Mäklare Labinot Aruqaj

Labinot Aruqaj

Om mig

Labinot har flera års erfarenhet som fastighetsmäklare på en av världens tuffaste marknad, Dubai i United Arab Emirates. Hans passion för yrket, affärer och möte med nya människor, kan han som få, konsten av att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad affär så väl för säljare som för köpare. Här är omtanke självklart men också nytanke. Labinot är uppvuxen i sjöstaden Mariestad och har en civilekonomexamen från handelshögskolan vid Karlstads Business School.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Götaverksgatan 20, vån 11 av 16, Lindholmen, Göteborgs kommun

Götaverksgatan 20, vån 11 av 16

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
3 875 000 kr
62 m²
2 rum
vån 11/16
3 755 kr/mån
62 500 kr/m²

Denna enastående bostad på våning 11 av 16 erbjuder en imponerande utsikt över Göta älv som få andra kan matcha. Här kan du uppleva en känsla av frihet och rymd som tar andan ur dig, med naturen som en evigt skiftande målning utanför dina fönster, välkommen till Götaverksgatan 20. Köket (Marbodal) och vardagsrummet smälter samman i en harmonisk öppen planlösning. Det är som att varje dag är en ny möjlighet att njuta av det generösa utrymmet och den flexibilitet som det erbjuder. Det genomgående ljusa parkettgolvet och de ljusa väggarna skapar en känsla av klarhet och värme i hela bostaden. Ljuset flödar in och fyller varje vrå med en positiv energi. Månadsavgiften för denna bostad är fördelaktigt lägre än genomsnittet i föreningen, vilket gör det till en ekonomisk gynnsam investering. Här kan du leva livet utan onödiga bekymmer om din månatliga budget. Denna bostad känns som en del av vattnet, med utsikt och närhet som ger en avkopplande känsla. Detta är en bostad som erbjuder mer än bara komfort. den erbjuder en livsstil. Med en imponerande utsikt över Göta älv, en välplanerad öppen planlösning och en känsla av lugn och harmoni, är detta hemmet där drömmar blir verklighet. Välkommen till en plats där du kan skapa minnen, uppleva äventyr och njuta av varje ögonblick i en omgivning som inspirerar och berikar ditt liv. Lindholmen som är ett av Sveriges mest expansiva områden erbjuder ett älvnära boende med lagom puls. Här hittar du stort utbud av restauranger och Street food market hittar du på lördagar. Framtida planer inkluderar Karlastaden med bland annat Karlatornet. Från Lindholmspiren tar man gratisfärja över till Stenpiren och buss till city tar ca 10 min. Föreningen har två bokningsbara elbilar och även elcyklar i källaren. I Eriksberg bygger Göteborgs Stad, park- och naturförvaltningen, ut med Färjenäsparkens södra del ända ner till området längst vattnet. OBS! Intresseanmälan behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Sägengatan 65, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 65

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 915 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
4 862 kr/mån
28 162 kr/m²

Unna dig det bästa i livet med denna fantastiska 3-rumslägenhet som har förvandlats från en ursprunglig 2 rum och kök till en modern pärla. Detta är en unik möjlighet att äga en bostad som verkligen sticker ut från mängden. Det nyligen renoverade köket är inte bara en plats att laga mat, det är ett konstverk i sig med sitt ljusa och moderna utseende. Den öppna planlösningen skapar en naturlig samlingspunkt där vänner och familj kan samlas. Här finns gott om plats att umgås, skapa minnen och dela glädjen över varje ögonblick. Det stambytta badrummet är en annan av de många höjdpunkterna i denna bostad. Det är fräscht, modernt och klart att användas. Du behöver inte oroa dig för några renoveringsprojekt - allt har redan gjorts för dig. När du kommer in i denna ljusa och luftiga bostad kommer du omedelbart att märka det genomgående parkettgolvet som ger en tidlös elegans. Här finns en känsla av rymd och komfort som inte kan skrivas med ord, den måste upplevas. OBS: P-plats ingår i avgiften samt bredband. Integritet är nyckelordet här - ingen insyn till bostaden gör att du kan njuta av din personliga fristad i fred och ro. Detta är din chans att äga ett hem som ger dig den trygghet och komfort du förtjänar. Det här är inte bara en bostad, det är en livsstil. Beläget i ett område med allt du behöver inom bekvämt räckhåll, från skolor och affärsutbudet på Selma Lagerlöfs torg till smidiga kollektivtrafikalternativ. Här kan du leva ditt bästa liv varje dag. OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkomna! (En bostad som måste upplevas på plats).

 • Balkong
Bäckebolslyckan 2, Backadalen - Hisings Backa, Göteborgs kommun

Bäckebolslyckan 2

Lägenhet
Backadalen - Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 675 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 038 kr/mån
24 453 kr/m²

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** Välkommen till denna charmiga 3-rumslägenhet som tidigare var en 2 rok och kök på våningsplan 2 av 2,. Lägenheten är omgjord med omsorg och erbjuder nu ett rymligt och öppet boende. Köket är nyligen renoverat och är ljust och modernt med en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär. Denna oas är dessutom nyligen totalrenoverad från golv till tak, topp till tå. Här fick design, finess och lust ta plats, här var omtanke självklart men också nytanke i de materialval som användes. Redan vid första ögonkastet när du öppnar entrédörren slås du av den fantastiska utsikt in till bostadens härliga rymd med sin välbetänkta planlösning och vackra golv som knyter bostaden till en alldeles harmoni. Utöver ett helt nytt, exklusivt och mycket stilfullt boende är läget väldigt attraktivt, alldeles intill stora naturområden med möjlighet till strövtåg och löprundor i skog och mark. Föreningen är mycket välskött och ordningsam. Till föreningens gemensamhetsutrymmen hör förutom den trevliga innergården en fräsch tvättstuga, torkrum, grovtvättstuga, bastu, boulebana, motionsrum och vävkammare samt miljöhus för avfall. Till alla lägenheter hör ett källarförråd, bortsett från de lägenheter som har ett hobbyrum. Välkommen till en bostad med stora kvaliteter, elegant totalrenoverad och med balkong i härligt läge i lugna Bäckebolslyckan 2 - mindre än kvarten ifrån hjärtat/city Göteborg. OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkomna! (En bostad som måste upplevas på plats).

 • Balkong
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlavagnsgatan 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/17
3 533 kr/mån
57 900 kr/m²

17 våningar upp mot himlen, sträcker sig Atmosfär. Vilande på en trygg grund, krönt med utsikt över den nya stadsdelen. Högt men inte högst i Karlastaden, en lagspelare snarare än en solitär. Med fasad i glaserad grön keramik och detaljer i brons. Lågmält elegant i nutid och framtid. Bli bland dem första att flytta in i nyproducerade Brf Atmosfär med tillträde den 7:e November. På en bekväm våningsplan i huskroppen 3 av 17. Lägenheten om hela 50 kvm är ljus och luftig med en generös takhöjd om hela 2,70 samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Inredningen i bostaden är väl genomtänkt. Det stilrena köket kommer från Marbodal och har bland annat rostfria vitvaror, varmluftsugn och induktionshäll. I badrummet kommer badrumsmöblerna från INR och här finns spotlights i taket. Takhöjden i största delen av bostaden är ovanligt generös. Genomgående parkett förstärker den sköna känslan av nybyggt, här har man uppgraderad tillvalen från bas till premium (extra kostnad). Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredband. Klicka in på: www.tosito.se/atmosfar för mer info om projektet. Se under fliken Dokument: Bofaktablad, Situationsplan och Materialbeskrivning. Bo i Göteborgs nya stadsdel, Karlastaden/Karlatornet som blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lindholmen som är ett av Sveriges mest expansiva områden erbjuder ett älvnära boende med lagom puls. Här hittar du stort utbud av restauranger och Street food market hittar du på lördagar. Från Lindholmspiren tar man gratisfärja över till Stenpiren och buss till city tar ca 10 min. I närområdet bygger Göteborgs Stad, park- och naturförvaltningen, ut med Färjenäsparkens södra del ända ner till området längst vattnet. Den stora gräsmattan ska bli en plats för evenemang nära vattnet med en inbjudande strandpromenad med sittplatser längst vattnet bland annat. Besök gärna hemsida: https://eriksberggoteborg.se/nyfiken-pa-nasta-etapp-av-farjenasparken/ Preliminärt tillträde 2023-11-07.. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om köp. OBS: Intresseanmälan behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Heidenstams gata 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 8 okt kl 13:15
Heidenstams gata 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Heidenstams gata 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Heidenstams gata 11

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 340 000 kr
60 m²
2 rum
vån 6/8
4 211 kr/mån
22 333 kr/m²

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** Välkommen till en rymlig och välplanerad tvåa på våningsplan 6 av 8 på Heidenstams gata 11 – det absolut bästa läget i Blå Staden! Nu väntar denna fina lägenhet på nästa ägare att ta över stafettpinnen. Denna fina tvåa känns betydligt större tack vare den suveräna planlösningen. Redan vid första ögonkastet när du öppnar entrédörren slås du av utsikten och bostadens härliga rymd. Den delvis öppna planlösningen och det vackra golvet knyter ihop hela bostaden och skapar en härlig harmoni. Balkongen i västerläge vetter mot den lummiga igrönområde och bjuder på många soltimmar. Bostaden erbjuder ett stilrent kök med stora arbetsytor och ett trevligt badrum med möjlighet för egen tvättavdelning. Utöver ett tidstypisk boende är läget väldigt attraktivt, alldeles intill stora naturområden med möjlighet till strövtåg och löprundor i skog och mark. Med goda busskommunikationer och cykelvägar in till centrala Göteborg bor du här riktigt bekvämt med ca 20 minuter till Göteborgs centrum. För längre pendling har du E6:an ett stenkast bort. Bilen ställer du på någon av föreningens många parkerings- och garageplatser. Kulturutbud och service finns vid expanderade Selma Lagerlöfs Torg, och inte långt härifrån ligger Bäckebol köpcentrum med stort utbud av butiker och affärer. Den omtyckta föreningen är mycket välskött och lågt belånad. Till föreningens gemensamhetsutrymmen hör en fräsch tvättstuga, eget gym, festlokal, bastu, cykelförråd, biljardrum, övernattningslägenheter m.m. Här finns också en stor och trevlig innergård med parkkänsla, inklusive lekpark, tennisbana och grillplatser. OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Solventilsgatan 7, vån 3 av 5, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
 • Tor 5 okt kl 17:15

Solventilsgatan 7, vån 3 av 5

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 595 000 kr
52 + 13,7 m²
2 rum
vån 3/5
3 394 kr/mån
49 904 kr/m²

Från en stilfull entré på Solventilsgatan 7 kliver du rakt in i denna generösa bostad som erbjuder tidstypiska moderna detaljer. Ett boende utöver det vanliga om 52 kvm plus den inglasade balkongen på ca 13,74 kvm (biarea) som förlänger de sociala kvadratmetrarna och sträcker sig nästan utmed hela bostadens framsida. Här ges chans att njuta av härliga somrar såväl som vintertimmar med värmevågor. Generösa och atmosfäriska ytor med öppen planlösning och en vy mot innergården. Stilrent kontrasterat kök med kvalitativ maskinpark i direkt anslutning till vardagsrummet. Den väldisponerade planlösningen gör allrummet till en naturlig plats att samlas på och öppnar upp för tillställningar och middagar. Här har design, finess och lust fått ta plats. Här var omtanke självklart, men också nytanke. Redan vid första ögonkastet när du öppnar entrédörren slås du av den fantastiska utsikten in till bostadens härliga rymd med sin välbetänkta planlösning och vackra golv som knyter hela bostaden till en varm oas på våningsplan 3 av 5. Fenomenalt läge (stenkast från stadens city kärna) med goda kommunikationsmöjligheter, alldeles intill stora naturområden med möjlighet till strövtåg och löprundor i skog och mark. För den som tycker om fysiska aktiviteter finns flera gym i närheten, lundbybadet med både inomhus- och utomhus bassänger, padelanläggningar och bouldering. Gångavstånd till stort utbud av cafeer, restauranger, Saluhall, matbutiker och köpcentrum. Jubileumsparken som både innehåller aktiviteter som minigolf, bastu året runt, ny utomhusbassäng som förväntas bli klar i sommar 2023, segling samt en stor nybyggd lekplats. Utbyggnad av Backaplan och ett nytt köpcentrum där visionen är att bli en del av Stor Göteborg. I närområdet byggs nordens högsta torn (Karaltornet) och i Eriksberg bygger Göteborgs Stad, park- och naturförvaltningen, ut med Färjenäsparkens södra del ända ner till området längst vattnet. OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Karlavagnsgatan 1, Atmosfär vån 13, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlavagnsgatan 1, Atmosfär vån 13

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
5 845 000 kr
73 m²
3 rum
vån 13/17
4 640 kr/mån
80 068 kr/m²

Magisk Göta Älv vy på v 13 av 17 våningar upp mot himlen, sträcker sig Atmosfär. Vilande på en trygg grund, krönt med utsikt över den nya stadsdelen. Högt men inte högst i Karlastaden, en lagspelare snarare än en solitär. Med fasad i glaserad grön keramik och detaljer i brons. Lågmält elegant i nutid och framtid. Bli bland dem första att flytta in i nyproducerade Brf Atmosfär med tillträde den 7:e November och en vy som fångar alla året dagar. Högt upp i huskroppen bjuds ni på en strålande fri utsikt över hamninloppet från de stora fönsterpartierna samt balkongen i perfekt syd-västerläge. OBS: Det finns endast 4 lägenheter med 73 meters boarea med balkong och utsikt mot vattnet Göta älv. De ligger på våningarna 11-14. Lägenheten om hela 73 kvm är ljus och luftig med en generös takhöjd om hela 2,70 samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Inredningen i bostaden är väl genomtänkt. Det stilrena köket kommer från Marbodal och har bland annat rostfria vitvaror, varmluftsugn och induktionshäll. I badrummet kommer badrumsmöblerna från INR och här finns spotlights i taket. Takhöjden i största delen av bostaden är ovanligt generös. Genomgående parkett förstärker den sköna känslan av nybyggt, här har man uppgraderad tillvalen från bas till premium (extra kostnad). Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredband. Klicka in på: www.tosito.se/atmosfar för mer info om projektet. Se under fliken Dokument: Bofaktablad, Situationsplan och Materialbeskrivning. Bo i Göteborgs nya stadsdel, Karlastaden/Karlatornet som blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lindholmen som är ett av Sveriges mest expansiva områden erbjuder ett älvnära boende med lagom puls. Här hittar du stort utbud av restauranger och Street food market hittar du på lördagar. Från Lindholmspiren tar man gratisfärja över till Stenpiren och buss till city tar ca 10 min. I närområdet bygger Göteborgs Stad, park- och naturförvaltningen, ut med Färjenäsparkens södra del ända ner till området längst vattnet. Den stora gräsmattan ska bli en plats för evenemang nära vattnet med en inbjudande strandpromenad med sittplatser längst vattnet bland annat. Besök gärna hemsida: https://eriksberggoteborg.se/nyfiken-pa-nasta-etapp-av-farjenasparken/ Preliminärt tillträde 2023-11-07.. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om köp. OBS: Intresseanmälan behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Sagogången 52, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning
Sagogången 52, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sagogången 52, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sagogången 52

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 175 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 450 kr/mån
25 145 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
Önskevädersgatan 29, Biskopsgården, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Önskevädersgatan 29

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 650 000 kr
68,7 m²
3 rum
vån 3/3
4 927 kr/mån
24 017 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Gösta Berlings Gata 10, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Gösta Berlings Gata 10

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 095 000 kr
74,3 m²
3 rum
vån 3/3
5 306 kr/mån
28 197 kr/m²

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** En bostad i världsklass där interiören går helt i elegant stil där gränsen mellan ute och inne suddas ut, denna stora och härlig genomgångstrean på våningsplan 3 av 3 erbjuder härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna vilket ger en underbar luftig känsla och med två väderstreck som följer solen från morgon till kväll. Här kan du sitta och njuta av goda sommar tider eller bara vila ögonen med utsikt över grönskan och så långt ögat kan nå. Inomhus är stämningen varm och avslappnad och planlösningen är praktisk liksom färgvalen. Vita och ljusa färger dominerar såväl väggar som tak, vilket gör det enkelt för dig att välja färger och mönster på textil och möbler. Den delvis öppna planlösningen ger en optimal golvyta och skapar en mycket social och trivsam atmosfär, vilket du omedelbart upplever då du kliver innanför huvudentrédörren genom vacker parkettgolv och god ljuskälla. Förutom att man skapat ett vackert hem, med magnifika sällskapsytor och otroligt mysig atmosfär så har man även lyckats få en funktionell, bekväm och avslappnande miljö för både barn och vuxna. "Här känns inte låten med Grönwalls, här vill jag bo långt frånvarande". OBS: Till lägenheten finns ett rymligt källarförråd samt så ingår P-plats i avgiften. Föreningen är mycket välskött och ordningsam. Till föreningens gemensamhetsutrymmen hör förutom den trevliga innergården en fräsch tvättstuga, bastu, hobbyrum samt övernattningslägenheter med mycket mer. Hem till Gösta Berlings gata 10 - mindre än kvarten ifrån hjärtat/city Göteborg med närhet till Selma Lagerlöfs torg. OBS! ** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** Hjärtligt välkommen! (En bostad som måste upplevas på plats).

 • Plus
 • Balkong
Karlatornet, Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlatornet, Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
4 815 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 6/73
5 191 kr/mån
63 775 kr/m²

Välkommen hem till våningsplan 6 av 73, här erbjuds en välplanerad trea med enastående läge mot sydväst och en vy som fångar alla årets 365 dagar mot Göta älv i det berömda Karlatornet - Nordens högsta hus. Bostaden är omsorgsfullt designad av några av världens främsta arkitekter där allt är genomtänkt i minsta detalj, här finner du bland annat fönster från golv till tak, genomgående golvvärme, smarta lösningar i köket (från HTH, utrustat med integrerade maskiner och hållbara material), walk-in closets, master sovrum med balkong i västerläge och ny teknik som förhöjer känslan. OBS: Enastående läge (vy emot Göta älv) + Balkong (se planskiss), våning 6 av 73. Anmäl ditt intresse, så kontaktar ansvarig fastighetsmäklare dig om ditt nya bostadsköp. Se flik dokument & länkar: Material och Inredning för våningsplan 5-37. NOTE: Outstanding location, view towards the Göta älv + Balcony (see floor plan). Register your interest, and the real estate agent will contact you as reg to your new purchase. See tab documents and links: Materials and Interior for floor 5-37. Här bor du med tillgång till ett unikt serviceutbud från hotellet i samma byggnad - beställ room service direkt hem till lägenheten, boka städning eller ta hissen ner till hotellets gym, spa och restaurang. Till lägenheten hör två gymkort. Här har du även medlemskap i bilpool, kylrum på entréplan för exempelvis hemkörning av matkassar, bio-/aktivitetsrum samt lobby med reception. På våning 69 kommer det även ligga en skybar med utsiktsplats som kommer vara tillgänglig för alla att besöka. Direkt nedanför väntar folkvimlet bland butiker, caféer och restauranger i det framtida Karlastaden, Göteborgs nya stadsdel. I månadsavgiften ingår värme, medlemskap i bilpool, utvändig fönstertvätt, tillgång till gemensamma faciliteter samt gym i hotellet. Tillgång till hotellservice och spa erbjuds mot tilläggskostnad. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lindholmen som är ett av Sveriges mest expansiva områden erbjuder ett älvnära boende med lagom puls. Här hittar du stort utbud av restauranger och Street food market hittar du på lördagar. Från Lindholmspiren tar man gratisfärja över till Stenpiren och buss till city tar ca 10 min. I närområdet bygger Göteborgs Stad, park- och naturförvaltningen, ut med Färjenäsparkens södra del ända ner till området längst vattnet. Den stora gräsmattan ska bli en plats för evenemang nära vattnet med en inbjudande strandpromenad med sittplatser längst vattnet bland annat. Besök gärna hemsida: https://eriksberggoteborg.se/nyfiken-pa-nasta-etapp-av-farjenasparken/ Preliminärt tillträde hösten 2023 (AUG/SEP). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om köp.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Madängsgatan 7B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Sön 8 okt kl 10:15

Madängsgatan 7B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 795 000 kr
39 m²
1.5 rum
3 795 kr/mån
46 026 kr/m²

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** Nu har du chansen att förvärva en bostad/bokal (bokal: är en boendeform som kombinerar bostad och lokal) på Madängsgatan 7B, en modern byggnad som färdigställdes 2018 och som ritats av arkitekter för att skapa en attraktiv gårdsmiljö för de boende. Ytorna är levande med olika nivåskillnader för att skapa en trevlig atmosfär och präglas av naturmaterial. Compact living om 39 yteffektiva och väldisponerade kvadratmeter på nedersta plan med en generös takhöjd som ger härlig rymd till bostaden, allt detta i bästa utförande med storslagna fönsterpartier och en trevlig vy som fångar alla årets dagar emot omgivningen. Optimalt disponerad bostad med yteffektiva lösningar för ett trivsamt och funktionellt boende. Vita och ljusa färger dominerar såväl väggar som tak, vilket gör det enkelt för dig att förändra med möbler och textiler. Stilrent och nyrenoverad kök, väl tilltaget badrum med spotlights och goda förvaringsmöjligheter ger ett praktiskt boende i toppklass. Välkomnande hall med god avhängningsyta samt plats för ytterligare förvaring i garderoberna. Vy över den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Via hallen tar man sig vidare till bostadens stilrena kök med välplanerade och genomtänkta förvaring i både skåp och lådor. Köket är välplanerat med gott om arbetsyta. Luckor i vitt med rostfria handtag. Köket är fullt utrustat med kombinerad kyl/frys, häll, ugn, fläkt, mikrovågsugn och en integrerad diskmaskin. Ett lätt möblerat allrum som rymmer både säng, soffgrupp och matplats. Ett badrum som fyller både funktion och avkoppling. Helkaklat badrum i sober färgsättning. Badrummet består av spegelskåp, tvättställ med kommod, dusch med vikbara duschväggar, wc, arbetsbänk med överhängt förvaringsskåp och en kombinerad tvätt-och torktumlare. Fantastiskt läge alldeles med närhet till vatten, centrum och bland annat till Ramberget. Med en kort promenad nås Eriksbergskajen och gemytliga Sannegårdshamnen. Dessutom har du Eriksbergs köpcentrum på bekvämt promenadavstånd där matbutiker, apotek och service finns att tillgå. Med närhet till Lindholmen där byggs en av nordens högsta torn, Karlatornet och karlastaden med en internationell puls och expansiva planer, en city within the city. OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Litteraturgatan 208, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Litteraturgatan 208

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 365 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 280 kr/mån
43 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13