Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emelie Wahlfrid

Emelie Wahlfrid

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Musslevägen 49, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Musslevägen 49

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
3 995 000 kr
140 + 45 m²
4 rum
1 610 m² tomt

Det är en ära att få presentera denna fina enplansvilla i ett av centrala Färjestadens bästa kvarter! På Musslevägen bor ni med badrocksavstånd ner till sundet och fina badstränder, endast ett par minuters promenadväg till förskola, cykelavstånd till butiker, restauranger, skolor och exemplariskt pendlingsavstånd in till Kalmar. Huset som byggdes 1965 har genomgått flertalet renoveringar och även en tillbyggnad runt 2010 vilket gör att det känns som ett helt nytt hus. Välkomna på visning!

Risinge 114, Risinge, Mörbylånga kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Risinge 114, Risinge, Mörbylånga kommun, bild 2
Risinge 114, Risinge, Mörbylånga kommun, bild 3

Risinge 114

Fritidshus
Risinge, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 250 000 kr
48 m²
3 rum
2 939 m² tomt

Charmig stuga som har renoverats varsamt de senaste åren. Skyddat läge, inbäddad av syrener och med utsikt mot åkrar och Kalmarsund. Välplanerad interiör med kök i lantlig stil renoverat 2021, två bra sovrum, ljust och luftigt allrum samt badrum med tvättmaskin och dusch. Här bjuds på många fina detaljer som exempelvis såpskurat grangolv, smakfulla tapeter, snickarglädje och vackra stenmurar. Mysig trädgård och stor härlig altan samt en charmig lekstuga. På Risinge 114 bor du med fina omgivningar i naturskönt område! Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Dvärgkroken 5, Mörbylånga, Mörbylånga kommun
  • Idag

Dvärgkroken 5

Villa
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 795 000 kr
99 + 126 m²
4 rum
885 m² tomt

Hjärtligt välkomna önskar vi er till detta välrenoverade och mysiga boende på Dvärgkroken 5, mitt i familjevänliga Mörbylånga! Njut av ett hem som andas lugn och avkoppling och där ni bor med närhet till grönområden, lekplatser, skola, matbutiker och badplats. Entréplanet bjuder på nyrenoverat kök och öppen planlösning i vinkel mellan kök, matplats och vardagsrum. Tre stora sovrum på samma plan och ett härligt gästrum i källaren. Härlig insynsskyddad baksida med uterum, växthus och odlingslådor. Garage med elbilsladdare. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Segrells väg 4, Glömminge, Mörbylånga kommun

Segrells väg 4

Villa
Glömminge, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 600 000 kr
114 + 10 m²
4 rum
977 m² tomt

Smakfullt, modernt och genomtänkt är tre ord som väl beskriver detta enplanshus på Segrells väg 4 i familjevänliga Glömminge. Huset har sen 2021 genomgått flertalet renoveringar med bland annat ny planlösning, nytt kök, luft/luft-värmepump och mycket, mycket mer. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Bo med närhet till fritidsaktiviteter, skola på promenadavstånd och smidigt pendlingsavstånd både till Borgholm och Kalmar. Välkomna på visning!

Melassgatan 3, Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Melassgatan 3, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 2
Melassgatan 3, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 3

Melassgatan 3

Villa
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
5 995 000 kr
165 m²
6 rum
764 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna lyxiga och välplanerade Fiskarhedenvilla som stod klar 2020 och som nu är redo för en ny ägare. Huset är beläget i den nyare delen av Mörbylånga, Norra Viken, ett område som växt sig otroligt populärt och har blivit ett både modernt och naturnära bostads-/fritidsområde. Här får ni ett bekvämt boende med det lilla extra! Bottenplanet bjuder in till härliga och generösa sällskapsytor, stilrent kök från Ballingslöv gör även vardagsmatlagningen roligare, mys runt kaminen under de kyligare årstiderna och sitt ute på den underhållsfria uteplatsen i betong och se ut över sundet och de fantastiska solnedgångar som utspelas. Huset erbjuder även fyra sovrum i bra storlek, två helkaklade badrum med inredning från Ballingslöv, praktisk tvättstuga med groventré och ett väl tilltaget allrum på övre plan med stora fönster som ger fantastisk utsikt ut mot hav och natur. På tomten finns en nybyggd carport med förråd. Släng på morgonrocken och promenera ner till områdets egna badbrygga för ett morgondopp innan arbetsdagen drar igång. Vilken livskvalitet! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Henriksdalsvägen 6, Torslunda, Mörbylånga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Henriksdalsvägen 6

Villa
Torslunda, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
3 250 000 kr
115 + 35 m²
5 rum
1 185 m² tomt

Här är den! Den smarta, välplanerade 1-plansvillan med lantligt läge i populära Torslunda. Perfekt för familjen som vill ut på landet men utan att kompromissa med bekvämligheter så som cykelavstånd till mataffär och skolor eller enkla och snabba pendlingsmöjligheter till Kalmar. Två renoverade badrum, stilrent kök från HTH, nytt tak från 2022, solceller, nybyggt uterum med fantastisk utsikt ut över ängarna och mycket mer har denna fastighet att erbjuda er.

Vindvägen 5, Eriksöre, Mörbylånga kommun

Vindvägen 5

Villa
Eriksöre, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
4 300 000 kr
163 m²
6 rum
1 069 m² tomt

Välkomna till denna i princip nybyggda 1½-plansvilla från Älvsbyhus som stod klar 2022. Den är belägen i omtyckt och naturskönt område. Interiören är fördelad på vardagsrum och kök i öppen planlösning, rymligt badrum nere och toalett uppe, hela fem sovrum. Bra vattenburet värmesystem samt en härlig kamin som både höjer mysfaktorn och bidrar till uppvärmningen. Stor härlig altan där du kan följa solen hela dagen. Härlig utsikt mot landborgen i öster och från övervåningen skymtar man sundet. På tomten finns också ett garage med elbilsladdare. Här bor du med närhet till härlig badstrand, restaurang och butik sommartid på Eriksöre camping, bra bussförbindelser samt cykelavstånd till Färjestaden.

Villavagn 318, Eriksöre, Mörbylånga kommun

Villavagn 318

Fritidshus
Eriksöre, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
625 000 kr
39 m²
4 rum
2 952 kr/mån

Välkommen till Villavagn 318 på Eriksöre Camping! En större villavagn med härligt ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. Här finner vi tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, separat duschrum och toalett. Mysig altan med soligt läge. Ta chansen att förvärva ditt semesterparadis på solen och vindarnas ö och säkra upp semestern inför sommaren 2024! Varmt välkomna på visning!

Smedby 123, Smedby, Mörbylånga kommun
  • Idag

Smedby 123

Fritidshus
Smedby, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 800 000 kr
79 m²
6 rum
6 100 m² tomt

Nu kan vi presentera detta charmiga smultronställe med fint läge intill skiftande åkrar och utsikt som sträcker sig hela vägen till Kalmarsund i väst och ut över Stora Alvaret i öst. Huset har många vackra detaljer bevarade så som snickarglädje, kakelugnar, trägolv med breda tiljor, spegeldörrar m.m. Huset är väl omhändertaget och har hållits efter genom åren, bla omlagt tak och ny fasad med tilläggsisolering 2002. Nyligen inredd övervåning, renoverat badrum och nyinstallerat enskilt avlopp, Alnarp Cleanwater. Bra uthus i sten skapar tillsammans med huset en härlig innergård som är stensatt med ölandssten. Det finns även en isolerad gäststuga med sedumtak på tomten. Stor trädgård omgärdad av stenmurar, förhandsbesked finns för att få stycka av den södra delen av tomten. Närmast huset finns flera uteplatser och i trädgården växer bland annat vinbär, plommon- och äppleträd samt syren. Välkommen på visning!

  • Plus
Gullvivegatan 8G, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Gullvivegatan 8G

Lägenhet
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 893 kr/mån
23 542 kr/m²

Gullvivegatan 8G är bostadsrätten för dig som vill leva det bekväma livet där det bara är att ställa dina möbler på plats och börja trivas i ditt nya hem och lägga din lediga tid på att utforska allt som närområdet i Färjestaden har att erbjuda. Här bor du centralt med promenadavstånd till restauranger, butiker, badplatser och kommunikationer in till Kalmar men med det behagliga lugnet bibehållet. Bostadsrätten är välplanerad med två sovrum, klädkammare, rymligt badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och en egen balkong där du kan njuta av solens strålar från tidig morgon till sen eftermiddag. Välkomna på visning!

  • Balkong
Bredinge strand 204, Bredinge Strand, Mörbylånga kommun

Bredinge strand 204

Fritidshus
Bredinge Strand, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
3 450 000 kr
90 + 5 m²
3 rum
961 m² tomt

Nu ges den sällsynta chansen att förvärva en fantastisk fritidsbostad i mysiga Bredinge Strand. Med knappa 100 meter till badplats och med två boningshus på tomten blir detta ultimat för den större familjen som vill semestra alla tillsammans men ändå ha möjligheten till egentid. Här erbjuds härliga sociala ytor både inomhus och i trädgården. Samlas framför brasan som sprakar i kaminen på kvällarna eller njut av solnedgången från den inglasade altanen i västerläge. Eller varför inte slå sig ner i bastun efter ett svalkande dopp i havet. Här får ni ett boende med ett idylliskt sommarläge intill hav och natur men även med närhet till många av södra Ölands populära utflyktsmål, caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

Dörby/Bläsinge , Bläsinge / Öland, Mörbylånga kommun

Dörby/Bläsinge

Tomt
Bläsinge / Öland, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
500 000 kr

2 st tomter kvar till försäljning om ca 3200 kvm vardera belägna i natursköna omgivningar i Dörby och Bläsinge. Tomterna är avstyckade och klara. Positivt förhandsbesked ang byggnation finns.

Visar alla 12