Mäklare Emma Tykeson

Emma Tykeson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kryddhyllan 118, Angered - Gårdsten, Göteborgs kommun

Kryddhyllan 118

Villa
Angered - Gårdsten, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

3 880 000 kr

107 m²

4 rum

420 m² tomt

Nu är denna familjevilla med byggår 2016 på Kryddhyllan 118 till salu! Lugnt och barnvänligt område med närhet till bland annat skolor, förskolor och lekplatser. För att åka in till stan tar ni enkelt snabbuss nummer 173. Välplanerad bostad med samtliga sovrum placerade en våning upp och umgängesytorna på entréplan. Här erbjuds ni dessutom carport, utomhusförråd samt en trevlig uteplats i underbart västerläge. Varmt välkomna på visning!

Fjällbruden 162, Angered, Göteborgs kommun

Fjällbruden 162

Villa
Angered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

3 200 000 kr

127 m²

5 rum

378,4 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva denna rymliga fristående villa i Fjällbruden. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till lekplats och badsjö. Bilen parkeras i garagelängan. Huset har genom åren genomgått flera renoveringar, vilket underlättar avsevärt för den nya köparen. Inom gångavstånd finns service, skolor, kommunikation och en fantastiskt natur!

  • Balkong
  • Uteplats
Dockeredsvägen 73, Olofstorp, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dockeredsvägen 73

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

2 895 000 kr

60 m²

4 rum

1 106,9 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna härliga villa för den växande familjen! Huset om 60 kvm samt tomt på generösa 1 106,9 kvm ligger i ostört läge och med naturen precis runt knuten. Detta välplanerade hem passar alla önskemål och här bor ni i ett lugnt och harmoniskt område. Packa picknickkorgen för såväl skogspromenader som svampplockning under lediga dagar. För smidig pendling till centrala Göteborg tar ni enkelt E45 och Väg 190 på ca 30 minuter eller expressbussen X3. Varmt välkomna!

Rosmaringatan 17, Angered - Lövgärdet, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rosmaringatan 17

Lägenhet
Angered - Lövgärdet, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

1 350 000 kr

78 m²

3 rum

5 234 kr/mån

17 308 kr/m²

Nu presenteras denna lägenhet om tre rum och kök på Rosmaringatan 17 i natursköna Lövgärdet! Här bor ni med smidig planlösning, rymliga umgängesytor, två sovrum samt stor inglasad balkong. Bo med naturen runt hörnet i lugnt och barnvänligt område med närhet till bland annat förskolor, skolor, lekplatser och mataffär samt kommunikationer till Göteborg. Intill området ligger Vättlefjälls naturreservat och på endast fem minuter promenerar ni till populära badplatsen vid Surtesjön! Varmt välkomna!

Malörtsgatan 34, Angered - Gårdsten, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Malörtsgatan 34

Radhus
Angered - Gårdsten, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

2 995 000 kr

133 m²

6 rum

170 m² tomt

Välkomna till detta charmiga friköpta radhus i natursköna Gårdsten. Här erbjuds ni en välplanerad bostad i gavelläge med rymliga sociala ytor, fyra sovrum, två badrum och tvättstuga. Ni får även en trevlig altan samt ett stort uterum med plats för många gäster. Lugnt och barnvänligt bostadsområde med naturen runt knuten och med närhet till flera skolor och förskolor. På drygt 5 minuters promenad når ni Gårdstens centrum med alla dess butiker samt kommunikationer till centrala Göteborg. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 5