Mäklare Gustav Borgström f.d. Persson

Gustav Borgström f.d. Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Dunkärrsgatan 9, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Dunkärrsgatan 9

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

4 595 000 kr

113 m²

5 rum

703 m² tomt

På Dunkärrsgatan 9 finner vi denna mycket trevliga och charmiga villa. Här möts 30-talets charm mot smakfulla och stilrena materialval i en trevlig harmoni. Huset innehar generösa sällskapsytor på entréplan och den öppna planlösning som råder mellan kök och vardagsrum blir bostadens självklara samlingspunkt. Två helkaklade badrum, ett på entréplan samt ett på ovanvåning. En perfekt villa till familjen med tre sovrum på övre plan. För den som vill ha ett extra rum till gästerna eller tonåringen exempelvis kan enkelt nyttja rum i källaren till sovrum. Två lummiga uteplatser, en åt väster och en åt öst bidrar till att du kan njuta av solens strålar från morgon till kväll. En grönskande och trevlig trädgård ger gott om plats för barnen att leka i. Läget är lugnt och mycket barnvänligt. Läget i Ramlösa är perfekt. Det är nära till såväl havsbad som Brunnsparken samt härliga strövområden i området. Förskola och skola ligger i området vilket gör detta till det perfekta alternativet för barnfamiljen. Endast 5 km till Stortorget mitt i Helsingborg. Kommunikationerna är mycket goda, busshållplatsen ligger 50 meter bort och Ramlösa station ligger på gångavstånd. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Kingelstadsvägen 55, Vallåkra, Helsingborgs kommun

Kingelstadsvägen 55

Villa
Vallåkra, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

3 795 000 kr

311 m²

7 rum

1 417 m² tomt

På lantligt läge intill öppna landskap finner vi detta stora stenhus om över 300 kvm som det senaste året genomgått en omfattande renovering. Platta med vattenburen golvvärme har gjutits, nytt värmesystem (luft/vatten), nya fönster(så gott som hela huset), putsad fasad, helt nya ytskikt, två nya badrum och tvättstuga är några av alla de saker som renoverats så sent som 2021-2022. Entréplan disponeras med ett enormt vardagsrum som verkligen bjuder in till de större sällskapen för att umgås. I vardagsrummet finns också en trivsam kamin installerad. Öppen planlösning mot det nyrenoverade köket. Kökets erbjuder generösa arbetsytor, mycket tack vare den större köksön som man också kan nyttja som bardisk. Intill köket finns också goda ytor till en generös matplats. Det helkaklade badrummet i smakfulla materialval som är utrustat med dusch är även det renoverat 2022. Entréplan inrymmer utöver detta två sovrum i bra storlek och en tvättstuga kombinerad som pannrum där den nya luft/vattenvärmepumpen står installerad. Genomgående vattenburen golvvärme på hela entréplan. Ovanvåningen är även den helt nyrenoverad. Idag inryms här ett allrum direkt ovanför trappen som enkelt kan inrymmas till tv-hörna exempelvis. Vidare finner vi två väl tilltagna sovrum som båda är i oerhört bra storlek och som enkelt kan delas av om man önskar fler rum. Även på ovanvåningen finner vi ett helkaklat badrum i smakfulla material som byggts 2022. Bostaden bjuder även på ett stort garage och flera stora förråd med gott om förvaringsmöjligheter. I Kingelstad (ca 3 km bort) finns förskola och skola. Även Vallåkra som Tågarp finns en cykeltur bort vilket är perfekt för pendlarna med Pågatågsstationer och skola. Kommunalt vatten via vattenförening. Nyare plåttak på hela huset. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Röglevägen 308, Tånga & Rögle, Helsingborgs kommun

Röglevägen 308

Villa
Tånga & Rögle, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 795 000 kr

101 m²

4 rum

698 m² tomt

Varmt välkomna att boka in er på visning angående detta trevliga boende på lantligt läge. Bostadens entréplan inrymmer kök i bra storlek med tillhörande matplats, sovrum samt ett vardagsrum som inrymmer både matmöblemang samt soffa. Duschrummet på entréplan ger också plats för tvättmaskin och varmvattenberedare från 2015. Ovanvåningen inrymmer två sovrum och en möblerbar hall. Nylagt tak från 2011 får ses som ett stort plus. Garage om ca 30 kvm som passar perfekt för den som vill ha lite utrymme att röra sig på. En grönskande trädgård fri från insyn med sol stora delar av dagen. Lantligt beläget men med cykelavstånd till härlig sandstrand och salta bad. Ca 5 minuters bilfärd till E6:ans påfart, 15 min till Ängelholm och ca 25 min till Helsingborg. Välkomna att anmäla ert intresse redan nu!

Vässarögatan 92, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Vässarögatan 92

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

5 495 000 kr

154 m²

7 rum

308 m² tomt

Ett härligt stilrent kedjehus med toppläge på den populära Fortuna terrassen. Bara med en kort promenad når du den omtyckta, flera hundrameter långa blå flaggade stranden med en 190 m lång brygga, kiosk, badvakter, restaurang, spahotell. I huset finner du många möjligheter, ett hemmakontor, tv-rum, walk in closet eller lekrum till barnen, du bestämmer själv.... Ett nytt fint bra planerat öppet kök och en eldstad mitt i huset som både värmer och har hög mysfaktor. Vidare finns två helkaklade badrum med dusch, tvättstuga, stort allrum med fint ljusinsläpp via panoramafönster i söder. Förråd/garage med fjärrstyrd automatisk garageport, där ingång till huset även finns inifrån garaget. Idag är dock en del av garaget omgjort till ett mindre rum men går lätt att fixa tillbaka. Två mysiga uteplatser, varav den ena är i ett härlig söder läge med en elektrisk stor markis, den andra uteplatsen finner du avskilt och med härlig kvällssol, perfekt för grillkvällarna. Ekonomiskt boende med synnerligen låg elförbrukning. Ett komplett kedjehus för ett bekymmerslöst boende för både den lite äldre och yngre familjen. Goda kommunikationer via både buss och tåg, och man når enkelt motorvägen med bil. Rydebäck är ett samhälle med det mesta, såsom affär, vårdcentral, apotek, idrottshall, skolor, fotbollsplan, boulebana, en trevlig byaförening mm Kontakta ansvarig mäklare redan nu och boka in er på visning! Säljarna har förbesiktigat huset via Enspecta och i det har det tecknat en dolda fel försäkring som gäller i 10 år.

Jonstorpsvägen 366, Hjälmshult, Helsingborgs kommun

Jonstorpsvägen 366

Villa
Hjälmshult, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

3 995 000 kr

137 m²

5 rum

1 456 m² tomt

Välkommen till Jonstorpsvägen 366 och detta vackra tegelhus från 20-talet i populära Hjälmshult. Här bor du med stor och lummig trädgård, busshållplats precis utanför tomten samt närheten till vackra promenadstråk och böljande fält. Villan från 1929 erbjuder stort vardagsrum med matplats i fil, lantligt nyrenoverat kök med stor köksö, tre rymliga sovrum på ovanvåningen, lummig trädgård med stor veranda samt praktiskt dubbelgarage. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Lenngrensgatan 2A, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Lenngrensgatan 2A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Lenngrensgatan 2A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Lenngrensgatan 2A

Villa
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

13 500 000 kr

199 m²

6 rum

511 m² tomt

På ett av Helsingborgs allra bästa lägen precis intill Landborgspromenaden på höjden, Margaretaplatsen precis nedanför och utsikt över Helsingborg, Öresund och Helsingör finner vi detta rymliga boende. Bostaden ligger längst ner på avskild återvändsgata. Den hänförande utsikten gör sig påmind nästan vart du än befinner dig, om du är i trädgården eller befinner dig inne i bostaden så finns det möjlighet att njuta av utsikten och omgivningarna. Invändigt disponeras bostaden med sociala ytor på samtliga planen. Entréplan inrymmer ett stort vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. En stor matsal som ansluter till det lite äldre köket som även det inrymmer plats för det lite mindre matmöblemanget. Uterummet är även det rymligt och härifrån kan man sitta och se ut över havet och se färjorna passera i sundet. Ovanvåningen inrymmer tre sovrum, helkaklat badrum med dusch och ett stort allrum. Inifrån allrummet och bakom de stora fönsterpartierna bjuds man på bostadens absolut bästa och ostörda utsikt över Öresund. I källaren finns även här generösa ytor och möjligheter. Ett stort hobbyrum/gillestuga, två stora rum som kan nyttjas som förråd eller hobbyrum exempelvis, tvättstuga i bra storlek, toalett med dusch och pannrum. Genomgående har bostaden ett renoveringsbehov, men möjligheterna har sällan varit så många och så stora som denna bostaden kan erbjuda! Utemiljön erbjuder en fantastisk utsikt över havet och Danmark. Med sol från morgon till kväll och två uteplatser där man i princip helt saknar insyn är detta bostaden och trädgården för dig som vill trivas. En gjuten pool på bostadens södersida höjer upplevelsen ytterligare. Här kan man sitta i tystnad och njuta av lugnet, lugnet trots att vi befinner oss mitt i stan! Läget är perfekt och ostört med allting som stadens puls har att erbjuda bara någon minuts promenad från bostaden. Såväl restauranger, busshållplats, förskola, skola och mataffär finns inom få minuters gångavstånd. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka privat visning av bostaden!

  • Premium
Änggatan 12, Eskilsminne, Helsingborgs kommun

Änggatan 12

Villa
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

5 195 000 kr

131 m²

5 rum

1 015 m² tomt

På en stor tomt, i hjärtat av Eskilsminne, på en lugn och otrafikerad gata letar nu detta trivsamma boende efter nya ägare. Inte ofta ges möjlighet att förvärva en fastighet på populära och eftertraktade Eskilsminne på över 1000 kvadratmeter. En stor, uppvuxen och grönskande trädgård med i bästa söderläge med sol från morgon till kväll. Bostaden disponeras med generösa sällskapsytor på entréplan bland annat tack vare vare det stora och rymliga vardagsrummet med plats för både matmöblemang och soffgrupp. Även köket bjuder in till umgänge för både familj och vänner. Ett helkaklat badrum både på entréplan samt ovanvåning, det ena utrusat med badkar och det andra med dusch. Ovanvåningen inrymmer tre rum, samtliga i bra storlek. Källaren har många möjligheter och gott om förvaringsutrymmen. För den lite större familjen går det enkelt att få till fler sovrum genom att antingen dela av vardagsrummet på entréplan eller låta inreda ett gästrum i källare exempelvis. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Kummelgatan 120B, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Kummelgatan 120B

Radhus
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

3 995 000 kr

133 m²

5 rum

187 m² tomt

Välkommen hem till detta härliga, ljusa och lättskötta radhus i två plan på Kummelgatan 120B i Ramlösa. Bostaden ger plats för familjen och inrymmer idag tre sovrum som enkelt kan bli fyra för de som önskar genom att nyttja allrummet på ovanvåningen till sovrum. Genomgående ett boende som har renoverats med bland annat två helkaklade och fräscha badrum, nytt kök från 2016 och nya ytskikt på båda plan. Utöver detta finner vi en trevlig uteplats på såväl baksida som framsida. Uteplats och trädgård på husets baksida är insynsskyddad och ligger mot grönska. Välkomna till ett funktionellt boende på bra område, lugnt och bilfritt - perfekt för barnfamiljen. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lokvägen 9B, Påarp, Helsingborgs kommun

Lokvägen 9B

Villa
Påarp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

2 700 000 kr

96 m²

4 rum

406 m² tomt

Välkommen till omtyckta Påarp och Lokvägen 9B! Här finner ni ett välplanerat boende om ett plan på 96 kvadratmeter på lugn återvändsgata med en underbar och grönskande trädgård i bästa västerläge med många soltimmar. Bostadens självklara samlingspunkt är vardagsrummet som har öppning mot köket där det finns gott om plats för matmöblemanget. Tre sovrum ryms och det större av dem inrymmer enkelt dubbelsäng samt innehar en full garderobsvägg för bästa förvaringsmöjligheter. Badrum med duschhörna samt gästtoalett. Flera av dessa hus har valt att inreda vinden för att på så vis ge plats för än fler rum och fler kvadratmeter. Över uteplatsen som vetter mot väster och mot den grönskande trädgården finns en stor elektrisk markis(2011) som hjälper till att skydda mot solen de varma sommardagarna. I trädgården finns också ett fint lusthus som är ifrån 2011. Påarp har mycket som är värt att uppmärksamma. Läget är optimalt med närhet till skola, förskola, affär, kommunikation och grönområde. Påarp har utmärkta förbindelser med Pågatågstation. Missa inte denna chans - boka in er på visning redan idag!

Visar alla 9