuder också bekvämt närbelägna butiker, restauranger och goda kommunikationsmöjligheter. Sammanfattningsvis är denna tvåa en dröm för den som söker både komfort och stil. Med sin egen uteplats, nyrenoverat kök och golv, samt det attraktiva läget i Tunavallen, är detta verkligen en bostad att trivas i. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i ett av områdets mest eftertraktade lägen! Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Lenngrensgatan 3, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun

Lenngrensgatan 3

Villa
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
4 895 000 kr
266 + 150 m²
11 rum
952 m² tomt

Varmt välkomna till Lenngrensgatan 3! Vi presenterar stolt denna pampiga villa som är belägen i ett eftertraktat område med ett centralt läge. Detta representativa huset omfattar hela 266 kvadratmeter i boarea samt 150 kvm i biarea och är en av de största villorna i området. Här erbjuds en unik möjlighet att äga ett hem som andas stilfullhet och elegans. Husets fasad är både imponerande och tidlös, och den välkomnar dig med sin majestätiska närvaro. Vid entrén möts du av häftiga trappor, eleganta detaljer och ett inbjudande intryck. Inne i villan finner du en rymlig och luftig layout som erbjuder både komfort och stil. Totalt finns det elva rum fördelade på flera våningsplan. Tre av rummen är belägna i fil och är utrustade med praktiska skjutdörrar som ger möjlighet till en naturlig och smidig rumsfördelning. De generösa sällskapsytorna inkluderar flera rum, matrum och kök. Dessa rum är perfekta för att ta emot gäster eller bara koppla av i en trivsam miljö. Det finns gott om utrymme för att sätta sin egna prägel och anpassa hemmet efter dina egna behov och preferenser. Köket är från Arthur Bonnet och har en tidlös stil. Här har man goda förvaringsutrymmen samt en öppen planlösning till matrummet- På övreplan finner man rymligt allrum med fantastiskt ljusinsläpp. Här har man en balkong i direkt söderläge med en fantastiskt utsikt. Vidare erbjuds det tre sovrum med goda förvaringsutrymmen i form av flera klädkammare och garderober. Genom arbetsrummet finner man även en balkong i västerläge med en häftig utsikt. I allrummet finner man charmiga golv i fiskbensparkett och en öppen spis, Med en friköpt och rymlig tomt erbjuder denna villa både utrymme och avskildhet. Tomten är vackert anlagd och omsluter huset med grönska och välskötta trädgårdsytor. Det finns gott om plats för utomhusaktiviteter och njutning av den vackra omgivningen. Här bor man i ett lugnt område med närhet till Centralstationen, varifrån man tar sig till Stockholm på cirka 1 timme. Obs att endast privatvisningar kommer att hållas. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

 • Balkong
 • Uteplats
Flensvägen 2, Hälleforsnäs, Flens kommun

Flensvägen 2

Tomt
Hälleforsnäs, Flens kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
250 000 kr
1 715 m² tomt

Välkommen till Flensvägen 2, där en unik möjlighet väntar på dig. Denna rymliga tomt om 1715 kvadratmeter erbjuder en fantastisk plats i Hälleforsnäs var du har möjligheten att förverkliga dina drömmar om det perfekta hemmet. Tomten är generös till sin storlek och öppnar upp för en mängd olika möjligheter. Platsen är belägen ett stenkast från en skola och i ett bekvämt gångavstånd från restauranger och matbutiker. Det finns möjlighet för anslutning av kommunalt VA, anläggningsavgift tillkommer. Fiber finns vid tomtgränsen och vid intresse tillkommer en avgift för anslutning. Vid intresse kan du gärna besöka adressen.

Celsings allé 21, Hälleforsnäs, Flens kommun

Celsings allé 21

Tomt
Hälleforsnäs, Flens kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
250 000 kr
1 559 m² tomt

Nu ges du möjligheten att förverkliga ditt drömboende på Celsings allé 21. Med en generös yta på 1559 kvadratmeter finns här gott om utrymme att skapa det perfekta hemmet i en trivsam och älskvärd miljö. Du har alla stadens bekvämligheter inom bekvämt räckhåll, inklusive skolor, butiker och restauranger. På ett bekvämt gångavstånd tar man sig till Parkbadet och allmän kommunikation i form av bussar. Det finns möjlighet för anslutning av kommunalt VA, anläggningsavgift tillkommer. Fiber finns vid tomtgränsen och vid intresse tillkommer en anslutningsavgift. Vid intresse kan du gärna besöka adressen.

Ärla Blacksta, Ärla, Eskilstuna kommun

Ärla Blacksta

Tomt
Ärla, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
450 000 kr
1 970 m² tomt

Välkommen till Ärla Blacksta! Nu ges du möjligheten att förverkliga ditt drömboende! I populära Ärla erbjuder vi nu chansen att förvärva en plan, fin tomt där du kan bygga ditt drömhus. Tomten omfattar hela 1 970 kvm och ligger väldigt naturnära. Fastigheten är perfekt för dig som söker efter en lugnare omgivning. Du tar dig till Eskilstuna Centrum på cirka 15 minuter. Fastigheten ligger inte inom detaljplanen vilket medför en stor möjlighet att bygga hus efter ert önskemål. Elanslutning och anordning av enskilt V/A tillkommer. Fiber finns vid tomtgränsen och vid intresse tillkommer en anslutningsavgift. Fiberanslutning kostar mellan 21 000:- och 30 000:-. Kontakta Globalconnect för exakta kostnader. Vid intresse kan du gärna besöka adressen.

Strimlusevägen 19, Odlaren, Eskilstuna kommun

Strimlusevägen 19

Lägenhet
Odlaren, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 695 000 kr
82 m²
4 rum
vån 3
5 728 kr/mån
32 866 kr/m²

Varmt välkomna till populära Odlaren! På Strimlusevägen 19 finns denna fantastiskt fina bostad om 82 kvm disponerat på fyra rum och kök. Bostaden har en otroligt fin interiör med ljusa ytskikt, stora fönsterpartier och snygga parkettgolv. Här välkomnas man av en hall med goda förvaringsutrymmen i form av garderober. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder trevliga och sociala ytor. Här har man väldigt bra ljusinsläpp genom de fina fönsterpartierna. Det stilrena köket har bra med förvaring, inbyggda vitvaror, stor kyl/frys och goda utrymmen för matgrupp. Här har man en rymlig inglasad balkong i bästa söderläge. Vidare finner man tre sovrum med garderober. Dessutom har man två helkaklade badrum med dusch, badkar och en egen tvätt avdelning. Här bor man i ett centrumnära område med ett bekvämt avstånd till Mälarsjukhuset, Mälardalens Universitet, förskola, grundskola och Eskilstuna City. I närområdet kan man ta promenader i trevliga motionsspår. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Mariedalsvägen 6B, Skogstorp, Eskilstuna kommun

Mariedalsvägen 6B

Tomt
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
995 000 kr
612 m² tomt

Nu ges du möjligheten att förverkliga ditt drömboende! I populära Skogstorp erbjuder vi nu chansen att förvärva en plan, fin tomt där du kan bygga ditt drömhus. Detaljplanen medger byggrätt på hela 180kvm! Se detaljplan under fliken "Dokument & länkar" i annonsen. Anslutning för el och V/A finns vid tomtgräns. Kostnad för kommunalt V/A ligger i dagsläget på ca 143 000:- och el ca 37 000:- Kontakta Eskilstuna Energi och Miljö för exakta kostnader eller besök eem.se/privat/vatten-avlopp/priser/anlaggningsavgift2022/. Möjlighet till fiberanslutning finns. Härifrån når du Eskilstuna centrum på 10 min med bil men även busshållplatsen med täta turer in till centrum är bara några minuters promenad härifrån. I Skogstorp hittar du flera förskolor, Skogstorpsskolan F-9, matvarubutik och pizzeria mm. Vid intresse kan du gärna besöka adressen.

Visar alla 16