Mäklare Lisa Johansson

Lisa Johansson

Om mig

Sedan 2014 har jag arbetat som mäklare och att få hjälpa mina kunder med kanske deras livs största affär. Jag gillar den stora variationen av vad arbetet innebär och den dagliga kontakten med människor samt att alltid ge de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning för alla parter. Jag har under alla år fokuserat på Hisingen där jag även bor. Tveka inte att höra av er till mig oavsett om ni ska köpa, sälja, har en fråga eller fundering. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rambergsvägen 23D, Ramberget, Göteborgs kommun
Rambergsvägen 23D, Ramberget, Göteborgs kommun, bild 2
Rambergsvägen 23D, Ramberget, Göteborgs kommun, bild 3

Rambergsvägen 23D

Lägenhet
Ramberget, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 995 000 kr
56 m²
3 rum
vån 2/3
3 103 kr/mån
35 625 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a vid foten av Ramberget, en bostad där varje kvadratmeter har utnyttjats till fullo. Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en luftigare känsla och tack vare de två fönsterpartierna ges ett fint ljusinsläpp. Plats finns för soffgrupp, matplats och tv-möbel. De båda sovrummen är generösa och det sovrummet som används som master bedroom har också två klädkammare på vardera sida. Badrummet renoverades under 2018 och är inrett med grått klinkergolv samt vita kaklade väggar. En trivsam bostad med perfekt läge på Centrala Hisingen. I föreningen finns tvättstugor, mysiga gårdar mellan husen och odlingslotter för de som är intresserade. Området kring Ramberget är känt för sina gröna omgivningar, vidsträckta utsikt över hela Göteborg och närhet till både stadspuls och natur. Med närhet till både restauranger, all social service samt utmärkta kommunikationer, är detta ett idealiskt läge för den som vill ha det bästa av två världar. Perfekt läge på Centrala Hisingen där du har nära till Lindholmen, Volvo Lundby samt centrala Göteborg.

 • Premium
Norra Skeppspromenaden 10, Eriksberg, Göteborgs kommun

Norra Skeppspromenaden 10

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
4 495 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 4/6
5 628 kr/mån
51 965 kr/m²

Varmt välkommen till Norra Skeppspromenaden 10 och denna fantastiska 3:a på 86,5 kvm. Denna bostad har genomgått en omsorgsfull renovering där planlösningen har planerats om vilket skapat denna unika bostad. Köket är något utöver det vanliga och håller en hög standard, den stora köksön binder samman kök och vardagsrum vilket skapar en luftig och öppen atmosfär. Påkostad maskinpark med bland annat frihängande fläkt från Fjäråskupan och övriga maskiner är från Siemens. Bostaden genomsyras av generösa ytor, ett härligt ljusinsläpp och ett trevligt läge. Här finns även två stora balkonger intill varandra varav en är inglasad, vilket gör att du kan nyttja balkongen stora delar av året. Utöver detta finns två välplanerade sovrum, helkaklat badrum samt klädkammare och en rymlig skjutdörrsgarderob. Här bor du i en välskött förening i populära Eriksberg, en fantastisk miljö att bo i med härliga promenadstråk längs med älven, rikt restaurangliv, caféer och mycket mer. Bara några minuter bort finns välsorterade matbutiker och köpcenter men det mesta du kan tänkas behövs. Precis intill fastigheten finns goda kommunikationer med buss och en kort promenad från bostade finns även färja.

 • Balkong
 • Hiss
Lillekärr Södra 200, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr Södra 200

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 450 000 kr
88 m²
4 rum
5 923 kr/mån
27 841 kr/m²

Välkommen till Lillekärr Södra i populära Hisings Kärra. En stor och luftig gavelfyra med ljust och rymligt vardagsrum med utgång till den egna uteplatsen i bästa söderläge där solen lyser nästintill hela dagen. Gavelläget gör det mer privat och ostört, häckarna ramar in uteplatsen på ett trevligt sätt. Utöver detta så finns ett nyrenoverat kök med hög kvalité och smakfulla materialval, stort utrymme för matplats, tre sovrum, rymligt badrum (stambyte planeras att ske 2023-2024) samt ett fd badrum som nu används som förråd. En välplanerad fyra med radhuskänsla i populära Hisings Kärra. Ett tryggt område med ett flertal skolor och förskolor i närheten. Här bor du med all tänkbar service i närområdet som exempelvis matbutiker, restauranger, sporthallar och bibliotek. I närområdet finns även utmärkta kommunikationer samt grönområden. Allt du kan tänkas behöva finns på bekvämt avstånd och från Kärra nås både Göteborg och Kungälv på ca 20 minuter och Bäckebol köpcentrum nås på mindre än 10 minuter. Perfekt för såväl barnfamiljen och för den som flyttar från hus men fortsatt vill ha kvar huskänslan. Varmt välkommen och upplev denna bostad på plats!

 • Uteplats
 • Hiss
Guldpokalsgatan 6C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Guldpokalsgatan 6C

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 795 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
3 767 kr/mån
36 633 kr/m²

Renoverat kök & badrum - Stabil HSB-förening - Utmärkt läge på Centrala Hisingen Här erbjuds en totalrenoverad tvåa i en populär och välskött förening med låga avgifter. En halv trappa upp finns denna välplanerade bostad som har ett härligt ljusinsläpp, generös takhöjd, charmiga detaljer samt renoverat kök och badrum. Perfekt för dig som vill flytta in direkt utan att renovera. Här finns gott om förvaringsutrymmen i två klädkammare samt både vinds- och källarförråd. I samma hus finns tvättstuga och cykelförråd vilket förenklar vardagslivet. Föreningen har fina välskötta gårdar med fina planteringar, lummiga träd, pergola, sittplatser och grillplats. Populär HSB-förening med stabil ekonomi, som har ett attraktivt och centralt läge. På 2 minuters promenad når du närmsta hållplatserna, Wieselgrensplatsen och Rambergsvallen, där utmärkta kommunikationer tar dig in till Göteborg och Centralstation på ca 8 minuter med spårvagn. Dessutom finns det en gång- och cykelbana raka vägen till centrum. I närområdet finns ett brett serviceutbud med bland annat matbutik, apotek, sjukhus och caféer. För den aktiva finns Lundbybadet, Bravida Arena samt Rambergsrinken ett stenkast bort. Det populära natursköna Ramberget nås med en kort promenad där vacker utsikt över hela staden kan skådas alla årstider. Välkommen på visning!

Brämaregatan 9A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Brämaregatan 9A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
3 150 000 kr
79 m²
4 rum
vån 3/4
5 127 kr/mån
39 873 kr/m²

Ett stenkast från Kvilletorget finns denna välplanerade fyra med balkong i söderläge! Här bor du i ett populärt område med allt du kan tänkas behöva runt knuten. Denna fyra har genomgått en omsorgsfull renovering under 2015 då bostadsrättsföreningen bildades. Både badrum och kök totalrenoverades samt ytskikten i samtliga rum (förutom det största). Påkostat och smakfullt kök från Ballingslöv med fina materialval, helkaklat badrum med golvvärme samt tre välplanerade sovrum som vetter in mot det lugna innergården. Under 2019 så byggdes balkongerna om och gjordes större, underbart söderläge som ger sol under stora delar av dagen. En perfekt fyra för dig som fortfarande vill bo centralt men ändå ha nära till naturen. Kville är ett mysigt område med ett stort utbud av restauranger från alla världens hörn, på torget finns även lekplats, Willys Hemma och gym med mera. På bara några minuter nås Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen där flertalet spårvagnar och bussar trafikerar vilket tar dig runt till Göteborgs olika stadsdelar, in till centrala Göteborg tar det mindre än 10 minuter. Ramberget ligger alldeles i närheten, fina promenadstråk och en fantastisk vy över Göteborg. Välkommen till Brämaregatan 9A!

 • Balkong
Bratteråsgatan 30A, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 30A

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 550 000 kr
32 m²
1 rum
vån 7/13
3 001 kr/mån
79 688 kr/m²

11 kvm inglasad balkong - Nyproduktion - Optimalt planerad - Klädkammare - Brf Guldkornet Nu har du chansen att bli ägare till denna optimala etta i hjärtat av Eriksberg. Brf Guldkornet är belägen på höjden av det anrika kvarnområdet. På våning 7 nås denna bostad. Här har kvadratmetrarna utnyttjats till fullo där du har en yteffektiv hall med rymlig klädkammare och helkaklat badrum med kombimaskin. Vidare in i bostaden nås det välplanerade köket i vinkel samt allrum med sovalkov. Bostadens höjdpunkt är den stora inglasade balkongen på 11 kvm med sydvästligt läge och vy över innergården, älven och ända bort till Bockkranen. Här får du ett modernt och bekymmersfritt boende då allt är helt nytt. I området finns allt du kan tänkas behöva, restauranger, butiker, promenadstråk längs med älven och goda kommunikationer via buss och färja. En fantastisk miljö att bo och leva i. Välkommen hem, till ditt egna lilla guldkorn! Bostaden är Svanenmärkt, vilket gör att du kan ansöka om grönt bolån på många banker.

 • Balkong
 • Hiss
Övre Hallegatan 28, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Övre Hallegatan 28

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 650 000 kr
27,6 m²
1 rum
vån 4/4
2 752 kr/mån
59 783 kr/m²

Välkommen till Övre Hallegatan 28 och denna välplanerade etta högst upp i huset på våning 4 av 4, fritt från insyn. Bostaden erbjuder öppen planlösning, härligt ljusinsläpp från de generösa fönsterpartierna, stambytt badrum och inglasad balkong med trevlig utsikt ut över villor och grönska. Hela bostaden har nyligen målats om och köksluckorna har renoverats. En välskött förening där både fönsterbyte och stambyte är utfört. I avgiften ingår en garageplats, skulle du inte vara i behov av p-plats så kan den hyras ut. En annan stor fördel är att bredband ingår i avgiften. I föreningen finns faciliteter att hyra/tillgå, såsom samlingslokal, gästlägenhet, nyrenoverat gym, hobbyrum och boulebana. Här bor du i ett lugnt och centralt område med närhet till all tänkbar service. Runt knuten finns Rambergets grönskande natur, fina promenadstråk och vidsträckt utsikt över hela Göteborg. Sätter du dig på spårvagnen är du vid Brunnsparken på 8 minuter. Ska du ta sig fram med bil är det aldrig långt till de stora lederna, väljer man att åka kommunalt erbjuder knutpunkterna Hjalmar Brantingplatsen, Vågmästareplatsen samt Wieselgrensplatsen mycket goda kommunikationer. Ett bekvämt boende med gångavstånd till affärer och service samt cykelavstånd till city. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kamomillvägen 40, Hildedal, Göteborgs kommun

Kamomillvägen 40

Lägenhet
Hildedal, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 995 000 kr
82 m²
3 rum
7 906 kr/mån
36 524 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad som ger härlig radhuskänsla tack vare den stora och härliga uteplatsen där både grill, loungemöbler och solstolar får plats. Uteplatsens utmärkta läge gör att du kan njuta av solen från ca 13-20, perfekt för sköna grillkvällar i solen. Här har du stora och sociala umgängesytor, fräscha ytskikt, golv som nyligen har slipats och behandlats, generöst ljusinflöde samt goda förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare. Till bostaden hör även en odlingslott om ca 4 kvm där nuvarande ägare har jordgubbar, hallon- och blåbärsbuskar. Beläget i ett lugnt, grönt och trivsamt område med minimal biltrafik, ett område med småstadskänsla samtidigt som storstadens utbud ligger alldeles inom räckhåll. Både förskola, vacker natur och stort serviceutbud finns i närområdet och bara ett par minuters promenad bort går bussen som tar dig till Nordstan på ca 10 minuter. Varmt välkomna till denna pärla i Hildedal, i hjärtat av Hisingen!

 • Uteplats
 • Hiss
Sägengatan 7, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 7

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 400 000 kr
118,6 m²
5 rum
vån 1/3
7 940 kr/mån
20 236 kr/m²

Nu finns äntligen en 5-rummare ute till försäljning på Sägengatan! En perfekt bostad till familjen. En trappa upp nås denna rymliga 5:a på 118,6 kvm. Denna bostad erbjuder ett modernt kök med gott om förvaring och plats för matbord, balkong med härligt västerläge och rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matplats. De fyra sovrummen ligger i separata delar av bostaden vilket gör det mer privat och ostört. Bostaden erbjuder även två stambytta badrum samt klädkammare och inbyggda garderober. Här bor du i en välskött HSB-förening med trivsamma innergårdar och ett lugnt läge i området. I föreningen finns bland annat gästlägenhet som du kan hyra, snickarbod, gemensamma tvättstugor och mycket mer. Ett expansivt område bara ett stenkast från Selma Lagerlöfts torg som genomgått en stor ombyggnation de senaste åren med många nya bostäder, matbutiker, caféer och restauranger. I närområdet finns flertalet förskolor och skolor. Välkommen!

 • Balkong
Rosenapelgatan 31, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Rosenapelgatan 31

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 100 000 kr
29,5 + 10,5 m²
1 rum
vån 0/7
2 740 kr/mån
71 186 kr/m²

Juridisk person kan köpa - Takhöjd på 4,4 meter - Studiolägenhet med centralt läge Nu har du möjligheten att bli ny ägare till denna studiolägenhet på Rosenapelgatan 31. Här kan både du som privatperson eller företagare köpa vilket skapar oändliga möjligheter. Från den egna entrén från gatan når du denna studiolägenhet med en takhöjd på hela 4,4 meter. På entréplan finns kök med integrerade maskiner vilket skapar ett stilrent och minimalistiskt intryck och bakom köksdelen finns inbyggd förvaring och det helkaklade badrummet som har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Moderna och tidlösa materialval med råa betongväggar som möter den obehandlade furuväggen och de svarta detaljerna såsom lamprampen som sitter i taket skapar tillsammans ett fantastiskt rum. Trappan tar dig upp till loftet där säng och skrivbord ryms utan problem. Vid den egna entrén till bostaden finns en liten uteplats med sittbänk. Belägen i ett nyproducerat område endast 10 minuter från centrala Göteborg. I föreningen finns ett orangeri som går att hyra högst upp i huset, miljörum samt innergård. Denna studiolägenhet passar perfekt för dig som vill bedriva din verksamhet i en ny och fräsch miljö. Kombinera kontor, galleri, ateljé, skrädderi, yogastudio, eller programmering med övernattningslägenhet. Dessa bostäder i markplan kan förvärvas av juridisk person. Kontakta mäklaren för mer information kring denna bostad!

 • Uteplats
 • Hiss
Kamomillvägen 40, Hildedal, Göteborgs kommun

Kamomillvägen 40

Lägenhet
Hildedal, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 495 000 kr
77 m²
2.5 rum
7 307 kr/mån
32 403 kr/m²

Stor 2:a på 77 kvm - Parkering ingår - Fantastisk uteplats med västerläge - Populärt område - I avgiften ingår värme, vatten, parkeringsplats och kabel-tv (grundutbud) Välkommen till Kamomillvägen 40 och denna trivsamma tvåa på hela 77 kvm. Här finns stora generösa och lättmöblerade ytor som tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar en härlig rymlig och luftig känsla. Från vardagsrummet når du den fantastiska uteplatsen, en stor träbelagd altan med plats för både loungedel, grill, matplats och växter. Vetter åt väster vilket gör att du kan njuta av solen från tidig lunch fram till sen kväll, här finns en elektrisk markis. Utöver detta har denna bostad en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum med klädkammare och badrum med tvättavdelning. I bostaden finns också förrådet som skapar goda förvaringsmöjligheter men kan också byggas om till en härlig walk-in closet om det önskas. Hildedal är ett populärt och mysigt område som är omtyckt av många, såväl yngre, barnfamiljer och äldre. Här får du den perfekta blandningen av en lugn hemmamiljö med naturen runt knuten samtidigt som du får tillgängligheten till kommunikationer, butiker och träningsanläggningar. Hisingsparken som är ett av Göteborgs största parkområde nås med en kort promenad, där har du tillgång till motionsspår, små stigar, utsiktsplatser, härlig natur och grillplatser. Närmsta busshållplats heter Björnsonsgatan och ligger några få minuter från bostaden, härifrån kan du ta buss nummer 17 till Centralstationen på endast 12 minuter. Till bostaden finns också en parkering som ingår i månadsavgiften. Här får du det bästa av två världar utan att behöva göra avkall på något! Välkommen hem!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 11