Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anton Högemark

Anton Högemark

Om mig

Varje försäljning är unik och ska därmed vara skräddarsydd efter kundens förutsättningar, det är ett av mina ledord. Jag anser att trygghet, god kommunikation och hårt arbete är nyckeln till en lyckad bostadsaffär. Med stor glädje, noggrannhet och målmedvetenhet förvaltar jag kundernas förtroende på bästa möjliga sätt. Varmt välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bäckegatan 24, Masthugget, Göteborgs kommun

Bäckegatan 24

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné
2 590 000 kr
36,9 m²
1.5 rum
vån 3/5
2 673 kr/mån
70 190 kr/m²

Välkomna till denna hemtrevliga lägenhet i lugna Masthugget. Denna lägenhet erbjuder goda förvaringsutrymmen, fantastiskt ljusinsläpp och en soldränkt balkong. Till lägenheten finns även en egen garageplats med laddstolpe som ingår i avgiften. Garaget är beläget under föreningens hus och kan nås direkt via hissen. Masthugget och Bäckegatan 24 är perfekt för dig som vill bo i ett lugnt område i centrala Göteborg. Linnéstadens och Långgatornas stadspuls samt Slottskogens grönska är bara ett stenkast bort. För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Högemark 0766-6965 58

  • Balkong
  • Hiss
Guldkällegatan 49, Majorna, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Guldkällegatan 49, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Guldkällegatan 49, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Guldkällegatan 49

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné
3 690 000 kr
66,7 m²
3 rum
vån 4/6
4 904 kr/mån
55 322 kr/m²

Varmt välkommen till denna nyproducerade genomgångslägenhet om 3 rum och kök. Lägenheten erbjuder goda sällskapsytor, vardagslyx i form av diskmaskin och kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en balkong mot innergård. I hemtrevliga och charmiga Majorna är det lätt att trivas. Här råder ett lugn samtidigt som det finns ett rikt utbud av affärer, caféer, restauranger och butiker vid Mariaplan och Chapmans Torg. På gångavstånd nås Klippan där det finns fina promenadstråk längs vattnet. Även Slottsskogens grönska nås med en promenad. Byggherren erbjuder en räntegaranti gentemot föreningen, vilket ger att månadsavgiften kommer vara stabil även om räntorna i omvärlden skulle stiga. Räntegarantin gäller i tre år och räntekostnader över en snittränta på 3,4 procent.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2