Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Carl Boman

Carl Boman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prilyckegatan 75, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Prilyckegatan 75

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 191 kr/mån
23 775 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3a med en balkong som erbjuder möjlighet till möblering. Lägenheten har ett fräscht kök, låga avgifter och genomgående fina ytskikt som ger en trivsam atmosfär. Belägen centralt i Kärra, i ett lugnt och barnvänligt område, erbjuder den närhet till service, skolor och vacker natur. Med utmärkta kommunikationer, inklusive X2 Express, tar du dig till centrala stan på endast 15 minuter. Detta är en perfekt plats för dig som söker både bekvämlighet och en harmonisk livsstil.

  • Balkong
Toleredsgatan 9C, Slättadamm- C  Hisingen, Göteborgs kommun

Toleredsgatan 9C

Lägenhet
Slättadamm- C Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 100 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 837 kr/mån
31 111 kr/m²

Välkommen till denna trevliga genomgångstrea på Toleredsgatan 9C. Lägenheten har genomgått en noggrann renovering och är nu ett exempel på god omsorg, där badrum, kök och golv är i utmärkt skick. Väggarna är smakfullt målade och nya lister och strömbrytare bidrar till en fräsch känsla. Bostaden är ljus och luftig med en smart planlösning och fönster i två väderstreck. Balkongen erbjuder en trevlig utsikt mot gården, och köket är välutrustat med gott om förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet, komplett med badkar, och den praktiska gäst-wc:n är unika för treor på Toleredsgatan inom denna förening. Sovrummen är smart placerade, var och en med tillräckligt med utrymme, och ett av sovrummen har en närliggande klädkammare. Läget är fördelaktigt med närhet till naturområden som Slätta damm och Hisingsparken samt till social service och goda kommunikationer. Kontakta mäklaren för ytterligare information – detta är en chans att bo i en renoverad bostad med omsorg om detaljerna.

  • Balkong
Karlatornet, Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlatornet, Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
7 995 000 kr
102 m²
4 rum
vån 33/73
6 434 kr/mån
78 382 kr/m²

Ta chansen att bosätta er på 33:e våningen med en makalös utsikt över vackra Göteborg! Denna extraordinära centralt belägna 4-rummare på 102 kvm utstrålar oöverträffad lyx och exklusivitet. Optimalt planerad och belägen i ett hörnläge, välkomnar den er med imponerande fönsterpartier från golv till tak, vilket skapar en spektakulär ljusflöde och ger er känslan av att sväva över staden. Materialvalen är av absolut högsta kvalitet och bidrar till en känsla av raffinerad elegans. Det stilfulla HTH-köket är utrustat med de senaste integrerade vitvarorna och utgör hjärtat av hemmet. Den genomgående vitlaserade ekparketten med golvvärme ger en underbar känsla av komfort och lyx i hela bostaden. De två lyxiga badrummen är en fristad för avkoppling med sina högkvalitativa ytor och exklusiva detaljer. Karlatornet, Nordens högsta byggnad med sina 245 meter och 73 våningar, erbjuder en unik livsstil där moderna och genomtänkta planlösningar möter en hisnande utsikt över staden. Ni kommer att bo i hjärtat av en ny och pulserande stadsdel med förstklassiga restauranger, eleganta caféer, exklusiv biograf och avkopplande spa - allt inom samma imponerande byggnad! Förutom det förstklassiga boendet inkluderas medlemskap i en exklusiv bilpool samt fiberanslutning för TV och bredband i månadsavgiften. På 69:e våningen väntar Karlatornets skybar, en omisskännlig symbol för den exceptionella livsstil som Karlatornet erbjuder. Med restaurang, lounge och utsiktsplats blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för både boende och besökare. Denna enastående lägenhet i Karlatornet erbjuder en unik möjlighet att leva på den absoluta toppen av Göteborg med enastående utsikt över både hav och land. Den är inflyttningsklar nu och väntar bara på att bli ert nya drömhem!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Karlatornet, Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlatornet, Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
3 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 39/73
3 827 kr/mån
79 900 kr/m²

Ta chansen att bosätta er på 39:e våningen med en makalös utsikt över vackra Göteborg! Denna extraordinära centralt belägna lägenhet på 50 kvm utstrålar oöverträffad lyx och exklusivitet. Optimalt planerad och belägen i ett hörnläge, välkomnar den er med imponerande fönsterpartier från golv till tak, vilket skapar en spektakulär ljusflöde och ger er känslan av att sväva över staden. Materialvalen är av absolut högsta kvalitet och bidrar till en känsla av raffinerad elegans. Det stilfulla HTH-köket är utrustat med de senaste integrerade vitvarorna och utgör hjärtat av hemmet. Den genomgående vitlaserade ekparketten med golvvärme ger en underbar känsla av komfort och lyx i hela bostaden. De två lyxiga badrummen är en fristad för avkoppling med sina högkvalitativa ytor och exklusiva detaljer. Karlatornet, Nordens högsta byggnad med sina 245 meter och 73 våningar, erbjuder en unik livsstil där moderna och genomtänkta planlösningar möter en hisnande utsikt över staden. Ni kommer att bo i hjärtat av en ny och pulserande stadsdel med förstklassiga restauranger, eleganta caféer, exklusiv biograf och avkopplande spa - allt inom samma imponerande byggnad! Förutom det förstklassiga boendet inkluderas medlemskap i en exklusiv bilpool samt fiberanslutning för TV och bredband i månadsavgiften. På 69:e våningen väntar Karlatornets skybar, en omisskännlig symbol för den exceptionella livsstil som Karlatornet erbjuder. Med restaurang, lounge och utsiktsplats blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för både boende och besökare. Denna enastående lägenhet i Karlatornet erbjuder en unik möjlighet att leva på den absoluta toppen av Göteborg med enastående utsikt över både hav och land. Den är inflyttningsklar nu och väntar bara på att bli ert nya drömhem!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Astris gata 78, Eriksbergsplatån, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Astris gata 78

Lägenhet
Eriksbergsplatån, Göteborgs kommun
3 395 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/4
3 352 kr/mån
51 439 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsbacken 28

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
4 250 000 kr
68 m²
3 rum
vån 5/23
4 941 kr/mån
62 500 kr/m²

Välkommen till din nya drömbostad på Eriksberg - en exklusiv 3:a på våning 5 i en nyproducerad fastighet, där varje detalj är noga utvald för att erbjuda en komfortabel och modern livsstil. Lägenhetens Höjdpunkter: -Kök från Marbodal: Det moderna köket, levererat av Marbodal, kombinerar stil med funktionalitet och erbjuder en elegant plats för kulinariska äventyr. Högkvalitativa material och innovativa lösningar ger en köksmiljö utöver det vanliga. -Diskmaskin & Tvätt samt Torktumlare: En bekymmersfri vardag med bekvämligheter som diskmaskin och praktisk tvätt och torktumlare. Här är det enkelt att sköta vardagssysslorna utan krångel. -Helkaklat Badrum med Golvvärme & Spotlights: Badrummet är en oas av lyx och avkoppling med helkaklade ytor, golvvärme och spotlights som skapar en behaglig atmosfär. Här är varje detalj noga genomtänkt för att skapa en spa-liknande känsla. -Balkong: Njut av lugna stunder och frisk luft på balkongen med ett fördelaktigt norrläge, perfekt för att undvika direkt solljus och hålla en behaglig temperatur. -Terrasser med Utsikt över Göteborg: Tillgång till flera stora terrasser där du kan avnjuta imponerande utsikter över hela Göteborg. En unik möjlighet att förlänga ditt boendeutrymme och njuta av panoramavyer. -Co-Workingytor och Övernattningslägenhet: Få tillgång till gratis Co-Workingytor och möjligheten att boka en övernattningslägenhet i närheten för extra bekvämlighet. -Bilpool i Garaget: Ett smart och hållbart alternativ med tillgång till bilpool i garaget. Använd bilen när du behöver utan bekymmer om underhåll eller parkering. -Perfekt Placering nära Kommunikationer och Eriksbergs Strandpromenad: Bo centralt med närhet till buss och färja, samt Eriksbergs berömda strandpromenad och köpcentrum. Inflyttningsklart Sommaren 2024 - Kontakta mäklaren nu! Denna exklusiva 3:a erbjuder en livsstil utöver det vanliga med högklassiga materialval, praktiska bekvämligheter och en fantastisk plats på populära Eriksberg. Kontakta oss för att boka en visning och låt oss visa dig varför detta kommer bli ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Rambergsvägen 28, Lundby, Göteborgs kommun

Gamla Rambergsvägen 28

Lägenhet
Lundby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/5
2 109 kr/mån
62 714 kr/m²

BRF Gamla Ramberget På Gamla Rambergsvägen 28 byggs smarta bostäder i Göteborgs mest dynamiska område I bästa solläge vid Rambergets södra sida, med utsikt mot Lindholmen och Masthugget på andra sidan älven. Här bor du i smarta, moderna och kostnadseffektiva lägenheter i Göteborgs mest dynamiska område. Perfekt för till exempel studenter, unga par eller folk i tech-branschen som vill ha ett attraktivt boende. En ny dynamisk stadsdel Området runt Gamla Rambergsvägen är i snabb förändring och under de närmaste åren kommer en ny dynamisk stadsdel med kaféer, restauranger och modernt urbant liv växa fram här. Redan nu är Lindholmen Göteborgs mest expansiva område och inom kort kommer det att vara dubbelt så många människor som jobbar, bor och roar sig här. Bästa läget I BRF Ramberget bor du i Sveriges mest energiska tech-miljö, med Lindholmens framtidsföretag, högskolor, innovationscentrum och Volvos Campus Lundby alldeles i närheten. Du kan ta cykeln till Eriksbergs boardwalk på 5 minuter och i Keillers park kan du både träna på utegym och fixa barbecue. Om du inte cyklar eller går har du nära till buss och snabbfärja som tar dig överallt i staden. Väljer du bil är det nära till Lundbyleden. Moderna bostäder BRF Ramberget kommer att bestå av 34 st ytsmarta lägenheter. Planlösning, design och material i lägenheterna speglar den moderna attityd som präglar hela projektet. Lägenheterna är välisolerade med kvalitetskök, parkett och helkaklade badrum med kombimaskin för tvätt och tork. Ett tips – ta med en espresso upp till den gemensamma takterrassen och koppla av medan tvätten går! Flexibilitet i ägande och användande Det är enkelt att äga och använda lägenheterna i föreningen då reglerna för andrahandsuthyrning är generösa. Alla lägenheter har digitala lås, vilket ligger i linje med den nya tidens delningsekonomi. Ung och kreativ fastighetsutvecklare BRF Gamla Ramberget utvecklas av Calere Fastighets AB - ett ungt, kreativt fastighetsutvecklingsbolag med målet att skapa smarta, hållbara och innovativa lösningar i Göteborgsregionen.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Londongatan 56, Bräcke, Göteborgs kommun

Londongatan 56

Lägenhet
Bräcke, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 495 000 kr
64 m²
2 rum
4 368 kr/mån
38 984 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvårumslägenhet med kök och en generös inglasad balkong. Boendet är beläget i ett fridfullt område med närhet till den vackra Färjenäsparken, skolor och förskolor. Med endast några minuters promenad når du Eriksberg, där du har tillgång till matbutiker, servicebutiker och restauranger. Här erbjuds en harmonisk tillvaro med närhet till natur och bekvämligheter. Dessutom är kommunikationerna utmärkta, och du tar dig smidigt in till centrala stan på endast 10 minuter. Det här boendet erbjuder en perfekt balans mellan lugn och närhet till stadens puls.

  • Balkong
Plockerotegatan 277, Backatorp - Hisings Backa, Göteborgs kommun
Plockerotegatan 277, Backatorp - Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Plockerotegatan 277, Backatorp - Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Plockerotegatan 277

Lägenhet
Backatorp - Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 295 000 kr
80,8 m²
3 rum
vån 1/2
5 448 kr/mån
28 403 kr/m²

Välkommen till ett modernt och fint boende med stor potential för dig som söker något utöver det vanliga. Bostaden erbjuder generösa ytor som skapar en ljus och luftig atmosfär. Genomgående ljusa väggar och fint golv i hela bostaden. Inte nog med det har du också hela två uteplatser som bara måste upplevas på plats.

  • Premium
  • Uteplats
Fryxellsgatan 18B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Fryxellsgatan 18B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 895 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/2
3 270 kr/mån
38 673 kr/m²

Välkommen två trappor upp till denna ljusa och stilrena lägenhet i centrala Hisingen med låg avgift. Lägenheten bjuder på genomgående ljusa ytskikt med fräscht badrum, charmigt kök och fina golv. Till bostaden hör både ett källar- och vindsförråd. Ni bor med närhet till mycket goda kommunikationer som tar er vidare till Göteborgs centrum på bara några minuter. Varmt välkommen på visning!

Lillekärr södra 200, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lillekärr södra 200

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 750 000 kr
90,5 m²
4 rum
vån 2/5
6 791 kr/mån
30 387 kr/m²

Här har du en av Kärras kanske bäst renoverade bostäder! Välkommen till denna stilrena och moderna genomgångsfyra på Lillekärr Södra 200 där du kommer finna det mycket lätt att trivas! Bostaden präglas av enhetliga och moderna materialval, ljusa ytskikt, härligt ljusinsläpp och fri utsikt från balkongen i söderläge. Från bostaden har du nära till Kärra Centrum med sitt stora serviceutbud och busshållplats med kommunikationer som tar dig till Nordstan på ca 20 minuter. Trevlig Riksbyggen-förening där bredband ingår och med tillgång till bl.a. bastu. Bekvämt avstånd till Kärra Centrum med ICA, skola, simhall m.m. Med buss tar du dig till centrala Göteborg på cirka 20 minuter utan byte.

  • Balkong
  • Hiss
Rundbäcksgatan 1, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rundbäcksgatan 1

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 3/8
2 481 kr/mån
51 818 kr/m²

Välkommen till Rundbäcksvägen 1 och denna väldisponerade etta i omtyckta Kvillebäcken! Här erbjuds en modern bostad präglad av härligt ljusinsläpp, stilrena materialval, öppen och social planlösning samt sovalkov som enkelt kan avgränsas från allrummet om så önskas. Du bor i ett bra läge på våning 3 av 6 och du har en låg avgift samt en balkong i söderläge. Mycket goda kommunikationer till så väl Centralstationen, Avenyn samt Handelshögskolan och Göteborgs universitet. På cykelavstånd har du Keillers Park och Ramberget samt Hisingsparken och Göta älv.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 12