Fastighetsbyrån Grums

Fastighetsbyrån Grums

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ringvägen 19C, null, Grums kommun

Ringvägen 19C

Lägenhet
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
165 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
2 364 kr/mån
4 714 kr/m²

Välkommen till denna mysiga etta med kök på bottenplan! Bekvämt boende om 35 kvm med bra arbetskök, allrum med plats för middagsbord, sovplats och sitthörna! Lägenhetens hygienrum blev renoverat i samband med stambyte 2015 och ett extra plus för egen tvättmaskin. I hallen finns bra förvaringsutrymme samt alkov med plats för säng, kontor eller fungera som garderob. Gott om naturligt ljus genom stort fönsterparti från allrum och kök, från fönstret får man in naturen med skogsparti som närmsta granne. Månadsavgiften höjs med 2% från 1 januari.

Torpstöd 50, Torpstöd, Grums kommun
  • Lör 9 dec
Torpstöd 50, Torpstöd, Grums kommun, bild 2
Torpstöd 50, Torpstöd, Grums kommun, bild 3

Torpstöd 50

Villa
Torpstöd, Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
1 745 000 kr
192 + 95 m²
7 rum
2 738 m² tomt

Välkomna till Torpstöd och denna rymliga 1-plansvilla med källare i sutteräng. En gedigen villa med upp till 5 sovrum, vardagsrum och ett praktiskt kök. Här finns även fräscht hygienrum i entréplanet som renoverades 2013 och ett extra hygienrum i källarplanet som uppskattningsvis renoverades under 90-tal med tillhörande bastu. Källaren bjuder också på generöst med utrymmen till förvaring och hobby samt gillestuga, för att inte glömma bort garaget! Delvis sluttande trädgårds om 2 738 kvm med goda möjligheter för lek och bus, samt en trivsam uteplats för umgänge utomhus. För dig som gillar att meka finns det på fastigheten även ett fristående kallgarage i plåt om ca 75 kvm med generös takhöjd, hit finns el anslutning samt vatten och avloppsbrunn. Missa inte denna chans för ett rymligt boende på lagom pendlingsavstånd till bl.a Grums och Karlstad i lantlig miljö! Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

  • Premium
Ringvägen 34G, Grums, Grums kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ringvägen 34G

Lägenhet
Grums, Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
335 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
3 994 kr/mån
5 403 kr/m²

På Ringvägen 34G erbjuds nu en välplanerad tvårummare i markplan med egen uteplats som vetter mot söder. Med egen ingång kliver man direkt in till bostaden som bjuder på praktiskt kök, rymligt hygienrum och bra storlek på både sovrum och vardagsrum. Här finns goda möjligheter för ett väldigt bekvämt boende med plats för det man behöver, en bra möjlighet vare sig du letar ditt första boende och vill flytta hemifrån eller om du på ålderns höst önskar dig en enklare vardag och vill slippa trappor. Här har man naturen precis runt husknuten samt matbutik och busshållplats en kort promenad bort. För den aktiva har man utegym, padel- och tennisbanor samt ishall och bollplaner precis i närheten. En omtyckt förening

  • Uteplats
Strandgatan 20, null, Grums kommun

Strandgatan 20

Villa
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
1 095 000 kr
316 + 90 m²
10 rum
2 790 m² tomt

Här på Strandgatan 20 i Slottsbron, byggt år 1928, har det genom åren bedrivits bland annat hotellverksamhet och bageri. På senare tid har villan byggts om och består idag av två lägenheter med bra möjlighet för hyresintäkter samtidigt som man kan bo rymligt. Det större lägenheten, om 6 rum och kök, har egen ingång via mysig veranda på baksidan och bjuder på praktiskt kök, separat matsal och ett rymligt vardagsrum med värmande kamin som installerades 2022. På det övre planet finns ytterligare sällskapsyta i allrum samt fyra potentiella sovrum. Hygienrum på övre våningen och extra WC finns på entréplanet. Den mindre lägenheten, om 3 rum och kök, har egen ingång från framsidan. På entréplanet finns hygienrum, vardagsrum och rymligt kök. Upp för trappen finns trapphus/hall med anslutning till allrum/sovrum, WC och sovrum samt klädkammare. Nuvarande ägare bor själv i den större av de två lägenheterna och hyr ut den mindre lägenheten inom familjen, båda bostäderna kommer vara tillgängliga efter tillträdet. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Ås 141, null, Grums kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ås 141

Fritidshus
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
1 695 000 kr
130 m²
4 rum
3,4 ha tomt

Strax utanför Grums hälsar detta charmiga ställe naturentusiaster välkomna till en fridfull oas. Här, i denna 1½-plansvilla, möts du av en ljus och inbjudande atmosfär där det praktiska köket och den anslutande matsalen bjuder in till trevliga middagar med vänner och familj. I entréplanet hittar vi även ett vardagsrum med bra plats för soffa och TV-hörna. När man kliver upp för trappen finner vi på det övre planet ett rymligt hygienrum som även fungerar som tvättrum, ett f.d kök som fungerar bra som allrum eller sovrum. I sovrummet längst in finns utöver plats för säng och byrå/garderob också fin gammal kakelugn. Här på Ås 141 kan man välja att bara sitta ute på altanen med en bra bok i eftermiddagssolen, drömma sig bort med vyn över ängarna eller kanske tycker du om att arbeta med händerna? Då finns det potential för projekt i snickarboden, meka i maskinhallen eller odling i trädgården. Markarealen om 33 938 kvm innehåller även skog och åkermark. Bo permanent eller nyttja som fritidshus! Denna härliga plats ligger med kort pendlingsavstånd till bland annat Grums, Karlstad och Säffle. Ta kontakt för mer info eller bokning av visning!

Lökenegatan 12A, null, Grums kommun

Lökenegatan 12A

Villa
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
1 545 000 kr
150 + 24 m²
6 rum
1 020 m² tomt

Varmt välkomna till denna 1-plansvilla med stor potential och gott om plats för hela familjen! Här hittar vi ett praktiskt arbetskök med rymlig matplats för stort middagsbord. Bostadens 150kvm bjuder också på upp till 4 sovrum och två vardagsrum. Stort plus för självbärande takstolar som ger goda möjligheter till att planera och göra om efter egna önskemål! På framsidan finns stenlagd uteplats för eftermiddagar i solen och på baksidan finns inglasad altan och grönskande trädgård som gränsar mot skogsparti. Stort plus för bergvärmepumpen och nyare plåttak från 2016 samt ett bra garage! Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

  • Uteplats
Ringvägen 27A, null, Grums kommun

Ringvägen 27A

Lägenhet
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
165 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1/2
2 118 kr/mån
5 593 kr/m²

Här på Ringvägen 27A erbjuds nu denna trivsamma 1:a i markplan, utmärkt boende för pendlaren eller förstagångsköparen! Bostadsrätten bjuder på fräscht hygienrum som renoverades 2014/15, en öppen hall med 3 garderober och ett vardagsrum med sovalkov. Praktiskt arbetskök och i vardagsrummet finns plats för matplats/soffgrupp. Brf Vittensten är en större bostadsrättsförening med god ekonomi och i månadsavgiften om 2 118kr ingår "allt" - värme, vatten, hushållsel, parkering samt TV och bredband via gemensamt avtal hos Telia. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

Rörängen Hägnet 1, null, Grums kommun

Rörängen Hägnet 1

Villa
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
795 000 kr
100 m²
5 rum
2 448 m² tomt

Här erbjuds nu chansen för ett boende med avskilt läge i naturmiljö med skogen som enda granne. Rörängen Hägnet 1 ligger i Värmskog med lagom pendlingsavstånd till Grums, Karlstad och Arvika. Villan rymmer 5 rum och stort kök. På fastigheten finns uthus med bra förvaringsmöjligheter och ett garage för dig som gillar att meka. Renoveringsbehov finns. Åläggande om avlopp föreligger. Minireningsverk är inköpt och ingår i köp, finns på fastigheten. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

Stattute 2, null, Grums kommun

Stattute 2

Fritidshus
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
895 000 kr
25 m²
2 rum
2 476 m² tomt

I lugn omgivning av grönska och sjö kan man här avnjuta rogivande fritid. Här finns det gott om potential för att koppla av och bara vara, kanske vill du ha ett projekt och bygga nytt eller renovera. Missa inte chansen att komma på plats och uppleva detta härliga ställe med Borgvik endast en cykeltur bort med ett rikligt kulturliv med konstutställningar, restauranger och café. Den stora tomten inbjuder till odling, umgänge samt lek och bus utomhus. I gäststugan finns plats för övernattande gäster och kallgarage/förråd med utrymme till förvaring av redskap och material. Lagom pendlingsavstånd till bl.a Karlstad, Arvika och Grums. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

  • Uteplats
Stattute 6, Borgvik, Grums kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stattute 6

Fritidshus
Borgvik, Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
1 695 000 kr
37 m²
1 rum
1 813 m² tomt

Här finns nu möjligheten att förverkliga en riktig fritidshusdröm vid Borgvikssjön! Stugan är av enkel standard men läget, platsen är fantastisk med fina vyer över Borgvik som ligger rakt över sjön. Ett ställe för avkopplande fritid i alla väder, njut nere vid bryggan varma sommardagar eller se sjöns häftiga dans i stormigt väder från panorama vyn inifrån stugan. Är man sugen på utflykt kan man ta båten över sjön till Borgvik eller varför inte en längre utflykt ut på Vänern? Idag saknas vatten och avlopp men elanslutning finns. På fastigheten finns gäststuga och förrådsbyggnad med dass. Eftersom tomten inte går hela vägen ned till sjön finns servitut på bryggan, just nere på bryggan Ett ställe som måste upplevas på plats! Utmaning: Klarar du av att kasta en sten i sjön från altanen(ca 35m)? Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

Visar alla 10