Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Isabell Askerfors

Isabell Askerfors

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ulfsparregatan 22, Lunden, Göteborgs kommun
Ulfsparregatan 22, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Ulfsparregatan 22, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Ulfsparregatan 22

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
1 875 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/9
1 737 kr/mån
75 000 kr/m²

I eftertraktade Lunden finns denna kvadratsmarta etta med uteplats i söderläge. Huset stod klart år 2019 och lägenheten erbjuder genomgående stilrena ytskikt med klassisk trestavig ekparkett och ett kvalitetskök från HTH. Den öppna planlösningen, liksom den platsbyggda loftsängen ger möjlighet att på ett optimalt sätt nyttja alla kvadratmetrar både för sömn, matlagning och sällskap med vänner. Helkaklat läckert badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I Lunden bor du i en populär stadsdel med liv och rörelse. Här finns ett stort utbud av butiker, kvarterskrogar, restauranger och caféer. Busshållplatsen ligger strax utanför dörren och Redbergsplatsen med sitt generösa utbud av buss- och spårvagnslinjer når du på ca 10 min gångavstånd. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Träkilsgatan 42, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Fre 26 apr kl 12:00
Träkilsgatan 42, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Träkilsgatan 42, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Träkilsgatan 42

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
2 250 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/5
2 940 kr/mån
52 326 kr/m²

I naturnära Björkekärr har du nu möjlighet att förvärva denna härliga tvåa! Här bor du i en modern bostad, där huset byggdes 2013. Lägenheten erbjuder genomgående nymålade ytskikt, öppen planlösning, helkaklat badrum och vardagslyx såsom diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Stilrent kök och stor klädkammare. Dessutom har du en egen härlig uteplats med förmiddagssol. Träkilsgatan har ett lugnt, naturnära läge med hiss och garage under huset. Några minuter bort ligger bra kommunikationer som tar dig enkelt in till stan.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Norra Gubberogatan 7 , Olskroken, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Norra Gubberogatan 7 , Olskroken, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Gubberogatan 7 , Olskroken, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Gubberogatan 7

Lägenhet
Olskroken, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
3 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 5/6
4 175 kr/mån
51 397 kr/m²

Högt upp i huset, på våning 5, ligger denna fina bostad om 68 kvm. Den härliga balkongen har ett högt läge med utsikt över Gubberoparken och delar av staden. Här kan ni njuta av eftermiddag- och kvällssolen. Detta är en lägenhet som erbjuder fina originaldetaljer såsom holländsk parkett, fönsterbänkar i sten och generös takhöjd. Den luftiga planlösningen mellan det fina renoverade köket och vardagsrum ger sociala och härliga ytor. Även badrummet är renoverat och utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Fastigheten har ingång både från Norra Gubberogatan och Gubberoparken. I parken kan ni spendera många sommardagar i solstolen eller kvällar med grill och kubbspel. Här finns även en lekplats för de små. Ett stenkast bort ligger Olskrokstorget, där ni bland annat finner mataffär, gym, systembolag och blomsteraffär. Goda kommunikationer till stora delar av stan ges genom flera spårvagns- och busslinjer och på promenadavstånd nås stadens puls. Delsjön och Skatås, som ni når på ca 15 min, erbjuder både badsjöar och fina motionsspår.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3