Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Catharina Pölder

Catharina Pölder

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Monsungatan 61, Eriksberg, Göteborgs kommun

Monsungatan 61

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
3 500 000 kr
61,6 m²
2 rum
vån 4/14
4 924 kr/mån
56 818 kr/m²

På Monsungatan 61 erbjuds nu en stilfull tvåa med härlig utsikt över hamninloppet. Här väntar avkoppling med sociala ytor, inglasad balkong och ett välplanerat kök. Från er nya adress bor ni ett stenkast från vattnet med kaféer, restauranger och Älvsnabben in till city. Detta sköna boende erbjuder ytterligare bekvämlighet då ni har tillgång till en spa-anläggning i samma hus. Högst upp dvs på taket finns bastu, spa och en väldigt fin miljö för maximal avkoppling. Föreningen tillhandahåller även en gemensamhetslokal samt gästlägenhet. Varmgarage för bekvämlighet i vardagen. Det mysiga närområdet lockar med vackra promenadstråk längs hamnen. När helgen närmar sig kan ni njuta av den salta luften med en uppfriskande löprunda eller strosa omkring och blicka ut över vattnet. Här bor ni i en kulturhistoriskt intressant omgivning med Eriksbergsdockan som den självklara mittpunkten. Ta därför chansen och bli en del av framtiden i denna genuina miljö, där Göteborgs skärgård och det oändliga havet ligger om hörnet. Från er nya adress nås Eriksbergs färjeläge på bara några minuter till fots. Det finns också flera busslinjer som ni kan välja för att ta er in till city. Därmed kan ni snabbt och smidigt kombinera shopping och restaurangbesök med en lugn tillvaro på hemmaplan. Men även Eriksberg låter sig upptäckas. Testa gärna de trevliga kaféerna och restaurangerna som ni har inom gångavstånd.

  • Hiss
Lindholmsallén 57 , Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lindholmsallén 57

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
2 650 000 kr
61 m²
2 rum
4 326 kr/mån
43 443 kr/m²

Nu kan vi äntligen presentera denna ljusa och yteffektiv 2:a om 61 kvm. En mycket genomtänkt lägenhet med genomgående stilrena materialval, väldisponerade ytor, generös fönstersättning och en stor och härlig inglasad uteplats med många soltimmar. En välskött förening som erbjuder både två gästrum och tillgång till relaxavdelning med bastu. Här bor du med närhet till både city och kajpromenaden. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Hiss
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Tor 4 apr kl 08:00

Götaverksgatan 20

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
2 265 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/16
2 344 kr/mån
64 714 kr/m²

Här på fantastiska Lindholmen finner vi denna välplanerade etta. Bostaden har stilrena och kvalitativa materialval med kök och badrum i mörkare nyans för att uppnå en kontrast mot det övriga ljusa. Expansivt område nära Karlatornet och hela dess utbud av nya bostäder. Välkommen att bli den lyckliga som flyttar in i denna fina lägenhet!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3