Mäklare Madelene Einer

Madelene Einer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 23, Centralt, Forshaga kommun

Storgatan 23

Villa
Centralt, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 995 000 kr
130 + 80 m²
6 rum
518 m² tomt

Välkommen till Storgatan 23! Här förmedlar vi nu försäljningen av denna välplanerade och tilltalande villa med trevlig planlösning och smakfulla färgval, belägen på uppväxt trädgårdstomt. Villan inrymmer bl.a. öppet och ljust kök, matrum och vardagsrum, 3-4 sovrum, allrum med utgång till balkong, två helkaklade badrum, samt hel källarvåning med gott om utrymme. Villan har ett centralt och familjevänligt läge med närhet till förskola, lekparker, skola och fina natur- och skogspartier. Dessutom finns dagligvaruhandel och flera busshållplatser efter gatan. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Norra Lundgatan 45, Centralt, Forshaga kommun

Norra Lundgatan 45

Villa
Centralt, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
995 000 kr
82 m²
3 rum
436 m² tomt

Varmt välkommen till Norra Lundgatan 45! Här är vi nu mycket glada över att få förmedla en av dessa populära 1 plansvillor, med bra och trevlig planlösning och en egen liten lättskött trädgård. Villan inrymmer badrum med dusch, två sovrum, klädkammare, rymligt vardagsrum, tvättstuga, samt kök med plats för matgrupp. Vidare finns stor inglasad altan, förråd, samt carport. Här finns möjlighet till snabbt tillträde.

Storgatan 28B, Centralt, Forshaga kommun

Storgatan 28B

Lägenhet
Centralt, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
650 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 870 kr/mån
11 504 kr/m²

Välkommen till Storgatan 28B! Här förmedlar vi nu försäljningen av denna välplanerade 2:a med genomgående fina färgval. Lägenheten inrymmer; hall med garderober, stort vardagsrum med utgång till härlig inglasad balkong med västerläge, rymligt sovrum, kök med plats för matgrupp och ett trevligt badrum i smakfulla färger med egen tvättmaskin. Stabil och välskött förening. Här finns möjlighet för snabbt tillträde. Välkommen att anmäla dig till visningen!

Säbytorp Valborgsgården 1, Säbytorp, Kils kommun

Säbytorp Valborgsgården 1

Villa
Säbytorp, Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 995 000 kr
120 + 327 m²
3 rum
2 700 m² tomt

Varmt välkommen till Säbytorp Valborgsgården! Här förmedlar vi nu försäljningen av denna spännande fastighet med fantastiskt vackert och naturskönt läge med utsikt över Fryken! Idag inrymmer byggnaden en lägenhet om 120 kvm, ett kulturhistoriskt äldre stall, en samlinglokal och en affärslokal m.m. Här finns massor av fina utvecklingsmöjligheter. Välkommen på visning!

Visar alla 4