Mäklare Günay Coksürer

Günay Coksürer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Midgårdsvägen 22 lgh 1202, Handen, Haninge kommun
 • Sön 2 apr kl 11:50

Midgårdsvägen 22 lgh 1202

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge

1 250 000 kr

24,5 m²

1 rum

1 774 kr/mån

51 020 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Midgårdsvägen 22! Välkommen till denna centralt placerade etta som utgör det perfekta första boendet! Ett stenkast från Haninge centrum finner du denna smarta och välplanerade etta på 24,5 kvm som fördelar sig på badrum med helkaklade väggar och klinkergolv samt golvvärme, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med direkt anslutning till köket. Här bor du med närhet till pendeltåg, bussar och Haninge centrum med all dess service och nöje omkring. Dessutom närhet till grönskande områden, Torvalla idrottsplats och Rudans friluftsområde - allt för den aktive. Gångavstånd till allt du behöver. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Sleipnervägen 9, Handen, Haninge kommun

Sleipnervägen 9

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge

1 895 000 kr

90,5 m²

4 rum

6 423 kr/mån

20 939 kr/m²

Välkommen till Sleipnervägen 9 och denna välplanerade 4a! Rymligt vardagsrum med vita väggar och matchande golv, stilrent och fullt maskinellt utrustad kök med utrymme för stora sällskap, tre sovrum, två stilrent nyrenoverade badrum (efter stambytet som varit). Bra förvaringsmöjligheter i garderober. Ljus och hemtrevlig lägenhet på trivsamma och populära Sleipnervägen. Lugnt och rofyllt läge med några minuters promenad till Haninge centrum med stort affärsutbud och omtyckta restauranger. Närhet även till både bussterminal och pendeltågsstation för smidig transport in till Stockholm eller Nynäshamn. Runt knuten nås natursköna områden där Rudans friluftsområde erbjuder fin badplats, elljusspår och vandringsleder sommartid samt bland annat skridskoåkning och skidspår vintertid. Handen centrum är inne i en expansiv fas gällande byggnation av lägenheter, service och nöjen. Stabil och välskött HSB förening. I avgiften inkluderas värme, vatten samt bredband och kabel-TV. Gemensamt elavtal via bostadsrättsföreningen. Till lägenheten hör ett källarförråd i samma port. Cykelrum och barnvagnsrum i anslutning till entrén. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Balkong
Vädurens gata 208, Brandbergen, Haninge kommun

Vädurens gata 208

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge

1 550 000 kr

69 m²

2.5 rum

4 501 kr/mån

22 464 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Vädurens gata 208 där en trevlig planlösning på 69 kvm fördelar sig på luftig hall, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderob, badrum, rymligt vardagsrum med utgång till balkong och anslutning till kontorsrum/ klädkammare som enkelt kan göras om till ett extra rum samt kök. En ljus och trevlig bostad med gott om ljusinsläpp i söderläge. Vardagsrummet rymmer stor soffgrupp med tillhörande tv-möblemang. Rymligt kök med goda arbetsytor. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt garderob. Badrum med tapetserade väggar och plastmatta på golv. Kommunikation Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbusslinjer till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar. Naturen och fritid I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge Affärer och restauranger I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutik, restaurang, frisör, apotek, bio och bowling. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Balkong
Nynäsvägen 84, Handen, Haninge kommun
 • Sön 2 apr
Nynäsvägen 84, Handen, Haninge kommun, bild 2
Nynäsvägen 84, Handen, Haninge kommun, bild 3

Nynäsvägen 84

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge

2 895 000 kr

64 m²

2 rum

3 724 kr/mån

45 234 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Nynäsvägen 84! - Möjlighet att göras om till en trea - Stor inglasad balkong med milsvid utsikt över rudan sjön och skog - Takterrass på våning 11 - Coop i huset - 2 min till pendeltåget På våning 13 hittar ni denna fantastiskt fina lägenhet med genomgående stilrena detaljer och magnifik milsvid utsikt. Bostaden på 64 kvm fördelar sig på luftig hall, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderob, vardagsrum med utgång till inglasad balkong bjuder på generöst ljusflöde från stora fönsterpartier, stilrent badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här bor ni med närhet till pendeltåg, bussar, naturområdet Rudan, matbutiker, skolor och Haninge centrum med all dess service. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vallavägen 135, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 135

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge

1 995 000 kr

102 m²

4 rum

7 124 kr/mån

19 559 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Vallavägen 135! En stor och optimal planerad lägenhet med stora sällskapsytor. Här bor du på 102 kvadratmeter fördelat på tre sovrum, innerförråd (klädkammare), ett rymligt och fullt maskinellt utrustat kök, badrum med delviskaklade väggar (ska stambytas), gäst wc med dusch, luftigt vardagsrum med franskbalkong och utgång till balkong. Här bor du i en bostad med gott om ljus och en planlösning som är tilltalande. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till allt ni behöver. Haninge Centrum, service, sjukhus, gym, restauranger och kommunikationsmöjligheterna i Handenterminalen. Ett stenkast bort finner ni även Rudans friluftsområde där både bad och skridskoturer kan förgylla er vardag! Hjärtligt välkomna på visning!

 • Balkong
Idunvägen 4, Handen, Haninge kommun

Idunvägen 4

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge

1 695 000 kr

60 m²

2 rum

4 192 kr/mån

28 250 kr/m²

1 695 000 kr ACCEPTERAT PRIS! Hjärtligt välkomna till Idunvägen 4! Här finner ni en välplanerad 2:a i ett populärt område. En rymlig och optimal planerad lägenhet med stora sällskapsytor. Här bor du på 60 kvadratmeter fördelat på ett sovrum, rymligt kök, badrum med helkaklade väggar och klinkergolv, luftigt vardagsrum med utgång till balkong. Här bor du i en bostad med en planlösning som är tilltalande. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till allt ni behöver. Haninge Centrum, service, sjukhus, gym, restauranger och kommunikationsmöjligheterna i Handenterminalen. Ett stenkast bort finner ni även Rudans friluftsområde där både bad och skridskoturer kan förgylla er vardag! Hjärtligt välkomna på visning!

 • Balkong
Åbylundsvägen 44F, Västerhaninge, Haninge kommun

Åbylundsvägen 44F

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge

1 850 000 kr

53 m²

2 rum

3 396 kr/mån

34 906 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 1 850 000 kr! Hjärtligt välkomna till Åbylundsvägen 44F där denna rymliga och charmiga tvåa med en social planlösning på 53 kvm fördelar sig på luftig hall, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, stilrent badrum, rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt fräscht kök med en lugn utsikt. Här bor du i ett lugnt område med naturnära läge. Öppen planlösning som skapar sociala ytor. Vardagsrummet rymmer stor soffgrupp med tillhörande tv-möblemang. Det stilrena köket är fullt maskinellt utrustad med alla bekvämligheter. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Badrum med helkaklade väggar och våtrumsmatta. Utanför lägenheten finns rymligt kallförråd och parkeringsplatser. Närhet till flertalet lekparker. Här bor du också med närhet till Västerhaninge centrum där du finner bl.a. matbutiker, apotek, bibliotek och restauranger. Gångavstånd till buss (ca 200 meter) som tar en in till Västerhaninge station. Från pendeltågstationen når du Stockholm central på bara 30 minuter. - Rymlig klädkammare med fönster som kan användas som extra rum. - Låg avgift - Rymlig externt förråd - Balkong med utsikt mot skogen Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Storseglet 29, Vega, Haninge kommun

Storseglet 29

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge

3 100 000 kr

79 m²

3 rum

5 101 kr/mån

39 241 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 3 100 000 kr! Här får du möjligheten till att vara den första som flyttar in i denna helt nyproducerade bostad i populära vega. En helt nyproducerad trea på våning två med både balkong och franskbalkong. Rymlig bostad med socialplanlösning där 79 kvm fördelar sig på två rymliga sovrum, badrum samt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. -Tillträde april 2023 Kontakta ansvarig mäklare Günay Coksürer på 072-510 47 45 för mer information!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Oxens Gata 263, Brandbergen, Haninge kommun

Oxens Gata 263

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge

1 675 000 kr

66 m²

2 rum

4 738 kr/mån

25 379 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 1 675 000 kr Hjärtligt välkomna till Oxens gata 263 där en social planlösning på 66 kvm med inglasad balkong fördelar sig på luftig hall, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderob, badrum kaklade väggar, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong samt fräscht kök. Bostaden är genomgående stilrent renoverad. Vardagsrummet rymmer stor soffgrupp med tillhörande tv-möblemang. Det stilrena köket är fullt maskinellt utrustad med alla bekvämligheter. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt garderob med goda förvaringsmöjligheter. Badrum med vita kaklade väggar och plastmatta på golv. Kommunikation Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbusslinjer till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar. Naturen och fritid I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge Affärer och restauranger I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutik, restaurang, frisör, apotek, bio och bowling. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ringvägen 24, Västerhaninge, Haninge kommun

Ringvägen 24

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge

1 395 000 kr

33 m²

1 rum

3 088 kr/mån

42 273 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Hjärtligt välkomna till Ringvägen 24! Aldrig förr har flyttfärdig varit mer passande än nu. En oslagbar etta där en social planlösning på 33 kvm fördelar sig på luftig entréhall, sovalkov och rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Stora fönster tillför ett härligt ljusflöde och bjuder på en lugn utsikt. Bostaden har genomgående fina renoverade ytskikt. Det stilrena och trendiga köket med är fullt maskinellt utrustat med alla bekvämligheter såsom diskmaskin och inbyggd mikro. Fint avskild sovalkov med plats för dubbelsäng. Badrummet har genomgått stambyte med helkaklade väggar och klinkergolv. I närområdet finns mataffär med bra öppettider. Västerhaninge C ligger endast en kort promenad bort. Här finns ytterligare butiker, service samt pendelstation med tät trafik mot både Stockholm och Nynäshamn. Fin natur runt knuten och ca 10 minuters bilfärd till Årsta havsbad med sandstränder. För önskemål om förhandsvisning kontakta ansvarig mäklare Günay Coksürer på 072-510 47 45. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 10