Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Willerstrand

Anna Willerstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gösta Andrées gata 17, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Gösta Andrées gata 17, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun, bild 2
Gösta Andrées gata 17, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun, bild 3

Gösta Andrées gata 17

Lägenhet
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
3 495 000 kr
83,8 m²
3 rum
vån 2/2
5 728 kr/mån
41 706 kr/m²

I växande och populära Amhult har du nu chansen till en fantastisk lägenhet om 3 rok på 83,8 kvm. Lägenheten är bra planerad med två sovrum i enskilda delar av bostaden, luftigt vardagsrum, ljust vitt kök samt rymligt badrum med golvvärme utrustat med både tvätt och torktumlare. Föreningen har god ekonomi och det finns möjlighet till att hyra gästlägenhet, lokal och tillgång till större tvättstuga. Parkering i garage och utomhus finns att hyra vid behov. Nya elstolpar för elbilar installerades Juli 2021. Här har du inglasad balkong i sydvästläge och bekvämligheten med nära till centrum där både mataffär, kommunikationer och restauranger finns. Välkomna att boka dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Torskogsvägen 8, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun

Torskogsvägen 8

Villa
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
2 595 000 kr
48 m²
2.5 rum
1 206 kr/mån

Välkommen till en idyll på Torskogsvägen 8 med en tomt om ca 1300kvm. Bostaden använts idag som sommarboende med enkel standard. Två sovrum, badrum och kök finns med generösa ytor. Det går givetvis om man vinterisolerar att bo permanent i huset då det är i bostadsrättsform. Det finns även en till stuga med badrum, pentry och ett allrum/sovrum samt förråd. Ett mysigt växthus finns även på tomten. Bra parkeringsmöjligheter och en trädgård som är väl omhändertagen. Huset är beläget i en lugn omgivning, samtidigt som det har närhet till nödvändiga bekvämligheter som skolor, affärer och kommunikationer. Detta är verkligen ett tillfälle att förvärva ett hem som erbjuder mer än bara en plats att bo på – det erbjuder en livsstil. Välkommen att lämna en intresseanmälan!

  • Uteplats
Flyghamnsvägen 27F, Torslanda, Göteborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 16:15
Flyghamnsvägen 27F, Torslanda, Göteborgs kommun, bild 2
Flyghamnsvägen 27F, Torslanda, Göteborgs kommun, bild 3

Flyghamnsvägen 27F

Lägenhet
Torslanda, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
3 850 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/2
4 047 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 3 rok på 77kvm i BRF Lansen. Här bor du med närhet till hav, fina promenadstråk och Amhult centrum där det finns utbud på affärer och kommunikationer. Bostaden är väl planerad med stora ytor för att samla ihop familjen till middagar. Kök från Marbodal med gråa luckor samt bänkskiva i marmorerad laminat. Stort badrum med vattenburen golvvärme samt enskild del med tvätt och torktumlare. Två rymliga sovrum med gott om förvaring samt en walk in closet. Lägenheten är belägen på bottenplan med uteplats på både fram och baksida, det passar perfekt för dig som vill ha inne-ute känsla. Välkomna att lämna in en intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 3