Mäklare Martin Eriksson

Martin Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Hällgumsgatan 84, Centralt Kramfors, Kramfors kommun

Hällgumsgatan 84

Radhus
Centralt Kramfors, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

500 000 kr

115 m²

4 rum

364 m² tomt

Välkommen till Hällgumsgatan 84! Här bor du med bra utrymme strax utanför centrum med närhet till bad, skidanläggning, hockeyhall samt naturen på en fin hörntomt. Ett smidigt boende för dig som vill njuta av friheten av att bo i hus men med mindre ansvar. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

  • Uteplats
Mällbyvägen 53, Centralt Kramfors, Kramfors kommun

Mällbyvägen 53

Villa
Centralt Kramfors, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

350 000 kr

85 m²

3 rum

1 050 m² tomt

Välkommen till Mällbyvägen 53! Här får du ett trevligt boende med närhet till Kramfors centrum, Flogstabadet samt Latbergets fritidsanläggning. Perfekt för dig som lever en lite mer aktivt liv, dessutom får du en trevlig inglasad altan samt ett mysigt vardagsrum med kamin. Huset har nyligen fått uppfräschning av ytskikt på entréplan samt att köket påbörjats renoveras. Välkommen på visning!

Mällbyvägen 75, Centralt Kramfors, Kramfors kommun

Mällbyvägen 75

Villa
Centralt Kramfors, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

1 295 000 kr

138 m²

4 rum

1 123 m² tomt

Välkommen till Mällbyvägen 75 och denna fina souterrängvilla! Här får du ett hus som som både erbjuder generösa ytor och förvaring kombinerat med bra gjorda renoveringar så att du kan lägga din tid på annat. Bland annat har kök renoverats 2013 i charmig stil, badrum 2017 samt installation av bergvärme 2015 för effektiv uppvärmning! Tomten runt huset är välskött och redo för ny ägare att fortsätta att utveckla den. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Hällgumsgatan 46, null, Kramfors kommun

Hällgumsgatan 46

Radhus
Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

295 000 kr

105 m²

4 rum

300 m² tomt

Välkommen till Hällgumsgatan 46 och detta radhus om 105 kvadrat! Här får du ett lättskött hus med närhet till centrum och Latbergets fritidsanläggning. Huset har goda ytor samt möjlighet till uteplats både på fram och baksida så man kan anpassa utomhusvistelsen efter väder, Har du frågor om denna fastighet är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare. Välkommen på visning!

Norra Kyrkogatan 37, Härnösand, Härnösands kommun

Norra Kyrkogatan 37

Lägenhet
Härnösand, Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

450 000 kr

64,5 m²

2 rum

3 969 kr/mån

6 977 kr/m²

På Norra Kyrkogatan 37 erbjuds nu en stor och rymlig 2-rummare med fina ytskikt och gott om förvaringsmöjligheter. Denna 60-talspärla ligger högt upp i huset och har en fantastisk havsutsikt från den soliga balkongen. Många original detaljer finns bevarade i form av pardörrar, perstorpsbänkskiva, snabelbeslag, reda-hyllor m.m. Ett väldigt trivsamt boende med närhet till både centrum och natur. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Vikavägen 22, null, Kramfors kommun

Vikavägen 22

Villa
Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

595 000 kr

122 m²

4 rum

675 m² tomt

Välkommen till Vikavägen och denna hemtrevliga fastighet! Detta 20-talshus har genomgått en rad förbättringar genom åren så som installation av bergvärme, renovering av badrum, samt uppförande av ett väldigt trevligt dubbelgarage! Förutom detta får du även närheten till Ångermanälven och från husets övervåning en fantastisk utsikt! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor. Vi ses på visning!

Visar alla 6