Mäklare Karin Corneliusson

Karin Corneliusson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ebbe lieberathsgatan 27 D, Almedal, Göteborgs kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00

Ebbe lieberathsgatan 27 D

Lägenhet
Almedal, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
3 150 000 kr
63 m²
2 rum
vån 0/5
4 411 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till Ebbe Lieberathsgatan 27 D och denna fina tvåa i nyskick. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till en social och härlig atmosfär. Från köket når man den rymliga uteplatsen som vetter mot innergården. Här är det lätt att njuta av en härlig morgonkopp eller varför inte ett glas vin en sommarkväll? Bostaden erbjuder även gott om förvaring i både skjutdörrsgarderob i hallen och klädkammare som nås från sovrummet. Helkaklat badrum med duschhörna och tvättavdelning underlättar vardagen.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Kvarngärdesgatan 1 A, Örgryte, Göteborgs kommun
Kvarngärdesgatan 1 A, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Kvarngärdesgatan 1 A, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Kvarngärdesgatan 1 A

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
1 995 000 kr
30 m²
1 rum
vån 0/4
2 590 kr/mån
66 500 kr/m²

I detta hus, ritat år 1948 av Ingrid Wallberg, Sveriges första kvinnliga arkitekt med eget kontor, finns nu en nyproducerad etta med klassisk charm. Lägenheten har en trivsamt öppen planlösning med fiskbensparkett som löper fritt genom rummen. Genom de stora fönstren mot den gemensamma trädgården och den omfångsrika, egna uteplatsen, strömmar ljuset in. Uteplatsen färdigställs under hösten -23 och våren -24. Köket är stilrent med bänkskiva i Carraramarmor. Badrummet är helkaklat i tidlöst kakel och har en kombinerad tvätt och torktumlare. Läget är fantastiskt, med gångavstånd till såväl den livliga staden som upp till det lummiga Delsjön. Spårvagnen går i princip utanför porten. Under sommarhalvåret blir uteplatsen ett extra vardagsrum som adderar en fantastisk dimension till hemmet. Snabbt tillträde är möjligt!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Räntmästaregatan 26 A, Lunden, Göteborgs kommun
Räntmästaregatan 26 A, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Räntmästaregatan 26 A, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Räntmästaregatan 26 A

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
3 580 000 kr
60 m²
3 rum
vån 4/4
4 295 kr/mån
59 667 kr/m²

Med en härlig insynsskyddad balkong i högt och fritt läge kan vi nu presentera ett fint hem på populära Räntmästaregatan. Här bor du i en välskött lägenhet med underbart ljusinsläpp och fina brädgolv. Modernt kök från Ballingslöv och badrum från 2023, genomgående generös takhöjd och stora rum med vackra fönsterbänkar i marmor. Här bor du dessutom med en mysig innergård där du kan ta en fika i solen. Från bostaden har du gångavstånd till Danska vägen, goda kommunikationer till stan samt mataffärer. I föreningen finns relaxavdelning med bastu och övernattningslägenhet. Via cykel, promenad eller spårvagn nås även Delsjöområdet med skön natur, flera motionsspår samt badsjöar.

 • Premium
 • Balkong
Ebbe Lieberathsgatan 31 C, Almedal, Göteborgs kommun
Ebbe Lieberathsgatan 31 C, Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Ebbe Lieberathsgatan 31 C, Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Ebbe Lieberathsgatan 31 C

Lägenhet
Almedal, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
2 795 000 kr
44 m²
2 rum
vån 7/7
2 564 kr/mån
63 523 kr/m²

Välkommen till en ljus och kvadratsmart lägenhet med smakfulla tillval som ger en lyxig känsla. Här bor du utan insyn på våning 7 av 7 med stor balkong i sydvästläge. Matbutiker, kaféer, restauranger, träningscenter och småbutiker finns runt hörnet. Det är endast 4 minuters gångavstånd till närmsta spårvagnshållplats som tar dig till Korsvägen på 5 minuter. Korsvägen erbjuder många möjligheter till pendling och här ligger också bland annat Liseberg, Universeum och Scandinavium. Inom bekvämt promenadavstånd hittar du ICA maxi men också Safjällets naturreservat. Precis bakom huset finns en liten skog perfekt för lek och hundpromenader. Läget innebär också närhet till Delsjöområdet och här finns det mesta för den naturintresserade såsom golf, bad, motionsspår och oändliga stigar för vandring.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ebbe Lieberathsgatan 33 A, Almedal, Göteborgs kommun

Ebbe Lieberathsgatan 33 A

Lägenhet
Almedal, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
3 200 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/6
3 467 kr/mån
59 259 kr/m²

Välkommen till Ebbe Lieberathsgatan 33 A och denna fina gaveltvåa. Tack vare fönster i två väderstreck är ljusinsläppet stort. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en naturlig uppdelning mellan sällskapsyta och kök tack vare den avlånga utformningen på rummet. Från köket når man den inglasade balkongen som vetter mot innergården. Här är det lätt att njuta av en härlig morgonkopp eller varför inte ett glas vin en sommarkväll? Bostaden erbjuder gott om förvaring i både skjutdörrsgarderob i hallen och klädkammare som nås från sovrummet. Helkaklat badrum med duschhörna och kombimaskin som underlättar vardagen.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5