Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Övre Hallegatan 54, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Mån 2 okt kl 17:00
Övre Hallegatan 54, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Övre Hallegatan 54, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Övre Hallegatan 54

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
3 250 000 kr
68 m²
3 rum
vån 5/5
4 986 kr/mån
47 794 kr/m²

Detta hem från 2015-2016 representerar det bästa av modern bostadsarkitektur. Med sin stora södervända terrass, pulpetformade tak och genomtänkta design, erbjuder det sina ägare en oas av komfort och skönhet mitt i stadens hjärta. Det är en plats att kalla hemma och en plats att skapa minnen som skulle varaktiga i många år framöver. Året var 2015 när den moderna lägenheten började ta form ovanpå en redan existerande byggnad. Byggprocessen sträckte sig över det följande året, och resultatet blev en elegant bostad som skulle komma att bli ett eftertraktat hem för många. Denna lägenhet är något alldeles extra med sin söderläge som erbjuder generösa mängder av naturligt solljus. Men det mest imponerande med detta hem är utan tvekan den enorma terrassen som sträckte sig längs med hela lägenhetens kortsida och är den perfekta platsen att koppla av på efter en lång arbetsdag eller att bjuda in vänner och familj för trevliga kvällar utomhus. Taket på denna lägenhet har en unik och iögonfallande design - ett pulpetformat tak som ger bostaden en modern och stilfull touch. Detta tak är inte bara estetiskt tilltalande utan har också en praktisk funktion genom att ge extra takhöjd i vardagsrummet och sovrummen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Heidenstams gata 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Ons 27 sep kl 17:00
Heidenstams gata 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Heidenstams gata 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Heidenstams gata 9

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/8
4 055 kr/mån
21 583 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem på Heidenstams gata 9! Denna lägenhet är en fantastisk 2 rok på 60 kvadratmeter som just nu står tom och redo att flytta in i. Med sin balkong och sina generösa fönsterpartier som vetter mot sydväst kan du se fram emot ljusa dagar och underbara solnedgångar. Lägenheten är en del av Brf Blå Staden, en stor välskött Riksbyggenförening, och har en reparationsfond på drygt 6 000 kr. Denna bostad har allt du behöver för att skapa ditt drömhem. Om du är intresserad av att se mer av denna fantastiska lägenhet, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare på telefonnummer 070-964 27 40. Missa inte chansen att få kalla denna bostad ditt nya hem! **Varmt välkommen på förhandsvisning nu på söndag kl. 16:00!**

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Heidenstams gata 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Tor 28 sep kl 17:15
Heidenstams gata 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Heidenstams gata 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Heidenstams gata 11

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 340 000 kr
60 m²
2 rum
vån 6/8
4 211 kr/mån
22 333 kr/m²

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** Välkommen till en rymlig och välplanerad tvåa på våningsplan 6 av 8 på Heidenstams gata 11 – det absolut bästa läget i Blå Staden! Nu väntar denna fina lägenhet på nästa ägare att ta över stafettpinnen. Denna fina tvåa känns betydligt större tack vare den suveräna planlösningen. Redan vid första ögonkastet när du öppnar entrédörren slås du av utsikten och bostadens härliga rymd. Den delvis öppna planlösningen och det vackra golvet knyter ihop hela bostaden och skapar en härlig harmoni. Balkongen i västerläge vetter mot den lummiga igrönområde och bjuder på många soltimmar. Bostaden erbjuder ett stilrent kök med stora arbetsytor och ett trevligt badrum med möjlighet för egen tvättavdelning. Utöver ett tidstypisk boende är läget väldigt attraktivt, alldeles intill stora naturområden med möjlighet till strövtåg och löprundor i skog och mark. Med goda busskommunikationer och cykelvägar in till centrala Göteborg bor du här riktigt bekvämt med ca 20 minuter till Göteborgs centrum. För längre pendling har du E6:an ett stenkast bort. Bilen ställer du på någon av föreningens många parkerings- och garageplatser. Kulturutbud och service finns vid expanderade Selma Lagerlöfs Torg, och inte långt härifrån ligger Bäckebol köpcentrum med stort utbud av butiker och affärer. Den omtyckta föreningen är mycket välskött och lågt belånad. Till föreningens gemensamhetsutrymmen hör en fräsch tvättstuga, eget gym, festlokal, bastu, cykelförråd, biljardrum, övernattningslägenheter m.m. Här finns också en stor och trevlig innergård med parkkänsla, inklusive lekpark, tennisbana och grillplatser. OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sandrevelsvägen 83, Skogome, Göteborgs kommun
 • Sön 1 okt kl 11:00

Sandrevelsvägen 83

Radhus
Skogome, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
4 200 000 kr
98 m²
4 rum
234,6 m² tomt

Ett modernt välskött hem redo för ny familj erbjuds på Sandrevelsvägen 83 Skogome. Här bor du bra - renoverade badrum, 3 sovrum, modernt kök i anslutning till uterum och altan med kvällsol - allt som behövs för en bekymmersfri vardag. Nära till både skola, natur och kommunikationer. Garage till bilen ingår i samfälligheten!

 • Plus
Monsungatan 34, Eriksberg, Göteborgs kommun

Monsungatan 34

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 300 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 2/7
2 738 kr/mån
62 162 kr/m²

Välkomna till denna kvadratsmarta 1 1/2 ! Bostaden har fin planlösning med öppen yta mellan vardagsrum och kök. Stor härlig balkong . Sovalkoven är rymligt och det finns plats för dubbelsäng samt finns en hel garderobsvägg. Hallen har en garderobsvägg med praktiska förvaringsmöjligheter. På kort avstånd har du Eriksbergs kajpromenad och den glittrande älven med hela dess utbud. Detta är en bostad som är fantastiskt bra planerad. Varmt välkoma att boka in er på visning!

 • Hiss
Björkdungen 5, Backadalen - Hisings Backa, Göteborgs kommun

Björkdungen 5

Villa
Backadalen - Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
4 695 000 kr
122 + 2 m²
4 rum
355 m² tomt

Ett drömboende för den som gillar lugn och ro. Ett parhus i toppskick med möjlighet till tre sovrum och två badrum. Uteplats i både öster- och västerläge. Beläget i ett barnvänligt område och gränsar till grönområden och skog. Trappa in i skogen. Samtidigt som du enkelt tar dig in till jobbet i centrala Göteborg. Med bussen tar det 27 min. till Brunnsparken och med bil 14 min.

 • Uteplats
Cederflychts Gata 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Cederflychts Gata 9

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 595 000 kr
66,1 m²
2 rum
vån 4/5
4 948 kr/mån
24 130 kr/m²

Ta hissen upp till denna renoverade tvåa på våning fyra av fem. Här kan du njuta av den inglasade balkongen med västligt läge och magisk utsikt. Både kök, vardagsrum och sovrum är rymliga och hallen ger dig goda förvaringsmöjligheter. Köket är nyrenoverat med fina materialval, kaklade väggar och bänkskiva i granit samt med stort ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna och det höga läget. Alla vitvaror är nyinköpta och går i modern stil. Dessutom ska balkongen inom kort byggas ut av föreningen. Det ligger nytt parkettgolv i hela lägenheten och alla väggar är nymålade/nytapetserade. Kaklat badrum med tvättmaskin, lyx i vardagen! I hallen finns en stor garderobslänga med spegeldörrar och precis intill lägenheten finns det egna förrådet. Här är det bara att flytta in! Bostaden tillhör den trevliga och välskötta föreningen HSB Brf Bäckebol som anordnar ett flertal aktiviteter för sina medlemmar. I föreningen finns bl.a. träningslokal med bastu, hobbyrum och två övernattningslägenheter. Från bostaden är det goda kommunikationer då bussen går alldeles i närheten av huset. Ett par hundrameter bort ligger Selma Lagerlöfs torg med matbutiker, fiskhuset och mysiga restauranger. Välkommen att boka in dig till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sophie Elkans gata 16A, null, Göteborgs kommun

Sophie Elkans gata 16A

Radhus
Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
4 200 000 kr
94 + 10 m²
4 rum
341,1 m² tomt

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING **När du stiger in genom dörren till detta parhus, omsluts du omedelbart av en känsla av hemtrevnad och komfort. Huset ligger nästan gömt längst in på en återvändsgata, där det bjuder på en fridfull atmosfär bortom stadens buller och stress. Baksidan av huset är riktad mot söder, vilket innebär att du får njuta av generösa mängder naturligt solljus som strömmar in genom fönstren och fyller ditt hem med ljus. Det är en plats där morgonsolen väcker dig och kvällssolen följer med dig i trädgården när du avnjuter en kopp kaffe eller en middag med familj och vänner. Bäst av allt är att baksidan gränsar till en naturskog, vilket ger dig en grönskande vy och total avsaknad av insyn. Höstkylan blir en dröm att bemästra i det välisolerade uterummet. Oavsett om det är högblanka löv i höstens färger eller det första snötäcket som täcker marken, kan du sitta där och förlänga utomhussäsongen. Det är en plats för avkoppling, läsning och samvaro, och den är tillgänglig året runt. Köket, hjärtat av detta hem, är en oas för den som älskar matlagning. Det har nyligen renoverats, och 2022 års nya design och moderna apparater gör matlagningen till en fröjd. Öppen planlösning skapar en naturlig flöde mellan matlagning och umgänge, vilket gör det enkelt att hålla samtal i gång medan du förbereder måltider. Fasadens nyligen målade yta ger huset en fräsch och välkomnande exteriör. Det är som om huset strålar av stolthet över sin omsorgsfulla ägare. Trädgården, lika välhållen som huset, erbjuder ett grönt paradis för lek och vila. I detta parhus finner du tre sovrum, alla utformade för att vara en fristad för avkoppling och sömn. De utstrålar en personlig charm som ger en känsla av tillhörighet och lugn. Sammanfattningsvis är detta parhus ett mysigt familjehem i toppskick. Det är en plats där minnen skapas, där solen alltid lyser in, och där naturen på baksidan erbjuder en grön och insynsskyddad oas. Det är inte bara ett hus; det är ett hem där du kan trivas och leva ditt bästa liv.

Jöns Rundbäcks plats 3 , Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Jöns Rundbäcks plats 3

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 6/6
3 720 kr/mån
52 544 kr/m²

Ytterst välplanerad tvåa högst upp i huset. En bostad som erbjuder genomgående fina ytskikt och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Utöver detta finner du två balkonger, båda i insynsskyddat läge och den stora balkongen är inglasad. Hög standard med spotlights i hall och badrum. Närområdet har mycket att erbjuda med bl.a. saluhall, restauranger och affärer. Vill du ändå ta dig in till centrala Göteborg tar det cirka 5-6 minuter med buss och spårvagn.

 • Balkong
 • Hiss
Bratteråsgatan 30A, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 30A

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 550 000 kr
32 m²
1 rum
vån 7/13
3 001 kr/mån
79 688 kr/m²

11 kvm inglasad balkong - Nyproduktion - Optimalt planerad - Klädkammare - Brf Guldkornet Nu har du chansen att bli ägare till denna optimala etta i hjärtat av Eriksberg. Brf Guldkornet är belägen på höjden av det anrika kvarnområdet. På våning 7 nås denna bostad. Här har kvadratmetrarna utnyttjats till fullo där du har en yteffektiv hall med rymlig klädkammare och helkaklat badrum med kombimaskin. Vidare in i bostaden nås det välplanerade köket i vinkel samt allrum med sovalkov. Bostadens höjdpunkt är den stora inglasade balkongen på 11 kvm med sydvästligt läge och vy över innergården, älven och ända bort till Bockkranen. Här får du ett modernt och bekymmersfritt boende då allt är helt nytt. I området finns allt du kan tänkas behöva, restauranger, butiker, promenadstråk längs med älven och goda kommunikationer via buss och färja. En fantastisk miljö att bo och leva i. Välkommen hem, till ditt egna lilla guldkorn! Bostaden är Svanenmärkt, vilket gör att du kan ansöka om grönt bolån på många banker.

 • Balkong
 • Hiss
Glöstorps Röseväg 10, Tuve, Göteborgs kommun
 • Idag kl 17:30

Glöstorps Röseväg 10

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
3 795 000 kr
96 m²
3 rum
vån 6/6
6 096 kr/mån
39 531 kr/m²

Vi är stolta över att kunna erbjuda denna fantastiska bostad, som ligger högst upp i huset och erbjuder en imponerande utsikt från samtliga fönster. Förutom den sagolika utsikten kan du njuta av en rymlig balkong, varav en del är inglasad för extra komfort. Bostaden är både smakfull och exklusiv, vilket inkluderar ljusa ytskikt och vacker ekparkett, vilket gör den till en riktig pärla. Om du inte har behov av tre sovrum finns möjlighet att ta ner en vägg och skapa ett ännu större vardagsrum. Detta är verkligen en underbar bostad som måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess skönhet och potential. Ta chansen att bo högst upp i detta hus med hisnande utsikt och en balkong som ger extra charm till ditt nya hem

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Önskevädersgatan 31, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Önskevädersgatan 31

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 195 000 kr
60,3 m²
2 rum
vån 1/7
4 533 kr/mån
19 818 kr/m²

Trevlig 2-rummare på Önskevädersgatan 31! En av de största i området med hela 60.3 kvm. Ljus och praktisk med gott om förvaring, modernt kök och balkong. En bekväm boendelösning i ett populärt område. Välkommen att utforska den!

 • Balkong
 • Hiss
Lillekärr Södra 166, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr Södra 166

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/4
4 242 kr/mån
24 113 kr/m²

Välkommen till Lillekärr Södra 166, här erbjuds en rymlig och ljus genomgångstvåa med stilrent kök, stor balkong på hela 11 kvm med solchanser, samt gott om förvaringsmöjligheter. Här bor du nära till Kärra centrum med sitt stora serviceutbud, skola och förskola och bara ett par minuters promenad bort når du bussen, X2, som tar dig till Centralstationen på 18 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Solventilsgatan 7, vån 3 av 5, Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Solventilsgatan 7, vån 3 av 5

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 595 000 kr
52 + 13,7 m²
2 rum
vån 3/5
3 394 kr/mån
49 904 kr/m²

Från en stilfull entré på Solventilsgatan 7 kliver du rakt in i denna generösa bostad som erbjuder tidstypiska moderna detaljer. Ett boende utöver det vanliga om 52 kvm plus den inglasade balkongen på ca 13,74 kvm (biarea) som förlänger de sociala kvadratmetrarna och sträcker sig nästan utmed hela bostadens framsida. Här ges chans att njuta av härliga somrar såväl som vintertimmar med värmevågor. Generösa och atmosfäriska ytor med öppen planlösning och en vy mot innergården. Stilrent kontrasterat kök med kvalitativ maskinpark i direkt anslutning till vardagsrummet. Den väldisponerade planlösningen gör allrummet till en naturlig plats att samlas på och öppnar upp för tillställningar och middagar. Här har design, finess och lust fått ta plats. Här var omtanke självklart, men också nytanke. Redan vid första ögonkastet när du öppnar entrédörren slås du av den fantastiska utsikten in till bostadens härliga rymd med sin välbetänkta planlösning och vackra golv som knyter hela bostaden till en varm oas på våningsplan 3 av 5. Fenomenalt läge (stenkast från stadens city kärna) med goda kommunikationsmöjligheter, alldeles intill stora naturområden med möjlighet till strövtåg och löprundor i skog och mark. För den som tycker om fysiska aktiviteter finns flera gym i närheten, lundbybadet med både inomhus- och utomhus bassänger, padelanläggningar och bouldering. Gångavstånd till stort utbud av cafeer, restauranger, Saluhall, matbutiker och köpcentrum. Jubileumsparken som både innehåller aktiviteter som minigolf, bastu året runt, ny utomhusbassäng som förväntas bli klar i sommar 2023, segling samt en stor nybyggd lekplats. Utbyggnad av Backaplan och ett nytt köpcentrum där visionen är att bli en del av Stor Göteborg. I närområdet byggs nordens högsta torn (Karaltornet) och i Eriksberg bygger Göteborgs Stad, park- och naturförvaltningen, ut med Färjenäsparkens södra del ända ner till området längst vattnet. OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lilla Mosstuvevägen 6, Tuve, Göteborgs kommun

Lilla Mosstuvevägen 6

Radhus
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
5 695 000 kr
138 m²
5 rum
160 m² tomt

Modernt radhus i Tuve med låga driftkostader, barnvänliga omgivningar ett stenkast från Tuve Torg. 5 rum och kök där du lätt får plats med 4 sovrum. Kök i öppen planlösning med vardagsrum samt utgång till altan i soliga söder. Laddplats till bil precis vid entrén dessutom extra parkering i carport. Här flyttar man in och kommer till ro - välkomna på visning!

Ögontröstgatan 1C , Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Ögontröstgatan 1C , Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Ögontröstgatan 1C , Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Ögontröstgatan 1C

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 163 kr/mån
44 135 kr/m²

Söker du efter ett fantastiskt boende? Då har du kommit helt rätt! För nu har du en unik möjlighet att förvärva denna nyrenoverade pärla som alla drömmer om - Ögontröstgatan 1C. Här får du ett centralt drömboende totalrenoverat 2023 in i minsta detalj, från vacker marmor på golven till fina stuckaturer i taken. Lägenheten är en rymlig genomgångstvåa på 52 kvm belägen på våning 2 av 3 i huset. Bostadens läge är oslagbart med närhet till både natursköna områden och centrala Göteborg. Ge inte upp chansen till ditt drömboende! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Bokskogsbacken 70, Backadalen - Hisings Backa, Göteborgs kommun

Bokskogsbacken 70

Radhus
Backadalen - Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
4 995 000 kr
122 m²
4 rum
289,9 m² tomt

I lugna kvarter hittar vi Bokskogsbacken - ett barnvänligt område där husen ligger fria från insyn, du har uteplats på både fram och baksida. Här får du solig läge även kvällstid och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där köket stoltserar med bänkskiva i tålig kompositsten från Silestone, mässingskran och en spisfläkt i taket. Slimmat, stilrent och läckert. Vi bjuder in till ett modernt hem där du har allt du kan önska - privata uteplatser, spabad, pergola och en känsla av att bo bland trädtopparna. Dessutom kan du ladda din elbil i carporten som lätt rymmer två normalstora bilar.

Sankt Olofsgatan 56, Tolered, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Sankt Olofsgatan 56, Tolered, Göteborgs kommun, bild 2
Sankt Olofsgatan 56, Tolered, Göteborgs kommun, bild 3

Sankt Olofsgatan 56

Villa
Tolered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
4 250 000 kr
98 + 53 m²
4 rum
780,5 m² tomt

Välkomna till centrala Hisingens kanske charmigaste hus byggt 1936. Nylagt tak 2023 renoverad trappa och balkong i övrigt behövs modernisering där du med varsamhand kan återskapa denna 30-tals villa till ett mysigt HEM till familjen. Välkomna med intresseanmälan!

 • Premium
Önskevädersgatan 15, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Önskevädersgatan 15

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 595 000 kr
70,4 m²
3 rum
vån 2/3
5 125 kr/mån
22 656 kr/m²

Fantastisk möjlighet att få bo i denna rymliga 3-rumslägenhet på 70,4 kvm på önskevädersgatan 15. En praktiskt planlösning med två rymliga sovrum med mycket förvaring samt ett kök med många och stora skåp där strålar solen in på morgonen. På eftermiddagen kan du ta din kopp kaffe på balkongen dit solen nu flyttat sig. Härifrån ser du också spårvagnen. Från lägenheten är det gångavstånd till förskola, skola, bibliotek, vårdcentral och affärer. Välkomna på Visning!

 • Plus
 • Balkong
Karlavagnsgatan 1, Atmosfär vån 13, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlavagnsgatan 1, Atmosfär vån 13

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
5 845 000 kr
73 m²
3 rum
vån 13/17
4 640 kr/mån
80 068 kr/m²

Magisk Göta Älv vy på v 13 av 17 våningar upp mot himlen, sträcker sig Atmosfär. Vilande på en trygg grund, krönt med utsikt över den nya stadsdelen. Högt men inte högst i Karlastaden, en lagspelare snarare än en solitär. Med fasad i glaserad grön keramik och detaljer i brons. Lågmält elegant i nutid och framtid. Bli bland dem första att flytta in i nyproducerade Brf Atmosfär med tillträde den 7:e November och en vy som fångar alla året dagar. Högt upp i huskroppen bjuds ni på en strålande fri utsikt över hamninloppet från de stora fönsterpartierna samt balkongen i perfekt syd-västerläge. OBS: Det finns endast 4 lägenheter med 73 meters boarea med balkong och utsikt mot vattnet Göta älv. De ligger på våningarna 11-14. Lägenheten om hela 73 kvm är ljus och luftig med en generös takhöjd om hela 2,70 samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Inredningen i bostaden är väl genomtänkt. Det stilrena köket kommer från Marbodal och har bland annat rostfria vitvaror, varmluftsugn och induktionshäll. I badrummet kommer badrumsmöblerna från INR och här finns spotlights i taket. Takhöjden i största delen av bostaden är ovanligt generös. Genomgående parkett förstärker den sköna känslan av nybyggt, här har man uppgraderad tillvalen från bas till premium (extra kostnad). Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredband. Klicka in på: www.tosito.se/atmosfar för mer info om projektet. Se under fliken Dokument: Bofaktablad, Situationsplan och Materialbeskrivning. Bo i Göteborgs nya stadsdel, Karlastaden/Karlatornet som blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lindholmen som är ett av Sveriges mest expansiva områden erbjuder ett älvnära boende med lagom puls. Här hittar du stort utbud av restauranger och Street food market hittar du på lördagar. Från Lindholmspiren tar man gratisfärja över till Stenpiren och buss till city tar ca 10 min. I närområdet bygger Göteborgs Stad, park- och naturförvaltningen, ut med Färjenäsparkens södra del ända ner till området längst vattnet. Den stora gräsmattan ska bli en plats för evenemang nära vattnet med en inbjudande strandpromenad med sittplatser längst vattnet bland annat. Besök gärna hemsida: https://eriksberggoteborg.se/nyfiken-pa-nasta-etapp-av-farjenasparken/ Preliminärt tillträde 2023-11-07.. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om köp. OBS: Intresseanmälan behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Övre Hallegatan 28, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Övre Hallegatan 28

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 695 000 kr
27,6 m²
1 rum
vån 4/4
2 752 kr/mån
61 413 kr/m²

Välkommen till Övre Hallegatan 28 och denna välplanerade etta högst upp i huset på våning 4 av 4, fritt från insyn. Bostaden erbjuder öppen planlösning, härligt ljusinsläpp från de generösa fönsterpartierna, stambytt badrum och inglasad balkong med trevlig utsikt ut över villor och grönska. Hela bostaden har nyligen målats om och köksluckorna har renoverats. En välskött förening där både fönsterbyte och stambyte är utfört. I avgiften ingår en garageplats, skulle du inte vara i behov av p-plats så kan den hyras ut. En annan stor fördel är att bredband ingår i avgiften. I föreningen finns faciliteter att hyra/tillgå, såsom samlingslokal, gästlägenhet, nyrenoverat gym, hobbyrum och boulebana. Här bor du i ett lugnt och centralt område med närhet till all tänkbar service. Runt knuten finns Rambergets grönskande natur, fina promenadstråk och vidsträckt utsikt över hela Göteborg. Sätter du dig på spårvagnen är du vid Brunnsparken på 8 minuter. Ska du ta sig fram med bil är det aldrig långt till de stora lederna, väljer man att åka kommunalt erbjuder knutpunkterna Hjalmar Brantingplatsen, Vågmästareplatsen samt Wieselgrensplatsen mycket goda kommunikationer. Ett bekvämt boende med gångavstånd till affärer och service samt cykelavstånd till city. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Norra Fjädermolnsgatan 27, Länsmansgården, Göteborgs kommun
 • Sön 1 okt kl 12:00
Norra Fjädermolnsgatan 27, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Fjädermolnsgatan 27, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Fjädermolnsgatan 27

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/7
4 048 kr/mån
39 569 kr/m²

Fantastisk tvåa på våning 4 av 7 i eftertraktade Norra Fjädermolnsgatan! Med imponerande 58 kvadratmeter erbjuder denna bostad rikligt med utrymme. Den har en ljus och öppen planlösning, ett elegant utformat badrum, praktiska inbyggda garderober och en solig inglasad balkong som kommer att förgylla din vardag. Perfekt för såväl avkoppling som arbete. Beläget nära alla bekvämligheter – här finner du ditt drömboende!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bällsrogatan 1, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bällsrogatan 1, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bällsrogatan 1, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bällsrogatan 1

Villa
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
5 500 000 kr
122 m²
4 rum
700 m² tomt

Äntligen har vi nöjet att erbjuda ett enplanshus i Backa. Förutom de 122 kvm har du stort garage med förråd samt en carport och gott om parkeringsmöjlighet. Huset erbjuder tre bra sovrum, badrum separat WC, tvättstuga och härligt stora mingelvänliga ytor i kök och vardagsrum. Uteplats under tak i söderläge och lättskött trädgårdstomt. Viss handikappsanpassning är gjord. Välkomna att boka visning!

 • Premium
Övre hallegatan 46, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Övre hallegatan 46, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Övre hallegatan 46, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Övre hallegatan 46

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
5 785 kr/mån
33 272 kr/m²

Äntligen en fin trea till salu med hiss, garageplats och inglasad balkong i söderläge. Ett lugnt och barnvänliga område. Stamrenoverat badrum och inglasad balkong. På Övre hallegatan 46 har man tillgång till garaget via källaren samt en välutrustad tvättstuga. Bra kommunikationer och med Wieselgrensplatsen och Backaplan in på hörnet ligger detta område i nära anslutning till det mesta.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ostindiefararen 5, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Sön 1 okt kl 13:00
Ostindiefararen 5, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ostindiefararen 5, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ostindiefararen 5

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
6 995 000 kr
115 m²
4 rum
vån 7/8
6 145 kr/mån
60 826 kr/m²

Unikt tillfälle vid Eriksbergsdockans småbåtshamn och Ostindiefararen 5! Välkommen till denna fantastiska lägenhet som erbjuder den perfekta kombinationen av utrymme och social gemenskap. Här finner du en välskött och genomtänkt bostad med två härliga balkonger som ger den perfekta harmonin mellan inomhus- och utomhusliv. Planlösningen är exemplarisk med generösa sociala ytor och tre sovrum, vilket skapar ett hem med gott om utrymme och nära till samvaro med familj och vänner. Dessutom finns potential att anpassa ytan efter just dina behov, vilket ger dig möjlighet att förverkliga din drömbostad. Njut av ett exklusivt kök från Marbodal med högkvalitativa materialval och en praktisk köksö. Lägenhetens två fullutrustade badrum är bekväma och stilfulla, vilket gör vardagen till en fröjd. Läget är oslagbart med närhet till Eriksbergsdockans småbåtshamn, där du kan njuta av caféernas och restaurangernas utbud. För båtälskaren finns möjlighet att hyra båtplatser via Grefab, vilket ger en direkt väg ut till Göteborgs skärgård med härliga soliga dagar och badutflykter. Bara 500 meter bort ligger den charmiga och historiska Färjenäsparken, en grön oas med Göteborgs största lekplats, grillplatser, idrottsanläggningar, löparslingor och utomhusgym. Dessutom finns flera gym i området för den som vill träna inomhus. Kommunikationerna är utmärkta med alternativ som båt, buss och bil, vilket tar dig till centrum på endast cirka 15 minuter. Tveka inte att ta chansen att skapa ditt drömhem vid Ostindiefararen 5. Den här bostaden har allt du behöver och möjligheterna är oändliga för att anpassa den precis som du vill ha den. Varmt välkommen till ditt framtida paradis!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 71