Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Linnégatan 49, Linné, Göteborgs kommun
 • Sön 18 jun kl 14:30
Linnégatan 49, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Linnégatan 49, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Linnégatan 49

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

5 495 000 kr

82 m²

3 rum

4 454 kr/mån
67 012 kr/m²

Välkomna till denna ljusa genomgångstrea på attraktiva Linnégatan. Här bor ni mitt i centrala Linné med er alldeles egna altan om ca 20 kvm belägen mot föreningens grönskande innergård. Lägenheten har en tilltalande planlösning med kök och vardagsrum vänd mot Linnégatan en våning upp från gatuplan. Här blickar ni ut över stadens puls från de vackra välvda fönstren, som är unika i sitt slag. Medan bostadens två rymliga sovrum är rofyllt belägna mot föreningens lugna och lummiga innergård. Kök och badrum är smakfullt och tidlöst renoverade, likaså är väggarna nymålade utav fackmän. Den underbara altanen i soligt västerläge är en lugn plats för både vänner och familj att umgås på över långa grillkvällar. RB Brf Göteborgshus nr 53, är en välskött förening med stabil ekonomi och goda hyresintäkter från lokalverksamheterna. Runt hörnet väntar Linnéstadens myller av butiker, caféer och restauranger och vill man koppla av med en mysig promenad nås både Slottsskogen och Botaniska trädgården på kort gångavstånd. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Seglaregatan 4, Majorna, Göteborgs kommun
 • Sön 18 jun kl 16:00
Seglaregatan 4, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Seglaregatan 4, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Seglaregatan 4

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

3 180 000 kr

91,8 m²

4 rum

7 436 kr/mån
34 641 kr/m²

I mysiga Majorna väntar en gavelfyra om 91,8 kvadratmeter med en underbar balkong i västerläge. En mycket välplanerad bostad med tre väl tilltagna sovrum, ett stort helkaklat badrum, gästtoalett och fönster i tre väderstreck som ger bostaden rikligt med ljus. På balkongen har ni sol sent in på småtimmarna under sommaren. Belägen längst bort på loftgången gör att bostaden är fri från insyn. Garageplats ingår i den angivna månadsavgiften! HSB Brf Seglaren är belägen i centrala Majorna, den är stor förening med låg belåning. Föreningen erbjuder bland annat bastu, gym, övernattningslägenhet, många grönskande innergårdar och biltvätt för föreningens medlemmar. Varmt välkomna på visningarna av Seglaregatan 4!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fixfabrikens gata 12, Majorna / Sandarna, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 15:00

Fixfabrikens gata 12

Lägenhet
Majorna / Sandarna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

2 390 000 kr

47 m²

2 rum

3 171 kr/mån
50 851 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad 2:a på Fixfabrikens gata 12. Lägenheten stod klar 2021 och här väntas genomgående hög standard och materialval av hög kvalité. Bostaden har en sällskaplig, modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Genom hela lägenheten löper en stilfull ekparkett och vita släta väggar. Bredband ingår i den angivna avgiften! Slottskogen med dess härliga grönska finns i närheten och med bil eller via lokaltrafiken med spårvagn eller buss kan turen till stan, havet eller andra göteborgska aktiviteter nås snabbt. Klippans populära promenadstråk ligger några minuter bort där även Sjömagasinet, Röda stens kulturhus och Klippans konstcafé finns. Göteborg har ett rikt kulturliv och allt som ingår i en storstad kan man även från Fixfabriken nå inom 30 minuter. Varmt välkomna till visningarna av Fixfabrikens gata 12!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Haga Östergata 19, Haga, Göteborgs kommun

Haga Östergata 19

Lägenhet
Haga, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

4 350 000 kr

82,3 m²

3 rum

3 493 kr/mån
52 855 kr/m²

Välkommen till denna trea med balkong belägen i mysiga Haga. En mycket tilltalande planlösning som gör sig på bästa sätt. Här har vi en statsdel med stor charm och stark karaktär. Haga Nygata är områdets huvudgata med flera mysiga matställen och butiker. En mycket sevärd bostad. För mer info kontakta Torbjörn 0707-964509.

 • Balkong
 • Hiss
Walter Bengtssons gata 33, Majorna / Sandarna, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 14:00
Walter Bengtssons gata 33, Majorna / Sandarna, Göteborgs kommun, bild 2
Walter Bengtssons gata 33, Majorna / Sandarna, Göteborgs kommun, bild 3

Walter Bengtssons gata 33

Lägenhet
Majorna / Sandarna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

2 190 000 kr

35 m²

1.5 rum

2 817 kr/mån
62 571 kr/m²

Söker du en av Majornas mest fräscha och bekväma etta med stort sovloft? Då är detta något för dig och du bör fortsätta att läsa. Via din egna privata entré kliver du in till lägenheten och möts direkt utav stilrena materialval och kulörer. Bostaden är smart planerad med de sociala ytorna och ett stort badrum på nedre plan medan sovdelen är placerad ovan på loftet om hela 12 kvm (biyta). Här stoltserar takhöjden med sina 3,75 meter, det finns reglerbar golvvärme under samtliga golvytor på nedre plan, badrummet är utrustat med tvättpelare och det finns ett fullutrustat kök - kan det bli bättre? Varmt välkomna på visningarna av Walter Bengtssons gata 33! Här bor ni med bland annat Mariaplan några minuter bort som har ett brett utbud av mysiga restauranger, kaféer, bageri och butiker. Ni bor även med närhet till Slottsskogens härliga grönska, bra kommunikationer i form av spårvagn och buss tar dig snabbt in till stan eller ut till havet. Gillar du att promenera har du Klippans populära promenadstråk några minuter bort där du även kan passa på att besöka Sjömagasinet, Röda stens kulturhus och Klippans konstcafé.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Masthuggsliden 18, Masthugget, Göteborgs kommun
 • Mån 12 jun kl 18:00
Masthuggsliden 18, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Masthuggsliden 18, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Masthuggsliden 18

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

2 995 000 kr

59 m²

2 rum

3 440 kr/mån
50 763 kr/m²

Välplanerad tvåa med öppen planlösning i kök och vardagsrum. I anslutning till vardagsrummet nås det inglasade uterummet om hela 14 kvm med plisségardiner och växtligheter utanför som ger ett naturligt insynsskydd. Lägenheten är i genomgående fint skick med fullt utrustat kök från Marbodal och helkaklat badrum med tvättmaskin. Bra förvaring i form av en generös walk- in closet. I Masthugget råder ett lugn samtidigt som det är nära till såväl Slottsskogen och Linnéstadens utbud av restauranger, caféer och kultur på kort gångavstånd. I närområdet finns både bageri, restaurang, flera närbutiker och gym. Större matbutik finns vid Masthuggstorget. 60-bussens tysta elbussar trafikerar med täta avgångar som snabbt och smidigt tar dig till Järntorget och vidare till Brunnsparken på en kvart. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Bruksgatan 42, Majorna, Göteborgs kommun

Bruksgatan 42

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

8 245 000 kr

123 m²

4 rum

8 286 kr/mån
67 033 kr/m²

Ett nytt och innovativt projekt mitt mellan hav och innerstad. Här blandas tradition med nytänk. Majorna är ett landmärke i Göteborg som alla känner till. Med en spännande historia och arkitektur kommer nu FO Peterson bygga 127 moderna bostäder. Målet är att bevara och på bästa sätt binda ihop kvarteret med resten av omgivningen. Här finner du närhet till såväl havets magiska dragkraft som till Slottsskogens härliga rekreationsområde. I projektet kommer vi kunna erbjuda allt från kvadratsmarta lägenheter om 1 Rok till rymliga lägenheter om 5 Rok. Projektutvecklaren FO Peterson har med sin 150 år långa erfarenhet getts möjligheten att utveckla det område man en gång i tiden byggde - för FO Peterson är den aktören som en gång i tiden producerade området. 1947 utvecklades och producerades bland annat den kända Takgöken i en av fastigheterna, något som fått ge inspiration till projektets namn!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Vantgatan 1B, Majorna, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 17:00

Vantgatan 1B

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

2 090 000 kr

41 m²

1 rum

3 278 kr/mån
50 976 kr/m²

På toppen av Gråberget återfinns denna charmiga och välplanerade etta med en härlig balkong i sydvästläge. Bostaden har lättmöblerade rum, högt i tak och stora fönsterpartier som skapar rymd och gott om ljusinsläpp. Här erbjuds även ett renoverat och fullutrustat kök med gott om arbetsyta. Fiskbensparkett och gjutjärnselement i originalutförande är några av de bevarade attributen i lägenheten. Stor och välskött förening med god ekonomi. Kommunikationer till centrum tar ca 10 minuter och finns med såväl buss bara någon minut från lägenheten och spårvagn från Mariaplan och Chapmans torg. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Guldkällegatan 37, Majorna, Göteborgs kommun

Guldkällegatan 37

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

3 395 000 kr

66 m²

3 rum

4 838 kr/mån
51 439 kr/m²

Ett nytt och innovativt projekt mitt mellan hav och innerstad. Här blandas tradition med nytänk. Majorna är ett landmärke i Göteborg som alla känner till. Med en spännande historia och arkitektur kommer nu FO Peterson bygga 127 moderna bostäder. Målet är att bevara och på bästa sätt binda ihop kvarteret med resten av omgivningen. Här finner du närhet till såväl havets magiska dragkraft som till Slottsskogens härliga rekreationsområde. I projektet kommer vi kunna erbjuda allt från kvadratsmarta lägenheter om 1 Rok till rymliga lägenheter om 5 Rok. Projektutvecklaren FO Peterson har med sin 150 år långa erfarenhet getts möjligheten att utveckla det område man en gång i tiden byggde - för FO Peterson är den aktören som en gång i tiden producerade området. 1947 utvecklades och producerades bland annat den kända Takgöken i en av fastigheterna, något som fått ge inspiration till projektets namn!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Guldkällegatan 31, Majorna, Göteborgs kommun

Guldkällegatan 31

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

3 295 000 kr

54 m²

2 rum

4 160 kr/mån
61 019 kr/m²

Ett nytt och innovativt projekt mitt mellan hav och innerstad. Här blandas tradition med nytänk. Majorna är ett landmärke i Göteborg som alla känner till. Med en spännande historia och arkitektur kommer nu FO Peterson bygga 127 moderna bostäder. Målet är att bevara och på bästa sätt binda ihop kvarteret med resten av omgivningen. Här finner du närhet till såväl havets magiska dragkraft som till Slottsskogens härliga rekreationsområde. I projektet kommer vi kunna erbjuda allt från kvadratsmarta lägenheter om 1 Rok till rymliga lägenheter om 5 Rok. Projektutvecklaren FO Peterson har med sin 150 år långa erfarenhet getts möjligheten att utveckla det område man en gång i tiden byggde - för FO Peterson är den aktören som en gång i tiden producerade området. 1947 utvecklades och producerades bland annat den kända Takgöken i en av fastigheterna, något som fått ge inspiration till projektets namn!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bruksgatan 32, Majorna, Göteborgs kommun

Bruksgatan 32

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

6 695 000 kr

113 m²

5 rum

7 692 kr/mån
59 248 kr/m²

Ett nytt och innovativt projekt mitt mellan hav och innerstad. Här blandas tradition med nytänk. Majorna är ett landmärke i Göteborg som alla känner till. Med en spännande historia och arkitektur kommer nu FO Peterson bygga 127 moderna bostäder. Målet är att bevara och på bästa sätt binda ihop kvarteret med resten av omgivningen. Här finner du närhet till såväl havets magiska dragkraft som till Slottsskogens härliga rekreationsområde. I projektet kommer vi kunna erbjuda allt från kvadratsmarta lägenheter om 1 Rok till rymliga lägenheter om 5 Rok. Projektutvecklaren FO Peterson har med sin 150 år långa erfarenhet getts möjligheten att utveckla det område man en gång i tiden byggde - för FO Peterson är den aktören som en gång i tiden producerade området. 1947 utvecklades och producerades bland annat den kända Takgöken i en av fastigheterna, något som fått ge inspiration till projektets namn!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Masthuggstorget 5, Linné, Göteborgs kommun

Masthuggstorget 5

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

3 600 000 kr

55,3 m²

2.5 rum

3 692 kr/mån
65 099 kr/m²

Välkommen till en underbar bostad som fungerar utmärkt som en trerummare och är i toppskick. En öppen planlösning mellan vardagsrum och kök bidrar till en rymlig och ljus bostad. Hela bostaden är renoverad med smakfulla materialval, vilket gör det enkelt att bara flytta in. En stor och underbar balkong bjuder på ett härligt gårdsläge. Det finns här möjlighet att bygga ett tredje sovrum och då skapa en mindre fyrarummare. Här bor ni på gränsen till Linnéstadens idylliska stadskvarter med närhet till caféer, restauranger och butiker. Runt hörnet väntar Slottsskogen med motionsspår och sevärdheter. En mycket sevärd lägenhet!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 12