Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Milan Aliyar

Milan Aliyar

Om mig

Milans bästa förmåga är att knyta samman affären på ett professionellt och smidigt sätt. Hans mångåriga yrkeskunnande och stora förmåga att arbeta med både nya och äldre kunder som både ska slå sig in på marknaden och ta sig vidare i livet leder ofta till försäljningsrekord. Förutom att vara din fastighetsmäklare är även hans roll idag att se till att vårt fantastiska team växer och håller den kvalité som både du som säljare och köpare efterfrågar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ingebäckslyckan 102, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Ingebäckslyckan 102

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 650 000 kr
62 m²
2 rum
vån 0/2
3 972 kr/mån
26 613 kr/m²

Välplanerad genomgångstvåa belägen i eftertraktade Ingebäckslyckan, med en fräsch interiör och en sydvänd balkong som erbjuder en öppen utsikt. Köket är praktiskt utrustat med diskmaskin och i badrummet finns tvättmaskin. Fastigheten ligger nära Kärra Centrums serviceutbud och erbjuder utmärkta bussförbindelser till centrala Göteborg. Lägenheten är redo för visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Rambergsvägen 27b, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Rambergsvägen 27b

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 395 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/3
4 510 kr/mån
39 857 kr/m²

Välkommen till Rambergsvägen 27B! Här finner du en mycket välplanerad genomgångstvåa med generös takhöjd vilket gör att lägenheten känns större än sina 35 kvm. Bostaden präglas av genomgående ljusa ytskick och charmiga laminatgolv. Du finner ett praktiskt kök med plats för matbord, rymligt vardagsrum, badrum med kaklade väggar och ett sovrum med tillhörande klädkammare. Till bostaden hör två förråd. Med ett läge på populära Ramberget har du inte bara nära till naturen utan även gångavstånd till service och kommunikationer! För den bilburne finns friparkering ut med Rambergsvägen. Snabbt tillträde för den som önskar går att lösa. Välkommen att höra av dig till mig så bokar vi in en visning för dig!

  • Plus
Cederflychts Gata 3, Backadalen - Hisings Backa, Göteborgs kommun

Cederflychts Gata 3

Lägenhet
Backadalen - Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 395 000 kr
66,1 m²
2 rum
vån 3/3
5 799 kr/mån
21 104 kr/m²

Med en otrolig inre reparations fond på 21 320,16 kr så måste den här bostaden upplevas på plats! Här kan du sätta din personliga prägel på precis allt.

  • Balkong
Övralidsgatan 3, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Övralidsgatan 3

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 695 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 298 kr/mån
26 279 kr/m²

Vi har nöjet att erbjuda denna underbara bostad om 64.5 kvadrat med två sovrum i den populära bostadsrättsföreningen Blåstaden. Trevlig genomgående planlösning med ett stort allrum därtill utgång till den soliga balkongen som vetter mot den lummiga innergården. Trivsamt kök med stor matplats vilket skapar en utmärkt socialplats för gemenskap och umgänge. Snyggt fräscht badrum.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Körkarlens Gata 7, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Körkarlens Gata 7

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 195 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/3
6 437 kr/mån
24 389 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och mycket välskötta genomgångsfyra med fönster i två väderstreck. Trevligt belägen på våning 3 av 3 med välskött och parkliknande gård att njuta av, bland annat från den härliga balkongen där solen hälsar på från 14:00 tills den går ner. Ljusa materialval, vacker ekparkett och ett riktigt fint kök. Här har du nära till både natur, service och utmärkta kommunikationer som tar dig till Brunnsparken på ca 20 minuter. Här har du en riktigt fin fyra med tre rymliga sovrum, ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp, balkong som erbjuder kvällssol och ett underbart kök.

  • Balkong
Olshammarsgatan 10, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Olshammarsgatan 10

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 195 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 5/6
3 112 kr/mån
31 447 kr/m²

Nyrenoverad 1:a högt upp i huset på våning 5 om hela 38 kvm säljes på hemtrevliga Olshammarsgatan 10. Lägenheten har genomgående fina ytskikt med nyrenoverat kök samt badrum. Lägenheten har en mycket välbetänkt planlösning med absolut bästa läge och erbjuder skönt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna vilket ger en underbar luftig känsla. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 6