Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lisa Johansson

Lisa Johansson

Om mig

Sedan 2014 har jag arbetat som mäklare och att få hjälpa mina kunder med kanske deras livs största affär. Jag gillar den stora variationen av vad arbetet innebär och den dagliga kontakten med människor samt att alltid ge de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning för alla parter. Jag har under alla år fokuserat på Hisingen där jag även bor. Tveka inte att höra av er till mig oavsett om ni ska köpa, sälja, har en fråga eller fundering. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trollhasselgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 14:00
Trollhasselgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Trollhasselgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Trollhasselgatan 6

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
3 395 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/6
5 112 kr/mån
40 417 kr/m²

Varmt välkomna till Trollhasselgatan 6 och denna rymliga trerummare på hela 84 kvm! Här erbjuds en modern och smakfull 3:a som har både uteplats mot innergården samt balkong i söderläge. Stort kök med generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter, köket ligger både öppet men lite avskillt mot vardagsrummet. Härligt genomgångsläge vilket ger fönster i motsatta väderstreck som bidrar till såväl fint ljusinsläpp och goda vädringsmöjligheter. Utöver detta erbjuds två välplanerade sovrum, badrum med tvättavdelning, gäst-wc samt rymlig klädkammare i anslutning till hallen. Genomgående parkettgolv och vita väggar vilket gör det enkelt att inreda utefter smak och tycke. Högst upp i huset ligger föreningens gemensamma lokal. Här finns kök, wc och härliga ytor för att umgås både inomhus, i ett orangeri och utomhus på takterrassen. Här erbjuds ett bekymmersfritt boende med ett otroligt centralt läge med närhet till goda kommunikationer, naturområden, matbutiker, träningsanläggningar, Volvo, Lindholmen och mycket annat. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Norra Fjädermolnsgatan 41, Länsmansgården, Göteborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00
Norra Fjädermolnsgatan 41, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Fjädermolnsgatan 41, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Fjädermolnsgatan 41

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
3 150 000 kr
94,3 m²
4 rum
vån 5/5
6 613 kr/mån
33 404 kr/m²

Byggår 2021 - Gavelläge - Inglasad balkong - Påkostade tillval - Våning 5 av 5 Varmt välkommen till Norra Fjädermolnsgatan 41 och denna påkostade fyra högst upp i huset som dessutom har ett av föreningens bästa lägen. Hissen tar er upp till denna fantastiska fyra som har ett generöst ljusinsläpp tack vare gavelläget som ger fönster i tre olika väderstreck. Bostaden har genomgående påkostade och smakfulla materialval som gör denna bostad till något utöver det vanliga. Köket har planerats noggrant med genomtänkta materialval och smart placering av den maskinella utrustningen, såsom ugn och mikrovågsugn i högskåp samt köksö vilket särskiljer sig från grundutförandet. Stora luftiga ytor mellan kök och vardagsrum, inglasad balkong med fritt och öppet läge samt tre sovrum. Utöver detta erbjuds ett helkaklat badrum med tvättavdelning, walk-in closet samt en gäst-wc. Ett bekymmersfritt boende med närhet till naturområden, perfekt för familjen! Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Rosenapelgatan 31, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 14:30

Rosenapelgatan 31

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 935 000 kr
29,5 + 10,5 m²
1 rum
3 014 kr/mån
65 593 kr/m²

Juridisk person kan köpa - Takhöjd på 4,4 meter - Studiolägenhet med centralt läge - Kvällssol Nu har du möjligheten att bli ny ägare till denna studiolägenhet på Rosenapelgatan 31. Här kan både du som privatperson eller företagare köpa vilket skapar oändliga möjligheter. Från den egna entrén från gatan når du denna studiolägenhet med en takhöjd på hela 4,4 meter. På entréplan finns kök med integrerade maskiner vilket skapar ett stilrent och minimalistiskt intryck och bakom köksdelen finns inbyggd förvaring och det helkaklade badrummet som har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Moderna och tidlösa materialval med råa betongväggar som möter den obehandlade furuväggen och de svarta detaljerna såsom lamprampen som sitter i taket skapar tillsammans ett fantastiskt rum. Trappan tar dig upp till loftet där säng och skrivbord ryms utan problem. Vid den egna entrén till bostaden finns en liten uteplats med sittbänk som erbjuder härlig eftermiddags-och kvällssol. Belägen i ett nyproducerat område endast 10 minuter från centrala Göteborg. I föreningen finns ett orangeri som går att hyra högst upp i huset, miljörum samt innergård. Denna studiolägenhet passar perfekt för dig som vill bedriva din verksamhet i en ny och fräsch miljö. Kombinera kontor, galleri, ateljé, skrädderi, yogastudio, eller programmering med övernattningslägenhet. Dessa bostäder i markplan kan förvärvas av juridisk person. Kontakta mäklaren för mer information kring denna bostad!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lillekärr Södra 200, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr Södra 200

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 450 000 kr
88 m²
4 rum
6 516 kr/mån
27 841 kr/m²

Välkommen till Lillekärr Södra i populära Hisings Kärra. En stor och luftig gavelfyra med ljust och rymligt vardagsrum med utgång till den egna uteplatsen i bästa söderläge där solen lyser nästintill hela dagen. Gavelläget gör det mer privat och ostört, häckarna ramar in uteplatsen på ett trevligt sätt. Utöver detta så finns ett nyrenoverat kök med hög kvalité och smakfulla materialval, stort utrymme för matplats, tre sovrum, rymligt badrum (stambyte planeras att ske 2023-2024) samt ett fd badrum som nu används som förråd. En välplanerad fyra med radhuskänsla i populära Hisings Kärra. Ett tryggt område med ett flertal skolor och förskolor i närheten. Här bor du med all tänkbar service i närområdet som exempelvis matbutiker, restauranger, sporthallar och bibliotek. I närområdet finns även utmärkta kommunikationer samt grönområden. Allt du kan tänkas behöva finns på bekvämt avstånd och från Kärra nås både Göteborg och Kungälv på ca 20 minuter och Bäckebol köpcentrum nås på mindre än 10 minuter. Perfekt för såväl barnfamiljen och för den som flyttar från hus men fortsatt vill ha kvar huskänslan. Varmt välkommen och upplev denna bostad på plats!

  • Uteplats
  • Hiss
Sägengatan 7, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 7

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 400 000 kr
118,6 m²
5 rum
vån 1/3
7 940 kr/mån
20 236 kr/m²

* Kontakta mäklaren för privat visning! * Nu finns äntligen en 5-rummare ute till försäljning på Sägengatan! En perfekt bostad till familjen. En trappa upp nås denna rymliga 5:a på 118,6 kvm. Denna bostad erbjuder ett modernt kök med gott om förvaring och plats för matbord, balkong med härligt västerläge och rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matplats. De fyra sovrummen ligger i separata delar av bostaden vilket gör det mer privat och ostört. Bostaden erbjuder även två stambytta badrum samt klädkammare och inbyggda garderober. Här bor du i en välskött HSB-förening med trivsamma innergårdar och ett lugnt läge i området. I föreningen finns bland annat gästlägenhet som du kan hyra, snickarbod, gemensamma tvättstugor och mycket mer. Ett expansivt område bara ett stenkast från Selma Lagerlöfts torg som genomgått en stor ombyggnation de senaste åren med många nya bostäder, matbutiker, caféer och restauranger. I närområdet finns flertalet förskolor och skolor. Välkommen!

  • Balkong
Kamomillvägen 40, Hildedal, Göteborgs kommun

Kamomillvägen 40

Lägenhet
Hildedal, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 495 000 kr
77 m²
2.5 rum
7 307 kr/mån
32 403 kr/m²

Stor 2:a på 77 kvm - Parkering ingår - Fantastisk uteplats med västerläge - Populärt område - I avgiften ingår värme, vatten, parkeringsplats och kabel-tv (grundutbud) Välkommen till Kamomillvägen 40 och denna trivsamma tvåa på hela 77 kvm. Här finns stora generösa och lättmöblerade ytor som tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar en härlig rymlig och luftig känsla. Från vardagsrummet når du den fantastiska uteplatsen, en stor träbelagd altan med plats för både loungedel, grill, matplats och växter. Vetter åt väster vilket gör att du kan njuta av solen från tidig lunch fram till sen kväll, här finns en elektrisk markis. Utöver detta har denna bostad en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum med klädkammare och badrum med tvättavdelning. I bostaden finns också förrådet som skapar goda förvaringsmöjligheter men kan också byggas om till en härlig walk-in closet om det önskas. Hildedal är ett populärt och mysigt område som är omtyckt av många, såväl yngre, barnfamiljer och äldre. Här får du den perfekta blandningen av en lugn hemmamiljö med naturen runt knuten samtidigt som du får tillgängligheten till kommunikationer, butiker och träningsanläggningar. Hisingsparken som är ett av Göteborgs största parkområde nås med en kort promenad, där har du tillgång till motionsspår, små stigar, utsiktsplatser, härlig natur och grillplatser. Närmsta busshållplats heter Björnsonsgatan och ligger några få minuter från bostaden, härifrån kan du ta buss nummer 17 till Centralstationen på endast 12 minuter. Till bostaden finns också en parkering som ingår i månadsavgiften. Här får du det bästa av två världar utan att behöva göra avkall på något! Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 6