Mäklare Ahmed Waad

Ahmed Waad

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Maskinistvägen 9, Bolinder Strand, Järfälla kommun
 • Kommande
Maskinistvägen 9, Bolinder Strand, Järfälla kommun, bild 2
Maskinistvägen 9, Bolinder Strand, Järfälla kommun, bild 3

Maskinistvägen 9

Lägenhet
Bolinder Strand, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla

Pris saknas

89 m²

4 rum

5 119 kr/mån

- Nytt och fräscht, byggår 2020. - Härlig inglasad balkong i sydvästläge. - Stilrena materialval. - Nära till Mälaren och dess badstränder. - Separat källarförråd tillhör lägenheten. - Unik, trevlig och social planlösning. Välkommen till denna ljusa och välplanerade fyrummare på 89 kvm. Bostaden erbjuder inglasad balkong med grön utsikt, luftigt sällskapsrum, kök med matplats, 3 sovrum samt duschrum med tvättdel. Praktisk hall med inbyggd garderob. Bra förvaring i hela lägenheten. Genomgående ekparkett i hela lägenheten. Smakfulla materialval som gör att denna lägenhet känns komplett och påkostad! Separat förråd i källare. Lägenheten är vackert belägen ett stenkast från med bl.a. badplats, marina, grönområden och Friskis och Svettis samt Extremfabriken runt knuten. Närmsta badplats är 5 min promenad bort! Ur kommunikationssynpunkt ligger Kallhäll och Bolinder Strand mycket strategiskt till med både E18 och E4 på bekvämt avstånd. Med bil tar man sig t ex till såväl Stockholm City som Arlanda på ca 25 min. På kort promenadavstånd finns även Kallhälls Centrum med pendeltågsstation. Här går pendeln till Stockholm C och resan tar endast 24 min. I rusningstrafik går pendeln var sjunde minut. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Blåeldsvägen 115, Skälby, Järfälla kommun
 • Kommande

Blåeldsvägen 115

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla

Pris saknas

124 m²

4 rum

192 m² tomt

Välkomna hem till Skälbys bästa adress. Blåeldsvägen är en barnvänlig och mysig gata med en samfällighetsförening som verkligen ser till husägarnas bästa. Härlig grönskande trädgård med trädäckad altan, allt beläget med soligt läge från lunch till solnedgång. Ytterligare trädäckad uteplats finns på husets framsida. Stort kök, trivsamma sällskapsutrymmen, tre stycken sovrum samt stort badrum med bastu. Gott om förvaring i form av gaderober och klädkammare i hela radhuset. Låga driftskostnader med fjärrvärme och nyare fönster. Garage i länga ingår samt ett förråd. Omtyckt samfällighet med god ekonomi, gemensam värmeanläggning och tvättstuga. Bredbandsfiber finns indraget. Nära till förskola, skola, lekplatser, vinterns bästa pulkabacke och barnomsorg. Missa inte denna pärla! Vart välkomna på visning önskar Ahmed Waad på Fastighetsbyrån!

 • Plus
Stäkshöjden 40, Stäket, Järfälla kommun
 • Kommande

Stäkshöjden 40

Radhus
Stäket, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla

Pris saknas

76 m²

4 rum

4 419 kr/mån

Hjärtligt välkomna till detta mycket fina radhus med dansk arkitektur på Stäkshöjden 40! Snyggt och stilrent bostadsrättsradhus med bästa läge byggt 2016 i trivsamma Stäket. Bostaden om 76 m² erbjuder genomgående ljusa materialval och varm känsla i den danska designen. På entréplan finns vardagsrum och kök i öppen och social planlösning, stort duschrum med golvvärme och tvättdel samt ett rymligt förråd. På övervåningen finner du tre stycken mysiga sovrum samt ett litet allrum. Baksidan har en solig och lugnt belägen uteplats med trädäckad altan mot naturen, här finns plats för utemöbler och grill. Beläget i en förening med låg avgift där en parkeringsplats i carport och separat förråd ingår, där finns även laddstation för bil installerad. Husen värms upp med bergvärme som är både miljövänligt och sparsamt för föreningens ekonomi. Här bor man familjevänligt, Mälarnära och i ett eftertraktat läge med närhet till förskolor, skolor, kommunikationer och centrum. Detta är en bostad med perfekt läge i hjärtat av Stäket. Hjärtligt välkommen på visning!

Frihetsvägen 14, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Kommande

Frihetsvägen 14

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla

1 795 000 kr

52 m²

2 rum

3 554 kr/mån

34 519 kr/m²

Varmt Välkomna till Frihetsvägen 14, en mycket central adress. Välplanerad 2:a med stor inglasad balkong i bästa söderläge. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Ljust kök i öppen planlösning med hallen och genomgående fina ytskikt. Vardagsrum med stora fönsterpartier samt utgång till inglasad balkong. Här bor ni lugnt och bekvämt endast några minuter från Jakobsbergs Centrum med ett utbud av butiker, restauranger och kommunikationer. Pendeltåg in till Stockholm City på ca. 20 minuter.

 • Plus
Flygfältsvägen 23 Vån 5/5, Barkarbystaden, Järfälla kommun
 • Kommande

Flygfältsvägen 23 Vån 5/5

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla

3 995 000 kr

98 m²

4 rum

5 456 kr/mån

40 765 kr/m²

Välkommen till en av dem större lägenheterna i Barkarbystaden om hela 98 kvm högst upp i huset. Fantastisk utsikt över gamla flygfältet och föreningens innergård. Exklusivt kök och två toppmoderna badrum. Bostaden erbjuder idag 3 st rymliga sovrum, klädkammare/förråd och två balkonger. Med en balkong som vetter i öster och en som vetter i väster går det att njuta av solen hela dagen. Allt i en spännande och social planlösning som är lite utöver det vanliga. Förening med god ekonomi. Låg avgift. Beläget i nya Barkarbystaden med gångavstånd till kommunikationer, butiker, ICA Maxi, Systembolaget, IKEA, Barkarby Outlet, Järvafältets naturreservat mm. Från Barkarby station är du vid Odenplan Stockholm på 12 minuter. Kort gångavstånd även till Ålstaskolan med förskola. - Högt upp i huset - Stor inglasad balkong - Dubbla badrum - Dubbla balkonger - En av dem större 4:orna i Barkarbystaden.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5