Mäklare Jesper  Lind

Jesper Lind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Snickarvägen 19, Lundby, Eskilstuna kommun

Snickarvägen 19

Villa
Lundby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna

1 995 000 kr

90 m²

4 rum

698 m² tomt

Varmt välkomna till Snickarvägen 19 belägen i omåttligt populära Lundby! Här finner ni en enplansvilla med källare som är i behov av renovering. Det finns även en bra möjlighet att bygga nytt! Barnvänligt område med närhet till förskolor, skola, matvarubutiker och shoppingcenter mm. Fyra rum och kök samt helkaklat badrum på entréplan. Tvättstuga, toalett, pannrum, torkrum och garage i källarplanet. Detaljplan finns i dokumentfliken! Välkomna på visning!

Törnerosgatan 2a, Stadsparken, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 11:00
Törnerosgatan 2a, Stadsparken, Eskilstuna kommun, bild 2
Törnerosgatan 2a, Stadsparken, Eskilstuna kommun, bild 3

Törnerosgatan 2a

Lägenhet
Stadsparken, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna

1 995 000 kr

64 m²

2 rum

3 541 kr/mån

31 172 kr/m²

Varmt välkommen till Törnerosgatan 2A! Här finner ni en stor tvårumslägenhet om hela 64 kvm belägen på våning 2 med ett unikt läge med balkong ut mot Eskilstunas stadspark. En toppmodern lägenhet som har totalrenoverats i modern stil med genomgående högkvalitativa materialval. Här finner vi ett fullutrustat kök med integrerad diskmaskin, vitvaror i rostfritt utförande och plats för matbord, modernt helkaklat badrum med plats för tvättmaskin, ett sovrum med platsbyggda garderober och ett vardagsrum som ger plats för både vardagsrumsdel och matbord. Till sist får vi inte glömma den stora balkongen i söderläge. I BRF Strandpalatset bor ni i ett bekvämt boende med bl.a. balkong, hiss direkt från markplan som även när källarplan med tvättstuga, hobbyrum och förråd. Föreningen har investerat i nya fönster vilket gör att trots det centrala läget är lägenheten tyst och lugn, samt nya säkerhetsdörrar. Omtyckta BRF Strandpalatset är en välvårdad byggnad med en trivsam innergård. Stadsparken på andra sidan gatan och butik & bageri alldeles i närheten samt Högskolan, centrum & tågstation inom promenadavstånd. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att inte missa eventuella förhandsvisningar!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrgärdesgatan 6, Norr, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norrgärdesgatan 6

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna

1 795 000 kr

50 m²

2 rum

2 949 kr/mån

35 900 kr/m²

Varmt välkommen till Norrgärdesgatan 6 och denna optimalt välplanerade tvåa belägen på våning 4. En toppmodern lägenhet som uppfördes år 2018 med genomgående högkvalitativa materialval. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp, samt en tilltagen takhöjd om ca 2,75 meter som ger en luftig känsla i hela lägenheten. Här finner vi ett fullutrustat Marbodalkök med vitvaror i rostfritt utförande, modernt helkaklat duschrum med egen tvättavdelning, ett sovrum, en klädkammare/förråd samt en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger plats för sociala sällskapsytor. Till sist får vi inte glömma den stora balkongen som sträcker sig längsmed lägenheten. Här på expanderande Norr, bor ni i ett mycket attraktivt område med Stiga Sports Center, Munktellarenan, Munktellbadet, restauranger och promenadstråk längs Eskilstunaån i din direkta närhet. Stadskärnan med resecentrum och universitet nås inom bekvämt promenadavstånd. Även E20, för dig som pendlar med bil, nås inom ett par minuter. Här kan ni flytta in och börja trivas på en gång! Varmt välkommen att anmäla ert intresse för att inte missa eventuella förhandsvisningar!

  • Balkong
  • Hiss
Kvarnvägen 12, Kjula, Eskilstuna kommun

Kvarnvägen 12

Villa
Kjula, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna

3 395 000 kr

108 m²

5 rum

1 288 m² tomt

Välkommen till Kvarnvägen 12 och denna välvårdade enplansvilla om 108 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök med kombinerat matrum. Nytt kök installerades år 2019 med praktisk lådförvaring samt en ny diskmaskin år 2022. Här finns i dagsläget 3st sovrum med platsbyggda garderober. En tvättstuga som renoverades år 2020 med praktisk lådförvaring samt en ny ytterdörr som installerades. Ett badrum med dusch samt en gästtoalett vid entrén. Rymligt vardagsrum med en öppen spis och stora fönsterpartier. Det finns en genomgång från huset till garaget, här finns det gott om plats för ytterkläder och annan typ av förvaring. Det finns även ett vapenskåp där värdesaker och andra viktiga papper kan förvaras. Garaget är ett dubbelgarage varav i den ena delen är det byggt en rymlig bastu, den går med enkelhet att bygga om till ett fint kallskafferi och eller Vinförvaring för den som inte gillar att basta. År 2004 byttes de flesta fönsterna ut, år 2014 lades nytt tak och hängrännor byttes ut samt fiber installerades år 2021. En friköpt tomt om 1288 kvm. Här finns det gott om plats för att anlägga en pool och/eller skapa blomsterrika rabatter och trädgårdsland för den som önskar. Det finns 2st uteplatser på tomten var av den ena är utgång från matrummet med insynsskydd och den andra utanför köksfönstret med utgång från tvättstugan. Det finns även en mindre syrenberså där man kan söka skugga en solig dag med en god bok. Kjula är ett mycket populärt område med närhet till djur och natur. Här finns det tillgång till en matbutik, barnomsorg och en skola upp till årskurs 6. Det finns många fina anläggningar som fotbollsplaner, ute gym, paddelbana, motionsspår mm. Bra bussförbindelse till både Eskilstuna och Strängnäs. Med bil tar de ca 10 minuter till Eskilstunas centrala delar och ca 15 minuter till ett stort köpcentrum. Det är också utmärkt avstånd till expansiva Kjula logistikpark som utöver bra arbetstillfällen erbjuder ett bra utbud av restauranger. För dig som är badsugen så är det ca 10 minuters bilfärd till vackra natursköna Sundbyholms slott vid Mälaren med stora gräsytor att sola på, badplats och en båthamn med goda glassar. Bra pendlingsmöjligheter via närliggande E20 för bilresa till Stockholm, Västerås, Örebro och andra närliggande städer. Välkommen att anmäla ditt intresse för att inte missa eventuella förhandsvisningar!

Visar alla 4