Mäklare Mikael Johnsson

Mikael Johnsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Myrbackavändan 90, Bomhus, Gävle kommun

Myrbackavändan 90

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

2 530 000 kr

142 m²

5 rum

258 m² tomt

Rymligt gavelradhus om 142 m² med friköpt tomt på barnvänliga Myrbackavändan. Det här är ett påkostat radhus, där mycket har renoverats de senaste åren vilket gör att radhuset är i extra bra skick både ut- och invändigt. Radhuset har bl.a. ett nytt plåttak -18, nya fönster samt ytterdörr -13, ett nytt påkostat duschrum -19, ett inglasat uterum byggt -17 och ny luftvärmepump för kyla på övervåningen -20. Idag erbjuder radhuset fem rum, varav tre sovrum, men man kan enkelt få till flera sovrum om så skulle behövas. Här finns även två badrum, ett på vardera plan. Fiber och fjärrvärme finns installerat. Ett påkostat, isolerat förråd finns på framsidan som uppdaterats med modernare fasad, tak och klinkergolv. Myrbackavändan är ett populärt radhusområde och är tillsammans med gemensamma lekparker och grönområden väl bevarat sedan det byggdes 1976. Området är mycket barnvänligt och här finns allt ni behöver såsom närhet till kollektivtrafik, affärer och barnomsorg. Här finns även bra cykelvägar ner till centrala Gävle. Garageplats i länga. Gemensam lokal med gym, samlingslokal, bastu och tvättstuga, ingår via samfälligheten. Säljarna har bekostat en besiktning och kommer att teckna en dolda fel-försäkring. Ni är varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Plus
Stenhuggarvägen 25, Valbo, Gävle kommun

Stenhuggarvägen 25

Villa
Valbo, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

3 975 000 kr

183 m²

7 rum

1 081 m² tomt

Här är huset för den stora familjen, den som vill ha gott om plats och dessutom kvarterets bästa läge. Huset är i 1 1/2 plan med källare och har hela 183 kvm boyta fördelat på 6-7 r.o.k. Denna fastighet har förmodligen det bästa läget i kvarteret med merparten av tomten på baksidan med pool och soldäck mot ett soligt sydväst och grönområde. Huset är mycket välskött och har bl.a. under senare år försetts med nya golv i stort sett i hela boytan. Köket har också renoverats, gjorts större och känns som en given och trevlig samlingsplats för familjen. I entréplanet finns det stora köket, ett vardagsrum i vinkel, två sovrum och ett badrum. I det övre planet finns ett stort allrum med hemmabio, 2-3 sovrum och ett duschrum. I källarplanet finns ett stort allrum i vinkel med en öppen spis, tvättstuga, bastu med dusch hobbyrum, wc och förråd. Utöver boningshuset finns ett vidbyggt extra stort dubbelgarage med "limousinlängd" och framför en carport med plats för två bilar. Fjärrvärme. Friköpt tomt. Pool.

Trädgårdsvägen 18, Valbo, Gävle kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Trädgårdsvägen 18

Villa
Valbo, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

2 350 000 kr

118 m²

4 rum

1 351 m² tomt

Här bor man bekvämt med allt i ett plan och med 118 kvm fördelade på 4 rok. Huset är välskött och har en trevlig planlösning bestående av en extra stort vardagsrum i vinkel, två-tre sovrum, kök med matplats, badrum, wc och en tvättstuga med grovingång. Isolerat garage med ett isolerat och uppvärmt extrarum, kanske ett tonårsrum. Fjärrvärme. Friköpt tomt. Endast cirka 200 m till Sofiedalsskolan och med bekvämt avstånd till Valbo köpcentrum.

  • Plus
Avastigen 11, Strömsbro, Gävle kommun
  • Lör 11 feb kl 11:00

Avastigen 11

Radhus
Strömsbro, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

3 475 000 kr

150 m²

5 rum

455 m² tomt

Friköpt kedjehus med attraktivt läge i Strömsbro. Rymligt boende med 150 m² boyta fördelat på 5 rok i två plan. Entréplanet erbjuder en praktisk hall med klädkammare, kök, tvättstuga, duschrum, vardagsrum och något extra, en relax med dusch och bastu. På övre plan finns ett allrum alternativ ett 4:e sovrum med balkong samt 3 sovrum och badrum. Stor vind med förvaring. Enkelt och bekvämt boende med egen uppfart, garage och stor tomt på baksidan med gräsmatta, inglasad altan och soldäck. Direkt närhet till badplats och möjlighet till båtplats i Testeboån. Friköpt tomt, fiberbredband och värmande kamin i vardagsrummet. Lugnt och trivsamt område, utan genomfartstrafik, med närhet till bl.a. golfbana, affär, bussar och Skidstavallens motionsspår. Välkomna på visning!

  • Plus
Uttervägen 9, Olsbacka, Gävle kommun

Uttervägen 9

Villa
Olsbacka, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

4 350 000 kr

83 m²

4 rum

981 m² tomt

Det här huset har hela 164 kvm levnadsyta och är inte bara nästintill totalrenoverat utan också extra fint och smakfullt renoverat. Dessutom beläget på en friköpt tomt och ett utsökt läge med trädgård mot sydväst och grönområde. Huset har renoverats 2020-2021 och förutom all interiör så är all VVS med radiatorer och all el ny i huset. Exteriört har huset nya fönster och nytt tak på boningshus och garage. Huset är i ett plan med källare och har en boyta på 83 kvm fördelat på 3 rok. Det inredda källarplanet har tre mysiga rum och ett badrum som upplevs som en boyta. I entréplanet finns ett snyggt modernt HTH-kök med bl.a. Siemens köksmaskiner och en bänkskiva i kvartskomposit. Vidare så har vi vardagsrummet med en braskamin och med utgång till altanen med ett större soldäck och utomhusspa. Två sovrum med förvaring och ett badrum. I källarplanet har vi utöver dom tre rummen och badrummet en tvättstuga och ett större och ett mindre förråd. Området är känt för att vara barnvänligt och huset ligger vid en lugn gata med gångavstånd till skola, dagis, affär och lekplatser. Vidbyggt och isolerat dubbelgarage. Utomhusspa. Fjärrvärme. Braskamin e.t.c.

  • Uteplats
Domarringen 81, Bomhus, Gävle kommun

Domarringen 81

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

1 950 000 kr

130 m²

5 rum

208 m² tomt

Trevligt och renoverat hus med två plan ovan mark och med en insynsskyddad mysig innergård mot södersol. Boytan är totalt 130 kvm fördelade på 5-6 rok. I entréplanet finns ett nyare kök, tvättstuga, nyare badrum, ett sovrum och ett vardagsrum med utgång till uteplats in mot gården. I det övre planet finns tre sovrum, ett allrum samt ett nyare badrum. Bl.a. nya Mockfjärdsfönster monterade i hela huset 2015. Fjärrvärme. Här på Domarringen bor du med en barnvänlig omgivning utan trafik och med flera lekplatser i området. Gångavstånd till förskola, skola, busshållplats, affär och skidbacke. Fina cykelvägar till stan.

  • Plus
Hagavägen 54A, Hamrångefjärden, Gävle kommun

Hagavägen 54A

Tomt
Hamrångefjärden, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

220 000 kr

1 865 m² tomt

Här ges en möjlighet att förvärva en attraktiv tomt i populära Hagaområdet i Hamrångefjärden. Tomten är på cirka 2.000 kvm och ligger vackert beläget vid öppna landskap. Det finns förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus och garage. Säljaren kommer att utföra och bekosta en kommande avstyckning. Cirka 500 meter till ån med möjlighet till båtplats.

Visar alla 7