Mäklare Jesper Lind

Jesper Lind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Piongatan 10, Torshälla, Eskilstuna kommun

Piongatan 10

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
3 995 000 kr
115 + 101 m²
5 rum
720 m² tomt

Varmt välkommen till Piongatan 10 och denna enplansvilla med källare om totalt 216 kvm fördelat på 115 + 101 kvm i omåttligt populära Torshälla. Belägen på återvändsgata inne på Piongatan finner vi en välvårdad villa med ett vidbyggt garage. Här finner vi ett boende som passar den som verkligen bryr sig om ett hus i ett väldigt gott skick med många av de stora renoveringarna utförda. Ni kan läsa om de stora renoveringarnas årtal i det bifogade besiktningsprotokollet. Utvändigt erbjuds ett vidbyggt garage med plats för en bil, en stor altan med ett inglasad uterum och ett spabad, grillplats, en förrådsbod, en stor gräsmatta som sträcker sig runt huset och en stor uppfart med plats för flertalet bilar. Fastigheten ligger i ett väldigt lugnt område långt in på återvändsgatan med närhet till allt det Torshälla har att erbjuda. Väl inne på entréplan finner vi två stycken sovrum, ett stort renoverad badrum med utgång till altanen och spabadet, gästtoalett, en matsal som tidigare används som sovrum, ett förråd, ett kontor, ett stort kök med en köksö som fungerar utmärkt som matplats och till sist ett vardagsrum med en insatskamin. Tar vi oss vidare ner till källarplanet möts vi av en stor gillestuga som i dagsläget används som ett TV-rum, vidare in i källarplanet finner vi ett till sovrum, två verkstadsdelar, förråd, vinkällare, bastu med separat dusch, ett pannrum/torkrum/gym och en tvättstuga. En friköpt tomt om 720 kvm. Här finns det gott om plats för att anlägga en pool och/eller skapa blomsterrika rabatter och trädgårdsland för den som önskar. Det finns 2st utgångar till altanen som leder ut till baksidan av fastigheten var av den ena är utgång från vardagsrummet via det inglasade uterummet och den andra från badrummet. Populära Torshälla är ett område som attraherar såväl seniorer som yngre par och barnfamiljer. Beläget omkring 7 km norr om centrala Eskilstuna, erbjuds blandad bebyggelse med både småhuskvarter och flerbostadshus. För många boende utgör Torshälla sitt eget, separata samhälle. På Piongatan bor ni med närheten till det mesta. I Torshälla finns skola, matbutik m.m. Här bor ni med en kort biltur från både Eskilstuna centrum och TunaPark köpcentrum. I närheten ligger även Västerleden med bensinmack, bygghandel, gym, butiker och flertalet snabbmatresturanger. Bostaden är besiktigad. Besiktningsprotokoll finner ni under fliken dokument. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse så att du inte missar eventuella förhandsvisningar!

 • Uteplats
Öknavägen 149A , Hällby, Eskilstuna kommun

Öknavägen 149A

Radhus
Hällby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 795 000 kr
103,5 m²
4 rum
5 979 kr/mån
17 343 kr/m²

Välkommen till Öknavägen 149A och denna gavellägenhet i populära Hällby! Inne i detta lugna bostadsområde finner vi entrén till lägenheten. Här välkomnas vi in i hallen på entréplan där vi med enkelhet kan hänga av oss i den rymliga klädkammaren. På övre planet ligger resterande delen av lägenheten. Här finner vi 3 st sovrum, vardagsrum med utgång till en inglasad balkong, kök och två stycken badrum vilket är unikt i dessa lägenheter. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

 • Balkong
Gillbergavägen 129, Mesta, Eskilstuna kommun
 • Sön 17 mar

Gillbergavägen 129

Villa
Mesta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
3 750 000 kr
122 + 120 m²
7 rum
1 162 m² tomt

Varmt välkommen till Gillbergavägen 129 och denna enplansvilla med källare om totalt 242 kvm fördelat på 122 + 120 kvm i omåttligt populära Mesta. Belägenpå hörnan av Gillbergavägen och Gärdesvägen finner vi en välvårdad villa med ett dubbelgarage. Här finner vi ett boende som passar den som verkligen bryr sig om ett hus i ett väldigt gott skick med många av de stora renoveringarna utförda. Ni kan läsa om de stora renoveringarnas årtal i det bifogade frågelistan. Där finner ni bland annat renoveringsåren på taket, fönster, dränering och fjärrvärmen. Utvändigt erbjuds ett dubbelgarage med plats för två bilar, en stor altan med ett inglasad uterum, en förrådsbod, en stor gräsmatta som sträcker sig runt huset och en stor uppfart med plats för flertalet bilar. Fastigheten ligger i ett väldigt lugnt område med närhet till både skolor och idrottsanläggningar. Väl inne på entréplan finner vi tre stycken sovrum, ett helkaklat badrum, en matsal, ett stort kök med en köksö som fungerar utmärkt som matplats, här finns även plats för ett matbord, en stor och rymlig hall och till sist ett stort vardagsrum. Tar vi oss vidare ner till källarplanet möts vi av en stor gillestuga som i dagsläget används som ett TV-rum, vidare in i gillestugan finner vi ett till sovrum. I andra delen av källaren finner vi en verkstad, förråd, pannrum, bastu med separat dusch och tvättstuga, ett torkrum, ett badrum och ett sovrum som är benämnt som hobbyrum i planritningen. En friköpt tomt om 1 162 kvm. Här finns det gott om plats för att anlägga en pool och/eller skapa blomsterrika rabatter och trädgårdsland för den som önskar. Altanen nås via det inglasade uterummet som i sin tur nås från köket. Altanen leder ut till baksidan av fastigheten och den stora gräsmattan. Här finns plats att parkera husbilen med en egen infart. På Gillbergavägen bor ni i ett lugnt och omtyckt område med både förskola, skola och matbutik i närheten. Inom kort bilavstånd nås även Tunaparks köpcentrum och västerleden samt cirka 12 minuters bilfärd in till Eskilstuna centrum. Anmäl gärna ert intresse för att inte missa eventuella förhandsvisningar!

 • Plus
 • Uteplats
Holmtorpsvägen 8, Mälarbaden, Eskilstuna kommun

Holmtorpsvägen 8

Villa
Mälarbaden, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
4 495 000 kr
155 m²
6 rum
2 599 m² tomt

Varmt välkommen till Holmtorpsvägen 8 i hjärtat av Mälarbaden! Nu har vi äntligen fått den stora äran att presentera en enplansvilla med dubbelgarage och pool i hjärtat av ett av Eskilstunas mest eftertraktade områden. Med ca 600 m till badplats och ca 250 m till golfbanan ligger denna fantastiska fastighet med en tomt areal om hela 2 599 kvm. Fastigheten erbjuder en rymlig enplansvilla om 155 kvm som under åren har byggs ihop med det gamla garaget. Vid tomtens entré finner vi därför idag ett stort, isolerat och uppvärmt dubbelgarage med en laddbox. På tomtens baksida hittar vi poolområdet som är smart inhägnat för att ni skall kunna slappna av under tiden som barnen hoppar i och ur den härliga poolen som mäter 6,1 x 3,6 m. Väl inne i huset möts vi av en stor hall som knyter samman huset. Från hallen nås det rymliga köket som erbjuder en stor matgrupp, vardagsrummet som är smart uppdelat i två delar samt korridoren som leder ner till tre av sovrummen, toaletten och ett badrum. Tar vi istället groventrén eller går via köket når vi tvättstugan, groventrén och de resterande två sovrummen. Här finns även ett större förråd. Till huset finns även ett larm som styrs via app och centralen vid groventrén. Den här villan ger verkligen utrymme för den större familjen som verkligen lägger läget i största fokus. Placeringen på Holmtorpsvägen ger er ett lugn med den idylliska grönskan som omringar tomten. Från tomten får vi även en glimt av Mälaren året om. För den golfintresserade kan vi även meddela att det endast är en promenad på mindre än 250 m till tee på hål 4 på den omtalade Mälarbadens golfbana som även erbjuder en fin restaurang där lunch och middagar kan avnjutas med utsikt ut över vattnet. Golfklubben har även en ny Padelbana! Varmt välkommen att anmäla ert intresse för att inte missa chansen att få förvärva denna fantastiska fastighet!

 • Uteplats
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun

Norrgärdesgatan 12

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 975 000 kr
63 m²
3 rum
vån 4/7
4 102 kr/mån
31 349 kr/m²

Varmt välkomna till Norrgärdesgatan 12 och denna toppmoderna gaveltrea i BRF Gjuteriet. Uppförd år 2018, belägen i bästa solläge och utan direkt insyn finner vi lägenheten på våning 4 av 7 i det nyetablerade området Norra Munktellstaden. På expansiva och populära Norr ligger denna mycket välplanerade bostad där hela tre rum och arbetskök ryms på 63 väldisponerade kvadratmeter. Hela bostaden präglas av ljusa och fräscha ytskikt - vad sägs om lyxig, ljusbetsad tvåstavsparkett, generös takhöjd och rymlig balkong i ett av områdets bästa sollägen med sol under både dagen och kvällen! Helkaklat badrum med egen tvättavdelning inkl. tvättmaskin och torktumlare. Bostaden inrymmer dessutom två generösa klädkammare och självklart två stycken sovrum. Hiss finns direkt från markplan. Parkering kan hyras precis intill huset och garageplats finns att hyra i intilliggande fastighet. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
 • Hiss
Lenngrensgatan 2, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun

Lenngrensgatan 2

Villa
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
4 495 000 kr
216 + 108 m²
9 rum
694 m² tomt

Varmt välkommen till Lenngrensgatan 2! Här får ni den unika möjligheten att förvärva en fastighet med stor potential till både ett stort boende eller varför inte ett generationsboende. Ursprungligen användes byggnaden till 4 st lägenheter med gemensamma utrymmen i både källare och på vinden. I dagsläget disponeras hela fastigheten av säljaren, men möjlighet finns att göra om den till fler lägenheter, antingen till fyra lika stora, alternativt som den ser ut idag med tre lägenheter där ägaren kan disponera hela övervåningen om så önskas. Entréplan rymmer idag två lägenheter med hallar med utgång till varsin balkong, vardagsrum, två dusch/wc varav en lite äldre samt ytterligare fyra rum. Den ena lägenheten har även ett kök i dagsläget. På övre plan finns ett rymligt kök med matplats, tre sovrum, två balkonger, helkaklat badrum med klinkergolv, tvättställ i kommod, duschkabin och wc samt separat wc med toalett och tvättställ. I källarplanet som tidigare användes för gemensamt bruk av alla boende finns i dagsläget flertalet förråd, tvättstuga, badrum och pannrum. Vindsutrymme finns och här kan finnas möjlighet att göra ytterligare lägenhet alternativt behålla förrådsutrymmena. För den som vill använda hela byggnadens yta för eget boende är det bara fantasin som sätter gränser! För dig som vill ha ett generationsboende eller till och med skapa boende för flertalet familjer är grunden redan lagd. Liten lättskött och friköpt trädgårdstomt med uteplats med utekök. På husets baksida har samtliga hörnrum härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Här bor ni med närhet till centrum med bekvämt promenadavstånd till det allra mesta, inklusive stadskärna, resecentrum, mataffär, universitet och Tunavallen bland mycket annat. Alldeles i närheten finns dessutom fina natur- och promenadstråk. Huset är besiktat och dokumentet finner ni under fliken dokument. Varmt välkommen att upptäcka detta unika objekt på egen hand!

 • Balkong
 • Uteplats
Kullerstavägen 30, Kullersta, Eskilstuna kommun

Kullerstavägen 30

Tomt
Kullersta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 000 000 kr
1 576 m² tomt

Varmt välkommen till Kullerstavägen 30 i omåttligt populära Kullersta! Nu kan vi äntligen presentera en tomt om 1 576 kvm i med en fantastisk sjöutsikt över Mälaren. Här är kommunalt vatten och avlopp inom kort framme vid tomtgränsen då kommunen är i full gång med detta arbete. Fiber och el finns redan framdraget till tomtgränsen. På denna fastighet finns möjligheten att bygga en enplansvilla, suterrängvilla eller enplansvilla med förhöjt väggliv. Den totala byggytan får uppgå till 190kvm. Observera att det alltid krävs bygglov för att uppföra en byggnad. Under fliken med dokument finner ni bestämmelser och detaljplan. Länk till gällande detaljplan finner ni här: https://karta.eskilstuna.se/dokument/_Extern/Plan/2014_113-0%20PUL.pdf Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare för att få mer information.

Tullgatan 6, Centralt, Eskilstuna kommun
 • Imorgon kl 13:00

Tullgatan 6

Villa
Centralt, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
5 995 000 kr
227 + 3 m²
8 rum
607 m² tomt

Varmt välkomna till Tullgatan 6! Nu kan vi äntligen presentera en sekelskiftesvilla ett stenkast från centrala Eskilstuna med en rik historia, ursprungligen uppfördes huset som en ståndsmässig tjänstebostad för Verkstadschefen på Eskilstuna gevärsfaktori. Genom åren har villan verkligen bevarat i sin rätta charm. Här finner vi väl omhändertagna originaldetaljer som stuckaturer i taket, kakelugnar, fönster, beslag, salongsdörrar, trägolv, bröstpaneler och en generös takhöjd för att bara nämna några saker. Båda murstockarna och de tre kakelugnarna provtrycktes utan anmärkningar hösten 2022. Med en total boyta om 227 kvm fördelat på 8 rum och kök plus punchveranda ger detta fantastiska hus verkligen rum för den stora familjen. På entréplan finner vi entréhallen, tvättstugan med dusch, ett stort lantligt kök, matplats/ pigkammare, matsalen med en av kakelugnarna, salong med den stora kakelugnen och ett bibliotek/TV-rum. Under trappen till övervåningen finner vi även en toalett och i anslutning till uteplatsen och entrén får vi självklart inte missa att nämna den fantastiska punchverandan som i sitt skuggfria syd- sydvästläge gör soliga dagar från februari till november njutbara. Tar vi trappen upp till det övre planet möts vi av fyra ordentliga sovrum, varav ett är utrustat med en kakelugn, och ett annat med ett stort förråd. I andra änden av övervåningen finner vi en klädkammare, ett stort badrum och den fantastiska balkongen med sol under hela dagens alla soltimmar. På tomten finns även en lekstuga och ett förråd/snickarbod. I anslutning till punchverandan erbjuds en stor stenlagd uteplats och vidare runt huset sträcker sig en grön och fin gräsmatta. Tomten avgränsas av en imponerande idegranshäck på tre sidor och av ett plank på den fjärde. Trädgården innehåller bland annat två äppelträd (Aroma och Ingrid-marie), magnolior, japanska lönnar, flertalet hortensior, magnifik lavendelplantering, rosor, fontän med mera. Allt detta sammantaget skapar känslan av en lummig och privat innergård, trots det ytterst centrala läget. På tomten finns för närvarande plats för en bil. Det här är ett hus som verkligen måste upplevas på plats! Huset och läget är både fantastiskt och helt unikt i Eskilstuna. Tveka inte med att höra av er för att inte missa chansen att förvärva denna fastighet. Huset är besiktat och protokollet finner ni under dokumentfliken.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Rönnbärsvägen 4, Mälby, Eskilstuna kommun

Rönnbärsvägen 4

Fritidshus
Mälby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 750 000 kr
24 m²
2 rum
1 698 m² tomt

Varmt välkommen till Rönnbärsvägen 4 i populära Mälby! Nu kan vi äntligen presentera en fastighet i Mälby med en stor tomt om 1 698 kvm. En fastighet med många möjligheter då det går att nyttja som fritidsfastighet eller bygga nytt. Kommunalt vatten och avlopp är redan indraget och betalt. I dagsläget finns idag en huvudbyggnad om 24 kvm med kök, vedspis och två rum. En gäststuga som har använts som sovstuga. En extra byggnad som innehåller ute-kök, duschkabin och toalett. En utomhus-bar. Samt en altan delvis med tak och en badtunna. Det som gäller för denna fastighet för den som vill bygga nytt är: Största sammanlagda byggnadsarea är 1/7 av tomten men högst 200 kvm. Huvudbyggnad får vara högst 160 kvm. Arean får delas upp i två byggnader. Flera komplementbyggnaderfår uppföras. Varje komplementbyggnad får inta vara större än 40 kvm. Tak skall utformas som sadeltak eller pulpettak. Högsta tillåtna taknockshöjd är 8,0 m för huvudbyggnad och 3,5 m för komplementbyggnad. Största tillåtna takvinkel för huvudbyggnad är 38 grader och för komplementbyggnad 27 grader. Under fliken med dokument finner ni bestämmelser och detaljplan. Länk till gällande detaljplan finner ni här: https://karta.eskilstuna.se/dokument/_Extern/Plan/1311-1%20PUL.pdf Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare för att få mer information.

Lill Jans gränd 7, Torshälla, Eskilstuna kommun

Lill Jans gränd 7

Radhus
Torshälla, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 795 000 kr
99 + 6 m²
4 rum
174 m² tomt

Varmt välkommen till Lill Jans Gränd 7 och detta fantastiska radhus i Torshälla! Här finner vi ett friköpt radhus renoverat i modern tappning under år 2022. På entréplan möts vi av fina ljusa materialval. Från vardagsrummet går det att ta sig ut till altanen som har en del med tak och en utan för att nöja alla i hushållet. Fortsatt ut från altanen nås carporten och garaget med förråd. På entréplan finner vi även ett fullutrustat kök, en tvättstuga, en gästtoalett och en ljus och trevlig entréhall. På det övre planet finns 3 st sovrum, ett badrum och två klädkammare. Två av sovrummen på övre plan har utgång till en stor balkong ovanför altanen. Det tredje sovrummet har en egen walk in closet. Det här är ett boende som verkligen måsta upplevas på plats! Populära Torshälla är ett område som attraherar såväl seniorer som yngre par och barnfamiljer. Beläget omkring 7 km norr om centrala Eskilstuna, erbjuds blandad bebyggelse med både småhuskvarter och flerbostadshus. För många boende utgör Torshälla sitt eget, separata samhälle. På Lill Jans Väg bor ni med närheten till det mesta. I Torshälla finns skola, matbutik m.m. Här bor ni med en kort biltur från både Eskilstuna centrum och TunaPark köpcentrum. I närheten ligger även Västerleden med bensinmack, bygghandel, gym, butiker och flertalet snabbmatresturanger. Bostaden är besiktigad. Besiktningsprotokoll finner ni under fliken dokument. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse så att du inte missar eventuella förhandsvisningar!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Berzeliigatan 4, Myrtorp, Eskilstuna kommun

Berzeliigatan 4

Villa
Myrtorp, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
3 795 000 kr
112 + 74 m²
5 rum
879 m² tomt

Välkommen till Berzeliigatan 4 och denna fantastiska bostad belägen i Myrtorp. Med smidigt promenadavstånd till tågstation och centrala Eskilstuna. På Västermalm bor ni med endast ett stenkast till busshållplats och kort promenad till förskola, livsmedelsbutiker, Stålförsskolan och Engelska skolan, perfekt för barnfamiljen. Bostaden passar bra för den som tycker om naturen och den som uppskattar stadens puls. Fint beläget med utsikt över Kronskogen och dess promenadslingor på 3 och 7 km med elljusspåren nås på bara några minuter. Energieffektiv uppvärmning. En fastighet belägen på återvändsgata där tomtens backsida möter den härliga naturen. Här finner vi en fastighet om 879 kvm med en plan och fin gräsmatta där halva tomten är inhägnad, perfekt för dig med husdjur! Själva huset är en 1,5-plansvilla med källare där de flesta stora renoveringar redan är utförda. Så sent som år 2005 fick huset ett nytt tak med ny läkt, papp och nya betongpannor. Under år 2009 byttes fönsterna ut till 3-glasfönster. Året därpå under år 2010 installerades en täljstenskamin. Garageporten och källardörren byttes ut under år 2014 och de senaste året så har de flesta ytskikten i huset målats om. Huset är även dränerat. Detta välskötta hus är utrustat med kök, vardagsrum, ett sovrum, matsal och ett helkaklat badrum på entréplan. Ytterligare två sovrum, en toalett och en klädkammare finner vi på det övre planet. Väl nere i källarplanet finns garaget, tvättstugan, pannrum, relax och bastu samt förråd. Huset värms upp av fjärrvärme och den härliga täljstenskaminen som även ger en riktig mysfaktor i vardagsrummet. Från vardagsrummet nås även en altan med tak som tar oss vidare till den inhägnade delen av tomten. Huset är besiktat och besiktningsdokument finner ni under dokumentfliken. Där finner ni även radonprotokollet! Fastigheten har genomgått flertalet renoveringar utöver det som nämns ovan och dessa kommer ni att få ta del av under visningen! Varmt välkomna att göra en intresseanmälan för att inte missa eventuella förhandsvisningar!

 • Uteplats
Kungsvägen 14, Sveaplan, Eskilstuna kommun

Kungsvägen 14

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
850 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
3 115 kr/mån
22 368 kr/m²

Välkommen till Kungsvägen 14 och denna nyrenoverade etta om 38 kvm. Belägen på våning 2 av 3 möts vi av en lägenhet med ett nytt kök och nya ytskikt i vardagsrummet. Lägenhetens vardagsrum och kök är båda placerat mot den lugna innegården. Kungsvägen ligger belägen utanför som är en lugn och sällan trafikerad väg. Köket är ljust och smart planerat med skåp och köksluckor på båda sidor. Köket ger även plats för ett matbord och på golvet ligger 3-stavsparkett. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, spisfläkt, diskho, kyl/frys, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffgrupp och sovplats för den som önskar. Badrummet renoverades i samband med stambytet och är utrustat med klinkergolv, helkaklade väggar, toalett, handfat, handdukstork, spegelskåp och dusch. Lägenheten är även utrustad med två stycken klädkammare, en i vardagsrummet och en i hallen. Här ingår värme, vatten, bredband och TV-basutbud i månadsavgiften. Föreningens gym och bastu finner vi i gaveln på huset. Det här är verkligen en lägenhet som måste upplevas på plats! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att inte missa eventuella förhandsvisningar! Här bor ni vid attraktiva Sveaplan där ni finner en välsorterad mataffär med bra öppettider runt husknuten. Längs den korta promenaden mot centrum möter kaféerna och butikerna i Gamla staden. Hela vägen in mot centrum är belyst kvällstid. HSB brf Sånglärkan är en stor och mycket välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad. Många stora renoveringar är gjorda under de senare åren. I föreningen finns en av Eskilstunas absolut vackraste innergårdar, ett bra gym, övernattningslägenhet, dusch, relax och bastu.

Vasbergsgatan 10, Norr, Eskilstuna kommun

Vasbergsgatan 10

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 150 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/6
2 642 kr/mån
28 750 kr/m²

Välkommen till Vasbergsgatan 10 och denna fantastiska minitvåa med stor inglasad balkong. Med hissen tar vi oss upp till våning 3 i huset. Här finner vi en hall med gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober, ett rymligt badrum med plats för tvättmaskin, ett nyrenoverat kök, ett stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen och till sist ett mindre rum som går utmärkt att använda som ett sovrum. Lägenheten har genomgående fina ytskikt. Belysningen i lägenheten går att styra med appen Plejd (bortsett från badrummet). En unik lägenhet i en mycket attraktiv förening med en stor inglasad balkong i sydostligt läge. En perfekt första lägenhet eller övernattningslägenhet. Här, på expanderande Norr, bor ni i ett mycket attraktivt område med Stiga Sports Center, Munktellarenan, nya Munktellbadet, restauranger och promenadstråk längs Eskilstunaån i din närhet. Stadskärnan med resecentrum och universitet nås inom bekvämt promenadavstånd. Även E20, för dig som pendlar med bil, nås inom ett par minuter. Du tar dig till Stockholm på strax över en timme med både bil och tåg. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13